7grainsofsalt: Dr. Carrie Madej, verenigd met Steven & Jana Ben-nun, en vele andere prominente figuren aan het licht gebracht

Een verzameling video’s en her-uploads van Cindy van 7grainsofsalt, die duidelijk weergeven waar deze artsen en hun connecties nu precies voor staan.

Eindtijdnieuws.com
2 augustus 2022

 

Ze werken allemaal samen, in eenheid verenigd (‘united’), en komen graag samen (‘Come together!’).
Hier volgen ook enkele ‘banned’ video’s van 7grainsofsalt, die zij opnieuw heeft weten te uploaden:

 

A Safer V

Her-upload video van februari 2021!
Denk je werkelijk dat deze 33 artsen actie gaan ondernemen om diverse mensen aan te klagen?
MAGA, Carrie Madej, en vele anderen artsen, Andrew Kauffman, Del Bigtree…., ICAN.

 

UNIFYD

Wie is UNIFYD? Wie zijn hun organisaties, hun aanhangers? Kijk maar eens, want veel van de artsen zijn verbonden met Sacha Stone en Jason Shurka. Het zijn allebei New Age leraren! Stel je vertrouwen niet op de mens, maar alleen op Jezus.

 

Dr Robert Malone 7GRAINSOFSALT

De ‘uitvinder’ van de ANR-m (achterstevoren gespeld wegens c3nsuur). Zou hij zich tegen degenen keren, met wie hij jarenlang samenwerkte? Hij werkte met veel organisaties op hoog niveau, zoals de OHW (achterstevoren geschreven), en met het leger. Iets om over na te denken! Test alles en vertrouw alleen op God.

 

DR ROBERT MALONE

Video werd verwijderd op YouTube, zodra Cindy het uploadde:
Kun je deze arts vertrouwen, die wordt beschouwd als de maker van m-RNA: Dr. Malone? Hij is op FOX (666) News geweest en heeft gesproken met veel andere ‘truthers’, zoals Del Bigtree. Dus hij moet wel vertrouwenswaardig zijn, toch? Overweeg mijn mening, maar onderzoek en bid altijd voor jezelf over alle dingen. Test alles, zoals het in de Bijbel staat aangegeven als advies.

 

Joe Rogan & Dr Malone

Luister altijd goed naar anderen als ze praten. Dr. Malone zei, dat hij de mRNA heeft gemaakt, en dat hij de ‘jib jab’ had genomen. Was het echt de jib jab, of was het een vitamine? Wie beter weet, zou het nooit nemen, toch? God zegene jullie allemaal

 

ROBERT DAVID STEELE

Wie is Robert D. Steele? Met wie was hij verbonden? Kijk, maar onderzoek ook zelf. Kortom, hij was verbonden met alle artsen, die de waarheid spraken, gemixt met New Age.

 

Dr Bryan Ardis

Met wie wordt Dr. Bryan Ardis geassocieerd? Kijk, en dan wordt het allemaal volkomen logisch. Vertrouw niemand blindelings!

 

Dr. Carrie Madej  7grainsofsalt

Luister heel goed naar wat zij zeggen, want velen zijn verbonden met New Age en Sacha Stone. Vertrouw vandaag niemand blindelings. Test alles, precies zoals de Bijbel ons vertelde te doen.

 

Madej & Stone

Wel! Kijk eens wie we hier samen hebben? Dr. Carrie Madej en Sacha Stone.
De links worden niet meer onder de video getoond, omdat dit een her-upload is van juli 2021, en omdat YouTube Cindy’s hoofdkanaal (7grainsofsalt2) verwijderd heeft. Dank je voor je begrip!

 

Sherri Tenpenny  (7grainsofsalt)

Her-upload video van april 2021!
Dokter Sherri Tenpenny. Wat weet je over haar en haar connecties? Heb jij ook al gekeken met wie ze verbonden is? Kijk snel, maar onderzoek de dingen altijd zelf. Omdat YouTube een heel kanaal verwijderd heeft, zijn er geen links meer. Dank voor je begrip.

 

Tenpenny & the House Health Committee

Her-upload video van 16 juni 2021!
Wist je dat Tenpenny sprak in de Commissie Volksgezondheid? Luister en test alles. Er zijn helaas geen links onder de video, omdat YouTube een kanaal verwijderd heeft. Bedankt voor je begrip.

 

Dr Carrie Madej & Jana Bennun Come Together

Dr. Carrie Madej praat met Jana Ben-nun. ‘‘Come together’ is de sleutel’, zegt Madej. Luister, maar doe ook je eigen onderzoek, want iets klopt er niet! Let bijvoorbeeld ook eens op haar handgebaren. Cindy heeft ook andere video’s over zowel Madej als Israeli News Live. Tijd om op Jezus te vertrouwen en niet een mens te volgen, omdat velen je momenteel op een dwaalspoor proberen te brengen. Wees waakzaam, en Gods zegen.

 

Laura-Lynn Tyler Thompson 7grainsofsalt

Wie is Laura-Lynn Tyler Thompson? Ze was een host, gastvrouw voor CBN, en werd een stem voor mensen zonder stem. Laura-Lynn Tyler Thompson, verenigd met, jawel, Dr. Carrie Madej. Test alles en vertrouw alleen op Jezus.

 

Laura Lynn Tyler Thompson & Sacha Stone (Jason Shurka/UNIFYD)

Kijk eens met wie Laura Lynn Tyler Thompson praat. Sacha Stone. Hij is 100% een New Ager, maar ook verenigd met de Verenigde Naties (VN). Onderzoek voor jezelf, en begrijp het bedrog om je heen vandaag de dag!

 

Guardians of Mankind? (G. Bossche & D. Bigtree)

Dit is wat Cindy wil zeggen over Dr. Geert Vanden Bossche, in gesprek met Del Bigtree. Ze spreken misschien de waarheid, grotendeels, maar het lijkt alsof ze allemaal verenigd zijn: united! Wees er gewoon zeker van dat je weet met wie en met wat precies. Het kan je behoeden voor ontzettend veel misleiding.

 

All connected to Sacha Stone 7grainsofsalt

Her-upload video!
Alle ‘truther’-dokters zijn verbonden met Sacha Stone, en hij is weer verenigd met de VN. Pas op dat je niemand blindelings vertrouwt en volgt. Vertrouw alleen op God.
Deze video is opnieuw geüpload, omdat het hoofdkanaal is verwijderd. Hierdoor zijn er geen links toegevoegd. Ik verontschuldig me voor het ongemak.

 

12 People spreading truths and misinformation | MAGA, ITNJ exposed

De originele video van 7grainsofsalt was helaas niet te vinden…

Zelfs in BitChute wordt Cindy 7grainsofsalt gecensureerd.
Een enkele video kon ik niet meer terugvinden op het internet.
Met dank aan Cindy. Deel het alsjeblieft.
Een fijne dag!

 

Zie ook:

De leiding van de anti-vax beweging is een Trojaans paard | Sacha Stone connecties

12 Mensen verspreiden waarheden en desinformatie | MAGA en ITNJ ontmaskerd

Beware, many of the leaders of the anti vax movement are controlled opposition! You need to know

 

Bronnen:

7grainsofsalt2 op BitChute

7grainsofsalt 3 op YouTube

7grainsofsalt 4 op YouTube

7 grainsofsalt5 op YouTube

You may also like