Hoe geëngineerde hongersnood de menigte zal doen smeken om FEMA kampen

Probleem-reactie-oplossing wordt momenteel opgezet via voedselschaarste en hongersnood, geen energie en geen geld, via een soort ‘8-stappenplan’.

Eindtijdnieuws.com
2 december 2022

 

‘Hoe worden de gebeurtenissen georkestreerd, om instemming te creëren van het onoplettende volk of gepeupel’, – klinkt de ietwat minachtende openingszin, gericht aan ons mensen -, ‘het volk, dat uiteindelijk zal smeken om FEMA kampen, om hen te redden van de hongerdood?’

‘Redders van de mensheid’

Dezelfde regering, die het probleem creëert door de voedsel- en energie-infrastructuur af te breken, zal zichzelf ook presenteren als de redders van de mensheid, wanneer ze mensen ‘redden’ van elke crisis, die zij hebben gecreëerd. In feite zullen jullie slavenhandelaars zich voordoen als jullie redders. Let op het algemene gebruik van ‘jullie’ in dit artikel, alsof Mike Adams en zijn club er zelf volkomen buitenstaan.

 

Dit wordt bereikt met behulp van het volgende 8-stappen draaiboek:

1  Het probleem uitwerken (de crisis creëren).

2  Geef iemand anders de schuld (het is de schuld van Rusland, of cyberhackers, of de schuld van Trump, etc.)

3  Zorgen voor woede via de media, met behulp van psychologische tactieken om woede op te wekken tegen de partij, die de schuld krijgt.

4  Zorgen voor angst onder de bevolking door het ‘pijnlijk’ te maken, met echte verliezen van voedsel, geld, veiligheid, etc.

5  De redder zijn door gratis voedsel, gratis geld (als je je aansluit bij de digitale portemonnee), gratis jib jabs, of door andere ingrepen aan te bieden.

6  Iedereen, die het draaiboek kent, het zwijgen op te leggen door te beweren, dat ze tegen oplossingen zijn en met de vijand samenwerken.

7  Het volk of het gepeupel uitroeien via mRNA biowapens, gedwongen verhongering, pandemische concentratiekampen, of andere middelen.

8  Claus Schwab een high-five geven voor een goed uitgevoerde missie, in China-stijl.

Note: Is Claus Schwab een schrijffout, of bewust zo gekozen? Misschien vanwege de cijfers, die deze (nieuwe) naam representeert? Mike Adams gaat verder:

 

Door middel van deze methode…

kan het gepeupel of volk gedreven worden om deel te nemen aan haar eigen uitroeiing, en er zelfs van te houden. Dit is wat de WEF globalisten bedoelen, wanneer zij zeggen:

“Je zult niets bezitten en gelukkig zijn.”

 

Vertaald in een praktische context, bedoelen zij, ‘dat jij of jullie geen voedsel, geen energie en geen geld zullen hebben, en dat jullie zullen smeken dat wij jullie redden, en dat jullie opgewonden zullen zijn als wij jullie de definitieve oplossing aanbieden’.

Je kunt deze nietsvermoedende massa niet helpen, en ze zullen zichzelf elimineren, beweert Mike Adams tenslotte.

 

Gelukkig denkt onze Schepper daar geheel anders over, over de mensheid. Je herkent de geest altijd door de vruchten, die iemand toont; daar valt de manier van praten over ons, het gewone volk, ook onder.

Herken de gecontroleerde oppositie te allen tijde, en haar connecties

Zoals een Michael Yon, die Mike Adams onlangs zegt gecontacteerd te hebben. Als je alleen al zijn naam googelt, dan toont Google u maar liefst: ongeveer 7.440.000 resultaten in 0,56 seconden.
En ja, als mede-insider van de club heeft Michael Yon ‘een enorme kennis van hongersnoden, pandemieën en oorlogen’, natuurlijk!

Propagandist voor Elon Musk en Trump?

Mike Adams schijnt ook een propagandist voor Elon Musk te zijn. En inmiddels weten we voldoende over waar Elon Musk voor staat en wie hij vertegenwoordigt, nietwaar?
Mike schrijft: ‘Terwijl hij ook stelt dat hij niet wil dat Twitter een ‘free-for-all hellscape’ wordt, blijft Musk zichzelf aanprijzen als een ‘free-speech absolutist’, die zich inzet om Twitter eerlijker te maken en meer verwelkomend voor niet-linkse standpunten, die tot nu toe grotendeels worden gecensureerd.
“Ik ben erg blij dat Twitter nu in gezonde handen is en niet langer zal worden gerund door radicaal-linkse gekken en maniakken, die ons land echt haten”, schreef voormalig president Donald Trump in een bericht op Truth Social, een Twitter-alternatief.’

Merk ook op dat Mike Adams prominente alternatieve websites, gerund door Vrijmetselaars promoot.

 

Don’t be scared; be prepared

 

Bron:

Vrijmetselaar en CON Mike Adams

You may also like