De onzichtbare oorlog: Experimentele vaccins met 5G elektronische activering

De connectie tussen 5G en het COVID-19 virus is geen complottheorie; het is eigenlijk een feit. De steden, die naar verluidt meer dan een jaar geleden besmet zouden zijn met het Coronavirus, waren ook testlocaties voor 5G.

Die mensen werden het doelwit van bewapende microgolftechnologie, die de longen van zuurstof berooft; daarom konden ze niet goed meer ademen. Ook leden ze aan stralingsvergiftiging, die exact dezelfde symptomen heeft als het zogenaamde Coronavirus, dat nog steeds niet kan worden geïsoleerd. Onderzoek het zelf en zet de feiten op een rijtje voor uzelf.

 

Celeste Solum: “Covid is een nano-fusie van biologisch leven en een robotconstructie. Het heeft een holle buik met laadvermogen.”

 

Ze gaven een zogenaamd virus, wat geen virus is, de schuld van vele van de sterfgevallen en ziektes. Wat als 5G de hoofdverantwoordelijke is voor de dodelijke slachtoffers?
De samenleving zal deze ‘onzichtbare, formidabele vijand’ in de zeer nabije toekomst opnieuw onder ogen zien.

5G technologie: een militair gewapend systeem

Deze technologie, die door wereldwijde regeringen reeds wordt gebruikt als een heimelijk, onzichtbaar wapen voor het grote publiek, staat nu op het punt om bewapende 5G op de wereld los te laten. Dit is waar we allemaal zeer binnenkort mee te maken zullen krijgen. En het meest schokkende is, dat onze kinderen de meest kwetsbare doelwitten zullen zijn bij deze afschuwelijke aanval…

In deze video maakt de voormalige Britse militair en bewapende microgolfoorlogsexpert, Barrie Trower, de beerput open. Dr. Barrie Trower is een Britse natuurkundige, die in de jaren ‘60 een opleiding volgde in het Government Microwave Warfare Establishment. Hij werkte samen met de eenheid voor het opruimen van onderwaterbommen, de Royal Navy, de Britse Geheime Dienst, en de CIA. Hij wordt beschouwd als een expert in microgolftechnologie!

 

THE INVISIBLE WAR: EXPERIMENTAL VACCINES WITH 5G ELECTRONIC ACTIVATION

 

Dodelijke vaccins kunnen inactief blijven in het lichaam van het slachtoffer, en vervolgens worden geactiveerd door een WiFi signaal op een specifiek tijdstip. Microgolven worden gebruikt voor communicatie, ook door satellieten, omdat ze gemakkelijk door de atmosfeer van de aarde bewegen. Denk hierbij aan televisie, slimme meters, gps, mobiele telefoons, radar, wireless LAN (WiFi en Bluetooth), onder andere.

 

Barry Trower: “Microgolven… het is een goede manier om mensen te doden… Het is een perfect wapen.”

 

Voor de duidelijkheid, ik zeg niet dat 5G het virus veroorzaakt. 5G kan echter symptomen veroorzaken, welke worden toegewezen aan het ‘virus’.

Terwijl de meesten van ons sliepen en afgeleid werden door de Coronamaatregelen, werden leegstaande scholen en bedrijven voorzien van 5G. En hoe zit het met de ziekenhuizen?

 

You can also watch and download this video on BitChute  (the new YouTube):

 

Bron:

https://153news.net/watch_video.php?v=GRAMWHRMO622

You may also like