Explosieve sterfbed bekentenis: Australische ingewijde onthult satanische wereldcontrole (reposted)

Een voormalig hoofd van de satanische ‘Alpha Loge’ in Sydney, Australië, onthult de doordringende wereldwijde macht van het georganiseerde Satanisme, dat synoniem is aan de Illuminati.

De Australische ingewijde onthulde de satanische controle over de wereld in 2004…
We gaan terug naar de bekentenissen op het sterfbed van ‘Frater 616’, waaruit bleek dat satanisme de samenleving in veel grotere mate heeft gecorrumpeerd dan we ooit hadden gedacht.

Dit kan verklaren waarom de westerse samenleving steeds meer op een satanische sekte lijkt, en Australië voorop loopt in de satanische Nieuwe Wereldorde.

Frater 616

“De dingen zijn niet zoals ze lijken, en dat zijn ze ook niet geweest voor een lange, lange tijd”, schreef hij, terwijl hij een ‘groothandel van verraad’ van de samenleving door zijn ogenschijnlijke leiders onthult.

Petor Narsagonan, aka Frater 616, overleed op 25 maart 2004.

Hij overleed als satanist. Onlangs stuurde zijn executeur, een ‘Aloysius Fozdyke’ (hun satanische namen), het 15 pagina’s tellende document per e-mail aan Arthur Cristian, webmaster van Loveforlife.com.au:

“Ik vond het nodig om slechts heel weinig van dit werk te bewerken”, schreef ‘Fozdyke’ aan Cristian, “hoewel juridische overwegingen ervoor hebben gezorgd, dat sommige namen en gegevens werden uitgewist. Het was zijn bedoeling om dit in de populaire media gepubliceerd te krijgen.” Wat volgt is een samenvatting van dit document…

 

Schokkend document over de satanische macht en invloed

“De satanische invloed is nu zó alomtegenwoordig dat het niet gemakkelijk kan worden opgemerkt,” zegt Frater.

“Satanisten zijn verspreid door heel de Australische samenleving heen, en het patroon is overal overgenomen. Ze zijn onder politici, reclame goeroes, artsen, hoge politiefunctionarissen, advocaten, hoge militairen, media persoonlijkheden, fotomodellen en maatschappelijk werkers. De meest getalenteerden hebben hun levensstijl onderhouden door misdrijf, onder het mom van ‘respectabele professionaliteit en kennis’. Marginale types, zoals prostituees en drugsdealers, zijn belangrijk voor het satanisme, maar zijn slechts werktuigen.”

Frater legt uit dat hij betrokken raakte bij een satanische groep in de universiteit in 1971. “Ik viel door een barst in de werkelijkheid… Ik ontsnapte aan het mondaine via een van de westerse breuklijnen.”

Hij was lid geworden van “de machtigste en belangrijkste satanische organisatie ter wereld. Die groep bestaat uit enkele van de best opgeleide, rijke, corrupte en corrumperende mensen die ooit hebben bestaan. En ze opereren vanuit Sydney, Australië, maar hun invloed is internationaal”.

‘Een mentor’ in het satanisch netwerk plaatste hem in de reissector, en jarenlang genoot Frater een leven van onvoorstelbare rijkdom, occultisme en losbandigheid. Hij bestudeerde de zwarte kunsten: waarzeggerij, duistere meditatie, offeren, talismannen, seksueel vampirisme, voodoo poppen, en seksmagie. “Elke dag werd afgesloten met een ‘Zwarte Mis orgie’ van onvergetelijk en onuitsprekelijk genot.”

De Amerikaanse Church of Satan (‘Kerk van Satan’) is het publieke gezicht van ‘een oude hoofdmacht, waarvan men nog nooit eerder het bestaan ​​had voorgesteld’. Het logo van de Church of Satan zie je in de afbeelding van dit artikel: het pentagram en baphomet.

Frater 616 somt als ‘invloedrijke leden’ op:

J.P. Morgan, Drs. James McDonald en Rene Hardy, de Kennedy’s, met inbegrip van Jackie, Irving Berlin, Groucho Marx, Elvis Presley, Garner Ted Armstrong, Sammy Davis Jr., Ronald Reagan, Edward Heath, Thomas Plantard de St. Claire, en de Bushes. Hij noemt later ook Stephen Spielberg, George Lucas, en Gerald Ford als leden.

 

Amerikaans Leger en de Inlichtingendiensten geïnfiltreerd door satanisten

Inlichtingendiensten zijn instrumenten van de Illuminati centrale bankiers. Frater zegt, “Amerikaanse Inlichtingendiensten hebben het occulte gefinancierd. Veel hooggeplaatste Amerikaanse militairen waren leden van verschillende satanische loges, of verwante organisaties”. Ze overlappen met de georganiseerde misdaad en drugshandel. Amerikaanse en Australische marineschepen werden gebruikt, en olietankers.

Bordelen en porno zijn een klein onderdeel van het ‘Internationale Satanische Rijk’, dat wil zeggen: Illuminati. Het meeste geld komt van CIA drugshandel, verfijnde chantage, geld lenen, en de handel in valuta.
“De Amerikaanse federale regering danst naar onze pijpen, alleen een paar stappen verwijderd, als je begrijpt wat ik bedoel!”

“Satanisten van de hoogste orde staan boven een aantal rijke, conservatieve, Nieuw Rechts christelijke kerken en organisaties in Amerika. Dit zijn enkele van de beste cashflow ondernemingen – meestal indirect – van het hedendaagse satanisme, en laat massa indoctrinatie en netwerken toe.”

“Henry Kissinger stelde voor het eerst voor om, met behulp van fundamentalistisch Christendom, oorlog te brengen, eerst in het Midden-Oosten en daarna wereldwijd. Kissinger ‘verfijnde Hitlers ‘Terreur Techniek’… spanningen opbouwend binnen een samenleving, en vond een zondebok. Duistere Pad-ingewijden doen dit… om mensen te bewegen tot meer grof en afschuwelijk gedrag.”

“Het doel van de Alpha Loge is 66% analfabetisme in de Westerse wereld in 2010, en de vernietiging van ten minste 70% van de bevolking tegen het jaar 2030.”

“De meeste regeringen rekenen op hun schapen om op typische infantiele wijze te reageren, en zich te identificeren met een sterkere kracht, zelfs als het hen tot slaaf maakt, wreed maakt en vernedert.”

 

Invloed Satanisme in de moderne wereld

Frater 616 schrijft het volgende toe aan de invloed van het satanisme in de moderne wereld:

– De ontwikkelde wereld is op weg in de richting van de Derde Wereld status, omdat de centrale banken in handen zijn van satanisten.
– Multinationals verkrachten het milieu, en plukken de vruchten van de natuurlijke rijkdommen van Australië en daarbuiten.
– De media in de ‘vrije wereld’ wordt zwaar gecontroleerd en gaat in bed met de overheid.
– Fluoride in het drinkwater van Australië, en wereldwijd.
– Educatieve normen worden naar beneden afgestompt.
– Multiculturalisme is opgedrongen aan de ‘Eerste’ Wereld, met uitzondering van Japan.
– Illuminati satanisten zaten achter 9/11.
– Mossad kwam met massavernietigingswapens; reden voor inval in Irak. Illuminati maakt gebruik van Israël, om het Amerikaanse buitenlandse beleid uit te voeren.

 

Conclusie

Frater zegt dat “politici weten dat, wanneer ze interesse in het welzijn van de ‘schaapjes’ veinzen, ze zullen meegaan in hun beleid, omdat het de weg is van de minste weerstand. Homo Sapiens zijn uiteindelijke toch kuddedieren! Geef ze een verkiezing zonder beleidskeuzes, en voor het grootste deel zijn ze gelukkig. Sta toe ​​dat hun kinderen geen echte kans van slagen hebben, rem hun natuurlijke drijfveren af, met name hun seksuele driften. Limiteer hun mogelijkheden, dun hun keuzes uit… en de samenleving valt snel uit elkaar in vooraf bepaalde categorieën. Geen gezinnen, maar zwakke individuen, vrij om te doen wat hun gezegd wordt…”  

De eerste en belangrijkste verantwoordelijkheid van de overheid is, om duivelaanbidders te verhinderen controle te verkrijgen. Dat is mislukt.

Wat zeggen we van een jeugd, die niet meer het verschil tussen goed en kwaad kan vertellen? In toenemende mate is dit de toestand van de samenleving als geheel.
De wereld wordt in werkelijkheid gecontroleerd door satanisten, die ongestraft genieten van de meest gruwelijke misdaden. Het lidmaatschap van deze club lijkt de prijs van succes te zijn, of dat nu politiek, economisch, of cultureel is. ‘Vooruitgang’ en ‘sociale veranderingen’ lopen synoniem met massale sociale introductie in het satanisme.

Frater 616 zegt, “Elk uur, van elke dag en elke nacht, worden mensen bewust betrokken in dienst van Satan. Menselijk offeren – hetzij ritueel en sneller, of langzaam en denigrerend en na verloop van tijd – wordt allemaal aangewend voor specifieke doeleinden”.

“Politici worden geïntroduceerd door een zorgvuldig gesorteerde reeks van criteria en situaties, die hen overtuigen dat hun slachtoffers ‘Ons Kleine Geheim’ zullen zijn. Jonge kinderen, seksueel misbruikt en mishandeld door politici over de hele wereld, worden snel gebruikt als offers.”

“Het sociale contact is verbroken. Iedere regering die deze vorm van kanker niet kan aanpakken, is onwettig. Een samenleving die dit tolereert, verdient wat ze krijgt.”

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/?s=satanisme

 

Bronnen:

Eindtijdnieuws.blogspot.com

Henrymakow.com

You may also like