Altiyan Childs: De mensheid wordt gevangen gehouden door een Satanische sekte (Vrijmetselarij)

VIDEO HERPLAATST – In een waarschuwende video heeft de Australische zanger en ex-Vrijmetselaar, Altiyan Childs, 45, zijn Maçonnieke geloften gebroken en zijn leven geriskeerd om te bewijzen dat Vrijmetselarij zonder enige twijfel Satanisme is, en dat Vrijmetselaars de wereld controleren en beheersen. (Update 27-01-2022)

Dit is een essentiële realiteitscheck.

Altiyan Childs had een bijna doodervaring die zijn leven veranderde, van een diepe betrokkenheid bij Vrijmetselarij tot een Christen worden. Hij legt voor u de donkerste geheimen van de elite en hun geheime religie bloot, met gevaar voor zijn leven. Ik geloof dat hij oprecht is.

Een levensveranderend moment

“Ik had mijn eigen ervaring met God – Hij heeft me op een nacht op de snelweg gered”, zei Childs. “Ik kwam terug van een optreden, en mijn vriend(in) reed op dat moment, en ik viel in slaap. En toen hoorde ik een stem, door en door, en die fluisterde: “Word wakker”. Toen ik mijn ogen opendeed, kwam er een bakstenen muur met 100 km/u op mij af – en ik keek naar rechts, en mijn chauffeur sliep, ingezakt op het stuur. Iets greep me gewoon en trok zachtjes mijn hand naar rechts, en ik draaide aan het stuur, en we schraapten alleen langs de muur, en reden daarna weer de snelweg op.”

“Ik zou hier niet meer moeten zijn. Dus van daaruit heb ik echt oorlog gevoerd tegen – bij gebrek aan een betere term – zonde. Ik heb een thuis gemaakt op de schouder van Jezus Christus.”

Vrijwel alle politici en entertainers zijn Vrijmetselaars.

Meer dan een uur is gewijd aan het laten zien, hoe praktisch alle politici en entertainers Vrijmetselaars zijn. Trots verklaren zij hun trouw aan satan door de klassieke Maçonnieke tekenen van herkenning te maken: een oog bedekt, het 666 handgebaar, de duivel gehoornde hand, de verborgen hand, het teken van Baphomet, het driehoek handgebaar, enzovoort.

Vrijmetselarij, het instrument van het Kabbalistische Joodse centrale bankenkartel

Je moet letterlijk meedoen om te kunnen slagen in het openbare leven: politiek, entertainment, zaken, religie, leger, onderwijs en media. Dit geheime netwerk van opportunistische duivelsaanbidders en verraders is hoe zij de Covid hoax en depopulatie, onteigening en slavernij, d.w.z. VN-Agenda 2030, tot stand brengen.

Als je er nog steeds aan twijfelt dat wij de speelbal van psychopaten zijn…

Dan vraag ik je dringend om de video te bekijken. Het is absoluut belangrijk. Het is schokkend om het zo voor je ogen gedeponeerd te krijgen, en het enorme aantal foto’s te zien, hetgeen bevestigt dat zoveel publieke figuren bij de Vrijmetselarij betrokken zijn.

De video is gelukkig door iemand opnieuw geplaatst op YouTube:

 

WATCH: X-Factor Winner Reveals World’s Secret Religion

If it is removed, it can also be seen here.

 

Transcript van de meeste highlights:

Bekijk ook de vele afbeeldingen en foto’s met namen, voorbeelden en bewijzen die u in deze video getoond worden!

00:00 – Altiyan Childs: Ik heb mijn leven op het spel gezet, en de veiligheid van mijn familie, door dit met jullie te delen… God redde mijn leven op een nacht op de snelweg, voor dit doel. En Hij kijkt toe, zoals Hij die avond duidelijk bewees. Ik zou dood moeten zijn.

Blijf erbij… annuleer die film die je wilt zien… De meesten van jullie zullen niet veel geven om de schokkende dingen, die ik jullie ga vertellen. Blijf alsjeblieft kijken, want het allerbelangrijkste deel van deze video komt aan het eind. Alles wat je gaat horen, is een feit en ik zal het je ook bewijzen. Niets kan wat komen gaat stoppen.

Wie runt de wereld over het algemeen? Wat voor soort mensen zijn de leiders van de landen en coöperaties, en ook de rijken en beroemdheden? Zijn het Christenen; runnen Christenen de wereld? Nou nee, natuurlijk niet! Alle leiders over de hele wereld – het zijn geen atheïsten… Wat als ik je zou vertellen dat ze allemaal tot dezelfde religie behoren, een geheime religie.

Voordat ik je vertel, hoe deze wereldwijde geheime religie over je denkt en van plan is met je te doen… ik behoorde er vroeger ook toe. En vandaag doe ik er in het openbaar afstand van, en breek ik mijn eed (belofte) van geheimhouding, die ze mij tijdens ceremonies oplegden, op straffe van de dood! Elke persoon die je te zien krijgt, heeft dezelfde eed afgelegd als ik!

00:05 – Ik werd eruit geplukt… gered van haar extravagante misleiding… door niemand minder dan de Almachtige God! Niemand anders zal je dit vertellen. De God die mij redde, wat was dat voor een God? Jezus Christus natuurlijk, de Enige, en Hij is de Enige die zij haten, samen met Zijn discipelen. Christenen en atheïsten zijn de meest zielige groep in de ogen van deze oude religie, de religie die hen allemaal regeert! En ik ga je het topje van de ijsberg laten zien (en wat daaronder zit). Dus zet je schrap voor wat is verborgen in het volle zicht! Er zijn een paar verschillende manieren waarop ze hun religie uitdragen. Sommigen doen het vaak, en sommigen doen het helemaal niet. Sommigen kunnen er niets aan doen, want ‘als ik het in het openbaar doe, is het een verborgen verklaring’. En die uiting geeft hen veel voldoening.

De beroemdheden bedekken vaak één oog, of ze verbergen het op de een of andere manier, of verduisteren het, of benadrukken het op deze manier. Of ze sluiten één oog, of ze pieken er doorheen, door middel van dit handgebaar (666), allemaal om het ene oog te markeren. Het wordt ‘het Alziende Oog’ genoemd. Andere keren laten ze ergens een getekend oog zien, of een tatoeage ervan.

De andere methode die ze gebruiken, is algemeen bekend als de verborgen hand… In de politieke wereld wordt het meestal gedaan met de verborgen hand, en natuurlijk deze: dat is een geheime handdruk of greep, voor de leden van de geheime religie met één oog… voor iedereen in het volle zicht, zodat iedereen het ‘niet zal zien’, zoals gewoonlijk! Ze zijn allemaal gezworen tot geheimhouding op straffe van de dood. En onthoud, ik zal het je zeer binnenkort bewijzen.

10:00 – [Vanaf hier zal ik het transcript inkorten en in een vrije vertaling.] Zeer binnenkort zul je hun meesterplannen kennen en waarom ze zulke extreme voorzorgsmaatregelen nemen, om voor het publiek verborgen te blijven. De geheime religie is een religie binnen een internationale broederschap. Die broederschap, die deze geheime religie camoufleert, verbergt en verhult, wordt Vrijmetselarij genoemd.

official Freemasonry symbol, the square and compass

Dit is hun officiële symbool, de passer en winkelhaak, soms met de hoofdletter G in het midden, soms met het alziend oog.

Het alziend oog wordt soms in een driehoek geplaatst, en daar komt dit vandaan (zie de verschillende gebaren van de verschillende mensen in de presentatie).

De Metselaars of Vrijmetselaars plaatsen het oog ook bovenaan een piramide, want de Egyptische piramide is een geïntegreerd onderdeel van dit geheime systeem! Het wordt ook wel de Maçonnieke piramide genoemd.

MTV Masonic Headquarters

En dit is trouwens het MTV Maçonnieke hoofdkwartier. Dus wat is het verband?
Kijk tot het einde; de geheime religie is hun connectie! In hun ogen zijn jij en ik onwetend en dom. Je wordt technisch gezien ‘het vulgaire en het verachtelijke’ genoemd. De geheime identiteit van dit ene oog ligt in het hart van deze religie, die leeft en groeit diep in de Vrijmetselarij. Het blijft dus onopgemerkt en ongestoord, totdat het uiteindelijk iets vervult, dat ook wel het ‘Grote Werk’ wordt genoemd. Binnenkort zullen ze slagen.

En Altiyan Childs spreekt hier over het volgende, gesproken door een Vrijmetselaar:
“We staan ​​aan de vooravond van een wereldwijde transformatie. Alles wat we nodig hebben, is de juiste grote crisis, en de naties zullen de Nieuwe Wereldorde accepteren.” – David Rockefeller op een VN Zakenconferentie, 14 september 1994.

15:00 – Deze Nieuwe Wereldorde is het uiteindelijke doel van de geheime religie. Altiyan laat je verschillende geheime Maçonnieke eden zien in de video.

20:00 – Altiyan toont je ook afbeeldingen van initiaties van Vrijmetselaars. En dat is nog niets vergeleken bij wat later komt. Het hele systeem van de Vrijmetselaar wordt geconstrueerd door te liegen, tegen het publiek en tegen de leden van lagere graden. En we vertrouwen deze mensen?

Het teken van zwijgen is een ander teken dat ze vaak doen: een vinger voor de lippen, een teken dat ze gebonden zijn aan geheimhouding en zwijgen.

25:00 – Hoeveel mensen, denk je, zijn totaal geruïneerd door deze geheime religie, door hun eed te verbreken? Een Loge heeft het recht om zijn eigen leden te doden! Hun wetten staan ​​boven de wetten van het land!

Een Vrijmetselaar van de 33ste graad drinkt bloed uit een menselijke schedel, en ze vragen zich af: ‘Van wie is de schedel die zijn eed heeft gebroken?’ Een deel van het ritueel in deze graad omvat ook het doorsteken van schedels en vernederd worden, voordat de ‘ware religie’ aan je wordt geopenbaard. Dus zie je de risico’s die Altiyan hier neemt? Je moet echt tot het einde blijven kijken.

Een afgrijselijke man, Albert Pike, die hielp bij het bouwen van de 33 graden of rituelen, werd begraven in een Vrijmetselaarstempel, net om de hoek van het Witte Huis. Hij was een reus van dit geheime genootschap. Hij schreef ‘Morals & Dogma’, ook wel de ‘bijbel van de Vrijmetselarij’ genoemd.

30:00 – Hier is Vrijmetselaar Kanye West. Hij draagt ​​dezelfde dubbelkoppige adelaar als op de cover van de zogenaamde Vrijmetselarijbijbel. Dat is zijn toegang tot internationaal succes! Zijn Christelijke bekering is niet wat het lijkt, en je zult dat spoedig gaan zien.

Albert Pike schreef: ‘De waarheid moet geheim worden gehouden, en de massa heeft een lering nodig die in verhouding staat tot hun onvolmaakte rede… Deze waarheden werden voor het gewone volk bedekt als met een sluier; en de Mysteriën werden naar elk land gevoerd…’ Vrijmetselarij werd in het geheim vanuit het Oosten in de hele wereld geïmporteerd, om haar web in de duisternis te weven, om haar agenda te vergroten en te bespoedigen. De geheime religie van je favoriete beroemdheden en politici is buiten het bereik van de vulgaire. Vulgair is wat jij voor hen bent! Deze mensen bespotten ons, soms in ons gezicht, met hun symboliek, terwijl we hen respecteren, bewonderen en soms zelfs liefhebben en verafgoden. En allemaal nemen ze deel aan dezelfde inwijdingsrituelen, om tot het geheime genootschap te behoren, een voorwaarde voor succes! Om tot de religie te behoren die je alles geeft wat je maar wilt, alles wat je hartje begeert.

De titel van Vrijmetselaar komt voor en boven de titel van president; het is Vrijmetselarij boven alles!

Wat het Maçonnieke schort verbergt, is dat wat de passer en de winkelhaak werkelijk vertegenwoordigt: het alziend oog.

35:00 – Herinner je je dat Prins Philip dit zei? “Als ik gereïncarneerd zou zijn, zou ik terug willen keren naar de aarde als een dodelijk virus, om de menselijke populatie te verkleinen.” En het gekste is, dat als ze jou kunnen veranderen in wat ze van je denken, dan verdien je wat er gaat komen! Het is de wet van de natuur, zeggen ze. Hun echte bijbel, degene die hun moraal leidt, rechtvaardigt het allemaal! En het is logisch als je dit gaat zien. Omdat de kracht van het misleidende fenomeen van de Vrijmetselarij ligt in het feit, dat het echte waarheden bevat, verweven met onwaarheden! Dit boek is niet met de hand geschreven en het bestaat langer dan de Bijbel. Dus ze denken dat het daardoor puurder is en subliem, zoals zij het noemen, en het is het fundament waarop hun religie is gebouwd. Die ongeschreven bijbel is de sleutel tot het ontsluieren van haar geheimen. En ze zullen ons kennis laten maken met een nieuw systeem van leven, maar nadat een aantal schokkende gebeurtenissen heeft plaatsgevonden.

Maar eerst de geheime religie en de identiteit van het oog. Vrijmetselarij is een broederschap binnen een broederschap, een uiterlijke organisatie, die een innerlijke broederschap van de uitverkorenen verhult. De ene zichtbaar, en de andere onzichtbaar. Het zichtbare genootschap is een schitterende kameraadschap van ‘vrije en geaccepteerde’ mannen en vrouwen, die verplicht zijn zich te wijden aan ethische, educatieve, broederlijke, patriottische en humanitaire zaken, zoals ziekenhuizen en liefdadigheidsinstellingen. Maar… het onzichtbare genootschap is een geheime en meest verheven broederschap, waarvan de leden toegewijd zijn aan de dienst van een mysterieus arcanum arcanorum, wat betekent: Mysterie der Mysteriën. Luister dus niet naar de Vrijmetselaars, die je van de waarheid proberen af te leiden en te misleiden! Er is een Vrijmetselarij voor de meerderheid van de Vrijmetselaars, en dan is er het echte werk: de geheime religie! Deze mensen zeggen ook graag dat Vrijmetselarij geen religie is. De Metselarij is echter in wezen een religieuze Orde, en niet alleen een beetje religieus! Elke Vrijmetselaarsloge is een tempel van religie, en de leringen ervan zijn instructies in religie.

40:00 – Dus ga alsjeblieft zitten, Vrijmetselaars, want Vrijmetselarij is een religie die straks aan jullie zal worden geopenbaard.

Albert Pike, Morals & Dogma: ‘Een deel van de symbolen wordt daar getoond aan de ingewijde, maar hij wordt opzettelijk misleid door verkeerde interpretaties. Het is niet de bedoeling dat hij ze zal begrijpen. Hun ware uitleg is voorbehouden aan de Prinsen van de Vrijmetselarij. Het hele lichaam van de Koninklijke Kunst, waarover je heel spoedig zult horen, was zo zorgvuldig verborgen in de Hoge Graden.’ Dus je kunt zien dat het hele ding op leugens is gebouwd! De ultieme leugen leeft in de driehoek boven de piramide. Dus zelfs de hoogste Vrijmetselaars leiden een monsterlijk leven! Word wakker, Vrijmetselaars. Zelfs jullie worden bedrogen, net als het publiek, tenzij je natuurlijk hongerig genoeg bent om al de macht te verwerven.

De naaktheid en de gruwel van de Vrijmetselaarsloge zal binnenkort in deze video aan het licht komen, en de religie die hen allemaal regeert.

The Secret Destiny of America - Freemasonry book

Een ander ding dat Vrijmetselaars herhaaldelijk zeggen, is dat het symbool op het Amerikaanse dollarbiljet niets met Vrijmetselarij te maken heeft. Dat is pure desinformatie. Welnu, hier is een bewijs dat het geen complottheorie is: hetzelfde symbool op een boek getoond door een Vrijmetselaar van de 33ste graad! En hier is nog meer bewijs:

Vrijmetselaarssymbolen op een $1 biljet:

13      bladeren in de olijftakken
13      balken en strepen in het schild
13      veren in de staart
13      pijlen
13      letters in de ‘E Pluribus Unum’ op het lint
13      sterren in het groene wapen bovenin
32      lange veren die de 32ste graad in Metselarij vertegenwoordigen
13      granieten stenen in de piramide, met het Maçonnieke ‘Alziende Oog’ dat het afsluit
13      letters in Annuit Coeptis, ‘God heeft met voorspoed gezegend’

En op de voorkant van het dollarbiljet staat het zegel van de Verenigde Staten, bestaande uit een sleutel, winkelhaak en de weegschaal van gerechtigheid, evenals een passer, wat natuurlijk een belangrijk symbool is in de Vrijmetselarij.

Luister hier nu naar meer bewijs in de audio van John F. Kennedy in deze video, waarbij hij de mensen informeerde en waarschuwde, voordat hij werd vermoord.

Veel Vrijmetselaars en hun symbolen worden nu aan je getoond… zie voor jezelf, of sla dit gedeelte over als je dat wilt.

1:13:00 – En dit is nog maar het topje van de ijsberg! Alle personen met grote invloed zijn ingewijd in de Vrijmetselarij, anders zouden ze er niet in kunnen zitten! Je zult ook horen over de New Age die ze aan het uitwerken zijn, en dan de conclusie, die verreweg het belangrijkste deel van deze presentatie is.

We leven in een slechte wereld, dus er is maar één religie die daar bij past: de Vrijmetselarij is Satanisme in vermomming!
Albert Pike verklaart onomwonden op pagina 321 van Morals & Dogma: ‘Lucifer, de Lichtdrager! Vreemde en mysterieuze naam om aan de Geest van Duisternis te geven! Lucifer, de Zoon van de Ochtend! Is hij het die het licht draagt? Twijfel er niet aan!’ Lucifer in hun ogen is dus god, en twijfel er niet aan.

Ze zeggen ook dat het pentagram goed of kwaad vertegenwoordigt: eerst goed, en als tweede kwaad, licht of duisternis, overwinning of dood, inwijding of heiligschennis, Lucifer of Vesper. Ze zeggen: Lucifer is goed, Lucifer is licht, Lucifer is overwinning en Lucifer is echte inwijding. Dat is het begin van hun grote geheim: god is de duivel, en we zijn nu al in de hel op dit moment. En ze noemen het liever Luciferianisme in plaats van Satanisme. Nu zijn alle eden en rituelen en straffen en geheime tekenen logisch, nietwaar? Hoewel de meeste Vrijmetselaars niet weten, wie zij beschermen en wie er over hen regeert.

Over welke ambacht of bekwaamheid denk je dat de Vrijmetselaar het hier heeft…
‘Wanneer de vrijmetselaar ontdekt dat de sleutel tot de krijger op het blok de juiste toepassing van de dynamo van levende kracht is, heeft hij het mysterie van zijn bekwaamheid geleerd. De ziedende energieën van Lucifer zijn in zijn handen, en voordat hij naar voren en omhoog kan stappen, moet hij zijn bekwaamheid bewijzen om (deze) energie op de juiste manier toe te passen.’  (‘Lost Keys of Freemasonry’ pagina 48, Manley P. Hall, 33ste graad)

Over welk ambacht denk je, dat de Vrijmetselarij het hier heeft? Witch… craft, Witchcraft! Hekserij! Hekserij is de Koninklijke Kunst van de Vrijmetselarij, voorbehouden aan weinigen. Kijk nu naar de symbolen. Denk niet dat uw politici er geen deel van uitmaken. Ze gaan allemaal door de Vrijmetselarij! Je moet onthouden dat voor hen ‘Lucifer goed is; Lucifer is de bevrijder, en Jezus de onderdrukker; Lucifer is pure liefde, en Jezus onreine liefde; Lucifer heeft de hemel voor jou verlaten; Jezus werd gekruisigd, omdat Hij een valse Messias was…’ Ja, de wereld is altijd al bedrieglijk geweest!

1:20:00 – Charles Darwin, de vader van atheïsme en rationalisme, was een ingewijde Vrijmetselaar. Bekijk zijn verborgen handgebaar op deze foto, en de eed van zwijgen. Niemand zal je dit leren. Onthoud dat ze niet anders kunnen dan pronken met hun religie, omdat ze denken dat wij dom, verachtelijk en onwetend zijn! Om een ​​Vrijmetselaar te zijn, moet je in een hogere macht geloven; ook dit maakt deel uit van hun eed. Maar hoewel ze atheïsme propageren op universiteiten en scholen over de hele wereld, geloofde Charles Darwin in een intelligente ontwerper, een opperwezen; hij moest wel! In de hoogste graden van de Vrijmetselarij is dat hogere wezen, dat ‘ons heeft gebaard’, Lucifer. Hij loog tegen je; dat is wat Vrijmetselaars doen! Het was een zorgvuldig geconstrueerde leugen, door de waarheid te verminken. Dit soort leugens zijn de meest succesvolle leugens!

Hoe beschreef Jezus hun god? De vader van de leugen, degene die komt om te bedriegen, te doden en te vernietigen.

Lucifer werkt met de kracht van hekserij, ofwel magie, en met magische bevelen. Magie werkt omdat er een piramidestructuur is, een hiërarchische structuur, in het geestenrijk. En deze geesten worden opgeroepen door de beoefenaars van de Koninklijke Kunst van Vrijmetselarij! Maar satan vraagt ​​er wel iets voor terug. Luister nu naar Bob Dylan: hij verkocht zijn ziel aan Lucifer, de duivel.

1:25:00 – Vrijmetselaars maken gebruik van rituelen en krachtige magische formules. JK Rowling, een Vrijmetselaar en schrijver van de Harry Potter boeken, onthult haar inspiratie voor het dodelijke Hallow symbool. Zie je de overeenkomsten? De passer en de winkelhaak, en het alziend oog!

Het nieuwe systeem, de Nieuwe Wereldorde, zal worden geïmplementeerd tegen ongelooflijke kosten voor de mens. Baphomet is één van hun symbolen en afgodsbeelden, die het Satanisme vertegenwoordigt. De heilige en geheime religie voor de zeer betrokken en zeer succesvolle. Welkom in de echte wereld! Hekserij is overal zorgvuldig verborgen, en ze noemen het de Koninklijke Kunst. De verschillende groepen ontmoeten elkaar in magische Loges, Maçonnieke Loges. Barack Obama is een van hen zoals we weten. Het Christendom is de enige kracht tussen jou en de gruwel die ons te wachten staat, en het komt eraan.

1:30:00 – De film ‘Eyes wide shut’ onthult veel over uw politici als leden van een geheim genootschap. De maker van de film laat drie keer een aanwijzing achter: de één oog-religie. En natuurlijk is de titel van de film opgedragen aan de ‘domme, onwetende massa’.

Anton LaVey, stichter van de Kerk van Satan en een Vrijmetselaar: ‘Wijlen Hogepriester van de Kerk van Satan zei: “Vrijmetselaar Orden hebben de meest invloedrijke mannen in veel regeringen gekend, en vrijwel elke occulte Orde heeft vele Maçonnieke wortels.”’ Nu, veertig jaar later, zou er moeten staan: alle regeringen.

Satanisch ritueel is een mix van Gnostische, Kabbalistische, Hermetische en Maçonnieke elementen, net als Vrijmetselarij. Er zijn talloze manifestaties van Satanisme in Vrijmetselarij rituelen, waaronder de geit, de doodskist en het hoofd van een dode. Hoe zijn ze hiermee weggekomen? Door hun wolven als schapen te kleden: een satanische ondergrondse organisatie, zorgvuldig gehuld in Christelijke tooi! En we komen er niet achter, omdat zij de media en de onderwijssystemen leiden en controleren.

Een 32ste graad Vrijmetselaar heeft nog geen idee van de geheime religie, Satanisme. Dat leer je pas bij de inwijding van de 33ste graad. Elke Vrijmetselaar weet dat het zeldzaam is om die graad te bereiken. Dit is een ingenieus systeem, ontstaan ​​door demonische inspiratie. En het dient als screeningproces voor georganiseerd Satanisme, een filtersysteem om de mannen en vrouwen op te pikken voor het wereldtoneel… voor degenen die naïef denken, dat politiek en magische rituelen niet samengaan.

1:35:00 – Hoe strooien de Vrijmetselaars zand in onze ogen? Door de wereld met dwazen te vullen, zeggen ze. Wie is de grootste dwaas in de ogen van de Vrijmetselarij? Een atheïst! Al die tijd lach je misschien om de Christenen… en de Vrijmetselaars lachen om jou.

Het handgebaar, dat het nummer 666 toont: het is het nummer van satan, voorspeld door Jezus Christus. Het nummer is mystiek en gerelateerd aan seksuele rituelen binnen de hekserij. Ze haten Jezus boven alles! Deze discipelen van Lucifer beschermen hun religie niet met woorden, maar met symbolen en tekens en gebaren. Ze bespotten je door het midden in je gezicht te laten zien. Ze kennen de waarheid: de opperbevelhebber aan de top van de piramide is satan, de god van deze wereld, precies zoals Jezus je vertelde wie hij is!

Deze mensen zijn geseksualiseerd, gecorrumpeerd en worden bespioneerd door de god van deze wereld, bij wie ze horen.

1:40:00 – Het kruis ondersteboven is ook een diepe verachting van het Christendom, evenals het handgebaar van de hoorns: de hoorns van de duivel. Alle hogere Vrijmetselaars drinken wijn uit een menselijke schedel, totdat ze zelf worden uitgenodigd in de geheime religie; dan drinken ze bloed. Het wordt ritueel gedaan om mentale vaardigheden te verwerven!

Wee de nietswaardige herder, die de schapen verlaat: het zwaard over zijn arm en zijn rechteroog! Verdorren zal zijn arm, verduisterd worden zijn rechteroog.  Zacharia 11:17

Wie denk je dat deze herder is? En wie zei: “Ik ben de goede Herder?” Jezus Christus is de goede Herder, niet de waardeloze herder met één oog!

De tijd dat presidenten, journalisten en het publiek hebben geprobeerd de Vrijmetselarij te ontmaskeren en het naar beneden te krijgen, is reeds lang voorbij.

Hier zijn enkele jonge vrouwelijke Vrijmetselaars (heksen) in de maak; 90 procent van hen weet nog niet wie ze dienen of waarom ze zulke eden moeten afleggen.

1:45:00 – Het normaliseren van kwaad en infiltratie overal, en het aannemen van wetten, zal de slechte aard van de Vrijmetselarij beschermen. Geheime Vrijmetselarij onder ede, terwijl zij Satanisme in de open lucht promoten door middel van gebaren en symbolen, hun werk doen en de massa beïnvloeden om het Christendom te haten, en een leven van zonde te leiden.

Vrijmetselaar Jimi Hendrix citeert: ‘Door middel van muziek hypnotiseer je mensen, en als je ze op hun zwakste punt krijgt, kun je prediken in hun onderbewustzijn wat we willen zeggen’.

1:50:00 – De mensen hielden meer van de duisternis dan van het licht, zegt de Schrift. Ze houden er zo veel van dat ze de duisternis als licht definiëren! ‘Het licht van een Meester Metselaar is Duisternis zichtbaar. Dit is de meest nauwkeurige beschrijving van Maçonniek licht die je ooit zult vinden.’ ‘Kwaad is goed en goed is kwaad.’

Een compleet nieuw systeem van leven op deze planeet komt eraan! In zijn boek ‘Satan’s Master Plan’ bevestigt LaVey de toewijding, om het Christendom te vernietigen.

1:55:00 – Hier is wat de koningin van de Vrijmetselarij, Helena Blavatsky, zegt in haar boek over het grootste deel van de Vrijmetselaars: ‘De kennis van hun leden over de volledige betekenis van hun symbolen is nul (nihil). En dat is natuurlijk waar, naar de Vrijmetselaars die nu luisteren!

Gedurende de hele video worden er veel foto’s aan je getoond… en ook enkele videofragmenten.

2:05:00 – Waarom haten ze Hem? En hoe haat je iets dat niet bestaat? Vrijmetselarij haat in het geheim Jezus Christus! En stiekem is de Vrijmetselarij slecht. Ze zeggen: “Het kwaad is goed”, en bespotten Degene die kwam om het kwaad te vernietigen. Daarom gebruiken ze Jezus’ naam als een gemeen scheldwoord in elke film, M (middelmatig) beoordeeld en hoger.

2:15:00 – De Bijbel is het boek dat ze haten. Het V teken staat voor Victory (Overwinning). En een boodschap van de geest van satan: ‘De grootste truc die ik ooit heb gedaan, was om de wereld te overtuigen dat ik niet bestond’.

Het dubbele kruis is een symbool van de 33ste graad Vrijmetselaar.

2:30:00 – Je kunt je overgeven aan de Waarheid en het juiste pad inslaan. Het Christendom mist absoluut de prediking tegen de organisatie van de Vrijmetselarij, de magische mantel en de magische truc van het Satanisme! Tegenwoordig heerst Satanisme, en ze zetten zich in voor de Nieuwe Orde der eeuwen. Inmiddels is er 98,5% kans dat je bij de wereld hoort, zodat ze met je kunnen doen wat ze maar willen. Christen of niet, de meesten van jullie zullen deze wereld rechtstreeks naar het slachthuis volgen.

2:35:00 – ‘Lust is zuiverheid, lust is liefde’ voor de Vrijmetselaar van een hoge graad. Hun god is geil, gesymboliseerd door het handgebaar van de gehoornde god. En nu weten we waarom Disney van magie houdt, hetgeen hekserij is. Voor hen is Lucifer het instrument van Vrijheid of Vrije Wil.

Lucis Trust (oorspronkelijk opgericht onder de naam Lucifer Publishing Company) adviseert de Verenigde Naties van de wereld. Wat heeft de VN in vredesnaam te maken met de gevallen engel van de heilige Bijbel, die als wereldheerser zou regeren volgens wat Jezus ons in de bijbel vertelde? Om de hele wereld te misleiden tot een nieuw wereldsysteem. Nu, Lucis Trust is opgericht door Vrijmetselaars!

2:40:00 – Blavatsky: ‘Het is Satan die de god van onze planeet en de enige god is’. En ze praten over het offer van Lucifer. Alles wordt omgekeerd! ‘Het kwaad is goed, Jezus is de vijand, en Lucifer heeft zichzelf voor jou geofferd, niet Jezus Christus’: Degene die de voeten van Zijn discipelen waste, en de Enige die zij vrezen!

Satanisten beïnvloeden wereldgebeurtenissen. Onthoud het doel van Lucis Trust: de vervulling van het goddelijke plan voor de mensheid. Ja, het goddelijke plan, dat door Jezus Christus in de Bijbel wordt onthuld! Zij geloven in de gevallen engelen (dat is 33% van alle engelen), geleid door de duivel, en ze komen in opstand tegen God. Deze mensen maken contact met deze gevallen engelen, met de Koninklijke Kunst van de Vrijmetselarij, hekserij genoemd!

Wat krijg je als je het Satanisme zorgvuldig verbergt met het Christendom? Je krijgt dan Vrijmetselarij! Sommige Vrijmetselaars geloven zelfs nog steeds dat het een Christelijke organisatie is. Het Satanisme zit achter de Nieuwe Orde, die binnenkort zal worden geïmplementeerd. Het zal allemaal gebeuren door middel van misleiding.

2:45:00 – Ze geloven ook dat de hel gewoon onze aardbol is: de Aarde. Dit zijn de opvattingen van de rijken, machtigen en beroemdheden, en ja, politici!

Het Maçonnieke schort verbergt de geslachtsdelen, het heilige der heiligen, het zaad van god, het zaad van Lucifer, de ware werktuigen van een Vrijmetselaar. Het ene oog presenteert ook het oog van de penis. Ze aanbidden de seksuele daad. Het oog in het midden, met de stralen naar alle kanten toe, is het orgasme en de ejaculatie. En zo zien ze ook de zon! De G staat voor Generatie, seksuele generatie. Vrijmetselarij is een sekscult. Ze vieren feest en proberen abortus, overspel, pornografie, losbandigheid, pedofilie, sodomie, incest en bestialiteit te normaliseren. Het Maçonnieke embleem symbool – passer en winkelhaak – symboliseert de seksuele daad. Net als de Davidster dat doet.

De Maçonnieke obelisk, die de fallus, de penis voorstelt, maakt ons in elk land ter wereld te schande, bespot zijn territorium, verborgen in het volle zicht!

2:50:00 – De natuur is hun ongeschreven bijbel. Je zou denken… dat klinkt goed… Maar wacht, ze mogen stelen, want de natuur laat het toe. Ze mogen doden, omdat de natuur het toelaat, etc. ‘Doe wat gij wilt’ is hun ware natuur, hun ware aard!

Ze worden Vrije… metselaars genoemd, omdat ze vrij zijn van enige morele verplichtingen, vrij van zonde, vrij van schuld. Ze zijn vrij van Jezus Christus. Deze mensen introduceren dit nieuwe systeem, deze New Age. En in de ogen van de natuur heb je geen rechten! Dat zal binnenkort duidelijk worden.

2:55:00 – Er is een Vrijmetselaarsschort, dat je hen nooit zult zien dragen, eentje met een onthoofd hoofd onder andere erop. Nu weet Altiyan Childs niet of het menselijk hoofd echt is in het ritueel, maar alle menselijke schedels en skeletten zijn dat wel! En Vrijmetselaars runnen elk gerenommeerd uitvaartcentrum in Australië en de wereld.

3:00:00 – Altiyan weet niets van de rituelen die volgen na de 33ste graad Vrijmetselarij. Zoals zij het leven vieren, vieren ze ook de dood in rituele vorm. Vrijmetselarij en hekserij zijn praktisch identiek in hun ceremonies.

3:15:00 – De theorie van magie en hun verborgen wetenschap: elk levend wezen is een opslagplaats van energie. Het dier, of de mens, moet daarom binnen de magische cirkel worden gedood, zodat de energie die vrijkomt na de dood kan worden opgevangen, om de wil van de heks, mannelijk of vrouwelijk, te dienen. Nu komt de 33ste graad Vrijmetselaar die zegt: ‘Voor de hoogste spirituele werking moet men dienovereenkomstig dat slachtoffer kiezen, dat de grootste en zuiverste kracht bevat. Een mannelijk kind van volmaakte onschuld en hoge intelligentie is het meest geschikte offer’.

En de machtigste geheime religie is nu dichter bij de vervulling van haar Bijbelse bestemming, en dit zal ook gebeuren!

3:20:00 – Bij Vrijmetselaarsrituelen mogen dieren en kinderen worden geofferd en hun bloed door de deelnemers worden geconsumeerd. En wat ook nodig is voor de werking, is het vet van jonge kinderen. Jaarlijks worden wereldwijd acht miljoen kinderen vermist!

3:25:00 – Dit is de bizarre reden dat deze rituelen echt werken. Nadat het ritueel op aarde is uitgevoerd, gaat het effect ervan uit naar het geestenrijk, en wordt het uitgevoerd door spirituele wezens: demonen! Dit is de realiteit die voor u verborgen is!

Dit is hoezeer zij Jezus haten tijdens hun ceremonies: het Onze Vader wordt achterstevoren verricht. De hogepriester is soms naakt. Een prostituee staat hem bij, en een naakte maagd, die later ontmaagd kan worden, is het altaar. Alles wat heilig is, wordt verontreinigd! En alles wat smerig is, wordt geëerd als zijnde puur. Dit is brandende haat; de gevallen engelen die zij aanbidden, koesteren dezelfde haat. En het wordt zelfs nog erger (zie presentatie).

Satan is de god van deze wereld, de opperbevelhebber. Denk je nog steeds dat de Bijbel nep is? Satanisten weten ook dat de geesten in de lucht leven, precies zoals de Schrift onthult:

Efeziërs 2:1-3  Ook u, hoewel gij dood waart door uw overtredingen en zonden, waarin gij vroeger gewandeld hebt overeenkomstig de loop dezer wereld, overeenkomstig de overste van de macht der lucht, van de geest, die thans werkzaam is in de kinderen der ongehoorzaamheid, – trouwens, ook wij allen hebben vroeger daarin verkeerd, in de begeerten van ons vlees, handelende naar de wil van het vlees en van de gedachten, en wij waren van nature, evenzeer als de overigen, kinderen des toorns…

Degenen die hun ziel aan de duivel verkochten, sloten een pact, een verbond met satan, die hulp geeft bij hun begeerten. De titel van een 33ste graad vrijmetselaar is dezelfde titel als één van de titels van de demonen onder satan: inspecteur-generaal.

3:30:00 – Denk je dat het Bloedoffer van Jezus Christus niets betekent, nadat je deze dingen hebt geleerd en gezien? Denk je dat Jezus niet wist wat Hij aan het doen was? Of ben je een van degenen die nog steeds denkt dat Hij niet bestaat? Vertel me eens, hoe kunnen ze iemand haten die niet bestaat?

Je zult waarschijnlijk niet veel horen van andere Vrijmetselaars, die hun eden hebben gebroken.
Men weet dat tegen de tijd dat ze klaar zijn, bijna elke kerk zal zijn overgenomen. Zie de presentatie.

3:35:00 – De verschijning van Jezus Christus vernietigde vrijwel hun religie, en dreef het ondergronds. En zij zullen wraak nemen! Binnenkort zul je het gaan zien. En dan kun je niet meer zeggen, waarom gebeurt dit?

Wil je weten hoe de Nieuwe Orde eruit ziet, wat de toekomst in petto heeft, welke gruwel er op onze planeet gaat komen? Zoals Jezus ons voorzegde: “Want dan zal er een grote verdrukking zijn…” Welkom bij de Maçonnieke Nieuwe Wereldorde!

De tekst op de Georgia Guidestones, ‘The Age of Reason’, is ook de titel van een boek, geschreven door een Vrijmetselaar. Dus hier hebben we een verwijzing naar een New Age, ‘de tien geboden’ en de satanische geest achter de Georgia Guidestones. De nieuwe tien geboden staan ​​op de Georgia Guidestones! Ze zijn erg vaag, maar het eerste ‘gebod’ toont de ware gruwel die eraan komt: ‘Houd de mensheid onder de 500.000.000’. Dat klopt, een vermindering van minstens 7 miljard mensen!

3:40:00 – Denk niet dat deze mensen je zullen helpen. Ze zullen echter verschijnen als uw redders! Voor hen zijn wij nutteloze eters. Een derde van de banen zal tegen 2025 zijn vervangen door software, robots en smart machines. Massamoord en massadoden zijn dus natuurlijke en noodzakelijke dingen. Je gaat deze strijd verliezen, tenzij je verborgen bent in Jezus Christus, de Enige die je heeft gewaarschuwd dat de New Age een valstrik is, en dat het de climax is om op planeet aarde te worden uitgespeeld. In New Age wordt duisternis verkocht als licht, wordt satan vermomd, en promoot het de grote misleiding van eigenliefde en spiritualiteit! Het is een Nieuw Satanisch Tijdperk.

De duivelsklauw, of de leeuwenpoot, is ook een symbool van de Vrijmetselaar.

3:50:00 – De antichrist, de man van de zonde wiens nummer 666 is, zal het hoofd zijn, de premier van het nieuwe systeem, de Nieuwe Wereldorde. De antichrist is de geliefde van de geheime genootschappen. Ja mensen, de New Age is satanisch! ‘Denk niet dat enig land in deze wijde wereld kan ontsnappen’, en ze spreken ook van ‘de langverwachte Grote Leraar’: de Koning van de Nieuwe Wereldregering. ‘De overwinnaars zullen blijven als het zaad van het Nieuwe Ras, om het nieuwe land te bevolken… voor het nieuwe Zesde Grote Ras.’ Dit is het ras, waar Luciferiaanse Lady Gaga naar verwees: ‘Born this way (Op deze manier geboren) is de Geboorte van een Nieuw Ras’. Allemaal onderdeel van het plan! En alleen degenen, die openstaan ​​voor die ene nieuwe wereld, zullen er aan deelnemen.

Er is een bevolkingsafname van 2,5 miljard mensen nodig, voordat het New Age tijdperk kan beginnen. En mensen zullen of moeten veranderen en zich overgeven, of sterven.

3:55:00 – Merk op dat de New Age een nieuw evangelie heeft. Jezus zegt: “Want als er iemand komt die een andere Jezus predikt, die wij niet gepredikt hebben, of als u een andere geest ontvangt dan die u ontvangen hebt, of een ander evangelie, dat u niet aangenomen hebt, dan verdraagt u dat zeer wel”.

Degenen die de aarde regeren, zijn degenen die uit de hemel zijn gevallen en worden ‘de Meesters’ genoemd. Dit zijn de gevallen engelen van de Bijbel! Dit zijn de Meesters van de Maçonnieke New Age! En ze zullen een volledige reorganisatie in het levenssysteem van de aarde brengen. Christus wordt overal genoemd, maar niet Jezus Christus. Nee, dit is de antichristelijke geest, die zich uiteindelijk zal manifesteren en als één man aan de wereld zal verschijnen. Ja, het is duidelijk dat de vijand Bijbelse termen gebruikt. Christus, de anti van de echte Christus, is hun redder.

Lucis (Lucifer) Trust werkt nauw samen met de EU, de Europese Unie, en stelt dat 2,5 miljard mensen gepland staan om te worden gedood, allemaal voorspeld door Jezus, en alleen Jezus. De Vrijmetselaar Alice Bailey, oprichter van de Lucis Trust, leert je over massale depopulatie: ‘… het is geen ramp als die vorm moet verdwijnen. De dood is geen ramp om bang voor te zijn. Het werk van de Vernietiger is niet echt wreed of ongewenst’. Voor Lucifer, de Vernietiger, is doden en massamoord niet slecht; het is goed!

4:00:00 – Alice Bailey beweert ook: ‘Het is betekenisvol dat dit zesde teken, het nummer van fysieke wereldactiviteit, het nummer van het Beest wordt genoemd. Dit idee lijkt voor velen een vreselijke fascinatie te hebben, maar wat het werkelijk betekent is dat Maagd een symbool is van de drie-eenheid, 6 op het fysieke vlak, 6 op het emotionele vlak, 6 op het mentale vlak, en helemaal niet 666’.

Deze leugen van Bailey is om je te bewijzen dat de hele wereld wacht op de wereldleider: ‘de komst van de Avatar, en de komst van Een Komende, zijn de hoofdlijnen van de heersende verwachting’. Gaat u deze mensen vertrouwen, die een nieuw systeem zullen implementeren, waarin u niet kunt kopen of verkopen, tenzij u een Merkteken in uw hand of voorhoofd ontvangt?

En wat is er zojuist aangekondigd door Business Insider? ‘…een geldloze samenleving, en hierdoor: een pandemie. Volgens de berekening zal 98% van alle betalingen op nationaal niveau in 2024 cashloos zijn, tegen ongeveer 91% nu.’ Dit is de trend voor de hele wereld, en het vervult Bijbelse profetie! Je weet wel, dat boek dat uit scholen is weggerukt en hysterisch in diskrediet is gebracht. Democratie en Christendom zullen volkomen uitgedoofd worden! Communisme wordt het nieuwe normaal. Alles is tegen u en Gods waarheid bewapend: onderwijs, amusement en economie. Je bent een slaaf van iedereen, en Vrijmetselarij is de slavenmeester. Je bent slechts blinde energie voor hen, gemaakt om tot slaaf te worden gemaakt! We worden de vulgaire kudde en de verachtelijke menigte genoemd. En ze zullen heersers zijn over de meesters van de wereld, zoals het pausdom en de monarchie. Ze gaan het allemaal bezitten!

4:05:00 – Het pausdom en de monarchie: ze zijn nu allemaal Vrijmetselaars. En ze planden ver vooruit, terwijl wij onwetend bleven. De NWO van de dood en de revolutie komt eraan! Het zal eruitzien als een natuurlijke gebeurtenis: de verovering van de wereld. En dit is hun methode: de tweekoppige adelaar uit de Vrijmetselarij. Het betekent dat alle twee-tegenovergestelde krachten in de wereld altijd één buik voeden. De twee koppen dienen altijd hetzelfde Maçonnieke Beest! Begrijp je me?

‘Ordo Abchao’ betekent orde uit chaos. Het is het ultieme doel om je sinistere doelen te bereiken, terwijl je er als een held uitziet. Met één hand creëren zij mooie en nobele dingen, met de verborgen hand vernietigen en verdraaien zij. Dan komt de helpende hand om dingen te redden of weer op te lossen, afwisselend van het een naar het ander. Dezelfde hand die je redt, is dezelfde hand die je in de eerste plaats vernietigde! De overheid creëert een probleem. Vervolgens geven ze er anderen de schuld van. De bevolking reageert en vraagt ​​om bescherming en hulp om het probleem op te lossen. En de overheid biedt de oplossing die door hen was gepland, lang voordat de crisis zich zelfs maar voordeed. Dit is hoe de grote revolutie zal beginnen.

4:10:00 – Dus wie gaat je waarschuwen? Zelfs het moderne Christendom wordt gestuurd door de Vrijmetselarij: Hillsong, Billy Graham (ja, een Vrijmetselaar van de 33ste graad!)… Hier worden meer zogenaamde Christenen getoond, zoals John Hagee, Joyce Meyer, enzovoort. Hoe zit het met de Christelijke Radio, de Christelijke muziekscene? Nee! Geen enkel woord van waarschuwing met betrekking tot de Kerk van Satan, die overal om ons heen leeft en ademt. Vrijmetselaars zoals Bono, die het Christelijke naamplaatje dragen? Zijn hele band bestaat uit Vrijmetselaars, en ze werken voor hen, net als de Paus, die een Vrijmetselaar is. ‘Het Vaticaan roept op tot Eén Wereldregering’. Niemand kan zijn knie buigen voor een andere man in de Vrijmetselaarsloge! Jezus was echter heel duidelijk: “Laat u geen meester noemen, want één is uw Meester”, en: “Ik zeg u in het geheel niet te zweren, maar laat uw Ja Ja zijn, en uw Nee Nee”, en: “wat jullie in het oor gefluisterd wordt, schreeuw dat van de daken”. Dat is Jezus. Zie je de tegenstellingen?

WikiPedia wordt beheerd door de Vrijmetselarij. De Maçonnieke Kalender is niet dezelfde kalender als de onze. Anno Lucis: de datum die werd gebruikt in de aloude Ambachtelijke Metselarij. Volgens hen wordt de echte datum gevonden door 4000 toe te voegen aan het Vulgaire Tijdperk; dus 1911 + 4000 = 5911. Dit hele Christelijke tijdperk is vulgair voor hen! Dus het jaar in de wereld van de Vrijmetselaar is eigenlijk 6021. Dat is hoe zij denken over het huidige tijdperk, dat tot een onvoorstelbaar einde komt, met opzet!

Franklin Roosevelt, Lenin, Adolf Hitler, Stalin en Churchill waren allemaal Vrijmetselaars.
En de geest van Hitler omringt je nu, veel slimmer dan je je kunt voorstellen! Je bent voor de gek gehouden door de satanische machine. Vrijmetselaars zullen vriendschap sluiten met hun meest gehate vijanden, liefdadigheidsinstellingen creëren en je vernietigen. Ze zullen hun ziel verkopen om de wereld te kunnen winnen. Ze zijn een slang, eten hun eigen staart, consumerend wat ze produceren.

4:15:00 – 90% van haar leden is een schild, verloren in haar symboliek. Wie zijn de grootste stemmen in de zogenaamde klimaatverandering? Al Gore en Greta Thunberg, die ook Vrijmetselaars zijn. De Bijbel zegt dat de hele wereld in de macht van de boze ligt, in 1 Johannes 5:19. Alex Jones en David Icke zijn Vrijmetselaars, beiden verbannen (banned video’s), maar beiden Vrijmetselaar in het geheim, die jullie in alle richtingen zullen leiden, behalve in de armen van de ultieme kracht van de Evangeliën, Jezus Christus. Elke andere religie zit gevangen in het net van de Vrijmetselarij, omdat ze allemaal voortkomen uit een leugen.

Hier is de Dalai Lama met een stel Vrijmetselaars! Begin je nu wakker te worden? Kijk naar de Boeddhistische symboliek, en kijk naar de vloer in elke Vrijmetselaarsloge, die tegenstellingen en evenwicht symboliseert, dat leven schept. Alle leiders van de wereld behoren tot de Vrijmetselarij. Ja, ook Mark Rutte, en Donald Trump en Benjamin Netanyahu. Ze behoren tot hetzelfde genootschap als Adolf Hitler: de Vrijmetselarij, de geheime religie waar niemand over spreekt, en dat met een reden. Hitler, Stalin en Lenin gecombineerd zullen slechts kinderspel zijn in vergelijking met wat ons te wachten staat!

Freemason handshake - Mark Rutte, Donald Trump, Benjamin Netanyahu

4:20:00 – Omdat de wereld vol van kwaad is, bootsen zij de moraal van de natuur na, want zij zijn de moraal van de ware god van deze wereld. Dat is puurheid voor hen. Vrijmetselarij literatuur profeteert dat ‘de hele wereld in bloed moet baden’. Dit is de climax, een enorm bloedritueel, in naam van de Nieuwe Aeon, de New Age! Bloedoffers zijn van het grootste belang. Het is wat de wezens in het andere rijk vereisen en verlangen. We kunnen het niet volledig begrijpen, maar kun je zien hoe het Bloedoffer van Jezus Christus nu een heel reële betekenis krijgt? Hierdoor wint de goede Herder echt! Zo kocht God ons terug van het wettelijke eigendom zijn van de god van deze wereld: met bloed, Zijn eigen bloed. Nu kan je beginnen te begrijpen waarom ze Hem zo haten.

1 Petrus 1:18-19… wetende, dat u niet met vergankelijke dingen, zilver of goud, bent vrijgekocht van uw ijdele wandel, die u van de vaderen overgeleverd is, maar met het kostbare bloed van Christus, als van een onberispelijk en vlekkeloos lam.

4:25:00 – The New Age is eigenlijk niet nieuw; het is hier al eerder geweest. Maar een nieuw zaadje, een nieuw ras, komt naar de aarde. En daar is dat woordje ‘ras’ weer! Satan heeft de aard van Saturnus, wat de aard is van het New Age Saturnus Koninkrijk, ofwel de Gouden Eeuw.

Het logo van het World Economic Forum (WEF), met de schuine streep door de drie o’s, is natuurlijk de vertegenwoordiger van het nummer van de heerser van deze New Age: 666.

De Barcode of Streepjescode is de primitieve versie van het wereldwijde systeem, waarvan Jezus voorspelde dat het zou draaien rond het nummer van het Beest. En zoals je kunt zien, is de basis van letterlijk elke streepjescode in de hele wereld 666.

Er zijn drie 6-sen in het logo van Google, wat afkomstig is van dit occulte symbool (zie presentatie).
En het hexagram kan worden gesplitst tot 666.

4:35:00 – De komende clip, – de enige reden dat Altiyan Childs het jullie laat zien, is omdat de schrijver en regisseur van deze film werd vermoord, samen met zijn vrouw, dochter en hond, voordat de productie ook maar kon beginnen. Waarom was deze film zo gevaarlijk? Nu, deze film zou ons hebben moeten vertellen over ons geheime lot. Wat was de verborgen boodschap van David in ‘A Gray State’? Was het dit personage, de beul, die een guillotine bedient en een Vrijmetselaarsschort om zijn middel draagt? David Crowley probeerde ons iets te vertellen! Hij heeft de hoogste prijs betaald om dit met jullie te delen! Op basis van de symboliek die hij in zijn film gebruikte, een driehoek, wist hij wie er achter het Merkteken van het Beest zou zitten. Dat specifieke symbool was natuurlijk alleen om u te waarschuwen via deze documentaire film.

4:40:00 – Openbaring 20:4  En ik zag tronen, en zij zetten zich daarop, en het oordeel werd hun gegeven; en ik zag de zielen van hen, die onthoofd waren om het getuigenis van Jezus en om het woord van God, en die noch het beest noch zijn beeld hadden aanbeden en die het merkteken niet op hun voorhoofd en op hun hand ontvangen hadden…. Guillotines in de 21ste eeuw? Word wakker! Dit wordt de ‘smart guillotine’ genoemd, geproduceerd door Chanel. Je weet wel, de parfum- en kledingindustrie voor de rijken.

the smart guillotine, built by Chanel

Wat heeft een parfumbedrijf in vredesnaam te maken met het afhakken van de hoofden van mensen? Dit alles is slechts het topje van de ijsberg. De eigenaar van Chanel is een Vrijmetselaar; hun logo is het alziend oog in het midden. Welkom in de echte wereld! En dit is het wetsvoorstel HB 1274 – Doodstraf; guillotine voorzieningen
En een Vrijmetselaar, Joseph Ignace Guillotin, (1738-1814) ontwierp de guillotine.

4:45:00 – De Noachitische wetten, die elk jaar door Amerikaanse Presidenten worden herbevestigd, classificeren de Christelijke aanbidding van Jezus Christus, de Zoon van God, als godslastering, en godslasteraars zullen onthoofd worden. Veel wereldleiders hebben opgeroepen tot de Noachitische wetten, inclusief Trump, inclusief de President van de Europese Unie, en dit zal het internationaal recht zijn! Vrijmetselarij zit achter de Noachitische wetten. Geloof je nog steeds niet in de Bijbelse profetieën?

We zullen gedwongen worden om gemerkt te worden met het Merkteken van het Beest als een vorm van identificatie, om te mogen deelnemen aan het systeem van het Beest. Degenen die het Merkteken niet accepteren, zullen gedood worden.

4:50:00 – De antichristelijke geest zal zich uiteindelijk op aarde manifesteren als één man, als een engel des lichts. Lucifer is de redder van de mensheid. De rijken, machtigen en invloedrijken zijn de mensen boven u, – in alle gebieden van de samenleving – en zij staan ​​op het punt hun bestemming te bereiken! En wie heeft je gewaarschuwd? Jezus Christus deed dat. De wereld is altijd al in oorlog geweest, een geestelijke oorlog vanaf het begin:

Efeziërs 6:12  Want wij hebben niet te worstelen tegen bloed en vlees, maar tegen de overheden, tegen de machten, tegen de wereldbeheersers dezer duisternis, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten.

Welke kerk predikt tegen de Vrijmetselarij, welke kerk vertelt je over satan en zijn verborgen kerk?

Deze profetie zal ook in vervulling gaan: de Heer zal hun altaren afbreken en hun heilige pilaren (obelisken) vernietigen. U mag geen heilige pilaar (obelisk) opzetten die de HERE, uw God, haat. Zien jullie nu waar jullie mee te maken hebben, Vrijmetselarij? Jullie bestemming is vernietiging volgens Gods Woord. Jezus Christus is almachtig en zal jullie verslaan zoals voorzegd.

Vrijmetselarij ontmoet elkaar en spreekt in duisternis en in het geheim. Jezus zei: “Ik heb openlijk gesproken, zodat de hele wereld het kan horen, en in het geheim heb ik niets gezegd”. We zouden alsmaar door kunnen gaan, maar we zullen hiermee eindigen, exclusief geschreven voor de praktijken in de Loges van de politieke Vrijmetselarij:

Spreuken 6:12-15  Een verdorven mens, een man van onrecht, gaat rond met valsheid van mond, knipoogt heimelijk, geeft een teken met zijn voeten en wijst met zijn vingers. In zijn hart zijn draaierijen, hij smeedt te allen tijde kwaad en hij brengt twisten teweeg. Daarom zal plotseling zijn ondergang komen, opeens zal hij gebroken worden, zonder dat er genezing voor is. Dat is nu Vrijmetselarij, door en door!

4:50:00 – De Enige op wie je kunt rekenen is de Zoon van God, concludeert Altiyan Childs. Als Jezus en Zijn Woord niet waar zouden zijn, dan zouden Luciferianen de wereld niet besturen! Waarom geven voormalige Satanisten vrijuit toe, dat alleen de ware Christenen immuun zijn voor hekserij? Ze hebben geen macht over de discipelen van Jezus! Waarom zei Jezus om niemand ‘vader’ te noemen, behalve uw Vader in de hemel? Toch heeft elke Katholieke priester, inclusief de paus, de titel van vader. En waarom mochten alleen priesters een Bijbel bezitten, en niet het gewone volk? Denk na!

Help me alsjeblieft te begrijpen waarom je niet in Jezus gelooft, terwijl zelfs je vijanden, de hooggeplaatste Vrijmetselaars, denken dat je dom bent omdat je niet in satan gelooft… en dan noemt Altiyan een paar schokkende dingen, die hem hielpen de realiteit te zien. Mis dat alsjeblieft niet.

 

In Engelse taal:

https://eindtijdnieuws.com/altiyan-childs-humanity-is-held-hostage-by-a-satanic-cult-freemasonry/

 

Note: de vertaalknop bovenin kan alleen vanuit het Nederlands vertalen naar uw eigen taal.

 

Bronnen:

https://www.henrymakow.com/2021/05/altiyan-childs-humanity-is-held-hostage.html

https://7news.com.au/the-morning-show/altiyan-childs-reveals-where-it-all-went-wrong-after-the-x-factor-and-how-he-turned-his-life-around-c-1372122

You may also like