WW3 video banned, aanslag op Van Goghs Zonnebloemen, Just Stop Oil gefinancierd door The Arts Council, Shills in de Kunstindustrie

Het laat u het verband zien met de Vrijmetselarij, CONVID, Van Gogh, Gogan, en Just Stop Oil. De video legt ook uit dat deze ‘acties’ worden gesteund door de Vrijmetselarij, Illuminati, Getty, de Kunstraad. Kortom, propaganda gefinancierd door de staat.

Eindtijdnieuws.com
18 oktober 2022

 

In deze video gaan we het hebben over dingen, die in het nieuws zijn geweest…
Nu, YouTube had de volgende, oudere video vandaag naar beneden gehaald, maar de uploader heeft het beroep gelukkig gewonnen. Het is deze video:

Liz Truss 33 The Queen Kier Starmer Clement Atlee Boris Johnson the Churchill factor WW3

Dezelfde videolink had ik ook in Eindtijdnieuws.com gepost; deze is dus weer online.

 

WW3 video, aanslag op Van Goghs Zonnebloemen, Just Stop Oil gefinancierd door The Arts Council, Kunst Shills:

WW3 video, Van Gogh Sunflower attack, Just Stop Oil funded by The Arts Council. Art Shills

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

‘Liz Truss – truss (in het Engels) is een bouwkundig kenmerk, een bouwkundige constructie, die bijvoorbeeld een dak ondersteunt. Zoals ik al zei, het ziet ernaar uit dat Liz Truss niet lang meer aan de macht zal zijn. En wat ik denk dat de reden is, waarom ze mijn vorige video hadden verwijderd, is omdat Boris Johnson en Kier Starmer het oorlogskabinet zullen vormen; dit zal [mogelijk] zeer binnenkort zijn. Er zal een incident plaatsvinden dat Boris Johnson terug zal brengen. Ik vermoed dat het de elektriciteitscentrale in Oekraïne zal zijn.

Echter, het lijkt erop dat wat in deze (eerder verwijderde) video wordt voorspeld, zeer spoedig zal uitkomen, omdat de video vandaag gebanned werd, maar ik won het beroep. Wat ik geloof, is dat wanneer deze gebeurtenissen plaatsvinden, alleen de mainstream media nog maar kunnen uploaden naar YouTube. Onafhankelijke YouTubers kunnen [mogelijk] niet uploaden naar YouTube, wanneer deze gebeurtenissen plaatsvinden. [Tijd zal het leren.]

Nu wil ik het gaan hebben over Extinction Rebellion en Just Stop Oil

Extinction Rebellion en Just Stop Oil worden gefinancierd door The Arts Council. De Kunstraad dus, die door de overheid wordt gerund en geleid, die er zogenaamd is om kunstenaars te helpen – hoewel ik nog nooit van een fatsoenlijke kunstenaar heb gehoord, die door de Kunstraad werd geholpen. Het zijn namelijk altijd mensen als Banksy, Damien Hirst. Als je ziet dat Damien Hirst onlangs stukken van zijn werk verbrandde, en digitale blockchain kunst probeerde te promoten, dan kunt u zien dat Damien Hirst gewoon een marionet is van het establishment (de globalisten, de 1%, de Illuminati, you name it). In feite werken Damien Hirst, Banksy, en anderen, voor de Geheime Dienst, is mijn mening.

Dit is wat de Kunstraad is

De Kunstraad is een dekmantel voor de Britse regering, voor de Geheime Dienst, om propaganda te kunnen promoten. En dat is waarom ze deze milieu organisaties financieren, zoals Extinction Rebellion en Just Stop Oil.
Nu, Just Stop Oil, in hun berichten en posts, en in de groepen die zij liken, vinden ook de Kunstraad leuk. Dus één van de groepen, die zij vooral leuk vinden, is de Kunstraad.

[‘Klimaatactivisten’ gooiden soep op ‘Zonnebloemen’ van Vincent Van Gogh, om te ‘protesteren tegen fossiele brandstoffen’: vrijdag hebben twee jonge vrouwen in kamer 43 van de National Gallery in Londen blikken tomatensoep geopend, en de inhoud ervan op Vincent van Goghs schilderij gegooid…]

Studenten uit de podiumkunsten, gefinancierd door de Kunstraad

En het soep gieten op juist deze Van Gogh… u zult opmerken dat het Van Gogh schilderij de zonnebloemen zijn. En wat ik denk dat deze mensen zijn: dit zijn studenten uit de podiumkunsten, gefinancierd door de Kunstraad, om deze [zogenaamde] demonstraties uit te voeren! Dus ze worden in feite gefinancierd door de overheid via The Arts Council. De Arts Council heeft een enorm milieufonds, en het financiert deze mensen, en het financiert ook Extinction Rebellion. Extinction Rebellion is hetzelfde als Just Stop Oil. En u kunt gewoon zien dat het podiumkunst studenten zijn.

Dit was allemaal op(ge)zet, met alle camera’s in gereedheid!

Het Van Gogh schilderij heeft een glazen bedekking, en ze gooiden er soep op, dus ze wisten vooraf dat het niet al te veel beschadigd zou worden.

Van Gogh schilderde voor Vrijmetselaar Gogan

Nu, wat interessant is aan het Van Gogh schilderij, is dat Van Gogh dat schilderij schilderde voor Gogan, en Gogan was een Vrijmetselaar. Dus hier is de Kunstraad, en het vertelt ons hoe zij samenwerkt met al deze milieugroepen hier.

Dus na CONVID 19, zijn ze nu de groene agenda aan het pushen met Nicholas Serota

Nicholas Serota was het hoofd van de Tate, die Tracey Emin, Damien Hirst, Banksy, en andere nepkunstenaars promootte, die er alleen maar zijn om propaganda te maken voor de Geheime Diensten.

En zo heb je deze andere mensen, die samenwerken…

en die ook connecties hebben met Just Stop Oil en Extinction Rebellion. En de Kunstraad is opgebouwd op een manier, die lijkt op hoe de CIA enkele schilders financierde, zoals Jackson Pollock en Mark Rothko, en andere schilders van dat soort. Het was CIA Art. Zij financierden kunst critici, zoals Clement Greenberg, die een oude trostskist was, en vervolgens plotseling veranderde en het kapitalisme ging promoten. Maar wat er gebeurde, was dat de CIA particuliere galeries financierde, om hun werk te kopen, en ook de critici afbetaalde. En zo subsidieerden zij de hele kunstmarkt; dat is wat de Kunstraad doet. Zij financiert deze elite kunstenaars, zoals Banksy, die opdook in de Gazastrook, en Damien Hirst! Bovendien financiert zij particuliere dealers, om hun werk tentoon te stellen. En daarna wordt het gekocht door deze bankiers, die dezelfde mensen zijn die de regering leiden: mensen zoals de Rothschild familie, en hun connecties.

De Kunstraad is ook verbonden met het witwassen van geld

En wanneer het werk zijn waarde verliest, kom je erachter dat het werk wordt verbrand, en dan krijgen zij het geld terug via de verzekering. Dus het is een complete zwendel! En het is ongelooflijk dat mensen deze kunst serieus nemen. Want het is allemaal nep, het is allemaal propaganda van de overheid; dat is wat dit is!

Nu promoot de Kunstraad de milieu agenda en deze sekte [de Illuminati]

En het wordt allemaal gefinancierd door enorme bedrijven. En Just Stop Oil wordt gefinancierd door het Climate Emergency Fund. Dat is een organisatie, opgericht en gefinancierd door Aileen Getty. Getty is een van die rijke, beroemde families, die zelf een enorme kunstcollectie heeft! Dus u kunt zien dat de kunstindustrie in feite The Extinction Rebellion financiert, om vervolgens kunstwerken te gaan vernielen in deze publiciteitsstunts, die worden gedaan door studenten uit de podiumkunsten. En het is allemaal verbonden met The Arts Council of Great Britain.

Ook mensen als J.P. Morgan financieren in feite Extinction Rebellion en Just Stop Oil

De hypocrisie is ongelooflijk! Hier hebben we een post, waarin Extinction Rebellion de Kunstraad bedankt voor haar financiering van de subsidies. Dus de Kunstraad verleent subsidies aan Extinction Rebellion! U zult zien, als u kijkt naar Extinction Rebellion en Just Stop Oil – de groep, die deze organisaties leuk vindt, is de Kunstraad.

Over de Van Goghs zonnebloemen…

Ze werden geschilderd voor Gogan, en Gogang was een Vrijmetselaar. U kunt zien, dat de zonnebloem een symbool is van de zon. En de reden waarom het één van de meest beroemde schilderijen is, is omdat het symbolisch is voor de Vrijmetselarij! Vrijmetselaar Gogan was een theosoof, en hij was ook een volgeling van Éliphas Lévi Zahed, die vervolgens Aleister Crowley beïnvloedde.

En Gogan zelf schilderde een zonnebloem met een alziend oog

Bovendien schilderde hij zichzelf als een baphomet! Dus hier heb je Gogans zonnebloem, en het heeft een alziend oog. U kunt het hier zien, in een piramide formatie. Nu, wat interessant is, is dat de zonnebloem een symbool is van de zon. Het heeft een alziend oog; zonnebloemen hebben als het ware een oog in het midden. Zonnebloemen hebben ook een corona, een kroon. En we hebben zojuist de Corona-bug gehad, de Kroon-bug. En nu hebben we Just Stop Oil, die weer gericht is op de kroon, de kroon van de zon. En tijdens de Kroon-bug was er een vrijstelling. Mensen, die een vrijstelling hebben om mondkapjes te dragen, droegen een zonnebloem lint om hun nek, een lint met zonnebloemen!

Nogmaals, het laat u de verbinding zien met de Vrijmetselarij, Corona, Van Gogh, Gogan, en Just Stop Oil. Dit zijn echter allemaal ‘acties’, gesteund door de Vrijmetselarij, en door mensen als de Rockefellers, de Rothschilds, Getty, en de Britse Arts Council (de Kunstraad). Het is allemaal propaganda. Het wordt allemaal gefinancierd door de staat! Er zijn geen echte protestbewegingen. Degene die er zijn, [die wel echt zijn], worden nooit gefinancierd.

Dus dat zijn mijn gedachten

En wat ik vandaag interessant vond, is dat ze mijn video probeerden te verwijderen over Boris Johnson en Kier Starmer, die het oorlogskabinet vormen. En het lijkt erop dat er iets aan zit te komen met Liz Truss. Dank u.’

 

Note: YouTube videokanalen die werkelijk worden gecensureerd – hun video ondertitelingen kunnen soms wel een volle dag op zich laten wachten, totdat deze optie beschikbaar is!

 

You may also like