Nokia CEO zegt dat mensen zullen worden geïmplanteerd met 6G-chips

CEO Nokia in Davos: 6G zal er zijn tegen 2030. Smartphones, onder andere, zullen rechtstreeks in ons lichaam worden ingebouwd.

Eindtijdnieuws.com
13 juni 2022

 

Nokia bouwt telecommunicatienetwerken, zodat apparaten met elkaar kunnen communiceren.

Vóórdat 6G arriveert…

Op de vraag, wanneer hij denkt dat de wereld zal overstappen van het gebruik van smartphones naar het gebruik van smart glasses (slimme brillen) en andere apparaten, die op het gezicht worden gedragen, zei Nokia-topman Pekka Lundmark, dat dit zeker zal gebeuren vóórdat 6G arriveert!

Meta, Google en Microsoft

Elders werken Amerikaanse Techgiganten, zoals Meta, Google en Microsoft, aan nieuwe AR (Augmented Reality) headsets, die op een dag de smartphone zouden kunnen vervangen.

Slimme gadgets in het menselijk lichaam

Lundmark, de CEO van Nokia, heeft onthuld dat slimme gadgets de komende acht jaar in het menselijk lichaam zullen worden geïmplanteerd. Want, zo zegt hij, technologische innovatie zal evolueren naar het zesde generatie (6G) netwerk. Lundmark zei, dat tegen 2030 het 6G-netwerk de draadloze 5G-verbinding zal vervangen, die momenteel over de hele wereld wordt gebruikt en gepland is voor de Nigeriaanse markt in de tweede helft van 2022.

Smartphones, zoals we die nu kennen, verleden tijd

Hij voorspelde dat 6G, dat momenteel in ontwikkeling is, smartphones na voltooiing irrelevant zal maken. Dat heeft de topman van Nokia laten weten op het World Economic Forum (WEF – 666).
Op een meer basaal niveau kunnen chips in de handen van mensen worden geïmplanteerd en worden gebruikt om dingen te ontgrendelen.
De exacte definitie van 6G is momenteel onduidelijk; de wereld krijgt nog maar net grip op 5G.

Elon Musk’s hersenchip

Zijn verklaring komt te midden van het project van ’s werelds rijkste man, Elon Musk, die chips in het menselijk brein wil implanteren om een ​​computerachtige visuele interface te creëren. Momenteel wordt een aap gebruikt om de chip te ontwikkelen en te perfectioneren. In een video, die door de miljardair werd getoond aan de wereld, speelde de aap, waarin de chip was geïmplanteerd, ‘Mind Pong’, door zijn handen met zijn gedachten te bewegen, nadat het dier was getraind om op die manier de joystick te bewegen.

Meest voorkomende interface van de toekomst

Er werd vastgesteld, dat de meest voorkomende interface niet langer smartphones zullen zijn, aangezien het gebruikersgedrag zal veranderen met de komst van 6G! Lundmark legde uit, dat slimme brillen en andere technologie gedreven apparaten de voorkeur zullen krijgen.

“Tegen die tijd zal de smartphone zoals we die nu kennen niet de meest gebruikte interface zijn. Veel van deze dingen zullen rechtstreeks in ons lichaam worden ingebouwd.”

 

In hetzelfde panel van het WEF in Davos zei Google CFO Ruth Porat: “Wij geloven, dat een van de grote voordelen van Augmented Reality het ‘oplossen van problemen hier op aarde’ is. Het zullen dingen zijn als het hebben van een bril en kunnen vertalen, terwijl je met een bril spreekt. Die dingen zijn heel dichtbij.”

Digitale tweeling van alles!

De Tech-leiders bespraken ook de kansen en uitdagingen, die de metaverse biedt. Tegen 2030, gelooft Lundmark, dat er een ‘digitale tweeling van alles’ zal zijn, die ‘enorme computerbronnen’ vereist. Om alle computerbits te verzenden, die de metaverse nodig heeft, moeten netwerken minstens 100 keer, of zelfs 1000 keer sneller zijn dan ze nu zijn, zei hij.

Deze digital twin is het koninkrijk van satan

Hoe meer we technologie gebruiken, hoe meer we worden overgenomen in dit rijk van satan. Wat er momenteel wordt opgezet door de Illuminati, is dat we worden aangemoedigd om naar dit digitale, virtual Augmented Reality-domein te gaan.

 

Zie ook:

https://itdaily.be/nieuws/infrastructuur/nokia-ceo-zegt-dat-strijd-om-halfgeleiders-nog-tot-2023-zal-duren/

 

Bronnen:

Nokia CEO says 6G will be here by 2030

https://www.primebusiness.africa/nokia-ceo-says-humans-to-be-implanted-with-6g-chips-set-timeframe/

You may also like