Duizenden runderen vallen dood neer in Kansas binnen een uur, en het was niet de hitte

Duizenden runderen stierven afgelopen weekend plotseling. Opgegeven oorzaak? De ‘hoge temperaturen’. 10.000 gedood in Kansas in de afgelopen week… 5G?

Eindtijdnieuws.com
16 juni 2022

 

Wat is hier aan de hand?
Volgens de mainstream media heeft de huidige hittegolf, die door de weidegronden van Kansas raast, naar schatting 10.000 stuks vetgemest vee gedood. De definitieve sterftecijfers blijven binnenkomen, maar die vroege schatting werd gedeeld met DTN door ‘vee-experts’, die het geografische middelpunt voor die sterfgevallen in Ulysses, Kansas, plaatsten.

Het was niet de hitte!

Blijkbaar is dit een video van de 3.000 runderen, die stierven in Zuid-West Kansas.
De originele tweet zei ‘hitte’. De boer echter, die men sprak in Kansas, zei dat het niet de hitte was.

Mysterieuze doodsoorzaak

De chaos in de voedselvoorzieningsketens wordt steeds ernstiger, nu duizenden runderen in Kansas op mysterieuze wijze zijn omgekomen. Sceptici accepteren het fakestream media verhaal niet, omdat op virale beelden honderden ondersteboven liggende koeien te zien zijn!

 

Thousands of cattle suddenly died last weekend in Kansas and it was not the heat… 5G?

Of bekijk de video hier.

 

Het werd niet ineens zó heet, dat al het vee begon te sterven. Ze doodden ook deze dieren, om nog meer problemen door voedseltekorten te veroorzaken.

Volgens de boeren is er geen plausibele verklaring voor deze massale uitsterving. Dit gebeurde in ongeveer een uur! Zo’n enorm aantal dieren kan niet in dat tempo sterven van de hitte, onmogelijk. Ze werden vermoord, net als de bijen en de vogels.

Een boer blijft volhouden: “Het was niet de hitte!”

Anderen hadden soortgelijk commentaar: “Hittestress ontstaat niet in één keer. Runderen verzamelen gedurende de dag warmte. En gedurende de nachtelijke uren duurt het vier tot zes uur, voordat ze die warmte hebben afgevoerd. Zolang we ’s nachts een verkoelend effect hebben, kunnen runderen de hitte grotendeels aan. Waar we problemen tegenkomen, is waar we twee tot vier dagen achter elkaar minimale nachtelijke verkoeling hebben, en we de dag beginnen met de warmtebelasting die we de dag ervoor hebben verzameld”.
Dus was het de hitte, die de koeien doodde, of iets anders… microgolfwapens, 5G…?

Wijlen David Goldberg waarschuwde reeds voor 5G, onder andere

Hij moest zijn waarschuwen met de dood bekopen. 5G heeft te maken met onvruchtbaarheid, mind control en bewaking; het dient meerdere doelen. Denk onder andere aan depopulatie van mens en dier.

Het bedrog is zó duizelingwekkend, dat het moeilijk volledig te ontraadselen is

Je moet elke drang weerstaan, ​​die door de manipulaties van o.a. Trump wordt gepropageerd, om ook maar één woord van de leugenaars in de Amerikaanse regering te accepteren. Je instemming met het kwaad is de manier waarop zij geestelijk macht over je krijgen.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/5g-straling-schadelijk-voor-dieren/

 

Bronnen:

Viral Video Appears To Show 100s Of Dead Cattle Hit By Kansas Heatwave

Thousands of Cattle Reported Dead

You may also like