Is ‘Anonymous’ de CIA? ‘Anonymous’ door de CIA in het leven geroepen als een valse vlag

‘Anonymous’ is niets meer dan gecontroleerde oppositie om internetcensuur, strengere beveiliging en meer controle te creëren voor de NWO.

Eindtijdnieuws.com
24 mei 2022

 

1 van de motto’s van ‘Anonymous’ luidt als volgt:

‘We are Anonymous.
We are Legion.
We do not forgive.
We do not forget.
Expect us.’

Let in de video ook eens op de symbolen en Illuminati handgebaren:

 

Anonymous is CIA, Government and False Flag operations planned by the Illuminati

Of bekijk de video hier.

 

Is de ‘Anonymous’ groep een tool van de CIA?

De groep staat bekend als internationaal activistisch en hacktivistisch, een collectieve beweging die verschillende cyberaanvallen uitvoert tegen diverse regeringen, overheidsinstellingen, overheidsinstanties en bedrijven wereldwijd. Hun motto suggereert dat hun drijfveer afkomstig is van de gevallen engelen.

Waarom is ‘Anonymous’ door de CIA in het leven geroepen?

Het is een hegeliaanse dialectische tactiek van de Illuminati, om internetcensuur en strengere beveiliging te creëren en meer controle te verkrijgen, en dat allemaal onder de dekmantel van ‘veiligheid’.

Nu is het ook wel zo dat opschepperige, onwetende kinderen dezelfde maskers van de Jezuïetenagent, genaamd Guido Fawkes, opzetten, die populair werd gemaakt door Hollywood. En de kinderen gaan onder andere naar protesten toe, die weer worden gefinancierd door George Soros, denkend dat ze vechten tegen de Nieuwe Wereldorde. In werkelijkheid helpen ze de NWO juist!

Kinderen verantwoordelijk voor hacks op laag niveau

De CIA zelf doet alle hacks op hoog niveau, en het hacken van zwaar beveiligde websites. Deze incidenten worden uiteraard door de fakestream media behandeld, terwijl de goedgelovige kinderen, die technisch onderlegd zijn en slechts anoniem lid werden, verantwoordelijk zijn voor hacks op laag niveau, zoals kleine websites en social media.

Alle grote hacks worden gedaan door de CIA, FBI en andere overheidsinstanties

Het motto van ‘Anonymous’, dat anoniem betekent, is afgeleid van een bijbelgedeelte in Markus 5, vanaf vers 9. Legioen, zoals zij zichzelf noemen, is een groep onreine geesten, ofwel demonen, die door Jezus uit een bezeten man werden geworpen, om vervolgens hun intrek te nemen in verschillende varkens.

 

You may also like