Insider Aman Jabbi: ‘De Laatste Lockdown’, Smart straatverlichting die kan doden, CBDC, Digitale ID

Een onzichtbare gevangenis wordt speciaal voor ons gebouwd, recht onder onze neus. En recht in ons gezicht, ‘onthult’ Jabbi hoe zij dit aan het uitvoeren zijn. Onze sociale kredietscore is al begonnen; onze koolstof tracking is al begonnen.

Eindtijdnieuws.com
14 december 2022

 

Aman Jabbi heeft meer dan 25 jaar ervaring in Silicon Valley als ingenieur, voornamelijk op het gebied van cameratechnologieën. Hij werkt duidelijk samen met een groep gecontroleerde oppositie, om zogezegd uiterst alarmerende technologieën bloot te leggen, die in Smart Cities worden opgezet, waaronder:

Slimme lantaarnpalen die kunnen doden

‘The Internet of Eyes’ (and Ears)

Hoe mensen zullen worden gedwongen in de Metaverse onder het nieuwe Digitale ID slavernij systeem, in wat hij noemt ‘The Final Lockdown’.

 

U hoeft zijn naam alleen maar te googlen, en u weet voldoende.
Bovendien, op YouTube en Facebook worden zijn ‘onthullingsvideo’s’ of ‘presentaties’ niet gecensureerd, zo lijkt het.

Het allereerste dat opvalt, is dat hij overal te vinden is, dus mogelijk vrij prominent is.
Ook hij is een Vrijmetselaar, ‘zegt’ zijn Facebook mij: ‘De Fraternal Order of Eagles (een Orde van de Vrijmetselaars) is een internationale ‘non-profit’ organisatie, die zich broederlijk verenigt in de geest van vrijheid, waarheid, rechtvaardigheid en gelijkheid, om het menselijk leven wenselijker te maken door zijn kwalen te verminderen en vrede, voorspoed, vreugde en hoop te bevorderen…
En dan heb ik het nog niet eens over zijn connecties gehad.

De ‘enige oplossing’?

Diezelfde CONs komen natuurlijk ook met ‘de enige oplossing’, die zij voor ons in petto hebben om deze lockdowns, etc., te voorkomen. Heel vaak is dat door in opstand te komen, actie te ondernemen, de lokale autoriteiten op de hoogte te stellen (want ja, dan hebben zij immers je gegevens!), of door je gegevens met deze CONs te delen via doneren aan hen, of je op te geven voor hun newsletter, of door met hen je eigen mening te delen, en ga zo maar door.

Als Vrijmetselaar, insider, en zogenaamde klokkenluider, heeft Aman Jabbi de meest uitgebreide en verbazingwekkende kennis over de komende digitale munt van de centrale bank, en over wat ze achter de schermen aan het doen zijn, om de infrastructuur ervan op te zetten. In feite hebben ze het al klaarliggen. Aman zou één van de meest deskundige mensen over dit onderwerp zijn!

 

Wat zegt Aman Jabbi over zichzelf?

‘Nu, mijn achtergrond is voornamelijk in de technologie. Ik heb meer dan 25 jaar, bijna 28 jaar, in Silicon Valley, Californië, doorgebracht. En ik verhuisde van daar in de zomer van 2020 naar het noordwesten van Montana. Dus in de 28 jaar dat ik in Silicon Valley was, had ik een professionele achtergrond in elektrotechniek en computerwetenschappen en, je weet wel, diepgaande technologie.’ Mmhhh. ‘Ik heb hardware en software gedaan, maar ik werkte vooral aan video- en cameratechnologieën gedurende meer dan 25 jaar. Dus mijn observatie door de jaren heen was, dat cameratechnologieën verbazingwekkend veel gebruikt worden door consumenten. En mijn focus lag vooral op consumentenelektronica! Dus dat omvatte ook technologieën als videostreaming, computer graphics… We bouwden computers voor animatiestudio’s in Hollywood! En daarna, in de laatste 20 jaar, was ik meer gericht op mobiele beeldvorming en camera’s voor mobiele telefoons. Ik heb ook twee camera startups mede opgericht. Dus ik heb diepgaande kennis over dit onderwerp door mijn professionele achtergrond. En ik heb contact gehad met alle grote bedrijven, die mobiele telefoons, enzovoort, maken, inclusief camera’s voor zelfrijdende voertuigen en zo. In het algemeen ben ik een onafhankelijk onderzoeker.’ Werkelijk? ‘Ik lees veel sinds 9/11. Ik ben veel aan het graven in heel veel dingen, die in de wereld gebeuren. Ik kijk over het algemeen geen televisie of lees de krant. Dus dat stelt me in staat om een andere kijk op de wereld te hebben. Ja, dat is een beetje mijn achtergrond.’

Onderwerpen die aan de orde komen:

*Gezichtsherkenning en wat het is
*Infrastructuur van bewakingscamera’s die zijn opgezet in China, de VS en over de hele wereld
*Wat een Digitale Identiteit is, zoals voorgesteld door het WEF
*Hoe uw ID gekoppeld gaat worden aan een nieuw soort digitale valuta, genaamd de Central Bank Digital Currency (CBDC)
*Over wat er gebeurt in westerse landen
*Wat je ziet gebeuren in Australië
*Sociaal Emotioneel Leren voor kinderen
*Hoe de Human Capital Index zal worden gemanipuleerd om geld te verdienen voor Wall Street en de biljonair
*Oplossingen, die de elite je aanreikt om maar vooral te doen

 

Hoe werkt gezichtsherkenning wanneer je opneemt?

Veel van de huidige smartphones hebben een 3D-camera aan de voorkant. Wat er gebeurt, is dat die 3D-camera een kleine laser, of een onzichtbare lichtprojector heeft, die een puntpatroon op je gezicht projecteert, of een ander patroon. En daarna wordt dat patroon uniek vervormd voor het gezicht van elke persoon.

En dan is er ook nog een onzichtbare lichtcamera, die vervorming oppikt, en daarna in staat is om belangrijke punten op je gezicht te identificeren, en die ook uniek te identificeren. Vervolgens weten zij precies de naam van een persoon met zijn of haar mobieltje.

Hoe technologische ontwikkelingen zullen leiden tot een digitale gevangenis

Het werd aan ons verkocht als een ‘voordeel’, omdat het erg handig is. Want ik hoef geen vier of zes-cijferige code in te toetsen op mijn telefoon, iedere keer als ik hem wil gebruiken, nietwaar?
Veel van deze zogenaamde technologische ontwikkelingen werden geïntroduceerd onder het mom van ‘gemak’. Maar waar ze eigenlijk toe leiden, is een digitale gevangenis!

Wanneer je 25 jaar teruggaat in de tijd…

Consumentenelektronica, zoals computers, mobiele telefoons, videospelletjes en andere gadgets… ze zijn allemaal gesubsidieerd tegen zeer lage kosten, zodat ze in staat zouden zijn om elke hoek van de samenleving te doordringen. Dus zelfs mensen, die het niet zo breed hebben, hebben al deze gadgets! Want ze worden ons voorgehouden als wortels voor een konijn. Naast ‘gemak’, is het ook voor zogenaamde ‘veiligheid en zekerheid’. Het is ook bedoeld om de zogezegde ‘slechteriken’ te vangen, wat in de eerste plaats natuurlijk de Christenen zullen zijn, wereldwijd!
Het woord ‘Christenen’ werden dan wel niet genoemd, maar vergis u niet dat de elite en gecontroleerde oppositie ons Christenen echt als slechteriken zien.

Eerst lokmiddelen, daarna dreigementen

Ofwel: eerst krijg je stimulansen voorgeschoteld, en daarna komen de sancties, de straffen.
Wij mensen hebben de neiging om alle wortels, die ons worden voorgehouden, te accepteren, maar aan het einde, of soms halverwege al, komen de sancties. En ze zijn al begonnen, maar de meeste mensen weten niet wat er komt!

In China heeft Big Brother Big Data al ontmoet

Ze hebben reeds gezichtsherkenning, die verbonden is met sociale kredietscores, en dat leent zich direct voor een controlesysteem. Al jaren van tevoren hebben ze dit aangekondigd in China.
Shenzhen, China, is bezaaid met camera’s! De zogenaamde klokkenluider was in 2019 in Shenzhen voor een conferentie, zo zegt hij, drie jaar geleden dus. En elke hoek waar je komt, de kruispunten, straten, gebouwen, binnen en buiten, zijn bezaaid met camera’s! Er zijn overal beeldschermen. En ze vertellen je, dat ‘we je in de gaten houden, en je weet dat we je in de gaten houden, en je vindt het goed dat we je de hele tijd in de gaten houden’. En dus zijn mensen erg meegaand geworden in China, zo beweert hij.

Op die manier kun je het sociale kredietsysteem beheren

Want het is als een feedback systeem over hoe mensen zich gedragen. En zo wordt naleving bereikt in China, onder andere.

 

Wat ze doen in westerse landen en in Australië

Wat ze in China doen, doen ze al in de westerse landen!

Ja, ze doen dit al in de westerse landen. Het is alleen dat ze het ons nog niet verteld hebben. Dus onze sociale kredietscore is al begonnen. Onze koolstof tracking is al begonnen (Carbon Tracking System, ofwel CTS). De gecontroleerde oppositie gaat verder met te vertellen:
‘Ik was onlangs in India, en toen ik mijn ontvangstbewijs van United Airlines kreeg, stond er een koolstofdioxide of koolstofvoetafdruk van 3,3 ton per traject op. Ja, de conditionering is al begonnen!’

Conditionering door Australische banken

In Australië zullen de banken je gaan informeren over je koolstofvoetafdruk bij je transacties. We zitten al in dat systeem!

Medialeugens

Het verhaal in de westerse media is, dat privacy en vrijheid verdwenen zijn in China. En het sociale kredietsysteem is een controlesysteem in China. En impliciet zijn wij in het westen vrij, maar dat is echt niet het geval! Echter, het verhaal is er, en het geeft mensen de illusie, dat al het toezicht in onze steden en dorpen in de westerse landen voor de veiligheid van de mensen is.

 

Infrastructuur van bewakingscamera’s, wereldwijd

Wat er niet gezegd wordt…

Maar wat niet gezegd wordt, is dat er in Amerika meer camera’s per hoofd van de bevolking zijn dan in China! We hebben 50 miljoen vastgemaakte bewakingscamera’s in de Verenigde Staten, die verbonden zijn met het internet, en dus met AI.

En tegen 2025 zal er 2 biljoen dollar besteed zijn aan camera’s en de bewakingsinfrastructuur van smart cities, ofwel slimme steden. Londen staat op de derde plaats in de wereld, wat betreft het aantal camera’s per duizend inwoners. Dus de infrastructuur is aanwezig en breidt zich momenteel uit. Dus als mensen opkijken en hun verstand erbij houden, en in jullie steden onder andere op pad gaan, zullen jullie zien, dat er steeds meer bewakingsinfrastructuur wordt opgezet. En het zal allemaal verkocht worden onder het mom van ‘veiligheid en zekerheid voor de mensen’.

New Delhi, India, staat op nummer 1 in termen van camera’s per vierkante mijl. Dus er zijn meer dan een half miljoen camera’s in de stad Delhi. Dus terwijl de wereld sliep, toen CONVID werd aangekondigd en mensen in lockdown moesten gaan, en de angsttoon op elke televisiezender schalde, en mensen in quarantaine gingen, installeerden ze camera’s en bewakingsinfrastructuur.

Gewapende bewaking

Tegen het einde van 2022 zullen er 1 miljard bewakingscamera’s verbonden zijn met het internet in de wereld. En als je mobiele camera’s plus andere camera’s erbij optelt, zijn dat er meer dan 20 miljard: camera’s, die gegevens verzamelen! Dus dat is het soort toezicht of bewaking, dat op de wereld wordt losgelaten. En dit is tegen het einde van 2022. Dus deze zijn niet voor, je weet wel, ons, laat Aman Jabbi verder weten.
Mmh, wat bedoelen zij daarmee, met ‘ons’, vraag ik me af… met onze club misschien?

Niet alleen bedoeld om de slechteriken te vangen

Dit is veel erger dan bewaking; dit is gegevensverzameling! Dat betekent dat alles wat je doet, zal worden vastgelegd en gevolgd en geanalyseerd. En daarna zal het worden gebruikt als een feedback loop, om je gedrag en naleving te veranderen.

Data, gekoppeld aan een AI machine

Dus denk eraan dat je gegevens worden teruggekoppeld naar een AI machine, die reeds geprogrammeerd is met die feedback loop, om je gedrag te veranderen. Alles is al geprogrammeerd in deze AI, om te kunnen worden geprogrammeerd en voortdurend te worden verbeterd.

‘Ogen in de lucht’

Dus eigenlijk hebben we ogen in de lucht… ogen overal. In feite is het al gestart, maar het zal permanent zijn, wanneer ze je oogbewegingen continu gaan volgen. Als je voor een mobiele telefoon zit, of voor een computer, doen ze dit al met heel veel apps! Dit gaat nog veel erger worden.

Wat vroeger surveillance was…

Een hoop camera’s in de stad, en er zaten mensen naar die LCD-schermen of Led-schermen te kijken, op zoek naar dieven, e.d. Dus de menselijke ogen zijn nu weg; mensen zijn niet meer nodig! Al het toezicht wordt gedaan of zal worden gedaan door Smart AI beveiligers (slimme kunstmatige intelligentie beveiligers), die ons op elk moment in de gaten houden. En dus ben je letterlijk aan het meeluisteren, claimt deze ‘klokkenluider’, alsof hij een van hen is, die meeluistert met deze Smart AI beveiligers. Deze ‘beveiligers’ kijken, analyseren, registreren en leren. Daarna herhaalt zich de cyclus.

Luisteren al deze 20 miljard apparaten over de hele wereld ook af?

Als ze een microfoon hebben, is de kans groot dat ze meeluisteren. Net zoals je mobiele telefoon afluistert. Natuurlijk luistert Zoom (een populair videosoftwareprogramma) je gesprek niet alleen af; het neemt ook op, en analyseert het hele gesprek. Je wordt dan gescoord door AI, terwijl men aan het praten is. Dus je sociale score wordt in real time verhoogd of verlaagd!

Apparaten in huis

Wanneer je apparaten in je huis hebt, zoals ringcamera’s – en dat zijn allemaal opsporingsapparaten – ben je in feite nooit alleen in je huis.

‘Cirkelvormige gevangenis’

Er is ooit een term bedacht, genaamd ‘Het Panopticum’, wat een soort cirkelvormige gevangenis is.
Vergelijk het met een gevangenis, waar de bewakers in het midden staan en vrijwel alle activiteiten in elke gevangenis kunnen zien. Dus alle gevangenen weten, dat de bewakers hen op elk moment in de gaten kunnen houden.
In plaats van bewakers zijn er op dit moment camera’s met Computer Vision en kunstmatige intelligentie (AI). Wij leven in zulk een digitaal panopticum, dus iedereen wordt overal in de gaten gehouden, de hele tijd. Dit is reeds ingevoerd.

The Internet of Eyes

Dat is ook zo’n term, en die werd nog maar een paar jaar geleden geïntroduceerd. Het is het internet der wijzen. Er zijn overal camera’s: op kruispunten, en alle nieuwe auto’s zijn spionagevoertuigen; ze hebben camera’s binnenin en aan de buitenkant!

Tegen 2025 krijgt elk nieuw voertuig gemiddeld minstens 16 camera’s!

En sinds we zelfrijdende voertuigen hebben, komen er radar, LiDAR en camera’s, en misschien zelfs sonars.

LIDAR (LIght Detection And Ranging of Laser Imaging Detection And Ranging) of LiDAR

Dit is een technologie, die de afstand tot een object of oppervlak bepaalt, door middel van het gebruik van laserpulsen. Lidar werkt volgens hetzelfde principe als radar: een signaal wordt uitgezonden en zal enige tijd later door reflectie weer worden opgevangen. De afstand tot het object of oppervlak wordt bepaald door de tijd te meten, die verstrijkt tussen het uitzenden van een puls en het opvangen van een reflectie van die puls. Het verschil tussen lidar en radar is, dat lidar gebruikmaakt van laserlicht, terwijl radar gebruikmaakt van radiogolven. Hierdoor kunnen met lidar veel kleinere objecten worden gedetecteerd dan met radar!

Camera’s in de ruimte, in drones, nummerplaatlezers, in je auto, in busstations, op luchthavens…

Ze hebben camera’s in de ruimte, die naar de aarde kijken, bomen tellen en digitale ID’s aan bomen koppelen. Ze hebben camera’s in drones, nummerplaatlezers, camera’s in je auto, camera’s in busstations, op luchthavens. Dus je wordt overal gevolgd! Dit is dus The Internet of Eyes (het internet van ogen).

Elke boom en plant, de hele natuur, wordt digitaal in kaart gebracht

En uiteindelijk worden we in de Metaverse gepusht. Dat zou betekenen, dat wanneer ze elke boom, elke plant, digitaal in kaart brengen, dat dit ook invloed kan hebben op je score, als je met een van deze bomen of planten omgaat, of ze schade toebrengt, of zogenaamd te veel koolstof uitstoot, die deze plant beïnvloedt, zo beweren zij.

Er is echt geen ontkomen aan deze bewaking

En ze doen veel met bomen en met de natuur. Wanneer je thuis technologie hebt, heb je dus ogen en oren in je huis, ook wanneer je Google producten gebruikt, Samsung producten, Facebook, Microsoft, of Zoom, bijvoorbeeld! En Apple Watches zijn één van de ergste dingen om te hebben. De ringcamera’s… ze volgen elk apparaat op je netwerk, zijn locatie, zijn bewegingen… de hele tijd! En natuurlijk, als je een ringcamera hebt, – omdat de camera’s al generaties lang verbeteren – identificeren ze ook wanneer je thuiskomt, wanneer je weggaat, wie jou komt bezoeken. Dus al het volgen gaat door, en het scoren gaat door, zelfs als je thuis bent!

Led lampen in straatverlichting

Twee en een half jaar geleden in San Francisco werden veel van de lage lichten, de gele halogeen type lampen, vervangen door deze zeer heldere Led lampen. Je moet het overal zien nu. Ze plaatsen deze verlichting letterlijk tussen de dichtere bevolking, om de 30, 35 meter van elkaar. Dit worden slimme lichten en slimme lantaarnpalen genoemd, die een integraal onderdeel zijn van de slimme stadsinfrastructuur. En ze communiceren allemaal draadloos met elkaar.

Glasvezelkabels, verbonden met 5G zendmasten

En dan zijn er nog de glasvezelkabels onder de grond, die verbonden zijn met 5G masten en andere communicatie faciliteiten in de buurt. In principe is het een openlucht concentratiekamp voor bewaking. Het zal gewapend zijn.

Deze Led lampen kunnen gewapend worden!

En dan zullen ze ook allerlei sensoren herbergen, in de naam van ‘klimaatverandering’ en ‘opwarming van de aarde’. Bijvoorbeeld, ze zullen geluidssensoren hebben, en het is zogenaamd bedoeld voor ‘geluidsoverlast’, maar het eigenlijke doel ervan is om de gesprekken van mensen af te luisteren!

Slimme lantaarnpalen met mensentellers, bewakingscamera’s en omroepsystemen

Natuurlijk hebben ze ook mensentellers. Ook hebben ze bewakingscamera’s. Ze zullen omroepsystemen hebben, zoals in de vroegere Auschwitz concentratiekampen, waar de soldaten bevelen gaven aan alle gevangenen. Sommige van deze lampen hebben specificaties bovenop de lampen: het zijn drone-oplaadstations.

Drones als luchtpolitie

Dus in de toekomst zullen drones zowel individueel als in zwermen worden gebruikt, als luchtpolitie. En er is veel informatie beschikbaar op DARPA, en andere websites, over deze drone zwermen, en hoe ze zullen worden gebruikt tegen ‘vijanden van de staat’. Dit is niet verbazingwekkend, want wat ze hebben gedaan, nummer één, ze hebben een groot deel van de politiemacht gedood, ofwel door iedereen met een geweten te dwingen om ontslag te nemen, of denk aan degenen die nu sterven als gevolg van jib jab schade. Bovendien hebben ze niet eens meer een grote politiemacht nodig, omdat we gecontroleerd en bewaakt gaan worden door AI!

Bewakingsnetwerk met 5G
Mensen moeten weten, dat deze slimme lantaarnpalen en lichten een integraal onderdeel zijn van dit slimme stadsnetwerk, dat ze aan het bouwen zijn. Overal communiceren ze met elkaar! Ze zijn draadloos verbonden, en sommige zijn verbonden via ondergrondse kabels. Sommige kunnen in de toekomst ook helpen bij zelfrijdende voertuigen. Ze leggen dus slimme kabels onder de wegen, en dergelijke. En zo gaat er een hoop technologie de grond in, en bovenop deze lichten, om een groot deel van het bewakingsnetwerk geïntegreerd met 5G te bereiken. Hoe schadelijk moeten al die signalen wel niet zijn, die deze dingen uitzenden! En ook deze blauwe Led lichten met de frequentie die ze uitstralen, zijn zeer schadelijk voor de ogen. Ze bevatten niet eens diffusors. Dus je kunt niet omhoog kijken naar deze lichten; ze zijn ontworpen om mensen naar beneden te doen kijken! Standaard zijn ze ontworpen om je ogen echt pijn te doen.

Slimme lantaarnpalen als wapens

Mensen begrijpen woorden als digitale gevangenis niet. Het is heel moeilijk voor hen om zich echt voor te stellen, hoe dit zal worden bereikt.

Puke Ray, een Led pistool

Door de overheid gefinancierde onderzoekers bouwden een zaklamp, die mensen op commando laat overgeven. De LED-Incapacitator gebruikt een afstandsmeter, om de afstand tot de ogen van een doelwit (een mens) te meten. Vervolgens ontketent het voortdurend veranderende, meerkleurige lichtpulsen, die het doelwit een naar gevoel geven, een heel naar gevoel.
Dit is een Led pistool, dat in staat is om verschillende frequenties van licht uit te zenden, met een zeer hoge snelheid van verandering. Dus als je dit doet met een zeer hoge frequentie met verschillende verlichting, en als er een mens in de buurt is, die naar deze lichten kijkt, of in de buurt van deze lichten kijkt, kan men intracraniale schade oplopen door een verhoogde druk in het hoofd. Je kunt je ruggengraat zelfs beschadigen. Je kunt ziek worden, en het kan je wellicht zelfs doden. Dus deze kunnen ook gebruikt worden als wapens.

En veel van deze Led lichten, Led lantaarnpalen, hebben er al enkele. Als je witte vierkanten ziet op kruispunten, bijvoorbeeld, witte vlekken: dat is radar. En met de Led lichten, gecombineerd met radar, en met een slim systeem op een chip binnenin, zijn ze in staat om mensen te identificeren met wapens, op een paar honderd meter afstand. En daarom kunnen deze lichten worden aangezet als wapens tegen mensen, die bijvoorbeeld wapens dragen.

‘Het is voor veiligheid en zekerheid…’ dat is hoe het verkocht gaat worden, of het gaat verkocht worden als ‘oplossing voor klimaatverandering en opwarming van de aarde en energiebesparing’. En er zit nog veel meer achter!

 

Wat is een Digitale Identiteit?

De digitale identiteit en het centrale bank digitale valuta systeem

Ofwel, de digitale valuta gekoppeld aan je digitale ID. Alles is met elkaar verbonden!
Dit is een sociaal contract waar niemand voor getekend heeft. En in het centrum heb je deze digitale identiteit. Elke entiteit, elk apparaat, elke persoon, elke boom, alles zal een digitale identiteit hebben. En die digitale identiteit zal gebruikt worden om je toegang te geven tot financiële diensten, gezondheidszorg, telecommunicatie, overheidsprogramma’s, sociale platformen, inloggen op het internet, reizen en mobiliteit, gewoon alles wat je maar kunt doen! Je hebt je digitale identiteit dan nodig om het te ontsluiten.

Digitale gevangenis

Een digitale identiteit betekent dus standaard, dat je altijd in een digitale gevangenis zit. En je hebt toestemming nodig om eruit te komen. Je bent standaard altijd een gevangene. Dat is hoe je moet begrijpen, hoe die digitale identiteit gebruikt gaat worden.

Hoe zal die digitale identiteit worden geverifieerd?

Via je gezicht… om de toegang te ontgrendelen. Zowel je gezicht als je digitale identiteit zullen worden gekoppeld aan een nieuw soort valuta, wat de digitale valuta van het centrale banksysteem is. Het zal een combinatie zijn van water- en koolstofscores voor jou, en koolstofkredieten. Het zal sociale scores hebben. Het zal je medische status bezitten, gebaseerd op vaccins en injecties en andere medische zaken, die zij willen dat je hebt.

Wat als je niet voldoet?

Dus denk eens goed na, wanneer je niet voldoet, wordt je munt lager en lager. Want het is ‘programmeerbaar geld’.

Nieuwe vaccins want er komt een nieuwe plandemie aan

Ter voorbereiding op de volgende pandemie wil de WHO Immunization Agenda 2030 maar liefst 500 nieuwe vaccins introduceren tegen 2030. Ja, u leest het goed! Wanneer je goed gevaccineerd of getest bent, dan mag je rondreizen.

Geen digitale ID zonder vaccins!

Het Australische plan om voorbereid te zijn op een pandemie spreekt over burgers, die regelmatig DNA testen laten afnemen, en dingen om zogenaamd verdere pandemieën te voorkomen. Deze inentingsstatus is de sleutel. Jouw onderwerping aan regelmatige medische procedures is dus de sleutel voor het functioneren van je digitale identiteit. Je zult het niet kunnen hebben, tenzij je voortdurend vaccinaties accepteert! Het is levenslang; ze zullen dit nooit stoppen.

 

Hoe uw ID gekoppeld gaat worden aan een nieuw soort digitale valuta, genaamd de Central Bank Digital Currency (CBDC)

Zero Trust: standaard ben je een crimineel

Hoe gaan ze dit alles in de praktijk brengen? Op je computer, bijvoorbeeld, is er een nieuw, relatief nieuw concept in cybersecurity protocollen, genaamd Zero Trust (Nul Vertrouwen). Dus standaard, omdat je een digitale identiteit hebt en in een gevangenis zit, ben je een crimineel. Dus ‘we vertrouwen je niet’. ‘Elke keer dat je toegang nodig hebt tot iets, waarvan je denkt dat het legaal is, zelfs om eten te kopen, vertrouwen we je standaard niet. En je moet bewijzen dat jij jij bent. En je hebt alle toestemmingsgegevens via je CBDC, om toegang te krijgen tot wat je nodig hebt.’

Als je vandaag de dag inlogt op je computer of mobiele telefoon, voer je een wachtwoord in, en daarna heb je toegang tot al je applicaties op je computer. Dat heet impliciet toestaan. Er is een toegangspoort, die je invoert, en je hebt impliciet toestemming om alles te doen wat je kunt.

Het Zero Trust protocol echter is een standaard weigering! Dus we gaan van impliciet toestaan naar standaard weigeren. En de kern hiervan is je digitale ID. Dus zie het als standaard weigeren. En voor alles wat je doet in je leven, de hele tijd, elke stap die je neemt, of het nu is om je auto te openen, je motor te starten, benzine te tanken, in te loggen op je computer, in te loggen op een applicatie, je vriend… standaard is de wereld afgesloten en zit je in deze omgekeerde gevangenis! Je ziet misschien geen sloten buiten je, maar de sloten zijn er allemaal, en je moet je leven blijven ontgrendelen.

Hier is een voorbeeld…

Als je naar de supermarkt gaat, hoe wordt nul vertrouwen (zero trust) dan gebruikt? Nu, hier is een dame, en ze wil wat rundvlees gaan kopen, maar laten we zeggen dat haar koolstofvoetafdruk, of haar rundvleesvoetafdruk, voor de maand is overschreden. Die deur zal niet opengaan! Als ze bijvoorbeeld appelsap wil kopen, maar ze heeft te veel suiker gehad, omdat ze werkelijk alles bijhouden, gaat die deur niet open. En de kern hiervan is je digitale ID! En het hele concept van digitalisering, wat een relatief nieuwe term is van het World Economic Forum, betekent voorwaardelijke toegang. Dus om toegang te krijgen tot iets in het leven, zijn er voorwaarden. Dit is allemaal gekoppeld aan je digitale ID. Het gaat allemaal over het feit, dat je altijd een gevangene bent. En er zal een gezichtsherkenningscamera bovenaan elke deur naar je kijken, en uitzoeken wie je bent en wat je digitale ID vertegenwoordigt.

Data betekent geld!

En natuurlijk, mensen, die denken dat ze gewoon van huis uit kunnen kopen of winkelen, nu, je telefoon zal precies hetzelfde doen als die deuren van de koeling in de winkel! Dus er zijn een hoop bedrijven, die begonnen zijn met eIDAS identiteit als een dienst. Het is gezichtsherkenning als een dienst. Heel veel bedrijven bouwen hier weer andere bedrijven omheen. En elke keer dat iemands gezicht zich voor een camera bevindt, is er een keten van bedrijven, die geld verdienen aan jou, van camera bedrijven, tot eIDAS bedrijven, tot netwerkbedrijven, tot cybersecurity bedrijven… En aangezien er overal mensen zijn, is dit één van de manieren die zij heel creatief hebben bedacht, namelijk, dat telkens als er een gezicht voor een camera is, – wat meestal het geval zal zijn, aangezien mensen altijd op hun toestellen zitten te kijken – er een continue keten van gegevens, en dus geld, wordt verdiend!

Geofencing (Geologische Omheiningen)

Er is nog een ander concept dat Geofencing heet. Zie het als een onzichtbare omheining rond jou of iemand op een bepaalde afstand, waar je niet voorbij kunt gaan. Dus je gezicht en digitale ID worden gebruikt, om je toegang te controleren door een geofence (geologische omheining) uit te voeren, afhankelijk van je valuta of digitale valuta. Daar waar je kunt vliegen in de wereld, dat kan worden beperkt! Hoe ver je kunt rijden, dat kan worden beperkt! Hoe ver je kunt lopen ook! En dit is weer gerelateerd aan de 15-minuten steden, of 20-minuten buurten.

Ze kunnen dit invoeren, en ze hebben geen bewakers nodig. Ze hebben geen gevangenisbewakers nodig om je te stoppen. Ze hebben immers de Led lichten en de Led wapens. Ze hebben de magnetron wapens, en ze hebben de digitale valuta, die kan worden afgesloten. Dus als je 15 minuten weggaat, waar je geen toestemming voor had gekregen, werkt je munt plotseling niet meer, en kun je niets kopen. Dus je zult niet snel gemotiveerd zijn om weg te gaan!

Ze noemen dit ‘Districten’

In Sydney, Australië, waar ze het aan het testen zijn, noemen ze het Districten. Reeds lang geleden hadden ze het in San Francisco ook over districten. De vraag is, op welk moment ze het in heel Californië gaan invoeren, maar het zal gebeuren.

Australië loopt voorop

De agenda’s in Australië draaien op volle toeren, meer dan in enig ander land ter wereld!

Ja, we weten inmiddels: Australië loopt voorop in de satanische Nieuwe Wereldorde. Deze satanisten zijn verspreid door heel de Australische samenleving heen, en het patroon is overal overgenomen, dus niet alleen in Australië. Ze zijn onder politici, reclame goeroes, artsen, hoge politiefunctionarissen, advocaten, hoge militairen, media persoonlijkheden, fotomodellen en maatschappelijk werkers. De meest getalenteerden hebben hun levensstijl onderhouden door misdrijf, onder het mom van ‘respectabele professionaliteit en kennis’. Marginale types, zoals prostituees en drugsdealers, zijn belangrijk voor het satanisme, maar zijn slechts werktuigen. Die groep bestaat uit enkele van de best opgeleide, getrainde, rijke, corrupte en corrumperende mensen die ooit hebben bestaan. En ze opereren vanuit Sydney, Australië, maar hun invloed is internationaal.

Geofencing in de Metaverse

Je kunt ook geologisch omheind worden in de Metaverse. Met andere woorden: met wie je kan of mag communiceren, wie je kan sms’en, wie je kan e-mailen, wat je mag lezen, naar welke muziek je kan luisteren, en zelfs wanneer je kan luisteren, etc.! Dus ze kunnen alles controleren via deze digitale ID en je gezicht voor een camera. Denk aan China.

Het dwingen van mensen in de Metaverse

Mensen denken, nee, dat gaat hen niet lukken. Maar wacht even, we hebben het over mensen, die zich zo ellendig voelen, dat ze niet eens kunnen eten wat ze willen. Ze kunnen niet voorbij hun wijk gaan, ze kunnen niets doen. In wezen gaan ze hun tijd dan doorbrengen in deze virtuele realiteit. En ze worden geconditioneerd om dat te doen door de lockdowns!

Hoeveel mensen willen zelfs niet terug naar hun werk op kantoor? Sommigen werken nu liever vanuit huis. Menselijk gedrag is veranderd in deze tijd. Dus mensen zullen naar die virtuele beelden gaan; sommigen zullen vrijwillig gaan.

Apps zullen plaatsmaken voor een Virtual Reality headset

En wat gaan mensen doen? Er zijn apps, waarmee je boodschappen kan kopen op je app. Instacart, bijvoorbeeld, is erg populair in Amerika, in de Amerikaanse steden. Deze app zit misschien op je telefoon. Je kunt niet naar een website gaan en bestellen op Instacart. Nee, je moet hiervoor een app gebruiken op je iPad, of je telefoon.

Morgen gaan ze echter over op een VR headset, en dan halen ze de app uit je telefoon! Daarna kun je enkel nog eten bestellen via je VR headset. En dat is hoe mensen erin zullen worden meegezogen.

Van webpagina’s naar VR headsets

Veel van het entertainment zal ook worden verplaatst van webpagina’s naar VR headsets. Ze gaan in de toekomst AR en VR headsets subsidiëren, of Extended Reality (XR), Mixed Reality (MR)… Dit is hoe ze het gaan doen. Het ‘gemak’ zal worden verschoven naar al deze headsets, en mensen zullen erin gezogen blijven worden. Het zal elk jaar meer en meer gebeuren!

Morgen zullen ze je creditcard met bijvoorbeeld je Amerikaanse of Australische dollar niet meer accepteren. Het zal een digitale munt zijn. En daarom blijven ze heel sluw mensen in dit nieuwe systeem pushen.

Hoe gaan ze ‘slimme steden’ aan ons verkopen?

Ze vallen onder de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.
De SDG’s (Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen) zijn zeventien doelen, om van de wereld een zogenaamd ‘betere plek’ te maken tegen 2030. De SDG’s zijn afgesproken door de landen, die zijn aangesloten bij de Verenigde Naties (VN), waaronder Nederland.

En het gaat echt over Zero Carbon, ofwel nul koolstof. En dit is hoe ze het ons verkopen:
Luchtkwaliteit, slimme verlichting, waterbeheer, geluidsoverlast, verkeerscontrole, enzovoort. En het gaat in werkelijkheid echt over: beperkte mobiliteit en geen autobezit!

Slimme verlichting zal daarbij worden gebruikt als wapen en bewaking en controle van mensen.
Het watergebruik zal worden gerantsoeneerd.
Snelheidsbewaking, de microfoons zijn er niet om te testen, geluidsoverlast, verkeersbewaking… het gaat echt over het volgen van je mobiliteit.
Elektriciteit, gas en warmte zullen ook worden gerantsoeneerd.

Alle energie in de wereld zal worden gecontroleerd en gerantsoeneerd

Dus de kwaliteit van leven zal achteruitgaan. Ook al hebben alle SDG 17 doelen hele mooie woorden en zinnen, die ze gebruiken om het leven zogenaamd te ‘verbeteren’. Want deze mensen begrijpen de kracht van woorden en zinnen! Ze gebruiken bijvoorbeeld woorden als ‘geen armoede’. Geen armoede? Lees echter: ‘We maken gewoon iedereen arm!’ En ‘geen honger’. Echter, het volgende komt dichter bij de waarheid, namelijk: ‘We geven iedereen nepvoedsel, en stoppen de hele voedselproductie in de wereld’.
Het is gewoon verbazingwekkend hoe mensen hier voor vallen! En de kern hiervan is: je digitale ID, want digitale ID met camera’s, slimme stadsinfrastructuur, de Led verlichting, en 5G-netwerken, zijn allemaal geïntegreerd om alle activiteiten in en rond smart cities te volgen. Dus onthoud, je gezicht en digitale ID vormen de kern hiervan, en zijn nodig om dit succesvol te maken.

Wat gebeurt er al je geen digitale ID aanneemt?

Dan moet je een manier vinden om buiten dat (beest)systeem te overleven, en ze proberen nu al de energiebronnen, zoals aardolie, benzine, aardgas, propaan, enzovoort, te controleren. Want je digitale ID betekent echt totale controle en naleving van de Nieuwe Wereldorde. Zonder dat, kom je er niet in. Het wordt ons echter verkocht als ‘veiligheid en privacy’.

 

Sociaal Emotioneel Leren voor kinderen

Wat gebeurt er met de kinderen op scholen en ook thuis?

In scholen en voor kinderen hebben ze al jarenlang een concept, genaamd Sociaal Emotioneel Leren (SEL). Wat ze doen, is van de wieg tot de carrière, willen zij volledige controle over kinderen hebben. En daarom gebruiken ze camera’s op tablets, op telefoons, in huizen, alles! En algoritmes screenen op kindermisbruik, bijvoorbeeld.

AI zal beslissen of je goede of slechte ouders hebt

En als AI zegt, ‘Hé, ik kijk naar het gezicht van dit kind. Het kind kijkt ongelukkig en is nu al een aantal dagen ongelukkig’. 80% van de tijd kan AI kinderbeschermingsmensen naar je huis sturen en de kinderen weghalen en meenemen! Ze hebben een praatmeter, waarbij een ouder tegen een kind praat. Dit is een product, dat al op de markt is en verkocht wordt op het web. Als de ouder met het kind praat, registreert het wat de ouder zegt, en geeft dan een score aan de ouder. Dus als de ouder de kinderen leert, dat klimaatverandering en opwarming van de aarde één grote leugen is, gaat hun sociale kredietscore omlaag, en hun bereik gaat naar beneden met betrekking tot hoe ze hun kinderen opvoeden.

Dus je hebt een klein Led scherm, en er is een smart bedrijf (slim bedrijf): zij hebben een bordspel, en er zijn gezichts- en oogcamera’s, die naar alle kinderen kijken. Zij kunnen zelfs veranderen wat er op het bord en in het spel gebeurt, op basis van gezichtsuitdrukkingen, zodat je het gedrag van kinderen in real-time kunt manipuleren! De kern van dit alles is weer de digitale ID, die wordt geïdentificeerd via de camera’s in deze apparaten.

Gegevens van kinderen zijn big business!

En je hebt vast berichten gelezen op het WEF, waarin ze het hebben over ‘mensen, die extreem waardevol zijn’, en ‘we moeten slimme manieren vinden om er maximale waarde uit te halen’. En dus is er een concept, genaamd Human Capital Index, gecreëerd door enkele mensen, die deze artikelen publiceerden op de WEF website. Dus ze gebruiken SEL en securitisatie markten, net zoals ze hypotheken en al dat soort zaken effectiseren, derivaten van dingen. Dus al deze SEL en het verzamelen van data van kinderen is er echt om de geest, het verstand, van kinderen te manipuleren.

Een voorbeeld

Ze kunnen bijvoorbeeld toppresteerders nemen uit een bepaalde regio, bijvoorbeeld Sydney, Australië. Wat ze doen, is wedden op hun voorspellende prestaties, of op wat zij noemen ‘Pathways’ (banen, trajecten): welke richting zal dit kind uitgaan? En ze kunnen bundels maken van dingen, genaamd ProdigyAsset Groups, en ze kunnen hier op wedden. Afhankelijk van de resultaten, zullen zij er geld aan verdienen. Dus ze richten zich op kinderen, en gebruiken hun voorspellende succes of gebrek aan succes, om er geld aan te verdienen. Ze zullen nog meer geld verdienen aan gebroken of beschadigde kinderen, omdat ze zullen ingrijpen als er geestelijke gezondheidsproblemen zijn met kinderen.

 

Human Capital Index

Data is de nieuwe valuta

Die verklaring, dat data de nieuwe valuta is, dat is wat deze Human Capital Index is. In feite is dit alles het gebruik van camera’s, en observatie van de camera’s, die de gezichten van deze kinderen vastleggen, hun oogbewegingen, hun gezichtsuitdrukkingen, enzovoort. En vervolgens manipuleren ze wat er op hun schermen staat. Het is dus een beheers- en controlesysteem. Het gaat helemaal niet om kennis op school. Dus als je je kinderen naar scholen stuurt, weet dan waarvoor je hen stuurt.

Internet Multistakeholder Governance

En dan was er bijvoorbeeld in april een aankondiging, dat het multistakeholder Internetbestuur een wereldwijd internet werd. En het WEF en de VN en de internationale bankiers namen het internet over, aldus deze klokkenluider. Mogelijk is de waarheid, dat het internet reeds vanaf het begin toebehoorde aan de Illuminati; dit weet ik niet. Dus op een bepaald moment, wanneer de digitale ID volledig is geregistreerd, zal je niet kunnen communiceren als je niet tekent voor een digitale ID. En dit zal allemaal gekoppeld zijn aan de Zero Trust (Nul Vertrouwen) wereld.

En dan komt deze man met Yuval Noah Harari op de proppen, en claimt dat alles wat Harari zegt, waar is… Werkelijk? Doorzie hier de waarheden gemixt met sluwe leugens! Hier kun je gecontroleerde positie onder andere aan herkennen. Bovendien heeft hij het over zijn bewustzijn verhogen, een echte New Age term.

Zonder een digitale ID kunnen we op een bepaald moment, in de komende kwartalen, of misschien een paar jaar, niet meer met elkaar communiceren via de traditionele middelen van het internet, voorzegt hij.

Camera’s op kruispunten in alle grote en kleinere steden

Ze zijn er nog niet, maar ze zullen komen! Elke winkel, alle ziekenhuizen: er zullen daar gezichtsherkenningscamera’s zijn. Smart City lichten zijn er op alle snelwegen, op parkeerplaatsen… Gezichtsherkenningstechnologie is een grote afleidingsmanoeuvre.

Cloud, Google, Amazon, Facebook…

Gezichtsherkenning gebeurt tevens in de Cloud, op Google servers, Amazon servers, Facebook servers, en daarbuiten.

Camera’s zijn overal in de detailhandel nu

Ze hebben camera’s op elke kassa, althans, in de grote winkels. Ze kijken dan naar alle producten, die je koopt. Dus ik weet dat veel mensen zeggen, ‘Gebruik cash, gebruik cash’. Ze volgen echter dan nog steeds je gezicht, en ze kijken naar je product (in veel winkels), dus ze weten dan al wat je koopt, ook al gebruik je hier geen bankpasje voor, of creditcard. ‘Ik ging naar een Walmart winkel. Bij elke ingang, elke parkeerplaats was er Led verlichting, nog meer camera’s, zijingangen… En het zijn letterlijk camera’s aan het plafond en om de paar meter.’

Er is een bedrijf, genaamd Clearview AI
Dat bedrijf verzamelt tientallen miljarden foto’s van gezichten over de hele wereld! En ze bouwen software voor voorspellende politiezorg en pre-crime met behulp van hun beelden.

Pre-crime

Pre-criminaliteit is een deel van de menselijke conditionering. Bijvoorbeeld, te veel vlees eten is nu een misdaad aan het worden. Of je vertoonde een gedrag, dat zou kunnen suggereren dat je op het punt staat een misdaad te plegen. Dit is hoe ver dit gaat! Eigenlijk gaat het verder. Ze zijn al begonnen met Prescription Analytics. Dus ze kunnen voorspellen wat iemand gaat doen, maar ze kunnen ook gedrag voorschrijven, door controle van wat er op je scherm staat, en andere dingen, en wat er getoond wordt op je scherm van je Instagram feed, of wat dan ook maar. Dus deze agentschappen zijn eigenlijk de belanghebbenden.

En er is een ander bedrijf, genaamd ID.me, dat aan een publiek-private samenwerking doet, wat ze P Threes noemen. En het werkt samen met alle staatsoverheden, om te authentiseren en te bewijzen dat jij jij bent, voordat je je Social Security check krijgt, of je ziektekostenverzekering, enzovoort. En hun slogan is ‘geen identiteit achterlaten’. Dus het is voor gelijkheid en inclusiviteit van je digitale identiteit. Hetzelfde wat de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zegt in de Immunisation Agenda 2030: vaccin gelijkheid, vaccin gelijkheid…

Wanneer je deze diensten via de overheid wilt krijgen, heb je niet alleen een wachtwoord nodig, ze vragen je ook om je paspoort of rijbewijs te uploaden, en daarna laten ze je een video selfie maken en bijvoegen, voordat ze je gaan authentiseren. Dat is wat ze nu aan het doen zijn.

Gewoon technologische vooruitgang?

Mensen denken, ‘Oh, nou, het is gewoon technologische vooruitgang. Ik wil dit niet doen, maar voor de zaak, of om het gedaan te krijgen, doe ik het dan maar’. En ondertussen verzamelen ze een database over je gedrag, die naar de meest geavanceerde AI-systemen gaat om je gedrag te veranderen, die je niet eens kunt doorgronden!

Identiteitsslavernij
We zitten momenteel in een schuldslavernij systeem. En wat wordt ingevoerd, is een identiteitsslavernij systeem. Dus er is een overgang van een schuldslavernij systeem naar een identiteitsslavernij systeem.

‘Dus het systeem, en ik ben geen Christen, is echt een beest systeem. Het is een beest systeem, dat wordt uitgerold. Dus AI is het beest’, beweert deze niet-Christen, maar dit is een leugen, want AI wordt gebruikt door het beest, onder andere.

Je gezichtsherkenning koppelt je direct aan een digitale ID, die weer gekoppeld is aan een centrale bank digitale valuta (CBDC), wat je eigenlijke valuta is. Mensen hebben van de term blockchain gehoord. Alle gegevens over jou zitten op blockchains, en zijn gekoppeld aan je digitale ID. Dus letterlijk, de blockchain gekoppeld aan je digitale ID is je digitale leiband. Dit is je digitale gevangenis, de ‘laatste lockdown’.

Deze zogenaamde klokkenluider kan ons dit alles garanderen, en mensen die dit niet in de gaten hebben, noemt hij ezels. En hij zegt: ‘Want niet alleen hun toekomst (van die ezels), maar ook onze toekomst (van de gecontroleerde oppositie?) hangt af van hun ontwaken’.
Meer dan eens spoort hij mensen aan om in actie te komen, waardoor ze door onwetendheid en goedgelovigheid juist hun data, hun gegevens, prijsgeven. En zo herken je de boom aan zijn vruchten.

 

Illuminist Dr. Pippa Malmgrem verklaarde reeds: 

“We staan ​​aan de vooravond van een dramatische verandering, en ik zal dit stoutmoedig zeggen we staan ​​op het punt het traditionele systeem van geld en boekhouding te verlaten, en een nieuw systeem in te voeren. En de nieuwe, de nieuwe boekhouding is wat we ‘blockchain’ noemen. Het betekent digitaal. Het betekent een bijna perfecte registratie hebben van elke afzonderlijke transactie, die in de economie plaatsvindt, wat ons veel meer duidelijkheid zal geven over wat er gaande is.” 

 

Bron:

Aman Jabbi on Digital ID or Digital Prison

You may also like