Vreemd metaalachtig materiaal dat lijkt op grafeen waargenomen na regenval

La Quinta Columna wijst op een zwarte, onverklaarbare substantie, dat in Frankrijk werd ontdekt na een regenbui. De beelden spreken voor zich. 

Het meest merkwaardige is, dat het spul de neiging heeft om uit zichzelf samen te klonteren, en dat het een metaalachtig uiterlijk heeft.

In haar meest recente programma heeft La Quinta Columna een video getoond, waarin dit zwartachtige, metaalachtige materiaal te zien is, dat de neiging heeft om zich samen te voegen.

Meer details over deze merkwaardige zaak in de video:

 

Strange metallic-like material that resembles graphene observed after rainfall


Of bekijk de video hier.

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

Ricardo Delgado: We gaan een heel ongebruikelijke video bekijken. Het lijkt in Frankrijk te zijn opgenomen, vanwege de taal die wordt gesproken. Het gaat over een substantie, die uit de lucht is gevallen, en op een mysterieuze wijze aan elkaar klontert, zoals grafeen, of lijkend op grafeen. Kijk er gewoon even naar:

Man: Na de regen, na een regenbui… We moesten terugkomen, omdat we niet meer konden werken. En nu zien we dit ‘ding’, dat uit de lucht viel. Het zijn geen muggenlarven. Ze verzamelen zich gewoon. Ze verzamelen zich overal. Ik dacht eerst dat het muggenlarven waren, maar ze lijken een beetje op metaaldeeltjes.

Ricardo Delgado: Nu, dat was het; de video is kort, maar dat zijn enge dingen die je ziet.

Dr. Sevillano: Wat een raar iets om te zien; dat is pas eng. Nu, dit zijn dingen die schokkend kunnen zijn, maar in de wereld van vandaag zijn ze dat niet. Want we weten dat ze ook metalen dingen uit de lucht gooien (sprayen door middel van chemtrails bijvoorbeeld). We hebben ook wolken gezien. Denk aan die wolken die zich vormen als een ring, zoals iemand die rookt en rookslierten in de lucht veroorzaakt. We hebben die wolkenringen over de daken gezien; we hebben daar ooit twee of drie video’s van gezien.

Nu, in een Spaanse uitzending was er een vrouw, in een klein stadje in Frankrijk, die zei dat er eens een ochtend aanbrak vol met… alsof het blauwe deeltjes waren, alsof ze van plastic waren, alsof het kleine balletjes waren. De volgende dag kwam er iemand om ze te laten verdwijnen, met stofzuigers, enzovoort. Maar er werd daarna nooit meer over gesproken. Er was daarboven ‘iets’ fout gegaan… in vliegtuigen of wat dan ook… en de lading ging in één keer naar beneden, en viel in dat stadje. Misschien had het ergens anders moeten vallen. Ze ‘gooien’ daar al heel lang dingen uit de lucht, en niemand weet iets. Niemand geeft uitleg.

Wat we in deze video hebben gezien… De man die aan het woord is, zegt dat dit geen muggenlarven zijn. Dat wil zeggen, het zijn geen dingen die uit de natuur komen. Geen nesten, geen wolken muggen, niets. Dat is iets vreemds.

Dit wordt gedaan, om ons in gevaar te brengen, en dit is niet van gisteren. Ze doen het al heel lang. Op een dag besproeien ze je hiermee; op een andere dag bespuiten ze je met iets anders. En dan zie je mensen sterven aan tumoren. En je weet ook wat de antennes (5G) ons veroorzaken, maar men zegt dat ze niets veroorzaken.

Gelukkig hebben we de ogen van veel mensen kunnen openen. We beseffen nu hoe deze zaak, deze wereld, werkt. We weten nu hoe.

 

Nanobots? Black goo?

Ik heb videobeelden gezien van een zwarte substantie, die samensmelt met een andere klodder zwarte substantie, en dit is griezelig vergelijkbaar. Als het in Frankrijk gebeurt, kun je er vanuit gaan dat het over de hele wereld gebeurt.

 

Bron:

https://www.orwell.city/2021/09/metallic-like-material.html

You may also like