WEF onthult schokkend plan om Bijbel te herschrijven met AI | Gods Woord houdt eeuwig stand!

‘De toekomst van de mensheid’: Een geglobaliseerde ‘nieuwe Bijbel’ creëren zou binnen een paar jaar al realiteit kunnen zijn.

Eindtijdnieuws.com
17 juni 2023

 

Het gras verdort, de bloem valt af, maar het Woord van onze God houdt eeuwig stand!  Jesaja 40:8

 

Heel opvallend is, dat enorm veel Vrijmetselaarskanalen het volgende bericht viraal hebben laten gaan de afgelopen week! En stiekem ondersteunen en promoten zij zo de belangen van de elite.

Je hebt misschien weleens gehoord van het World Economic Forum (WEF) met Klaus Schwab, de globalistische organisatie, die berucht is vanwege hun ‘Grote Reset’ initiatief, dat, wanneer het wordt uitgevoerd, een één-wereld regering wil creëren onder een nieuwe wereldorde (NWO), met een één-wereldreligie.

In de hoop hun anti-Christelijke plan uit te voeren, heeft het WEF een hele reeks duistere dingen voorgesteld, waaronder het eten van insecten, de jib jabs, en het microchippen van de bevolking.

 

De toekomst van de mensheid

Nu heeft het WEF misschien wel hun meest Godslasterlijke en duivelse plan aller tijden onthuld: Kunstmatige Intelligentie (Artificial Intelligence, afgekort AI), als middel om de Bijbel, Gods eeuwig Woord, te herschrijven!

WEF senior adviseur Yuval Noah Harari (= 69) introduceerde onlangs dit idee, om AI te gebruiken om de Bijbel te herschrijven, en om een religie te creëren, zo beweert hij, die ‘echt correct’ is. Met andere woorden, de demonische machten die door deze man heen werken, verklaren dat de Bijbel vals is, iets wat ons niet zal verbazen.

Tijdens een gesprek in Lissabon, Portugal, met journalist Pedro Pinto over AI, vertelde Harari het elitaire publiek onder meer het volgende:

‘A.I. could kickstart the next big religion’ | YNH Shorts

 

Harari, een invloedrijk auteur en professor, deed de oproep tijdens een lezing over ‘de toekomst van de mensheid’. Let eens goed op de misleiding in zijn verhaal:

“Het is de eerste technologie ooit, die nieuwe ideeën kan creëren. Weet je, de drukpers, radio, televisie, ze zenden uit, ze verspreiden de ideeën, die gecreëerd zijn door het menselijk brein, door de menselijke geest. Ze kunnen geen nieuw idee creëren.”

Fout! Boeken, radio en TV verspreiden wel degelijk ook demonisch geïnspireerde ideeën, al decennia lang.

“Weet je, [Johannes] Gutenberg drukte de Bijbel in het midden van de 15de eeuw. De drukpers drukte zoveel kopieën van de Bijbel als Gutenberg hem opdroeg, maar hij creëerde geen enkele nieuwe pagina. Het had geen eigen ideeën over de Bijbel: Is het goed? Is het slecht? Hoe moet je dit interpreteren, hoe moet je dat interpreteren?”

Zie je hoe satan de Gods Woord wil verdraaien: er een andere, nieuwe draai aan wil geven? En je zelfs het idee geven dat de Bijbel ‘slecht’ zou zijn? Ja, de duivel is sluw. En als je als kind van God, Gods Heilige Geest ontvangen hebt, dan weet je dat er maar één interpretatie van de Schriften de juiste is. En Gods Geest komt ons te hulp om de Bijbel te begrijpen, niet satan ofwel AI!

Harari onthulde vervolgens, dat hij en zijn bondgenoten, zijn broeders bij het WEF, een oplossing hebben voor de vermeende ‘problemen’, die hij zojuist had benadrukt.

“AI kan nieuwe ideeën creëren; [het] kan zelfs een nieuwe Bijbel schrijven”, verklaarde hij. “Door de geschiedenis heen droomden religies ervan om een boek te laten schrijven door een bovenmenselijke intelligentie, door een niet-menselijke entiteit”, voegde hij eraan toe.

En zo praat Harari het publiek aan, dat er niets mis mee is, wanneer een andere niet-menselijke intelligentie (en dat is AI, gecontroleerd door satan) een ‘Bijbel’ zou gaan schrijven. Want de droom van de god van deze wereld is, om het hele Christendom te vervangen, inclusief de Geschriften.

“Over een paar jaar zijn er misschien religies die ‘echt kloppen’.”
Werkelijk?
“… denk maar eens aan een religie, waarvan het heilige boek geschreven is door een kunstmatige intelligentie. Dat zou over een paar jaar werkelijkheid kunnen zijn.”

 

Harari wordt beschouwd als één van ’s werelds invloedrijkste denkers!

Zijn boeken, waarvan wereldwijd 45 miljoen exemplaren zijn verkocht, worden, jawel, aanbevolen door Bill Gates en de voormalige Amerikaanse president Barack Obama. En zo wordt hij gesteund en gepromoot en gedirigeerd door de Illuminati zelf!

Ook de bron is helaas niet ‘Christelijk’
Merk op, ik beoefen geen numerologie, maar zet de gecodeerde woorden, zinnen, website namen, etc., van degenen die ze wel gebruiken, gewoon even in een calculator voor dit doel.

 

Don’t be scared; be prepared, and pray

 

Bron:

Greek Orthodox Christian Television = 216 = 6x6x6
goctv.substack (= 55, 333): WEF Calls for AI to Rewrite Bible, Create ‘Religions That Are Actually Correct’  [Notice the Luciferian cross and the black box and black sun logo]

You may also like