Huisdieren en Apenpokken | De anti-dieren en huisdieren agenda van de NWO

Nieuw rapport waarschuwt dat huisdieren mogelijk moeten worden geruimd, ja gedood, om de ‘verspreiding van Apenpokken te voorkomen’.

Eindtijdnieuws.com
30 mei 2022

 

Huisdieren bevorderen onze geestelijke gezondheid, en daarmee natuurlijk onze lichamelijke gezondheid; ons immuunsysteem wordt versterkt. De agenda van de Nieuwe Wereldorde echter heeft iets anders voor ons in petto…

Agenda 2030 propaganda: Apenpokken en de anti-huisdierenagenda

De ‘Apenpokken’ krantenkoppen overspoelen Europa, met de boodschap dat knaagdierdieren, zoals hamsters en cavia’s, moeten worden gedood om de ‘verspreiding van een nieuwe pandemie’ te voorkomen en te stoppen. Ja, patiënten moeten zelfs uit de buurt van hun geliefde huisdieren blijven, om het verspreiden van het ‘virus’ naar de dieren in het wild te stoppen.

Contact met onze geliefde huisdieren spoedig voorbij?

Er duiken zelfs verhalen op, die beweren dat deze ‘virussen’ het resultaat zijn van onze relatie met huisdieren en dieren. Dit wijst erop, dat wij mensen in de toekomst geen contact meer met dieren mogen hebben. Het is onderdeel van de voortdurende agenda, die verschillende sinistere doeleinden dient.

De voor de hand liggende reden is, dat de heersende elite niet wil dat u en ik huisdieren bezitten, of er ook maar aan denken om een dier in huis te nemen. En juist huisdieren kunnen een grote troost zijn, iets om voor te zorgen, en compassie voor te hebben! Ze maken deel uit van veel gezinnen, iets dat ons gezondere mensen maakt in de breedste zin van het woord. Omdat de elite ons wil isoleren, het liefst in permanente lockdowns, en ons afhankelijk wil maken als slaven in hun beest systeem, moeten huisdieren, maar ook boerderijdieren gaan.

Nepvlees, kweekvlees, insecten…

Bovendien zijn eieren, pluimvee en andere boerderijdieren onderdeel van ons voedsel, welzijn en onze gezondheid geworden. Daarom pushen ze nepvlees en kweekvlees uit een laboratorium. De mens zal en moet nepvlees eten, ja zelfs insecten en insecten proteïnen, en tenslotte overstappen op een post-dierlijke economie.

De mens: ‘het vee en het bezit’ van de elite

‘Ja, in wezen geloven zij, dat zij de hoeders zijn van de dieren of het vee, – zoals ze ons ook zien: hun bezit. We betekenen niets voor hen! En nu is het zover. Ze tolereerden ons voor een tijdje, maar nu is de tijd aangebroken dat ze al het leven willen uitroeien, dat niet in een laboratorium is gemaakt. Dat is ook de reden waarom je nu de nadruk ziet op voedsel, dat in een laboratorium is gemaakt… kweekvlees bijvoorbeeld. Spoedig, tegen 2025, mogen we niets meer uit de natuur nemen, en alles wat we consumeren, moet uit een laboratorium komen. En ook al is het in een laboratorium gemaakt, ze gebruiken geaborteerde baby’s in hun producten, bedoeld voor ons om een verlangen te krijgen een kannibaal te zijn: trek te krijgen in menselijk vlees! Dus wanneer de tijd komt, dat we geen voedsel meer hebben, zullen we niet aarzelen om onze naaste, of een familielid, of wie dan ook, te eten! Bill Gates had hier een groot aandeel in. Er zaten namelijk (reeds) menselijke genen in rijst, in tomaten… Ik weet wat er in het voedsel zit, en ik ken de agenda!’ – New Ager Celeste Solum

Celeste Solum heeft een Illuminati achtergrond!

Ze is dus in een positie om alle geheime informatie te weten, en beweegt zich zeer wel mogelijk nog steeds in Illuminati kringen. Want Celeste Solum groeide op in een militair en overheidsgezin met haar vader, die voor het Naval Warfare Center werkte en publieke gronden beheerde. Ook zij heeft gewerkt voor de overheid: voor Homeland Security en FEMA. Ze is duidelijk geen Christen, maar hangt het New Age geloof aan!

Vraag u eens af, waarom Celeste nog steeds aanwezig kan zijn en dingen kan leren tijdens topgeheime militaire bijeenkomsten. De agenda van Celeste Solum lijkt een beetje op die van Deborah Tavares. Ze presenteren beiden een gedetailleerd eindtijd beeld, waar bijna niemand anders inzicht in heeft. En Celeste Solum, die plotseling overal uit het niets verscheen aan het begin van de plandemie. Beiden lijken duidelijk gecontroleerde oppositie te zijn.

Net als Vrijmetselaar Stan Deyo, is Celeste zeer geïnteresseerd in de occulte en misleidende leer van de kosmologie. Ik ben ervan overtuigd, dat het niet de God van Hemel en Aarde is, die haar ‘strategisch en voorzichtig heeft geplaatst in carrières, gebeurtenissen en situaties’, die zich nu ontvouwen tijdens deze eindtijd, maar de god van deze wereld, de prins, de overste van de macht van de lucht! Door de geschiedenis heen heeft satan niet alleen mannen, maar ook vrouwen klaargemaakt voor zijn agenda. Hiervoor heeft zij een uitgebreide training gekregen, om u regelrecht in de New Age Nieuwe Wereldorde te leiden.

Bovendien is Celeste Solum verbonden met de Vrijmetselaars Sarah Westall, Dave Hodges, Steve Quayle, Steven en Jana Ben-nun, Coast to Coast, Hagmann Report, en vele andere Vrijmetselaars (en New Agers) aan wie zij interviews geeft.

Aanval op boerderijdieren en natuurlijke voedselbronnen

Dit is al meerdere keren gebeurd met pluimvee en eieren, zowel in het VK als in de VS. En Europa doet hard mee! Ze vergiftigen het voedsel- of de watervoorziening, of beide, en even later worden er een paar kippen ziek. De autoriteiten zeggen, dat er een besmettelijk virus is, en alle kippen moeten worden geruimd en verbrand.

Hoewel Apenpokken een agenda onderdeel was van de bijeenkomst in Davos, is het ook een conditionering voor dit dreigende scenario van ‘besmettelijke huisdieren en dieren in het algemeen’. Zo conditioneren zij nietsvermoedende mensen voor een toekomst die zij voor ogen hebben.

Vertrouw de cijfers en het verhaal van het WEF, ‘Global Health’ en de MSM niet!

Alle personen die positief hebben getest, hebben de ‘Apenpokken infectie’ bevestigd gekregen door de PCR-test, meldde het World Economic Forum recent. Ja, u leest het goed, de frauduleuze, onbetrouwbare en levensgevaarlijke nano PCR-test!
Op dit moment zouden er wereldwijd al zo’n 400 gevallen van Apenpokken zijn volgens de ‘Monkeypox Tracker’ van de elite.

 

Bronnen:

New report warns that pets may have to be culled to prevent spread of monkeypox

https://www.weforum.org/agenda/2022/05/monkeypox-virus-what-you-need-to-know-zoonosis-smallpox-public-health/

You may also like