De zorgvuldig georkestreerde opmars naar de NWO en Dr. Mike Yeadon’s ‘Fase 6’ voorspelling

The Economist plaatste een belangrijk schaakstuk in 2014 op haar omslag, met de titel ‘The new world order’. Verder, de huidige Rusland-Oekraïne crisis en de start van fase 6.

Eindtijdnieuws.com
15 maart 2022

 

Op 22 maart 2014 presenteerde het nieuws weekblad The Economist de Russische leider, Poetin, met ontbloot bovenlijf op een tank… Te midden van de meer recente nieuwsberichten over de invasie van Rusland in Oekraine, had één van de belangrijkste weekbladen in het Westen een wel zeer levendige omslagafbeelding!

Oekraïne, weten we inmiddels, is een globalistische psyop. Deze oorlogen zijn een bizar theater, een spel van de elite, net als de afbeelding op deze krant. Het zijn ‘nuttige’ oorlogen om geheime doelen te kunnen bereiken. Want ondertussen gaat het doorvoeren van de Great Reset (Grote Reset), het invoeren van nieuwe wetten, en het digitaliseren van onze samenleving in rap tempo verder.

The Economist is een Illuminati nieuwskrant, uitgebracht in Groot-Brittannië en de Verenigde Staten. En Rotschild is één van de eigenaren. Toen men hen over de afbeelding vroeg, heeft Rothschild laten weten, dat de voorpagina van het maartnummer in 2014 berust op louter toeval.
Ach, natuurlijk, net zoals alle andere symbolen, numerologie, codes en voorzeggingen van deze Satanisten en Vrijmetselaars ‘gewoon puur toeval’ zijn.

Eén van de redenen van deze nieuwe, georkestreerde crisis is de volgende:

 

Desnoods beslag op vastgoed bij toenemende stroom vluchtelingen 

Er zijn inmiddels een paar miljoen Oekraïners op de vlucht voor het oorlogsgeweld in het land, meldt de Fakestream media. Het grootste deel zit op dit moment in Polen, maar ook Nederland krijgt te maken met een flinke stroom vluchtelingen. Daarom vindt de burgemeester van Nijmegen, Hubert Bruls, dat er desnoods beslag moet worden gelegd op vastgoed om hen allemaal op te kunnen vangen.

Beslag op onroerend goed van mensen?

Hubert Bruls is daarnaast ook nog eens voorzitter van de veiligheidsberaad. Het aantal Oekraïners, dat volgens het ministerie van Justitie en Veiligheid afgelopen zondag werd opgevangen, is ruim 6200, meldt de MSM. Dat zijn 1500 vluchtelingen meer dan zaterdag, en 3000 meer dan afgelopen vrijdag. De verwachting is, dat de stroom vluchtelingen blijft toenemen. “Het gaat pijn doen”, aldus Bruls. Hij zegt dat er veel meer opvanglocaties moeten komen. Grootschalige opvang in tenten, compounds en bedrijventerreinen zouden daarvoor geschikt zijn. Hij zegt ook, dat er bij een stroom van 100.000 Oekraïners of meer, de mogelijkheid achter de hand moet worden gehouden, dat er beslag gelegd kan worden op onroerend goed van mensen.

En dit zou voor een lange tijd zijn?

Bruls zegt ook, dat hij blij is dat mensen hun huizen openstellen voor gevluchte Oekraïners. Hij voorzegt er echter ook bij, dat mensen zich moeten realiseren dat dit voor een lange tijd kan zijn. “Als je nu mensen in huis neemt, dan kan dit langer gaan duren dan dagen en weken”, aldus Bruls. Ondanks dat, stellen mensen massaal hun huizen open voor de vluchtelingen. Maar ‘dit is nog maar het begin’, onthult de media, ‘want er komt nog veel meer aan’.

Particulieren, die hun huizen beschikbaar stellen voor vluchtelingen, hoeven vooralsnog niet te rekenen op een compensatie van de overheid. Dit kan veranderen als de stroom toeneemt, om u alvast valse hoop te geven. Dat er daadwerkelijk beslag gelegd gaat worden op ontroerend goed is nu nog niet aan de orde, maar behoort volgens Bruls wel tot de mogelijkheden!
En dat onteigenen zal niet beperkt blijven tot boeren, die plaats moeten maken voor de natuur, is ons reeds verteld door Klaus Schwab van het WEF.

Van de ene georkestreerde crisis in de andere

Bruls heeft eerder de opgezette Corona plandemie het hoofd geboden; nu heeft hij alweer te maken met een de volgende crisissituatie: de georkestreerde oorlogen van de globalisten, zodat zij met minder weerstand van de bevolking de Nieuwe Wereldorde kunnen gaan inluiden.

De grote massa heeft nog steeds geen flauw idee dat ze gehersenspoeld worden door tv, radio en overige media. Hierdoor is het gros verblind en weet men niet wie de schaakstukken zet.

Vrijmetselarij is zonder enige twijfel Satanisme

En Vrijmetselaars controleren en beheersen de wereld in deze eindtijd. Wees hier alstublieft van op de hoogte! Download de video, nu het nog kan; het zal uw ogen openen.

 

Fase 6: Schrap de schulden en zorg dat het geld verdwijnt (maart 2022 – september 2022)

In oktober vorig jaar kwam ‘klokkenluider’ en voormalig vicepresident bij Pfizer, Dr. Mike Yeadon, – verbonden met velen van de gecontroleerde oppositie, zoals advocaat Dr. Reiner Fuellmich – met een stappenplan op de proppen richting de Nieuwe Wereldorde.

Het is een soort totaalplan, dat bestaat uit 6 stappen, uitgespreid over bepaalde periodes, waarvan er nu 5 zijn afgerond. Hoe in vredesnaam komt hij aan dit ‘plan’, denkt u… Hier komt Fase 6:

*Veroorzaak de ineenstorting van de economie, financiën en aandelenmarkt, en faillissement van de banken
*Zorg dat de klanten betalen voor het faillissement van de banken; gebruik daarvoor het geld op hun rekeningen
*Activeer de Grote Reset
*Laat het geld verdwijnen
*Schrap schulden en leningen
*Leg de digitale portefeuille op (Digitale Portemonnee)
*Neem onroerend goed en grond in beslag
*Verbied alle (‘niet goedgekeurde’) wereldwijde medicijnen
*Bekrachtig de plicht voor halfjaarlijkse of jaarlijkse vaccinaties
* Leg voedselrantsoenering op en een dieet gebaseerd op de Codex Alimentarius
*Breid de maatregelen uit naar ontwikkelingslanden
*Resultaat: Derde fase van digitale controle. Uitbreiding van de N.O.M. naar de hele planeet

Nouvel Ordre Mondial betekent: Nieuwe Wereldorde.

 

Dit gebeurt, ondanks het feit dat de eerste crisis zo goed als verdwenen is, nu het voorjaar nadert.
Ook het overige bezit zal worden gevorderd, allemaal in naam van de een of andere crisis, zoals bijvoorbeeld ook de klimaatcrisis.

Het World Economic Forum (WEF) werkt aan een toekomstig scenario zonder bezit van eigendom. De slogan die ze introduceerden, is: ‘Mensen zullen niets bezitten en toch gelukkig zijn’.
Als het aan de elite ligt, dan zal het volk in 2030 niet langer ook nog maar iets bezitten.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/absolute-zero-carbon-future-plan-on-energy-emissions-2020-to-beyond-2050/

 

Bronnen:

https://www.businessinsider.com/putin-sitting-shirtless-on-a-tank-2014-3

https://www.trending.nl/nieuws/desnoods-beslag-op-vastgoed-bij-toenemende-stroom-vluchtelingen/

The Pathway to a New World Order in 6 Phases by Mike Yeadon (Controlled Opposition)

You may also like