Gecontroleerde oppositie Dr. Vernon Coleman: ‘We hebben nog acht maanden’

‘Nog 8 maanden te gaan’, voorzegt schrijver Dr. Vernon Coleman, ‘vóórdat de oorlog tegen de overheden verloren is’. Een geestig verslag, vol met waarheden, gemengd met enkele New Age leugens.

Eindtijdnieuws.com
12 april 2022

 

Collega Vrijmetselaar Jordan Maxwell zou onderstaande meer in deze trant hebben gezegd:
“De duistere machten van de wereld leiden de mensheid een andere wereld in. Ik geloof niet dat Amerika, of de wereld als geheel, in staat zal zijn om zichzelf uit deze situatie te redden. En de reden waarom? Omdat de mensen te dom zijn! Ze zijn te slecht geïnformeerd, onwetend, ongelezen, egocentrisch, egoïstisch, materialistisch, en ronduit dom. Ze zijn gewoon niet geïnteresseerd.”

Er lijkt enige verbetering te zijn in Coleman’s taalgebruik…

Opvallend genoeg, blijken ‘u’ of ‘jij’ nu plaats te hebben gemaakt voor ‘ons’… maar liefst ruim 20 keer!
Dit in vergelijking met zijn voorgaande video, waar hij dit slechts 2 keer noemde, alsof hij er zelf boven stond. Mogelijk een nieuwe tactiek om ons ervan te overtuigen, dat hij toch echt geen Vrijmetselaar is.

Ik wil deze Vrijmetselaar hierbij van harte danken voor de heldere uitleg, de voorzeggingen en tijdsperiode. Lees ook tussen de regels door, dan hoort u de soms minachtende toon nog beter.
Trouwens, getallen, nummers en cijfers zijn voor hen erg belangrijk; het is hun ‘verborgen kennis’:

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

Het is april 2022, dit is videonummer 308’ [“4 2022 308” = 4 x 21 of 3333]
En het schokkende nieuws is, dat de Grote Reset niet langer alleen maar een nachtmerrie voor ons is, en een aspiratie in de giftige geesten van een stelletje meest kwaadaardige samenzweerders, die we ooit hebben gekend.

Einddoel Grote Reset komt dichterbij

The Great Reset is nu angstaanjagend dicht bij de enge conclusie, waar we allemaal bang voor waren. We leven reeds in een onderdrukkende, beperkende nep-communistische samenleving, gebaseerd op digitale controle, en evolueren snel naar een volledig gebrek aan individualiteit en vrijheid. Iedereen die dit ontkent, is ofwel zeer, zeer onwetend, heel erg dom, of gekocht en betaald en onderdeel van de nachtmerrie. De meeste mensen, de meewerkers, zijn dood, maar beseffen het nog niet. Dit is de video met een laxerend effect, die ik nooit had willen maken.

Alles gaat nu heel snel

Iedereen, die verbaasd is over stijgende prijzen en stijgende inflatie, heeft mijn video’s een jaar geleden duidelijk niet bekeken. Zowat alles wat ons overkomt, was voorspelbaar. De inflatie stopt overigens niet bij 10%. Ik herinner mij, dat mensen enthousiast een hypothecaire lening van 15% afsloten. Als u dat beangstigend vindt, hoe erg zal het dan zijn als de inflatie de 10.000% bereikt? Niets is nu onmogelijk. Kijk naar de geschiedenis van Argentinië. De inflatie bereikte 10.000%, en lijkt nu mooi stil zijn komen te staan op 50%. Kijk naar Duitsland, iets minder dan een eeuw geleden, en zie hoe inflatie echte politieke veranderingen teweegbracht.

Ik ga het bewijs leveren, dat de Grote Reset veel verder is dan de meesten beseffen

Ik ga laten zien, dat alles wat er de afgelopen twee jaar is gebeurd – de Covid fraude, de netto nul fraude, de sancties tegen Rusland, de transgender controverse – deel uitmaakt van het plan, dat de wereld naar de grootste recessie leidt sinds 1930 – zoals ik al langer voorspel dan ik me graag herinner – en mogelijk erger dan dat. Het afsluiten van Ruslands toegang tot zijn dollars zal ons allemaal enorme hoeveelheden geld kosten.

De Nieuwe Wereldorde is er al; we leven erin

En de dingen zullen de komende maanden veel, veel erger gaan worden, omdat we nu al in de kill-fase van de Great Reset zitten. Beslissingen worden genomen door, – of in overeenstemming met de eisen van een kleine groep lobbyisten en sekteleden, die worden gemanipuleerd om de belangen van de samenzweerders te vertegenwoordigen – bewust, of door domheid en onwetendheid. We worden gecontroleerd door samenzweerders, die het soort mensen controleren, die geloven dat het een goede zaak is om zichzelf voor ambulances aan de weg vast te lijmen.

Het grote geheel

De wereld zit vol met mensen, die denken dat degenen onder ons, die zich zorgen maken over wat er gebeurt, half gestoorde complottheoretici zijn. Maar het vreemde is, dat de meesten van die mensen die denken dat we complottheoretici zijn, zelf bezorgd zijn over de dingen die gebeuren en die hen hebben beïnvloed. Het probleem is, dat ze niet naar het grote geheel hebben gekeken. Ze beseffen niet dat alle slechte dingen, die de afgelopen jaren zijn gebeurd, allemaal met elkaar verbonden zijn. Covid-19, de ‘opwarming van de aarde’, de gemanipuleerde oorlog tegen Rusland, de oorlog tegen ons, de opzettelijk vernietigde wereldeconomie, de prijsstijgingen, de inflatie – ze zijn allemaal met elkaar verbonden!

De onschuldigen zijn er niet in geslaagd, om te zien dat 1 plus 1 twee is

Deels omdat ze het te druk hebben gehad met zich zorgen te maken over individuele bedreigingen voor hun dagelijks leven, deels omdat ze het moeilijk vinden te geloven, dat iemand een zo kwaadaardig complot zou kunnen bedenken, die al jaren onderweg is. Deels omdat ze naïef, onvoorwaardelijk en te bereid zijn geweest om te geloven, wat hen wordt verteld door een volkomen corrupte reguliere media, en deels omdat, vanaf het begin, degenen onder ons, die de waarheid hebben verteld, werden gedemoniseerd, voorgelogen, gecensureerd, onderdrukt en zeer effectief het zwijgen opgelegd door de reguliere media.

Sir Klaus Schwab en overige samenzweerders

Sir Klaus Schwab, geridderd door Koningin Elizabeth voor diensten aan samenzwering, zal de niet-gekozen koning zijn van een volledig corrupte wereldregering. Schwab, een schurk uit de jaren ‘40 van de centrale casting, een kruising tussen Dr. Strangelove, Ernst Blofeld en Dr. Mengele, zal worden omringd door een bende C-lijstboeven, samenzweerders en beroemdheden.

Als we niet oppassen, zullen we worden gecontroleerd door degenen, die ik beschouw als trieste, sorry, tweederangs mensen: mensen, zoals Fauci, Whitty, armoedige kleine ambtenaren, en Gates, een vriend van Jeffrey Epstein, en de BBC. Als Epstein nog zou leven [en volgens de berichten leeft Epstein nog steeds!], zou de BBC hem een ​​chatprogramma geven. Dolly Parton en Piers Morgan worden gezamenlijke Mondiale Ministers, die verantwoordelijk zijn voor onwetendheid. Charles, een 70-jarige man, die hulp nodig heeft bij het verwijderen van de bovenkant van zijn ontbijt ei, en het aanbrengen van tandpasta op zijn borstel, zal de rechten regelen met William en Kate, en een paar Stepford vrouwen, als zijn assistenten. De Hertog en Hertogin van Californië zullen ongetwijfeld de leiding hebben over zeuren en mokken – en ik weet zeker, dat ze er goed werk van zullen maken!
Als we toestaan ​​dat deze trieste en droevige wezens ons verslaan, zal het zijn alsof het Braziliaanse voetbalteam wordt afgeranseld door een team van eenbenige piraten met scheurbuik.

Twee jaar lang waarschuw ik u, dat we in oorlog zijn tegen onze eigen overheden

Vergeet wat er in Oekraïne is gebeurd. Dat is opzettelijk georkestreerd, om ons versneld in de wereldwijde recessie te krijgen, hetgeen de volgende stap in het plan is. De echt belangrijke oorlog is de oorlog, die door overheden over de gehele wereld tegen ons wordt gevoerd. Ik denk dat we nog maximaal acht maanden hebben, voordat de oorlog verloren is. [Zij willen nog steeds dat wij fysiek in opstand komen, want voor hen is orde uit chaos noodzakelijk.]

Waarom Rusland?
Overigens, als iemand zich zorgen maakt over wat er in Oekraïne gebeurt, zouden ze eens naar de artikelen op mijn website moeten kijken, en zich dan afvragen, waarom niemand in de media zich zorgen maakt over wat er gebeurt in Syrië of Jemen, waar veel meer mensen zijn gedood in oorlogen. Het antwoord is natuurlijk dat Rusland de olie en het gas heeft. En sancties tegen Rusland hebben de economie vernietigd. Sancties tegen Syrië of Jemen zouden, wat de samenzweerders betreft, zinloos zijn geweest.

Oekraïne, het eerste land…

Wist u trouwens dat Oekraïne stilletjes heeft aangekondigd, dat het het eerste land is dat de Great Reset van het World Economic Forum implementeert, door een app voor sociaal krediet op te zetten, welke een universeel basisinkomen, een digitale ID, en een vaccinpaspoort in één app combineert? Ze dachten dat ze bezig waren met het ontwijken van bommen, maar ze hadden tijd om de Schwab app te installeren! Waarom denkt u anders dat de samenzweerders hen belonen, door hen wapens en geld te sturen? Waarom denkt u dat u wordt gevraagd om hen geld, tanks, munitie, en oude truien te sturen? Oh, en kijk eens naar Biden en zijn zoon en Oekraïne. Er zijn enkele gemene verrassingen.

Ik ben niet somber

Ik probeer u niet bang te maken; ik ben niet dramatisch. Ik vertel u de waarheid. Als u denkt dat ik overdrijf, onthoud dan dat ik absoluut nauwkeurig ben geweest over alles wat er is gebeurd. In 2004 schreef ik een boek, met de titel: ‘Why Everything Is Going to Get Worse’. Ik waarschuwde meer dan tien jaar geleden voor verplichte vaccinatieprogramma’s en de aanvallen op ouderen. Iets minder dan twee jaar geleden waarschuwde ik voor het gevaar van digitale valuta en het verbod op contant geld, het misbruik van DNR-codes in ziekenhuizen, het gebruik van de nutteloze PCR-tests, om DNA-monsters te verzamelen – dat werd geweigerd, totdat bedrijven toegaven het DNA dat ze oogstten aan het verkopen waren – en het gebruik van de lockdowns, om wereldwijd miljoenen te doden. Een jaar geleden waarschuwde ik, dat de voedsel- en brandstofprijzen zouden stijgen. Tegenwoordig gaan ze bijna dagelijks omhoog, en ik ben bang dat er veel winst wordt gemaakt. Mensen lachten toen ik waarschuwde, dat de inflatie en de rente omhoog zouden schieten. Kijk wat er nu gebeurt! Het VK is nu zoveel verschuldigd, dat de rente op de staatsschuld £ 83 miljard per jaar kost. Uw belastingen worden besteed aan het betalen van de rente – laat staan ​​het kapitaal.

De samenzweerders hebben een speelboek gevolgd [zo ook de gecontroleerde oppositie]

Ze hebben hersenspoeling en propaganda gebruikt, om de wereld over te nemen. En het was niet moeilijk om uit te zoeken, wat er daarna komt. De oorlog is een meedogenloze, wrede propaganda oorlog, die wordt uitgevochten met behulp van communistische technieken en psy-op trucs, die zijn bedacht door de CIA [CIA = 13] en het Amerikaanse leger [die weer worden gerund door de Vrijmetselarij/Satanisme]. Ik heb hun handleidingen bestudeerd, om te zien wat ze doen en wat ze van plan zijn.

Covid niet erger dan de griep

Twee jaar geleden heb ik het bewijs geleverd, dat zelfs de adviseurs van de Regering wisten dat Covid niet erger is dan griep. In 2020 heb ik bewijs geleverd over de bijwerkingen van de Covid injecties, waaronder myocarditis en bloedstolsels. Spotters hadden daar plezier aan beleefd, maar mijn waarschuwingen waren absoluut juist.

Censuur? Dramatisch?

Elke keer dat ik meer waarheden heb onthuld, wordt de censuur aangescherpt. De waarheid vertellen is nu een ernstig misdrijf. [Coleman’s YouTube kanaal is inderdaad beëindigd door de algoritmen van YouTube.]
Ik word al vele jaren gecensureerd, maar de censuur is ‘dramatisch’ toegenomen sinds de Covid fraude begin 2020 begon.
Wikipedia en Google demoniseerden mij met leugens, en ik ben volledig verbannen door alle reguliere media en uitgevers. [Wel, in Google komen maar liefst 12 pagina’s, volledig gevuld met dr. Vernon Coleman, naar boven. En de grootste uitgever, Amazon, verkoopt Coleman’s boeken nog steeds, en de Nederlandse Bol.com idem dito.] Ik ben verbannen door YouTube – die me zelfs de toegang tot hun site verbood – door Facebook – die twee jaar geleden zei, dat ik een gevaar voor hun gemeenschap was – door Twitter, door LinkedIn, en door elk ander social media kanaal.

Ze beweren allemaal dat ze de vrijheid van meningsuiting prefereren

Ze doen echter het tegenovergestelde: ze censureren, ze verpletteren en ze de-platformen. Zij zijn de vijand! Overigens zijn Google en YouTube op een rode lijst voor kinderveiligheid gezet, omdat ze door hun censuur kinderen in gevaar brengen.

Al deze corrupte sites hebben mij permanent verbannen voor de simpele misdaad om de waarheid te vertellen en absoluut accuraat te zijn. Voor hen, om te beweren dat ze de vrijheid van meningsuiting vertegenwoordigen, is hetzelfde als Wikipedia, die beweert dat het een encyclopedie is, terwijl ik denk dat het meer een beschermingsracket is (geef een redacteur geld, en hij zal een vermelding dienovereenkomstig wijzigen), of een platform voor door de overheid gecontroleerde leugens en misleiding. De Royal Society of Arts heeft me uitgezet als Geloofsgenoot. Ik geloof dat een BBC medewerker had geklaagd, omdat ik de waarheid had verteld. Ik kan inzien dat de BBC dat nogal schokkend zou kunnen vinden.

Grote problemen?

Het delen van belangrijke waarheden over Covid en de opwarming van de aarde kan je in grote problemen brengen met de Covid gekken, en de slecht geïnformeerde en krankzinnige alarmisten voor de opwarming van de aarde. Regeringen beweren de wetenschap te hebben gevolgd, maar dat is natuurlijk een leugen van enorme proporties! En ik kan alleen maar aannemen, dat de wetenschap onder controle is geweest van Baron Munchausen.

De 77ste brigade (Britse legerformatie), de CIA, en door de overheid gesponsorde hacks, gaan het internet rond en verspreiden leugens en misbruik, en zelfs doodsbedreigingen waar ze mijn naam zien. En niet alleen ik natuurlijk.

Nepsites op mijn naam

Er staan ​​nepsites op mijn naam op social media. En hoewel de bedrijven, die de platforms runnen, weten dat de sites nep zijn, zullen ze deze niet verwijderen. Ik heb geen aanwezigheid op social media. Alles wat op mijn naam staat, is nep en wordt waarschijnlijk gecontroleerd door de 77ste brigade, of de CIA. De vijand heeft opzettelijk en systematisch alles gedaan wat ze konden doen om mijn leven te ‘vernietigen’.

Ik heb nog steeds mijn websites, waar ik elke dag materiaal op zet

En ik heb Brand New Tube, en de kanalen, waar mensen zo vriendelijk zijn mijn video’s te kopiëren. Mohammad N. Butt en Brand New Tube [waar Butt de oprichter van is] werden onder enorme druk gezet om me te verbieden en moesten hun platform uit het VK verhuizen zodat ik hier video’s kon blijven maken. [Note: de rode driehoek in BNT (= 36 ofwel 333), voluit geschreven: Brand New Tube = 3366 of 666] Daar ben ik je eeuwig dankbaar voor. Mijn websites worden duizenden keren per maand aangevallen door hackers – elke maand.

Waarom zouden de autoriteiten mij het zwijgen willen opleggen als ik geen waarheden vertel, die ze willen onderdrukken? Waarom debatteren ze niet over deze kwesties? Waarom weigert de BBC openlijk een debat over bijvoorbeeld vaccinatie toe te staan?

 

Kijk naar de feiten over de dingen die gebeuren…

Ten eerste: de Covid injectie

De Britse regering geeft nu eindelijk openlijk toe, dat de symptomen van Covid – de herdefinieerde griep – hetzelfde zijn als van griep of verkoudheid. Maar de dreiging van verplichte vaccinatie is niet verdwenen. En toch heeft de Britse regering een rapport uitgebracht, waaruit blijkt dat de volledig gevaccineerde verantwoordelijk is voor 92% van alle Covid-19 sterfgevallen. Het aantal doden onder de gevaccineerde personen stijgt, maar daalt onder degenen, die niet geprikt zijn. De drievoudig geprikte mensen hebben de meeste kans om te overlijden. Ze lijken een geïnduceerd Acquired Immune Deficiency Syndrome (AIDS) te krijgen. Zoals een jaar of langer geleden voorspeld, wordt nu aangetoond dat de injecties het immuunsysteem nadelig beïnvloeden, waardoor de gevaccineerden kwetsbaarder worden voor infecties en kanker. Ik werd geminacht en aangevallen, omdat ik daarvoor had gewaarschuwd. Cijfers in Canada laten zien, dat de drievoudig gevaccineerde vijf keer zoveel kans heeft om te overlijden aan Covid als de niet-gevaccineerden. In de VS blijkt uit cijfers van de CDC, dat 61.000 mensen tussen de 25 en 44 jaar zijn omgekomen door de injecties. Dat is 3.000 meer dan het aantal Amerikanen, dat is omgekomen in de oorlog in Vietnam, en meer dan tien keer zoveel als er zijn omgekomen in Oekraïne. Experts uit de verzekeringssector verwachten 84% extra sterfgevallen onder millenniumkinderen. Een Duitse verzekeringsdatabase van 11 miljoen mensen laat een enorme toename van ziektes zien als gevolg van de injecties. Amerikaanse cijfers tonen aan, dat Covid injecties het aantal miskramen met 1.517% hebben doen toenemen als het tijdens de zwangerschap wordt gegeven. De cijfers staan ​​allemaal online, maar verwacht ze niet te zien op de BBC website, die ongeveer net zoveel verband houdt met de realiteit als een Dr. Who complot. [U kunt deze cijfers uit de MSM uiteraard met een korreltje zout nemen, omdat de echte cijfers vele malen hoger zijn, en dat niet alleen… Merk op dat deze cijfers 11, 3, 77, en 444 omvatten, allemaal belangrijke cijfers voor de Vrijmetselaars en Illuminati!]

Gekochte en betaalde artsen in het VK worden nu steeds rijker, door 5-jarigen in te spuiten met het gif. In de VS moesten 800.000 kinderen van 5 tot 11 jaar, die de Covid-19 injectie kregen, school missen, nadat ze ernstige bijwerkingen hadden opgelopen. En er waren doden door een injectie, die niet doet wat mensen beweren dat hij doet. Artsen in het VK krijgen extra bloedgeld voor het vaccineren van kinderen. En natuurlijk, nu de Covid injectie voor 5-jarigen is toegevoegd aan de massale inentingen die worden gegeven, zullen ze blijven vaccineren, en de Covid injectie aan het schema toevoegen. Niemand [?] heeft ooit de moeite genomen om erachter te komen, hoe deze vaccins op elkaar inwerken, of welke schade ze aan het immuunsysteem toebrengen. Bekijk mijn boek over vaccins; het heet: ‘Anyone who tells you vaccines are safe and effective is lying’. Alles erin is absoluut juist, en niemand zal de angstaanjagende inhoud ter discussie stellen.

Een parlementslid dat het aandurfde om in het Lagerhuis op te staan ​​en melding te maken van vaccinatieschade, werd sneller naar beneden geschreeuwd dan wanneer hij had gezegd, dat de plaats van een vrouw in haar huis is, de pantoffels van haar man opwarmend. In Amerika is hetzelfde gebeurd. Iedereen, waar ook ter wereld, die cijfers van hun eigen regering citeert, wordt uitgemaakt voor complottheoreticus en anti-vaxxer. De aanvalsartikelen zijn geschreven door naïeve en onwetende journalisten, die niets weten en die nooit over hun onwetendheid durven te debatteren.

De Wereldgezondheidsorganisatie stelt een nieuw pandemisch verdrag voor, dat haar de macht zal geven om landen en hun burgers te dwingen, om te doen wat hen wordt opgedragen. Dat is het begin van een wereldregering. Verplichte vaccinatieprogramma’s volgen. En zelfverspreidende vaccins zijn onderweg. [Nu, de technologie om dit te doen, bestaat al minstens 20 jaar.]

China heeft zo ongeveer alles afgesloten, in de absurde overtuiging dat ze de re-branded griep permanent kunnen uitroeien. Niemand kan zo dom zijn om dat te geloven. Het maakt allemaal deel uit van de vernietiging, die hen in staat zal stellen om de Grote Reset te voltooien. China is een essentieel onderdeel van de wereldwijde toeleveringsketen: zeg maar dag met je handje.

En dan is er natuurlijk nog ‘long Covid’ (langdurige Covid). Het is een van de belangrijkste redenen, waarom er niets meer wordt gedaan. Een maand of twee geleden waren er meer dan een miljoen mensen werkloos in het VK met long Covid – twee derde van hen was langer dan een jaar werkloos. Nu nadert het aantal snel de twee miljoen. Maar het bewijs toont aan, dat long Covid een psychische ziekte is en geen fysiek probleem. Het is een combinatie van hypochondrie (zwaarmoedigheid) en veinzen, maar het wordt zwaar gepromoot door de overheden, omdat het een uitstekende manier is om economieën over de hele wereld te vernietigen. Vreemd genoeg lijkt long Covid zeldzaam onder zelfstandigen, maar veel voorkomend onder staatsambtenaren en gemeentepersoneel. Ik wed dat het het meest voorkomt onder de idioten, die zijn gevaccineerd.

Onthoud, onderzoek heeft aangetoond dat long Covid geen lichamelijke ziekte is. Het is een psychologisch probleem. Overheden hebben lange tijd Covid gecreëerd en gepromoot, omdat het een geweldige manier is om de economie op te schroeven, en een steeds diepere recessie te creëren. Het is ook een goede manier om de schade te verdoezelen, die is aangericht door de giftige Covid injecties. En, paradoxaal genoeg, helpt het promoten van long Covid nog meer mensen aan te moedigen om gevaccineerd te worden, omdat ze, bizar genoeg, geloven dat de spuiten hen ervan zullen weerhouden om long Covid te krijgen. Politici en journalisten en zelfbenoemde FactCheckers doen geen moeite met nauwkeurig onderzoek, wanneer het ongelegen komt, wat tegenwoordig altijd zo is.

Ten tweede: overweeg de hoax van de opwarming van de aarde eens

Het enige warme aan deze onzin is de hete lucht, die wordt geproduceerd door pseudowetenschappers, corrupte politici en corrupte journalisten. Net als Covid, is de opwarming van de aarde gebaseerd op nog meer nepwetenschap – waarover politici en journalisten niet in het openbaar zullen debatteren. Degenen die de hoax pushen, weten dat ze geen wetenschap hebben om hun absurde beweringen te ondersteunen – de opwarming van de aarde leidt ons naar de absurditeit van netto nul en naar miljarden doden. En trouwens, de recyclingzwendel was nooit meer dan een oefening in gedwongen naleving. Ik heb altijd geweigerd het recyclingspel te spelen, net zoals ik de BBC licentievergoeding niet betaal.

De hoax van de opwarming van de aarde geeft hen de mogelijkheid, om van fossiele brandstoffen af ​​te komen en deze te vervangen door waterstof – dat weer gemaakt wordt met behulp van fossiele brandstoffen; om van benzine- en dieselauto’s af te komen, en deze te vervangen door elektrische auto’s, die juist slechter zijn voor het milieu, en die elektriciteit gebruiken, die wordt opgewekt met olie en gas en bomen die tot pellets zijn gehakt, geïmporteerd en verbrand, in plaats van steenkool. En het geeft hen een excuus om 15 miljoen huiseigenaren in het VK te dwingen om zulke enorme en ruïneus dure veranderingen aan hun huizen aan te brengen, zodat de enige praktische oplossing zal zijn om perfect goede, solide huizen neer te halen! De daklozen worden in nieuwe, piepkleine kartonnen flats gedwongen, in goedgekeurde stadscentra. Gelooft u me niet? Doe nauwkeurig onderzoek. Het gebeurt allemaal. En elke nieuwe flat heeft een slimme meter. Als u geen slimme meter heeft, betaalt u de hoogste prijs voor uw elektriciteit. Geloof me, het gebeurt al.

Ten derde: de oorlog in Oekraïne

De oorlog werd overduidelijk veroorzaakt door de NAVO. [En de NAVO ofwel NATO wordt weer gerund door de Vrijmetselarij/Satanisme. Het is de gemilitariseerde tak van de Vrijmetselarij.] En de wereld voerde naar behoren volkomen absurde sancties tegen Rusland in. Die sancties hebben opzettelijk en voorspelbaar de economieën overal vernietigd, de olie-, gas- en voedselprijzen opgedreven, en tekorten gecreëerd, die zullen leiden tot honderden miljoenen doden in Afrika en Azië. Als dat geen genocide is, hebben we er een nieuw woord voor nodig. De kunstmestprijzen zijn in een mum van tijd verviervoudigd en staan ​​nu op het hoogste niveau ooit. Afrika is voor 70% van zijn kunstmest afhankelijk van Rusland, dus de politici, die deze sancties hebben ingevoerd, zullen duizend keer zoveel mensen doden als Poetin.

Oh, en trouwens, in plaats van het Russische gas, importeren het VK en Europa nu gas uit de VS: gas, dat werd geproduceerd met vervuilende fracking technieken. En Polen en China vervangen hun ontbrekende gas door steenkool. Het resultaat is, dat het jaarlijkse kolenverbruik rond de 8,5 miljard ton ligt, een cijfer dat in jaren nauwelijks was veranderd.

Ten vierde: de vernietiging van de economie…

door de sancties, de absurde ‘long Covid’, de dodelijke injecties, de enorme schulden, die zijn opgebouwd als gevolg van de Covid fraude van meerdere miljarden ponden, en de gemene onzin van de fraude met de ‘opwarming van de aarde’, zullen leiden tot een enorme wereldwijde recessie, veel groter dan de recessie van de jaren ‘30. Een Covid vaccinfestival in Londen kostte £ 500 voor elke gegeven injectie. Wat een obscene geldverspilling! Zelfs de Wereldbank, een slechte organisatie, heeft gewaarschuwd, dat de oorlog en sancties in Oekraïne de groei zullen vertragen en de armoede zullen doen toenemen. Niemand in de regering of de media geeft er om.

Het is allemaal opzettelijk, natuurlijk. Miljoenen zullen hun baan verliezen en nooit meer werken. Alleen al vorig jaar sloten 17.000 winkelketens in het VK, en zullen nooit meer opengaan. Het basisinkomen dat al in Wales wordt uitgeprobeerd, zal zich verspreiden. En de midden- en arbeidersklasse zullen verdwijnen, om te worden vervangen door legers ‘van vergeten’ en op drones geplaatst. Wereldhandel en globalisering behoren straks tot het verleden. Het VK zal meer lijden dan de meeste landen.

En dankzij die vervelende domoor, Trudeau in Canada, is uw spaargeld niet veilig. Het woord beslaglegging is nu in de mode. Het betekent dat de regering het recht heeft, om uw vermogen te stelen en uw bankrekening te sluiten, als u zich uit durft te spreken en de waarheid deelt.

De prijzen stijgen en ze zullen blijven stijgen!

De Britse kanselier Rishi Sunak, die mijn prijs krijgt als een van de meest slechte mannen in Groot-Brittannië voor zijn slechte behandeling van gepensioneerden, en de nieuwsgierige houding van zijn vrouw ten aanzien van belastingen en sancties, heeft meer dan zijn steentje bijgedragen, om een ​​zetel in de wereldregering te winnen. Hypotheekrentes gaan omhoog, benzinestations maken winst, de energieprijzen van huishoudens schieten omhoog, de voedselinflatie steeg vorige maand met meer dan 5%, vakanties en reizen zullen binnenkort niet meer zijn dan een herinnering, kleding en schoenen stegen met 8,8%, kroeg- en restaurantprijzen zullen binnenkort veel te hoog zijn voor mensen, die geen Sunak heten van achteren, en die niet genieten van de financiële geneugten van een rijke schoonvader en veel slimme adviezen over het verlagen van de gezinsbelasting. Gemeentebelastingen stijgen net zo snel als diensten verslechteren, en de treinprijzen zullen dit jaar gemiddeld met 9,8% stijgen. Stegen de postzegels met meer dan 10%, de meubels zijn met 9,2% gestegen, en de abonnementen schieten overal omhoog. Ze hebben het over rantsoenering in Duitsland, en als u niet in Duitsland zit, praten ze er binnenkort over bij u in de buurt! Fabrieken gaan sluiten. Straatverlichting zal uitgaan. Ondertussen, terwijl parlementsleden enorme loonsverhogingen genieten, wordt ons, gepensioneerden, de loonsverhoging ontzegd, die ons door de regering was beloofd. Sunak is gevaarlijker voor gepensioneerden dan Midazolam.

En wie hoopte zijn miserabele AOW aan te vullen met eigen beleggingen, of pensioenfonds, heeft pech. De mensen die grote investerings- en pensioenmaatschappijen met meer dan 22 biljoen dollar aan activa controleren, nemen de beslissingen, niet op basis van investeringslogica, maar op basis van hun morele waarden. Dus ze verkopen, of weigeren te investeren in bedrijven die zij op de een of andere manier als onethisch beschouwen, bijvoorbeeld oliemaatschappijen, of mijnbouwbedrijven. En ze zullen niet eens investeren in bedrijven, die benzine verkopen. Deze onzin beperkt zich niet tot zogenaamde ethische beleggingsfondsen. Deze massaal overbetaalde investeringsmanagers vernietigen standvastig pensioenen en investeringen, en helpen iedereen te verarmen, behalve zijzelf.

Toeval? Pech dat het allemaal tegelijk gebeurt? Als u dat denkt, dan moet u in de rij gaan staan ​​bij uw huisarts, een herhaalrecept halen, en de tabletten blijven innemen.

Ten vijfde versnelt het verdwijnen van contant geld

Nog een toeval? Niet aannemelijk. Dankzij het enthousiasme van de onnozele medewerkers, die nog steeds hun stomme mondkapjes dragen, zijn er nu minder winkels die contant geld aannemen. Het is bijna onmogelijk om benzine of diesel te kopen, zonder plastic te gebruiken. De medewerkers houden van hun kleine kaartjes, omdat ze niet zien waar het toe leidt. En zoals ik vorig jaar waarschuwde, introduceert de Bank of England zijn eigen versie van bitcoin. Maar deze is speciaal. Het maakt allemaal deel uit van de digitale valuta wereld en de digitale ID, die ze ons opdringen. Ze gaan de nep valuta aanpassen, zodat u er geen drank mee kunt kopen als je een alcoholist bent. U kunt geen chocolade kopen als u te zwaar bent. Geen snelle auto’s of racefietsen voor iedereen, en u kunt niets kopen als u wordt beschouwd als een slecht persoon. Oh,

Wie is een slecht persoon? Iedereen die zijn spuit niet heeft, of zijn mondkapje niet draagt. Iedereen, die deze video bekijkt. En ze zullen natuurlijk weten dat u ernaar kijkt.
En het is nu te laat om uit te doen, vrees ik – dus u kunt net zo goed blijven kijken.

Over mondkapjes gesproken, heeft u gezien dat Dr. Jenny Harries, hoofd van de UK Health Security Agency, zegt dat ze nog steeds een mondkapje zal dragen in winkels en in treinen? Dat is vreemd, want in maart 2020 waarschuwde een andere Dr. Jenny Harries, die destijds Deputy Chief Medical Officer was, dat het mogelijk is om het virus in een mondkapje op te vangen, en het in te ademen, en dat Dr. Jenny Harries zei, dat het dragen van een mondkapje geen goed idee was.

Ten zesde: kijk eens wat er met de gezondheidszorg is gebeurd

De bureaucraten, die de gezondheidszorg controleren alsof ze die bezitten, worden gedreven door haat en minachting voor ons. [En waar komt de soms minachtende toon van ene Dr. Vernon Coleman dan vandaan?] Er zijn meer bureaucraten in de gezondheidszorg in het VK dan verpleegsters en bedden. Ze hebben meestal een dure particuliere ziektekostenverzekering.

Er is in feite geen huisartsendienst in het VK. Artsen staan ​​erop telefonische behandeling te geven, ook al is onomstotelijk bewezen dat het onveilig is. Daardoor kan de ambulancedienst het niet aan, en staan ​​mensen uren te wachten op een ambulance. Daarom stopten ze met het meten van wachttijden op de spoedeisende hulp, wanneer ze langer dan negen uur waren. Dat is de reden waarom meer dan 12 miljoen mensen op urgente wachtlijsten staan, ​​of binnenkort zullen komen, en waarom ze waarschijnlijk nooit zullen worden gescand, geröntgend, of behandeld. Daarom stijgen de sterftecijfers. De medische zorg is veel slechter dan in de jaren ‘50. Het aantal sterfgevallen door onbehandelde infectie stijgt. Ziekenhuispersoneel draagt ​​mondkapjes en houdt afstand, maar ziekenhuizen zijn vuiler dan ooit! Ik ging naar eentje in Wales, en veegde mijn voeten af ​​toen ik wegging. Diabetes type 2 wordt behandeld met medicijnen in plaats van met een dieet, omdat het sneller en gemakkelijker is, ook al is het gevaarlijker en duurder. Verpleegkundigen mogen voorschrijven. Zorgassistenten, met weinig of geen opleiding, hebben het werk overgenomen, dat verpleegkundigen zouden moeten doen, omdat de verpleegkundigen dingen doen, die artsen zouden moeten doen. Binnenkort zullen er kosten worden ingevoerd om een ​​huisarts te zien, omdat de meeste huisartsen zo veel geld verdienden met spuiten, dat ze om fiscale redenen nu drie dagen per week werken.

En denk niet dat de dingen beter gaan worden. Vóór de nep pandemie beloofden de Britse ministers de diagnose van kanker te versnellen, zodat Groot-Brittannië de rest van de wereld zou inhalen. Maar dat is verbannen. Parlementsleden hebben gewaarschuwd, dat slechts de helft van de patiënten met kanker in stadium één of twee wordt gediagnosticeerd. En, zeggen ze, het wordt nog erger.

Ten zevende: kijk eens naar het onderwijs

Het niveau van geletterdheid en gecijferdheid onder tieners staat op een historisch dieptepunt. De meeste schoolverlaters kunnen niet optellen zonder rekenmachine, en kunnen hun eigen taal niet vloeiend lezen of schrijven. De incidentie van psychische problemen bij kinderen van alle leeftijden is ook ongekend hoog. Als u denkt dat dit allemaal nog toeval is, blijf dan die tabletten innemen. Schoolleraren en hun vakbonden werkten samen, om het onderwijssysteem van het land te vernietigen, door scholen onnodig te sluiten en door erop aan te dringen, dat kinderen worden beschadigd met dodelijke en nutteloze mondkapjes. Een recordaantal kinderen wordt nu doorverwezen voor ernstige psychische problemen. Als ze geluk hebben, krijgen ze misschien een afspraak, om iemand over 10 of 15 jaar te zien. En ik hoop dat u niet denkt dat ik een grapje maak. Een officieel OFSTED rapport onthulde, hoe het Covid-19 beleid het leven van kinderen had verwoest, en hun ontwikkeling had belemmerd. Leraren en artsen en maatschappelijk werkers en politici moeten worden gearresteerd. Maar niemand zal gestraft worden. We leven nu volgens de regels van Schwab.

Ten achtste: u zou gedacht kunnen hebben dat de kerken enige troost hebben verschaft

Helemaal niet. [Mogelijk heeft Coleman het hier met name over de Katholieke kerk?] De aartsbisschop van Canterbury en de Paus moeten allebei worden ontmanteld en opgesloten. Ze hebben de mensen verraden, voor wie ze zouden moeten zorgen. Het sluiten van kerken en het wegnemen van geestelijke troost in een tijd dat mensen dit het hardst nodig hadden, was niet alleen onnodig en laf – naar mijn mening was het slecht. Het verdwijnen van de traditionele religie maakte natuurlijk allemaal deel uit van het plan. [Niet het Luciferiaanse Katholicisme, maar het Christendom is het ‘traditionele’ geloof.] Onderzoek het. Bekijk de plannen van de VN voor Chrislam. Je zult Tony Blair daar ergens vinden. Ze nemen niet de moeite om het geheim te houden.

Ten negende: de toename van immigratie

Het maakt allemaal deel uit van het algemene plan, om culturen te mengen, en nationale identiteiten te vernietigen. Controleer dit. Het staat allemaal in het plan; en volgens de vijand gaat het de goede kant op.

Ten tiende: het transgender twistpunt

Degenen, die denken dat de transgender controverse een geïsoleerd probleem is, zijn nog steeds niet goed wakker geworden. Verwarring is overal, maar het is duidelijk dat er helemaal geen toekomst is voor vrouwensport. Het kan me niet schelen wat Johnson heeft gezegd – transgender atleten zijn de toekomst – want dat is de toekomst, die de samenzweerders voor ons hebben gekozen. Controleer het. Ondertussen lijdt iedereen. Het basisprincipe van de metaverse is dat mensen kunnen kiezen, wie ze willen zijn. Het maakt allemaal deel uit van de Great Reset: vernietig families en traditionele rechten en vrijheden. Een transgender wielrenner werd lastiggevallen, gedemoniseerd en geweigerd deel te nemen aan een race, hoewel ze medisch bewijs had geleverd, dat ze in aanmerking kwam. Vrouwen die vechten voor niet-gemengde sekse dit, of niet-gemengde sekse dat, voeren een verloren strijd.

Ten elfde: Black Lives Matter

Als u denkt dat Black Lives Matter een andere afzonderlijke zaak is, dan heeft u het alweer mis. Het wegwerken van standbeelden en geschiedenis maakt allemaal deel uit van het plan van de samenzweerders, om nationale identiteiten uit te wissen. Als de demonstranten echt om zwarte levens zouden geven, dan zouden ze vechten om de hongersnood en massale sterfgevallen in Afrika te stoppen. Hoeveel van de idiote sportmensen, die knielen voor wedstrijden, zijn zich er zelfs van bewust dat miljoenen kinderen de hongerdood sterven, vanwege wat er de afgelopen twee jaar is gebeurd? Racisme en seksisme zijn nu ingebakken in onze samenleving, maar niet op de manier waarop men zou denken. Blanke mannen komen tegenwoordig niet eens in aanmerking voor topbanen.

Ten twaalfde: de cultuur van annulering onzin

De cultuur van annulering wordt door de linkse idioten gebruikt, om de waarheidsvertellers het zwijgen op te leggen. Ze beweren dat iedereen, die zich verzet tegen hun leugens over Covid, tegen klimaatverandering, enzovoort, een extreem rechtse moet zijn. Kijk naar wat er in de media gebeurt. Ik betwijfel of de BBC, die een financiële band heeft met de in diskrediet geraakte Bill Gates, al jaren de waarheid uitzendt. Naar mijn mening verspreidt de hele corrupte organisatie bedrog, verkeerde informatie, en leugens onder de vertrouwenden en de goedgelovigen.

De hele mainstream media is opgekocht met miljoenen dollars en ponden. Ons geld natuurlijk. Controleer het. Jaren geleden ontsloegen ze alle ervaren journalisten, en brachten ze honderden jonge linksen binnen, die zo dom, hebzuchtig en onverdraagzaam waren, dat ze gemakkelijk te corrumperen waren. De BBC rekruteerde een ontelbaar aantal echt stomme communisten, die Guardian lezen, om de goede journalisten te vervangen. Niemand bij de BBC, ITV, Sky, of een ander mainstream tv- of radiokanaal zal de waarheid durven uit te zenden. Ik daag hen al twee jaar uit. Stilzwijgen. Ze zijn bevooroordeeld en verwrongen. Geen eerlijkheid en geen lef. Ze weigeren standvastig te debatteren over vaccinatie, klimaatverandering, of één van de grote problemen. Waarom? Als ze zouden geloven wat ze zeggen, zouden ze zeker graag willen bewijzen dat ze gelijk hadden in een nationaal, live netwerkdebat.

Media doktoren over de hele wereld hebben veel geld verdiend met het promoten van de leugens. Iedereen die ergens gepromoveerd is, noemt zichzelf dokter en verdient veel geld.

En de sluipschutters zijn overal – ze kunnen nu een app downloaden op hun stomme smartphones, om als snelheidscamera te gebruiken. Ik hoop dat degenen die het gebruiken, leren hun laarzen te poetsen en met hun hakken te klikken.

Tegenwoordig werkt iedereen, die voor de belastingbetaler werkt – ambtenaren, omroepen, journalisten, leraren, artsen en de rest – vanuit huis, verstopt zich in kasten, is in staking, of geniet van long Covid, en kijkt uit naar een zomer op het strand.

Alles wat ze doen, is in strijd met individualiteit, rechten, vrijheid. Het is van vitaal belang om te onthouden, dat dit geen afzonderlijk beleid is – het zijn verschillende tentakels van een octopus, die ons wil verstikken, het leven en de geest uit ons wil trekken. De Duitsers hebben er een woord voor – schlimmbesserung – zogenaamde verbeteringen, die het juist erger maken. Dit is schlimmbesserung op steroïden met toegevoegde noten en dubbele slagroom.

Als we willen overleven, moeten we ons voorbereiden op een permanente revolutie, hard vechten om te stoppen wat er al plaatsvindt, en dingen die zijn gebeurd, terugdraaien, en dingen die zullen gebeuren, stoppen. En ten tweede moeten we ons nu gaan voorbereiden op hoe we in de nieuwe wereld zullen leven, zonder er deel van uit te maken. Als we in de late herfst niet winnen, is alles wat we over hebben de tweede optie.

En we moeten onthouden dat, als ze ons onderdrukken en demoniseren, we iets goed moeten doen. Negeer de afleiding en de bijzaken, en concentreer u op het ene, grote probleem: de Great Reset is hier. De Nieuwe Wereldorde komt niet – hij is gearriveerd; u heeft er al in geleefd.

Onze strijd is de enige. We hebben Robin Hood en Sir Garwain, die met ons vechten. Onze zaak is rechtvaardig en eervol. Wij zijn de goeden. Honi soit qui mal y pense. [Vertaald: Schaam je voor iedereen, die verkeerd denkt.]

Dus wat doen we?

Onthoud dat zij die meewerken de vijand zijn. [Ja, ook de Vrijmetselaars met hun New Age religie, of ze dit nu beseffen of niet, hiervan op de hoogte zijn of niet, zijn de vijand.] De mondkapjesdragers zijn de vijand. De zeurpieten en zij die jammeren zijn de vijand, omdat ze afleiding zijn. Praat met hen. Leg hun de waarheid uit. Maar onthoud dat het domme mensen zijn: je moet het simpel houden. [Tja, en dat is nu precies hoe Vrijmetselaars over het ‘gewone volk’ denken; aan de vruchten herkent u echt de ‘boom’, in dit geval Vernon Coleman.]

Als u schulden heeft, probeer ze dan af te betalen. Ga geen nieuwe schulden aan, die u zich niet zou kunnen veroorloven wanneer de rente zou stijgen.
Bereid u voor op brandstof- en voedseltekorten. Bereid u voor op prijsstijgingen in elk aspect van uw leven.
Bedankt voor het kijken naar ‘een oude man in een stoel’. (Einde)

 

Het promoten van New Age mag niet ontbreken

Aan het eind van zijn verslag leidt deze New Ager en Vrijmetselaar u naar het bezoeken van, jawel, New Age ‘Awakened’ websites, en de website A Stand In The Park – die u begroet met het Alziend oog op de Homepage – en last but not least, The Light Paper: een online Nieuwskrant, die u het valse licht van Lucifer (satan) brengt, uiteraard gemengd met vele waarheden. Vergeet nooit, Vrijmetselaars zullen liegen tegen het publiek en tegen hun lagere rangen, wanneer het hen goed uitkomt.

Ik zou u willen adviseren om nergens uw gegevens achter te laten, en vooral geen klacht in te dienen, want dan hebben zij alsnog uw gegevens. ‘Meld artsen die liegen over Covid en de injecties. Klaag over hen bij de GMC’, adviseert Coleman. Dat is nu het laatste wat ik zou doen om niet in de problemen te komen.

Gelukkig hebben we als Christen niet te strijden tegen vlees en bloed!

En hoeven wij daarom ook niet fysiek in opstand te komen tegen de zichtbare, fysieke overheden:
‘Want wij strijden niet tegen vlees en bloed, maar tegen overheden, tegen machten, tegen de heersers van de duisternis van deze wereld, tegen de boze geesten in de hemelse gewesten.’  Efeziërs 6:12

Wederom heel veel waarheden, gemengd met leugens

Echter, Coleman zal ons nooit zijn Loge nummer bekendmaken, net als Donald Trump dit nooit zal doen. En net zoals Trump de satanisten aanvalt en beklaagt, zo valt Vernon Coleman diezelfde mensen aan met hun NWO, terwijl hij werkzaam is voor beide partijen en door hen wordt gesteund.

Op zijn website houdt hij van de kleuren zwart, wit en rood, en laat hij graag de rode driehoek van Brand New Tube zien op zijn Video pagina.
Ik bid ook voor hem, met zijn enorm schrijverstalent, en dat hij mag erkennen wie de ware vijand is.

‘De geest van Hitler omringt je nu, veel slimmer dan je je kunt voorstellen! Je bent voor de gek gehouden door de satanische machine. Vrijmetselaars zullen vriendschap sluiten met hun meest gehate vijanden, liefdadigheidsinstellingen creëren, en je vernietigen. Ze zullen hun ziel verkopen om de wereld te kunnen winnen. Ze zijn een slang, eten hun eigen staart, consumerend wat ze produceren.’ – Altiyan Childs

 

Bronnen:

https://vernoncoleman.org/videos/we-have-eight-months

https://vernoncoleman.com/eightmonths.htm

You may also like