De oorlog in Oekraïne – De globalisten hadden een nieuwe crisis nodig!

Oekraïne is een globalistische psyop. Deze oorlogen zijn een bizar theater, namelijk ‘nuttige’ oorlogen om geheime doelen te bereiken.

Speel hun spel niet mee!
Achter de schermen bewegen de wereldwijde elites hun marionetten.
Er zijn er enkelen in de alternatieve media, die ten onrechte geloven dat Rusland antiglobalistisch is. Niets is verder van de waarheid verwijderd.

‘Nuttige’ oorlogen met een doel

Belangrijk om te begrijpen, is dat de meeste conflicten tussen het Oosten en het Westen kunstmatige conflicten zijn, en dat de leiders van beide kanten niet echt op gespannen voet met elkaar staan. Integendeel, deze oorlogen zijn een bizar theater; het zijn ‘nuttige’ oorlogen om geheime doelen te kunnen bereiken, terwijl men de massa aan het fascineren en betoveren is met momenten van terreur en rampspoed.

Oekraïne is een plan B poging, om een nog groter rookgordijn op te werpen, daar waar de Covid plandemie nog onvoldoende voldeed aan het Great Reset plan. Als we kijken naar de WEF en de Gates Foundation simulatie van een Covid pandemie, Event 201, dat slechts twee maanden vóór het echte werk plaatsvond, verwachtten zij mogelijk dat Covid veel meer schade zou aanrichten en voorspelden een aanvankelijk dodental van 65 miljoen. Dit is nooit gebeurd; het komt niet eens in de buurt. Aldus het artikel van de gatekeeper bron. Vergeet echter niet, dat we nog een aantal jaren te gaan hebben voordat het resultaat van de dodelijke injectie ten volle zichtbaar wordt voor deze globalisten!

 

Wist u dat Vladimir Poetin één van de Young Global Leaders van het WEF was?

Het WEF, dat van plan is om The Great Reset in te luiden…?

Klaus Schwab noemde in 2019 Tony Blair, Angela Merkel en Vladimir Poetin als voormalige World Economic Forum ‘Young Global Leaders’:

“Ik moet zeggen dat ik dan namen noem als mevrouw Merkel, zelfs Vladimir Poetin enzovoort; ze zijn allemaal Young Global Leaders van het World Economic Forum geweest. Maar waar we nu echt trots op zijn met de jonge generatie, zoals premier Trudeau, president van Argentinië, enzovoort, is dat we de kabinetten binnendringen… Het is werkelijkheid in Argentinië en het is nu werkelijkheid in Frankrijk…” – Klaus Schwab

Ook kan de WEF bende, door een gekunstelde geopolitieke impasse met Rusland, Cyber Polygon uitvoeren, het internet platleggen, Russische hackers de schuld geven, etc.

Door dit valse spel kan men zogenaamde ‘Russische hackers’ de schuld geven

Wanneer dan het internet weer online komt, zullen zij wellicht, nadat ze de noodwetgeving hebben ingevoerd, iedereen nodig hebben door het internet te gebruiken, om het ‘vaccinpaspoort’ via een QR-code, af en toe of elke keer dat men zich aanmeldt, te verbinden met het internet, wat ‘Russische hackers’ hadden afgesloten.

Ook zal het netwerk enige tijd plat liggen, en aangezien de massa’s steevast zonder voedsel en water komen te zitten, zullen de verschillende staats- en federale regeringen de Nationale Garde en het leger inzetten, en natuurlijk moet men, om ‘hulp te ontvangen’ in het plaatselijke FEMA kamp, ‘volledig ingeënt’ zijn.

De transnationale elite cabal 0,01%, bestaande uit Blackrock, Vanguard, State Street, de Rockefellers, de Rothchilds, George Soros, Henry Kissinger, Bill Gates, Klaus Schwab, etc., zweren trouw aan geen enkele vlag, of het nu de VS, China of Rusland is! Ze zien u en mij als vee, als een nummer, en depopulatie is absoluut aan de orde van de dag.

Nog een interessante wending in dit zich ontwikkelende apparaat van een oorlog met Rusland

VN/NAVO-troepen in Oekraïne eisen dat Oekraïners, die over de grens naar Polen vluchten, worden ‘gevaccineerd’, maar Polen zelf heeft geen ‘vaccinatie’-eis.

 

Orde uit chaos – Hoe het conflict in Oekraïne is ontworpen om globalisten te helpen

Zoals met veel politieke leiders, zal Poetin soms antiglobalistische retoriek gebruiken.
Zijn relaties vertellen echter een ander verhaal. In Poetins eerste autobiografie, getiteld ‘First Person’, bespreekt hij met warme gevoelens zijn eerste ontmoeting met de New World Order-globalist Henry Kissinger, als lid van de FSB (voorheen de KGB).

Terwijl Poetin door de politieke rangen steeg, onderhield hij een gestage vriendschap met Kissinger. Tot op de dag van vandaag lunchen ze regelmatig, en Kissinger is adviseur geweest voor meerdere takken van het Kremlin.

Daar stopt het echter niet…

Poetin en het Kremlin hebben ook een gestage dialoog onderhouden met het World Economic Forum, het project van de beruchte globalist Klaus Schwab. Vorig jaar kondigde Rusland zelfs aan, toe te treden tot het ‘Vierde Industriële Revolutie Netwerk’ van het WEF, dat zich richt op economische socialisatie, Kunstmatige Intelligentie (AI), het ‘internet der dingen’ (IoT), en tal van andere globalistische belangen, die allemaal zullen leiden tot wereldwijde technocratie en tirannie!

Nogmaals, de Russische regering is niet antiglobalistisch

Deze bewering is onzin en is dat altijd geweest. Ik zou de fantasie van de Russische oppositie toeschrijven aan een gestage stroom van propaganda, en wat ik het valse oost/west-paradigma noem: het frauduleuze idee dat de globalistische agenda een puur Westerse of Amerikaanse agenda is, en dat landen als China en Rusland ertegen zijn. Als we kijken naar de nauwe interacties tussen het Oosten en de globalisten, valt dit idee volledig uit elkaar.

Voor iedereen die hier twijfels over heeft, raad ik ten zeerste aan om eens te luisteren naar de waarschuwingen van Altiyan Childs:

Wie runt de wereld over het algemeen?

‘Wat voor soort mensen zijn de leiders van de landen en coöperaties, en ook de rijken en beroemdheden? Zijn het Christenen; runnen Christenen de wereld? Nou nee, natuurlijk niet! Alle leiders over de hele wereld – het zijn geen atheïsten… Wat als ik je zou vertellen dat ze allemaal tot dezelfde religie behoren, een geheime religie.
Voordat ik je vertel, hoe deze wereldwijde geheime religie over je denkt en van plan is met je te doen… ik behoorde er vroeger ook toe. En vandaag doe ik er in het openbaar afstand van, en breek ik mijn eed (belofte) van geheimhouding, die ze mij tijdens ceremonies oplegden…!’

 

Dus wat levert het de elite op?

Oorlog in Oekraïne en de loutere dreiging van die oorlog die zich buiten de regio uitbreidt, zou een aantal dingen kunnen bereiken.

Het biedt een voortdurende dekmantel voor de stagflatie en de economische ineenstorting, die nu in volle gang is in de VS, de problemen in de toeleveringsketen die wereldwijd aanhouden, en de destabilisatie van de Europese economie.

Wat is stagflatie?

Van stagflatie – een combinatie van stagnatie en inflatie – is sprake wanneer de inflatie hoog is, de groei van de economie vertraagt, en de werkloosheid steeds hoog blijft. Stagflatie is zeer lastig te bestrijden.

Europese Unie afhankelijk van Russisch aardgas

De EU is met name sterk afhankelijk van Russisch aardgas, om huizen te verwarmen en haar economie op peil te houden. Rusland heeft in het verleden de aardgastoevoer naar Europa bemoeilijkt, en dat zullen ze opnieuw doen. De Russische olie-export vult ook wereldwijd de ontstane tekorten aan, en deze export zal worden bemoeilijkt door sancties, of doordat het Kremlin opzettelijk de leveringen aan bepaalde landen stopzet.

Oorlog is altijd een afleiding van economische sabotage

Hoewel de zaden van financiële crashes vaak ruim van tevoren door centrale banken worden geplant en bewaterd, krijgen de banken nooit de schuld, omdat internationale conflicten gemakshalve centraal staan. Bij uitbreiding veroorzaakt de economische crisis massale armoede, massale wanhoop en massahysterie. De globalisten zullen dan zeggen dat deze gevaren een internationale oplossing vereisen, die ze graag zullen bieden in de vorm van centralisatie (NWO).

In de VS en in veel andere westerse landen, waar een groot aantal mensen nog steeds de individuele vrijheid verdedigt, willen de globalisten duidelijk de spanningen met Rusland gebruiken als een middel om verzet en protest van het publiek over hun autoritair beleid het zwijgen op te leggen. De schrijver van het artikel ziet al talloze voorbeelden van gevestigde functionarissen en linksen op social media, die het spel meespelen en suggereren, dat vrijheidsactivisten ‘pionnen van de Russen’ zijn en dat ze worden gebruikt om te ‘verdelen en te heersen’.

Desinformatie

Het laatste wat de elite wil, zijn bewegingen van vrije mensen die de Reset belemmeren in naam van vrijheid. En hier begint de desinformatie van de gatekeeper bron, Infowars van Vrijmetselaar Alex Jones. Want voortdurend roept de gecontroleerde oppositie het volk op om ‘iets te doen’, om zich te verzetten, om in opstand te komen, om wapens te kopen, desnoods opstand met geweld. Hoe meer chaos, des te beter! Vandaar ook de vele pro-Trump en anti-Biden artikelen in de gecontroleerde alternatieve media: dat deel van de media dat wordt gerund door de Vrijmetselarij/Satanisme.

 

Zie ook:

War in the Ukraine – The Globalists needed a new crisis!

Of bekijk de video hier.

 

Met de Russische invasie zijn de zaken in Oekraïne zeer ernstig geworden…

Het zal echter niet alleen Rusland of Oekraïne zijn, die met ernstige gevolgen te maken krijgen; het zal ons allemaal zijn. Denk aan alles wat nu gestopt gaat worden wat uit Rusland komt, de toeleveringsketen, denk aan energie, aan aardgas…

En dat is geen toeval!

De elite wil ons in de Great Reset drukken, en uiteindelijk de wereldregering van de Nieuwe Wereldorde.

Aanzet tot nog meer haat en racisme

En wat te denken van de haat, die op deze manier wordt aangewakkerd tegen de Russen, en Russische bewoners in eigen land?

 

Don’t be scared; be prepared

 

Bron:

Ukraine is Globalist Psy Op

You may also like