Het World Economic Forum wil ons en onze kinderen volgen met RFID-tags

Die tracking wil men een stapje verder brengen… door RFID-tags in kleding te plaatsen, in elk kledingstuk!

Eindtijdnieuws.com
15 juni 2022

 

Jullie kennen allemaal wel de RFID-chips die ze al een tijdje gebruiken in onze producten, van voedingsmiddelen tot elektronische apparaten.
Welnu, tijdens de Davos bijeenkomst in mei 2022 kondigde het World Economic Forum (WEF) haar plannen aan, om die tracking een stapje verder te brengen… door RFID-tags in kleding te plaatsen. Ze willen dat de tags alomtegenwoordig zijn: in elk kledingstuk.
Radiofrequentie-identificatie of RFID-tags zenden een ‘puls’ uit, die kan worden gelezen of gescand door een elektronische lezer. We hebben allemaal ooit een aantal van deze ‘macro’-tags van onze DVD-boxen of verpakkingen van onze producten verwijderd. Tot voor kort waren de meeste van deze tags zichtbaar.

Nu is het spel veranderd!

Het WEF maakte de zaken met hun verklaring wel eenvoudiger, maar laten we er eens dieper op ingaan. Te beginnen met het POS, ofwel Point Of Sale systeem, een modern kassasysteem.

Wat is een POS systeem?

POS werd speciaal ontwikkeld voor de Horeca en Retail. Met de wereldwijde opkomst van POS systemen is ondernemen nu een stuk makkelijker geworden voor winkeliers en horeca ondernemers. Point Of Sale wordt om die reden ook vaak een ‘Point of Purchase’ genoemd. POS wordt gebruikt om een systeem of software te omschrijven, dat winkeliers en restaurants ondersteuning biedt bij hun verkoop, voorraadbeheer, analyses, rapportage, en het managen van hun werknemers.
Deze nieuwe kassa technologie is zó gebruiksvriendelijk, dat iedereen overstapt op deze systemen!

Het POS apparaat gebruikt streepjescodes

Verre van een eenvoudige kassa, is het POS apparaat in onze winkels een voorraadbeheercomputer, die streepjescodes gebruikt, om gekochte goederen af ​​te trekken van de beschikbare voorraad. Maar wacht, er is meer!

Wat doet die camera boven uw hoofd precies?

Bovendien, met die ‘Happy Camera’, die uw aankoop direct boven uw hoofd vastlegt, zijn ze erin geslaagd om een foto of video-opname van uw transactie samen te stellen, deze te koppelen aan de computer en aan de vorm van uw betaling, waarmee u de producten kocht.

Is dat dan niet prachtig? U heeft contant betaald, maar… ze hebben een film van die doos met 0,223 munitie, die u zojuist hebt gekocht, samen met de datum en tijd! En dit alles wordt verder bevestigd met uw mobiele telefoon.

De mobiele telefoon, een volgapparaat

Ja, een volgapparaat, dat automatisch elke vier seconden, of minder, een puls uitzendt, uw locatie vastlegt, en deze vastlegt in: de winkel, daar waar u in de buurt bent, en… alle mensen, die bij u in de buurt zijn. Het is het ‘internet der dingen’ (Internet of Things’), waarbij alle apparaten uw activiteiten, uw locatie, en inderdaad, alle mensen, die zich in uw directe omgeving bevinden, in de gaten houden!

Reeds jaren geleden onthulde de elite dit aan ons

Gecontroleerde oppositie en Vrijmetselaar, Edward Snowden, onthulde of voorzegde het al.

Wasbare RFID-vezels en -garen

Nu is er een bedrijf, genaamd SwicoFil (= 33, en Swico = 33), een expert in garen- en vezelspecialiteiten. Hun echte specialiteit is misschien wel het vervaardigen van RFID-vezels en -garen. Deze vezels zijn wasbaar, flexibel, en gaan lang mee. Zo gemakkelijk gaat dat tegenwoordig: geweven in het kledingstuk zelf!
Lage kosten blijven gehandhaafd. Echter…

RFID alleen is niet genoeg!

Dit brengt ons op een geheel nieuwe weg… eentje met verregaande gevolgen.

Biometrie en RFID’s

Maak kennis met het bedrijf Brivo (= 33, 66), gespecialiseerd in het combineren van biometrie en RFID’s. Hun site is te vinden op Brivo.com; let vooral ook op de symboliek en het logo. Zij suggereren een combinatie van gezichtsherkenningssoftware en geïntegreerde camera’s die ‘mensen, die het gezichtsveld van de camera betreden, vergelijken met een database’.
Dit betekent dat gezichtsherkenningsgegevens, die bij Winkel #1 zijn verzameld, door Winkel #2 kunnen worden gebruikt, zelfs als de winkels volledig van elkaar verschillen!

En dan is er nog het bedrijf DataVTech (= 33), met een artikel, getiteld: ‘RFID/Biometric Technology Integration’, te vinden op DataVTech.com.

Zij die ogen hebben om te zien (en oren om te horen), zullen de symboliek en het logo inmiddels herkennen aan de Vrijmetselarij symbolen. In dat artikel vindt u het volgende opzienbarende fragment:

‘Wat is RFID/biometrische technologie?’

‘Radiofrequentie-identificatie (RFID) identificeert en volgt automatisch tags, die aan objecten zijn bevestigd met behulp van elektromagnetische velden. Ondertussen meten biometrische technologieën de biologische aspecten van mensen, om ze te kunnen identificeren. Bijvoorbeeld, een elektromagnetische ondervragingspuls van een nabijgelegen RFID-leesapparaat triggert tags. Vervolgens sturen ze digitale gegevens, zoals een identificerend inventarisnummer, of werkuren van de werknemer, terug naar de lezer. Tijd- en Aanwezigheidsbeveiligingssystemen, de vertegenwoordiger van zowel RFID als biometrische technologieën, hebben de effectieve integratie in Epicor Kinetic (ERP) bewezen, om de werkuren van werknemers automatisch te bewaken en urenstaten te genereren.’

Inderdaad, de globalisten zullen hun lijfeigenen, hun slaven, volledig verantwoordelijk houden en streng onder toezicht houden, terwijl zij ‘op Elysium’ wonen, toch? Of in hun gigantische luxe ondergrondse faciliteiten, DUMB.

Note: de bron van dit artikel (zie op de afbeelding hierboven) is een New Age Vrijmetselaar website.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/digitale-vezel-in-kleding-volgt-je-overal-digitale-vezel-bevat-geheugen-sensoren-en-neurale-netwerken/

 

Bronnen:

WEF Wants to Track Our Children with RFID Tags

https://www.swicofil.com/

https://www.brivo.com/

https://www.datavtech.com/

You may also like