AVV samen met Preventie Vaccinatieschade meldt: ‘Nieuwe pandemie najaar 2023’

‘Volgens heel duidelijke aanwijzingen zal er dit najaar een nieuwe plandemie komen, en dat zeker al in Europa.’ Waar komt deze intel informatie vandaan?

Eindtijdnieuws.com
14 juni 2023

 

Artsen voor Vrijheid (AVV) is verbonden met de vereniging Preventie Vaccinatieschade.
Hun logo laat ons het alziend oog zien, en heel subtiel ook nog de rode cirkel van de zon (zonaanbidding).

Dit brengt ons al wat dichter naar hoe AVV aan haar ‘aanwijzingen’ en ‘berichten’ komt: haar intel informatie!

 

AAV schrijft het volgende:

‘Volgens heel duidelijke aanwijzingen zal er in het najaar een nieuwe pandemie georganiseerd worden, en dat zeker al in Europa. De pandemie heeft tot doel om nog es een extra rondje mRNA gentech spuiten te plaatsen en het CBDC digitaal geld er door te duwen. We zetten even de feiten op een rijtje waarom dit er zo goed als zeker aan komt.

Onze redactie krijgt van overal verontrustende berichten binnen dat er zo goed als zeker een nieuwe pandemie van start zal gaan in het najaar. Een paar tekenen aan de wand zijn: recente invoering van de WHO coronapas, voorstelling van de CBDC in het parlement, internationale vacature campagne voor aanwerving van nieuwe contact tracers.

Iedereen die een beetje de feiten op de achtergrond volgt (u weet wel, achter het MSM vangnet), wist maar al te goed, welke snode plannen het WEF en de WHO reeds jaren voorbereiden om hun Great Reset door te voeren….’

Nu, wij weten inmiddels dat niet alleen de mainstream media een vangnet is, maar zeker ook de meeste alternatieve media! Beiden zijn er ook op uit om onze data te verzamelen die goud waard is, al vele jaren lang!

Nee, AVV heeft geen glazen bol, maar heeft goede connecties binnen de Vrijmetselarij. En ze willen heel erg graag uw mening weten, namelijk, hoe u deze keer gaat reageren, of u zich deze keer wel laat prikken, enzovoort!

AVV: ‘Ondertussen swingt de oversterfte de pan uit’

Let op de jolige en ook spottende toon van Artsen voor Vrijheid op hun site.

Geen censuur op Telegram: een rode vlag!

‘Op onze telegram kan u dagelijkse vele persoonlijke verhalen lezen van schade en doden hierdoor.’
En wat weer opvalt, totaal geen shadowbanning of censuur op social media!

Medische krant De Specialist kopt medio april: ‘Zo goed als zeker: nieuwe vaccinatiecampagne tegen Covid-19 in najaar’

‘De Specialist, de grootste online gemeenschap van professionele zorgverleners en artsen, kopte in april 2023 reeds: Zo goed als zeker: nieuwe vaccinatiecampagne tegen Covid-19 in najaar.
Er komt in het najaar dus vrijwel zeker een nieuwe vaccinatiecampagne tegen Covid-19 in ons land, zo blijkt uit een navraag bij experts. Het zou dit jaar wel nog om twee spuitjes gaan.’
Wie denkt u wie deze zogenaamde ‘experts’ zijn?

‘Er is een gecombineerd vaccin in ontwikkeling’

‘Maar dat zal in het najaar nog niet op de markt zijn. Dat zal dan allicht voor volgend jaar zijn.’ Even tot zover.

BLCKBX

Vervolgens verschijnt er een video van een ander lid van de club op hun site: BLCKBX. Ook Blackbox (BLCKBX) kent absoluut geen censuur op onder andere YouTube! Let op het logo van deze Vrijmetselaars, het logo met de zwarte kubus. Alleen de naam ‘blackbox’ zou al een rode vlag moeten geven bij hen, die inmiddels iets van Vrijmetselarij afweten.

Black cube ofwel de zwarte kubus

In de Vrijmetselarij, onder andere, is er een verband tussen Saturnus en het kubus symbool: de zwarte kubus is symbolisch voor Saturnus en de god Saturnus, vanwege occulte overtuigingen in het symboliseren ervan. De zwarte kubus betekent: 8 punten in tijd en ruimte. Het is het symbolisme voor de satanische 8-puntige ster. Allemaal hetzelfde; het zijn slechts andere benamingen.
Moslims bijvoorbeeld aanbidden een zwarte kubus in Mekka.
Het is Saturnus aanbidding (afgoderij): de religie van de elite!

CBDC Digitaal geld – Digitale Euro

AVV gaat verder: ‘Deze CBDC zal gekoppeld zijn aan uw Covidpas, uw burgerID, gezondheid, rijbewijs en alles wat u maar wenst, allemaal in 1 ‘veilig’ systeem. Handig toch? Ook heel handig allemaal van hogere hand te controleren en uit te schakelen. Zoals ze in China doen. Oh wat staan onze bankiers, politici en multinationals te trappelen om dit door te voeren.’
Let ook op het schrijven in u-vorm, en zelden in de vorm van ‘ons’! En AVV verwijst u daarbij graag door naar hun broeders in de BLCKBX voor meer info…. waarheden met veel desinformatie.

Alsof hun neus bloedt, schrijft AVV verder:

‘Hoe kan de overheid weten dat we dit najaar terug een enorme uitbraak hebben, een nieuwe ‘pandemie’, waarbij de definities sinds de Mexicaanse griep aangepast werden? Wetten die aangepast werden om een vrijgeleide te hebben in de uitvoering en bestraffing. En het doordrukken van hun totalitair systeem.’

‘De vraag is voor u als burger en liefhebbende vader of moeder…’

Nu de vakantie voor de deur staat en niemand zich ook enige zorgen maakt, het leventje gewoon zijn gang gaat als ooit voorheen, zal u straks terug uw zuurverdiende centen laten wegmaaien door de overheden? Uw leven en carrière in zak en as omdat u mee doet aan hun systeem?
Zal u straks terug blindelings de media, hun experten en hun ‘wetenschap’ geloven? Zal u panisch bang zijn? Zal u terug hard discrimineren? Of zal u straks wel opkomen voor uw mensenrechten, eigendom en toekomst van ons en onze kinderen?’

En een tikkeltje bespottend afsluitend met: ‘Geniet alvast van uw aankomende vakantie en laat het even bezinken’. Ondertussen pushen ze u en mij ook nog eens om in opstand te komen.

Vraag is, gaat de elite zich dit maal aan haar ‘schema’ houden, of is ook dit voortijdige bangmakerij, en een test hoe wij als volk zullen gaan reageren?

 

AVV – Artsen voor Vrijheid op Telegram (met al hun ‘hartjes’)

Hier noemen ze nog een paar zeer prominente Vrijmetselaars, zoals u kunt zien.
Ik ben geen groepslid, volg hen niet, maar kreeg dit artikel toegestuurd door een van mijn website bezoekers.

e-Prikje-32.pdf

Beste groepsleden,

AVV heeft een samenwerkingsverband met de vereniging Preventie Vaccinatieschade.
Wij verspreiden het door hen op regelmatige basis uitgebrachte e-prikje.

Dit is nummer 32, met als onderwerpen:

– Rustig afwegen
– Polio
– Webinars (overzicht)
– WHO roept einde coronacrisis uit
– Nieuwe studie is zeer expliciet over covidvaccins
– Driemaandelijks papieren magazine
Dr. Pierre Capel en wijlen prof. Luc Montagnierover de niet-natuurlijke oorsprong van het coronavirus
David Martin over de voorlopers van het coronavirus
– Duitse studie: geen oversterfte in 2020, wel in 2021 en 2022

Vrijmetselaar Luc Montagnier, winnaar van de Lupa Capitolina Prijs voor Ridders van Columbus

Jawel, ook hij was lid van de club!
Carl Anderson, de leider van de Amerikaans Broederschap Knights of Columbus, ontving op het Capitool in Rome de Lupa Capitolina Prijs. Met deze prijs wil Rome de Cavalieri di Colombo danken voor hun diensten die zij de Eeuwige Stad bijna 90 jaar lang reeds hebben bewezen. De prijs werd uitgereikt door burgemeester Alemanno. Eerdere winnaars van de prijs waren de Amerikaanse acteur Al Pacino en de Franse viroloog Luc Montagnier, de ‘ontdekker’ van HIV als de veroorzaker van aids.

Vrijmetselaar Pierre Capelle

Naast meditatie, promoot Pierre Capelle ook nog eens Kunstmatige Intelligentie, in ‘A.I. vriend of vijand’. Graag zou hij zien dat we AI als vriend zullen gaan zien, net als onze mobieltjes. En weer, zonder enige censuur! 

 

AVV Academy

Natuurlijk opereren zij nooit alleen. Er is ook een hele Academie verbonden aan Artsen voor Vrijheid, en Daniël Derweduwen is een van de leraren. Let goed op de New Age propaganda van de komende NWO!

Zijn missie?

‘Ik wil je helpen. Ik wil je helpen bij het ontdekken (letterlijk: ont-dekken) van deze natuurlijke intelligentie van jouw lichaam en het vergroten van je bewustzijn. Een ontdekking die zorgt voor een krachtiger, gezonder en stromend leven.

Mijn lijden en ervaringen wezen me in de richting van het spirituele pad en zijn nodig geweest om mijn missie vorm te geven. Retraites naar het verre Oosten, de leer van ayurveda, de kennis van het germanisme en invloeden van diverse spirituele stromingen brachten me waar ik nu sta. En ik sta niet stil: iedere dag onderzoek ik, iedere dag leer ik, iedere dag ervaar ik.

Wij mensen zijn het product van miljoenen jaren evolutie. Deze evolutie resulteert in een oneindige, natuurlijke intelligentie: een natuur waar jij onderdeel van bent, waar iedereen onderdeel van is. Deze natuurlijke intelligentie overschrijdt het denken en je ego: jouw lichaam weet wat het beste voor je is – altijd….’

Trap er niet in, in deze occulte New Age leer.

 

Hoe herken je de gecontroleerde oppositie?

Eén van de kenmerken is heel vaak te vinden in het logo. Het logo van Artsen voor Vrijheid omvat onder meer de omgekeerde M van Masons.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/?s=gecontroleerde+oppositie

 

Bron:

Nieuwe pandemie najaar 2023: Doe jij terug mee? Schokkende bewijzen !

You may also like