WEF pushes gezichtsherkenningstechnologie | Ze hebben uw gezicht gestolen

Wat besprak het WEF in Davos? Introductie digitale ID’s? Nieuwe regels voor ‘online veiligheid’? Identificeerders volgen u digitaal, in realtime door middel van hekserij.

Eindtijdnieuws.com
3 juni 2022

 

De jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF) in Davos, Zwitserland, vond plaats op 22–26 mei 2022. Het thema van het vijfdaagse gebeuren, ‘Samen werken, vertrouwen herstellen’, was zowel vaag als verontrustend. U weet wel, die internationale organisatie, die actief bezig is met de Great Reset (Grote Reset).

Digitale ID’s ter bestrijding van ‘desinformatie’

Van de vele besproken onderwerpen (bekende en onbekende) richtten de leden zich op ‘de verspreiding van verkeerde informatie en desinformatie’. Hoe, zo vroegen zij, kan de verspreiding van ‘schadelijke inhoud’ worden tegengegaan? Het antwoord was:

‘Het is eenvoudig… wat dacht u van de introductie van digitale ID’s?’

 

Nieuwe online veiligheidsregelgeving komt eraan!

Het WEF heeft onlangs de Global Coalition for Digital Safety (Wereldwijde Coalitie voor Digitale Veiligheid) uitgerold. Dit wereldwijde samenwerkingsverband is ontworpen om ‘de publiek-private samenwerking te versnellen, om schadelijke online inhoud aan te pakken’. In een poging om ‘de plaag van kwaadaardig materiaal’ te uit de weg te ruimen, heeft het WEF een ‘uiteenlopende groep leiders samengebracht, die, dankzij hun positie, in staat is om de beste praktijken uit te wisselen, namelijk die voor nieuwe online veiligheidsregelgeving, om zo miljoenen met elkaar verbonden burgers te helpen de digitale mediageletterdheid te verbeteren’.

Wie is deze groep leiders?

Deze uiteenlopende groep leiders zijn onder meer de hoofdbestuurders van Google, Microsoft, Interpol, en een aantal Ministers. Een ander coalitie lid is Yoti, een bedrijf dat ernaar streeft om het internet ‘veiliger’ te maken.

Hoezo ‘veiliger’? Door het gebruik van digitale ID’s!

De gevaren van digitale ID’s kunnen niet genoeg worden benadrukt. Zoals de onderzoeker Brett Solomon – een man ‘die al meer dan tien jaar de voordelen en gevaren van technologie voor mensenrechten heeft gevolgd’, eerder opmerkte, vormt de massale uitrol van digitale ID’s één van de grootste risico’s voor de mensenrechten van welke technologie dan ook, die we zijn tegengekomen!’

“We moeten ons voorbereiden op het aanbreken van bijna perfecte gezichtsherkenningstechnologie en andere identificatiemiddelen, van het menselijk lopen tot ademen tot iris”, zei Salomon.

 

Onze gegevens zijn extreem ondoorzichtig

Ze worden verzameld door de mensen op de hoogst denkbare posities! U weet wel, het soort mensen dat naar Davos reist voor debatten, onder andere.

Identificeerders volgen u digitaal, in realtime

U kunt misschien nog alles uitvoeren wat u wilt, maar u kunt u niet verbergen. Verzet is zinloos.

Ze willen ook uw gezicht!

Digitale ID’s kunnen binnenkort de norm zijn. In de Verenigde Staten dringt de US Postal Service aan op de introductie van digitale ID’s. Nog verontrustender is dat de USPS al een partnerschap is aangegaan met de General Services Administration (GSA) en de FBI, twee prominente bevoegdheden voor het verzamelen van onze biometrische gegevens. Maar het slechte nieuws houdt daar niet op. Nee, de Internal Revenue Service (IRS) wil ook uw gezicht!

Hugo Talks gaat hier wat dieper op in… tot op de kern:

 

They Have STOLEN Your FACE #Witchcraft / Hugo Talks

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language 

 

Gedeeltelijk en vrij vertaald:

Hoewel je het in eerste instantie misschien niet zou denken, maar je kunt dit stelen van gezichten van mensen hier alweer aan hekserij koppelen!

Wereldwijde gezichtsherkenningsdatabase

Het gezichtsherkenningsbedrijf Clearview AI kreeg een boete van 7,5 miljoen voor het illegaal gebruiken van foto’s, online van het internet geschraapt. Het gaat om maar liefst 20 miljard foto’s van gezichten van mensen wereldwijd, zonder hun medeweten of toestemming! Ze werden en worden gebruikt om een wereldwijde gezichtsherkenningsdatabase te vormen. Dit gaat niet alleen over het VK!

En denkt u nu echt dat ze al die verzamelde gegevens en foto’s van u gaan verwijderen? Natuurlijk niet. Wanneer ze die gegevens al hebben, is het waarschijnlijk al lang doorgegeven aan de autoriteiten in de digitale database. Clearview AI’s technologie is bedoeld voor wetshandhavers!
Als u zich de video herinnert, die Hugo heeft gemaakt over het World Economic Forum, en hun huis van psychedelica dat daar gaande is, en de sjamanen die dit jaar in Davos waren… hier is de betreffende video:

WATCH: You Won’t Believe This! / Hugo Talks

 

Hugo vertelde, dat één van de hoofdsponsors van dit New Age psychedelische toverdokter element op het WEF Peter Thiel was. Peter Thiel is een miljardair van het Elon Musk-type, een van de oprichters van PayPal. Hij was een vroege investeerder in Facebook, en eveneens een enorme donateur van Trump en het hele MAGA Rally ding, ja, één van de grootste sponsors!

In het Latijns betekent MAGA ‘heks’, ‘tovenaar’

Goed te weten, MAGA is ook de naam van de hoogste graad in de Kerk van Satan.

Palantir Technologies Inc

Ook is Peter Thiel de oprichter van Palantir Technologies, een openbaar Amerikaans softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in big data-analyse. Palantir staat bekend om zijn nationale defensie- en inlichtingenpartnerschappen met de federale overheid! Het wordt gebruikt door de CIA, de FBI, enzovoort. Het werkt samen met Google en alle grote namen! Het is gewoon een big brother machine, het alziend oog, zoals hier geciteerd wordt:

‘Een ware totalitaire nachtmerrie, toezicht houdend op de activiteiten van onschuldige Amerikanen op grote schaal.’

Het zijn uiteraard niet alleen de Amerikanen; het is iedereen.
Ja, Palantir kijkt ook of ze u kunnen arresteren, vóórdat u zelfs maar een misdaad begaat! En wie was een van de investeerders van Clearview AI? Ja, u raadt het al: Peter Thiel! Ziet u de connecties? Of gelooft u nog steeds in politiek, of in marionetten als Poetin, of Zelensky, of…?

Waar komt de naam ‘Palantir’ vandaan?

Peter Thiel heeft zijn bedrijf vernoemd naar de magische, donkere kristallen bol(len) uit ‘The Lord of the Rings’. Palantir: deze schijnbaar gigantische datamining in big brother-outfit, die samenwerkt met regeringen over de hele wereld om iedereen te bespioneren!

En hier zijn we dus beland bij het hekserij thema. De kristallen bol of bollen (Palantiri) werden gebruikt door de kwaadaardige tovenaar van de donkere kunsten, Saruman. Hij gebruikte de zwarte kristallen bol om verbinding te maken met het alziend oog, Sauron, om heel Midden-Aarde te bespioneren, en om toverspreuken uit te spreken over mensen, en om het verleden, het heden en de toekomst te kunnen zien. Nog meer hekserij!

Dus we hebben MAGA, de Trump New Age artsen – de meesten kunt u hier ontmaskerd op Eindtijdnieuws vinden – en we hebben de Palantir oprichter, de grootste sponsor van het nieuwe huis van psychedelica van het WEF, dat sjamanen in dienst heeft die omgaan met boze geesten, demonen, (goede en kwade geesten is een leugen van satan!), en we hebben nu Palantir, het Lord of the Rings kristallen bol-bedrijf, dat iedereen bespioneert.

Hoe bespioneren ze ons?
Ze doen het door onze smartphones, door de Smart TV’s… Deze hebben allemaal zwarte spiegels, wanneer de apparaten buiten gebruik zijn.
Waar worden zwarte spiegels eigenlijk nog meer voor gebruikt? is misschien interessant om te weten. Los hiervan, zwarte spiegels kunnen ook worden gebruikt om te schouwen, te zien, beelden op te roepen, te openbaren… Het valt allemaal onder hekserij.

Daarom, zet uw gezicht beter niet online, en probeer vooral niet uw naam eraan te koppelen.

 

Satanisten beïnvloeden het wereldgebeuren

‘Onthoud het doel van Lucis Trust: ‘de vervulling van het goddelijke plan voor de mensheid’. Ja, het goddelijke plan, dat door Jezus Christus in de Bijbel wordt onthuld! Satanisten geloven in de gevallen engelen (dat is 33% van alle engelen), geleid door de duivel, en ze komen in opstand tegen God. Deze mensen maken contact met deze gevallen engelen, met de ‘Koninklijke Kunst van de Vrijmetselarij’, hekserij genoemd!

Wat krijg je als je het Satanisme zorgvuldig verbergt met het Christendom?

Je krijgt dan Vrijmetselarij! Sommige Vrijmetselaars geloven zelfs nog steeds dat het een Christelijke organisatie is! Het Satanisme zit achter de NWO, die binnenkort zal worden geïmplementeerd. Het zal allemaal gebeuren door middel van misleiding.’ – Altiyan Childs

‘De grootste truc die ik ooit heb gedaan, was om de wereld te overtuigen dat ik niet besta’. – de geest van satan

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/ex-illuminati-john-todd-describes-lucifer-the-force-that-is-leading-the-illuminati/

 

Bronnen:

Website gerund door Vrijmetselaars: World Economic Forum Pushes Facial Recognition Technology

Facial recognition company Clearview AI fined £7.5m for illegally using images of Brits scraped from online

You may also like