Kreeg voorganger Dana Coverstone een glimp van hoe Amerika er na de verkiezingen uit zal zien?

Staan we aan de vooravond van één van de donkerste hoofdstukken in de Amerikaanse geschiedenis? De glimp in de toekomst, die Pastor Dana Coverstone in augustus dit jaar te zien kreeg middels een reeks dromen, is buitengewoon ontnuchterend.

Wat mij opviel, is dat voorganger Dana niet probeert een grote naam te krijgen, en dat hij zijn dromen eigenlijk liever niet deelt met de wereld, maar voelt dat hij verplicht is dit desondanks te doen. Hij is een eenvoudige en nederige voorganger uit een stadje in Kentucky, die een aantal absoluut verbazingwekkende ervaringen met God heeft gehad, en hij had waarschijnlijk nooit gedacht dat zoiets hem ooit zou overkomen. Helaas zijn er ook mensen, die echt de wildste interpretaties hebben van wat Dana werd getoond in dromen.

 

WATCH: Pastor Dana Coverstone: Elections, Trump Victory and Warning

 

Eerste profetische droom: 

Pastor Dana Coverstone gelooft dat sommige dingen, die hij in zijn dromen ziet, metaforisch zijn en dat sommige dingen letterlijk zijn. Dana ziet zichzelf als een wachter, niet als een profeet. Hij leest zijn droom voor, omdat hij er niets aan wil toevoegen of enige interpretatie eraan wil geven!

Verkiezingschaos, steden in brand…

Hij zag een kalender, die verbogen, gescheurd en vuil was. De meeste bomen hadden geen bladeren. Slechts een paar bomen hadden bladeren, die eruit zagen alsof het ging regenen. Er waren grijze luchten. Een vinger verscheen en cirkelde 3 november in een richting met de klok mee, en ging vervolgens in een richting tegen de klok in.

Hij zag steden in brand staan, die hij ook in een andere droom had gezien. Hij zag nieuwskoppen, die vermeldden: ‘Trump Overwinning overal uitgedaagd’.
Er waren demonstranten op straat, die vermoeid waren, en er vies en groezelig uitzagen, alsof ze al weken niet hadden geslapen. Er ging een bel, en de demonstranten werden wakker en begonnen te kwijlen als honden, en het speeksel bevlekte hun shirts. Mensen begonnen te vechten om de verkiezingsuitslag, en mensen vuurden willekeurig wapens in de lucht, en waren boos. Hij zag een bordje met de tekst: ‘De voor de hand liggende winnaar is niet zo voor de hand liggend’. De menigte was in razernij en sloeg elkaar met hun borden en spandoeken, handelend naar hun toorn.

Hij zag meer steden met rookzuilen. Hij zag steden met uitgebrande gebouwen, waaronder Washington, D.C., en commerciële gebouwen en bedrijven, die beschadigd waren, niet de monumenten. Een kop luidde: ‘Opnieuw opbouwen zal tijd kosten’. De regering kon niet tijdig herbouwen. Hij zag een ambtenaar van het ministerie van Financiën op een sarcastische manier knipogen en glimlachen.

Verkiezingsstrijd

Hij zag een Conestoga-wagen met Kamala Harris erop. Hij werd getrokken door twee muilezels; Joe Biden reed op het linker muildier. Naast Kamala Harris stond een ontsteker voor dynamiet in rechtopstaande positie. De wind blies de bekleding terug, en hij zag verschillende kisten dynamiet. Het meeste van het dynamiet bevond zich in koffers, en was met ‘dynamiet’ bestempeld, en een deel zat in een rieten mand. Kamala sloeg de muilezels, en sloeg tegelijkertijd Joe Biden met de zweep, maar Biden wist niet dat hij werd geslagen. De muilezels gingen sneller lopen, naar een doelwit.

Hillary Clinton droeg een lelijke jurk in ‘Wilma Flintstone-stijl’, die onafgemaakt leek. Hillary had een erg klungelige ring aan haar wijsvinger, met bloed erop. Hillary had een skeletsleutel om haar nek hangen, met bloed en zwarte schimmel erop. Waar de sleutel haar kleding raakte, leek het een Nazi-symbool achter te laten (dubbele bliksemschichten), rood bevlekt.

Nazi symbol double S

 

Hillary stond achter Trump, die op zijn knieën zat, en ze hield een Romeins Gladius mes (soort van zwaard) tegen zijn keel, terwijl hij zijn hoofd achterover hield. De wagen begon vaart te krijgen. Naast Hillary’s been lag een berenval. Trump pakte de sleutel met zijn linkerhand, en sloeg haar in haar gezicht. Hillary deed een stap achteruit, en liet het mes vallen. Trump rende weg. Hillary stapte in de val, maar kon het mes niet bereiken. Trump begint naar de auto te rennen, waarin hij had gereden, de auto, genaamd ‘het Beest’, van Obama als president, die Trump tijdens zijn presidentschap wilde blijven gebruiken. Dana hoort een pistoolschot, afgevuurd door een handpistool. Uit het niets ziet hij een agent van de geheime dienst vóór Trump springen, die de kogel opvangt en op de grond valt. Dan klinkt het tweede schot. Een tweede agent van de Geheime Dienst springt vóór Trump, om de kogel op te vangen, en valt op de grond. Dan klinkt er een derde schot, en een derde agent van de Geheime Dienst neemt de kogel vóór Trump, en valt op de grond. Trump stapt in het Beest, zijn auto.
Dana ziet agenten van de Geheime Dienst rond de auto, maar ze houden musketten vast in plaats van moderne wapens. De agenten van de Geheime Dienst dragen ook geen zonnebril. Ze keken allemaal buitenwaards, met hun musketten van de auto af gericht. De auto beweegt langzaam en ze bewegen langzaam mee met de auto.

Hillary probeerde haar been uit de val te trekken. De wagen raakte haar, en er was een enorme explosie! En de karkassen van de muilezels werden boven op het bouwpuin geworpen. Biden lag plat op zijn gezicht op straat, met wagensporen op zijn rug en een gier op zijn hoofd.

Kamala huilde van ongeloof. Haar tranen leken kwartjes te huilen. Er zat een enorm gat in de grond. Gebouwen waren ingestort.

De kerk

Hij zag de kerk. Er was een scheidingslijn. Er was geen tussenweg, geen middenweg meer, omdat er partijen waren gekozen. Dana zag branden op de altaren in de kerken in het hele land. Vuur bewoog zich boven de hoofden van de mensen, die hadden gebeden. Sommige mensen leken in de war te zijn, met vraagtekens boven hun hoofd. Hij hoorde een stem, die zei: “Degenen die weigeren zich voor te bereiden, zullen uiteindelijk tekort komen. Dus zet je schrap en vertel anderen, dat ze zichzelf moeten schrap zetten, want ze zullen meer schokkende dingen zien.”

 

Tweede profetische droom

Dana zag de witte gestalte verschijnen, en zijn vinger naar de hemel opsteken en zeggen: “Klaar of niet, natie, hier komt het. Zet je schrap.”

 

Derde profetische droom

Hij zag een kalender, die was omgeslagen naar de maand november, met schaduwen eroverheen. Hij zag een groot helder licht aan de hemel, en daarna duisternis. Toen zag hij dat het ochtend was en dat de duisternis en de nevel aan het wegdrijven waren.

Noodopvangcentra

Hij zag veel Amerikanen in een noodopvang. Hij weet het niet zeker, maar denkt dat het de Gulf Coast was. Hij zag mensen bij elkaar kruipen en rillen. Hij zag mensen op bedjes liggen, en hij zag overal koffers en wanhopige blikken op de gezichten van de meeste mensen. Er waren ‘bemoedigers’, die kruisjes droegen en een glimlach op hun gezicht hadden, terwijl de rest van de mensen onderdrukt keken en wanhoop op hun gezicht hadden. Ze controleerden mensen zodat ze geholpen konden worden, probeerden geduld en vriendelijkheid te tonen, zelfs toen veel boze mensen zeiden, dat ze weg moesten gaan.

Gesloten bedrijven, kalmte voor de storm

Hij zag bedrijven gesloten. In de grotere steden zag hij benzinestations, waar mensen vandaan waren gelopen. Hij zag een nieuwskop: ‘Shock and awe in the U.S.’ (‘Schrik en ontzag in de V.S.’), en ‘VN grijpt in om gastland te helpen’. De natie was stil. Geen rellen. Niemand schreeuwde. Dana had het gevoel, dat het was alsof de natie nog niet uit een nare droom was ontwaakt. De natie en haar mensen waren onrustig, op hun hoede en wantrouwend. Mensen aarzelden en keken om zich heen, alsof ze verwachtten dat er iets zou gebeuren. De zon scheen achter de wolken, maar was nog niet verschenen.

De witte gestalte kwam weer tevoorschijn en zei: “Blijf op je hoede, want deze kalmte komt voor een opkomende storm, wat maakt dat herstel moeilijk te vinden zal zijn.”

Dana Coverstone gelooft dat Jezus binnenkort terugkomt, en dat God probeert de kerk wakker te maken, maar dat er niet veel tijd over is.

 

Bron:

https://z3news.com/w/pastor-dana-coverstone-nov-dream-election-chaos-violence-emergency-shelters-gulf-coast-entering/

You may also like