Meer profetische dromen na de Opname: de 7-jarige Verdrukking

Brad was een atheïst, totdat hij een bijna-doodervaring had na een overdosis drugs. Hij vertelt over zijn dromen en visioenen; in enkele was hij achtergebleven.

Eindtijdnieuws.com
28 juli 2023

 

Het lijkt erop dat deze jonge Christen, wiens naam is Brad, oprecht is en zijn getuigenis waarheidsgetrouw, alleen misleid door de muziekwereld.

Brad vertelt hier over diverse facetten van de 7-jarige verdrukking, waarin hijzelf achterbleef in de profetische dromen en visioenen, die hij heeft gehad en die hij zich nog levendig kan herinneren:

 

More Prophetic Dreams / Time Is Up / The Stage Is Set!!!

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Headlines:

Wanneer Brads interpretaties juist zijn…

Rusland en de Verenigde Staten zullen spoedig in rampspoed met elkaar verkeren.

Brads vader, een hardnekkige atheïst, komt tot geloof in Jezus Christus.

Een man met een zekere politieke macht die de mensen misleidt, wat lijkt op een antichrist figuur.

Een gigantische, ronde tempel, nog niet gereed, voor het Nieuwe Jeruzalem (na het Duizendjarig Rijk).

Een klok: de tijd (voor de Opname) is bijna op, voordat de weerhouder (de Heilige Geest, namelijk, in de Christenen hier op aarde) van de aarde verwijderd is.

Een boekrol, met een zegel daarop, en het zegel was verbroken.

Massa’s mensen, die zich in een complete chaos bevinden; mensen rennen rond in paniek, al schreeuwend. Brad zag wat er op aarde gebeurde, nadat elk van de 7 zegels verbroken was; het was gewoon pure rampspoed. De meeste mensen waren verdwaald en verward, begrepen niet wat er gebeurde, zoals asteroïden die uit de hemel vielen en hun impact hadden op aarde, en velen doodden. Het was gruwelijk om hiervan getuige te zijn.

Er waren verscheidene plagen en virussen, waarvan eentje zich razendsnel verspreidde. Het was een virus dat je geest veranderde en aantastte…. mensen begonnen elkaar te vermoorden. Je zou verwachten dat deze geïnfecteerde mensen, door bijvoorbeeld een ongeluk, om het leven zouden komen, maar dat was niet het geval! Hoewel hun lichamen verminkt waren, stonden ze weer op en gingen door met moorden. Het leek wat op een zombie movie, alleen, het waren geen zombies.

De beelden en de emoties van de visioenen en dromen drukken nog steeds zwaar op Brads hart.

“Ik haat het gewoon om aan die droom te denken, alleen maar omdat er zoveel levendige herinneringen aan zijn, die ik nog steeds met me meedraag. En ik kan jullie niet genoeg aanmoedigen, als je dat nog niet hebt gedaan, – ik spoor je aan vanuit mijn hele wezen, dat je je leven door die zevenjarige verdrukking niet in gevaar brengt. Het martelaarschap, dat daarmee gepaard gaat, is gewoon krankzinnig! Het is krankzinnig! Het gaat zo ver, dat mensen die ik kende, dat ze deze overweldigende angst voelden: dat ze hadden moeten luisteren, maar dat niet deden. Of ze wisten meteen, – ook al waren ze zichzelf benoemde ‘christenen’, dat ze hun leven niet leefden zoals ze zouden moeten hebben. En de spijt, de depressie, de angst, die daarmee gepaard gaat, dat is gewoon iets dat ik nooit onder woorden zou kunnen brengen. Het is gewoon hartverscheurend om er zelfs maar weer aan te denken. 

Maar er is nog tijd om jezelf op dat punt echt opnieuw toe te wijden.

En nu word je vermoord, omdat je beweert dat je een Christen bent of beweert dat je in Jezus en God gelooft. 

Het is gewoon ongelooflijk verschrikkelijk, om zelfs maar te denken dat je weet, dat mensen door zo’n tijd moeten gaan, maar dit is echt Gods toorn, die over deze aarde zal worden uitgestort….
Ik kan jullie niet genoeg aansporen, als jullie dat nog niet hebben gedaan; ik smeek jullie om jezelf alsjeblieft over te geven en om vergeving te vragen….
Het is het niet waard om door die 7-jarige verdrukking te gaan! 

Wij zijn de ‘Weerhouder’, en de weerhouder moet weggenomen, verwijderd, worden, zodat de antichrist kan opstaan…. 

Ik ben hier niet om jullie te overtuigen tot enige vorm van religie, of iets dergelijks, maar als ik je zou kunnen aanmoedigen om te geloven in God, in Jezus Christus, en Zijn Heilige Geest toe te staan om je te leiden in je onderzoek… dat is alles wat ik kan doen, mensen aanmoedigen om die weg te gaan. Ik ben hier slechts om het zaadje te planten. Laat God toe om het te bewateren. 

De weg is vrijgemaakt; de 7 jarige verdrukking staat op het punt zich te ontvouwen, en het is aan jou om die beslissing te nemen. Blijf niet achter. Vertrouw nu op God, in Jezus, voordat het te laat is.
Ik zie jullie bij de volgende.” – Brad

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/visioen-van-een-16-jarige-jongen-van-de-grote-verdrukking-in-realtime/

 

You may also like