Klokkenluider National Health Service onthult wat er werkelijk plaatsvindt in ziekenhuizen

“We hebben heel Cornwall gesloten voor drie mensen in het ziekenhuis!” zegt een gezondheidsassistente, die publiekelijk ontslag nam en onthult, dat ze tijdens het hoogtepunt van de pandemie ‘geen werk te doen had’. 

De bewering van de NHS, dat ziekenhuizen overspoeld worden, etc… “het zijn allemaal leugens!”
De Engelse Shelley Tasker, 43, uit Camborne, Cornwall, nam ontslag uit het Treliske Hospital (ook wel Royal Cornwall Hospital genoemd). Zij hield buiten voor de mensen een toespraak, en onthulde wat er achter de gesloten deuren van NHS-ziekenhuizen gebeurde…

Drie weken geen werk op hoogtepunt plandemie

Shelley nam publiekelijk ontslag: “Dit gebeurt er echt in de ziekenhuizen!” Ze zei, dat ze op het hoogtepunt van de Coronacrisis ‘drie weken lang geen werk had’.

In een video, die gedeeld wordt, is te zien hoe Shelley mensen vertelt ‘wat er echt gebeurt’ in de ziekenhuizen. Met een microfoon in haar hand, zegt ze: “Ik heb altijd van onze NHS gehouden, maar het is niet langer onze NHS. De NHS wordt gerund door de corrupte overheid. Gezondheidszorg bestaat niet meer. We kunnen niet naar de tandarts. Op het hoogtepunt van de pandemie had ik drie weken lang geen werk, omdat er geen patiënten waren. We hebben een speciale Corona-afdeling. Geen enkele afdeling is overspoeld met patiënten, en dat gebeurt nog steeds niet.”

 

“Ik kan niet langer liegen!”

Grieppatiënten worden met opzet gerekend als Coronapatiënten: “Griep- en Coronagevallen worden niet langer van elkaar gescheiden”, zegt Shelley. “Het aantal griepgevallen is aanzienlijk gedaald. Waar is de griep gebleven?”

De coronatest is helemaal niet geschikt en ontworpen voor Corona: “In 94% van de gevallen gaat het om fout-positieven.”

“Ik neem vandaag publiekelijk ontslag. Ik draag dit uniform voor de laatste keer. Er is geen weg meer terug voor mij. Ik kan niet langer liegen. Vrijdag heb ik een screenshot gedeeld van de Coronacijfers, het aantal Coronapatiënten in het Treliske Hospital, omdat dit openbare informatie zou moeten zijn,” zegt Shelley.

“Op vrijdag lagen er in Treliske drie mensen met Corona. Geen sterfgevallen. Drie Coronapatiënten, verspreid over Treliske, West Cornwall en Hayle Hospital! Er zijn in de afgelopen 7 maanden 76 mensen gestorven in deze drie ziekenhuizen. Ik heb vertrouwelijke informatie gedeeld, omdat mensen dit moeten zien.”

 

Veel steun

“Veel mensen spreken zich uit. Vele artsen en verpleegkundigen zijn naar buiten getreden. Ze moeten nu bureauwerk doen en hebben allemaal een advocaat in de arm genomen.”

Shelley zegt ook, dat de lockdowns niet helpen tegen het virus: “Onze economie gaat crashen. Mensen zullen verhongeren. Denk je echt dat dit maar één maand gaat duren?”

“Wat is er sociaal aan social distancing? De moeder van een vriendin van mij heeft zelfmoord gepleegd. Wanneer komt hier een eind aan? Weg met social distancing! We moeten terugvechten!”

De gezondheidsassistente krijgt veel steun. “Dappere vrouw,” zegt iemand. “Dank je voor je eerlijkheid. Jammer dat er niet meer mensen zijn, die zich uitspreken,” zegt een ander.

 

Whistleblower reveals: What’s been going on behind closed doors of NHS hospitals

Thank you, Shelley, for you brave actions. Fantastic that you dared to speak the truth; for that, real courage is needed! This is extremely important for people to know. Share this video, dear people, now you still can!

Meer mensen, ook in Nederland, durven de waarheid te filmen en erover te praten.
In het Vlietland Ziekenhuis, Schiedam, waren er ook veel lege bedden te zien en was het vrij rustig in de gangen… En een voedingsassistente in Nederland merkte op, dat er dingen niet kloppen op haar werkplek…

 

Bron:

https://www.dailymail.co.uk/femail/article-8916871/Whistleblower-NHS-worker-reveals-whats-REALLY-going-NHS-hospitals.html

You may also like