Pandemie: ‘Ik had een droom over ‘Disease X’

‘De man die morgen zag’ zag een veelheid aan rampen, die naar Amerika komen, waaronder een nu nog onbekende ziekte. Zal dit de geplande ‘Ziekte X’ zijn?

Eindtijdnieuws.com
1 april 2024

 

Ja, er zijn zelfs al boeken over een ‘verschrikkelijke ziekte zonder naam’ geschreven….

‘De meeste mensen zijn kil en ongevoelig geworden, door wat zij op tv en in films zien. En omdat het niet echt is, – en zelfs als het echt zou zijn – hebben velen de neiging om het te verwerpen.

Maar wat als je iets op een ‘groot scherm’ te zien krijgt, dat wel echt is?

En je weet dat het echt is, en dat het eraan komt. Wat doe je dan? Wat doe je daarmee?
Een afschuwelijke scène, veel pijn, lijden en vernietiging op een onbegrijpelijke en onvoorstelbare schaal. Hoe ga je daarmee om? Hoe accepteer je dat?
Dat is wat God mij gaf om jullie voor te waarschuwen….

Ik had een droom

En in deze droom zag ik veel verschillende scenario’s, kleine fragmenten, waarop Amerika vernietigd zou worden.
Eén van de dingen, die ik te zien kreeg, waren mensen die vol ziektes zaten. Hun vlees was zwart en groen, hangend met gapende wonden over hun hele lichaam. Opgedroogd bloed leek hen te bedekken. Ze zagen er erg ziek uit en gedroegen zich ook zo.
Nu, als je een ziek en uitgemergeld dier ziet, dan probeer je dat koste wat het kost te vermijden. Je weet niet of het hondsdolheid heeft, of wat dan ook maar.
Zo zagen deze mensen eruit. Ze waren ‘opgevreten’ door ziektes, hadden open wonden, en bij sommige wonden kon je de botten zien…. gapende wonden, waar de ziekte hun vlees tot op het bot had opgegeten! Dit was een afschuwelijk en beangstigend gezicht. Er waren slechts een paar mensen, maar alles wat ik zag was dat ze waren aangevreten door ziekte.

Er was geen eten en geen schoon water

Mensen aten dingen, waar een hond ziek van zou worden. Mensen dronken ranzig water, wat velen zal doden. Ieders huisdieren, alle zwerfdieren, en alle dieren in het wild, waren allang verdwenen.

Voedsel en schoon water zullen zó waardevol worden….

dat een mens bij wijze van spreken al zijn goud zou inruilen voor een handvol bonen. En toekomstige miljonairs bewaren geen contant geld of goud [omdat ze weten dat het straks waardeloos zijn zal!], maar zij zullen rijk zijn aan voedsel en zelfs schoon water!

Ik geef jullie Ezechiël 7:19:

‘Hun zilver zullen zij op straat werpen en hun goud zal een voorwerp van afschuw zijn; hun zilver en goud zullen hen niet kunnen redden op de dag van de verbolgenheid des Heren; zij zullen zich daarmee niet kunnen verzadigen, noch daarmee hun binnenste kunnen vullen, want het is hun een struikelblok tot ongerechtigheid geweest.’  [Die dag verwijst naar de Verdrukking van 7 jaar, de Dag van Gods Toorn, van Gods oordeel over de gehele aarde.]

Er zijn wetenschappers, die een ziekte hebben ontwikkeld, die men ‘Disease X’ noemt

Zij beweren, dat het een sterftecijfer van 70% zal hebben. Bijna iedereen gaat eraan dood. Ik denk dat dat betekent, dat iedereen de ‘preventieve behandeling’ voor dit percentage ziekte moet kopen als ze willen ‘blijven leven’, en het zal niet duur zijn [of misschien zelfs gratis, met allerlei ‘voordelen’ op de koop toe].

Welke prijs zet je op je ziel?

Waar stopt dit allemaal? En vergeet dan niet alle ‘boosters’, die ze jullie ook nog zullen ‘verkopen’. Het ‘grappige’ is, dat ze de behandeling voor deze designerziekte al hebben! Laten we even rekenen…. Gooi er maar een getal uit: 200 dollar voor een dosis van deze zogenaamde preventieve behandeling. En dat zijn 7 miljard mensen….
Dat zal iemand véél geld gaan opleveren!

Op sommige video’s werkten wetenschappers aan ‘Ziekte X’

Ze lachten en maakten grapjes, en gaven elkaar schouderklopjes. Weet je, dit is ziek. Deze mensen amuseren zich met het maken van zo’n afschuwelijke ziekte, om op de wereld los te laten.
Dit was wat ik te zien kreeg. Ja, er komen slechte tijden aan en ik, Tony, heb er veel van gezien.’

En daarom wil je niet hier zijn als het ergste komt.
Don’t be scared; be prepared, and pray!

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/voorspellend-programmeren-het-wef-zal-woensdag-een-bijeenkomst-houden-preparing-for-disease-x/

https://eindtijdnieuws.com/ziekte-x-bereid-je-voor-op-nog-een-pandemie/

https://eindtijdnieuws.com/?s=Disease+X

 

Bron:

Tony Lamb

You may also like