Europa lanceert voedselcrisis-wargames waarin een georkestreerde wereldwijde voedselcrisis wordt gesimuleerd

Het is het jaar 2024 – “Voedseltekort in Europa? De vraag is alleen wanneer, maar ze luisteren niet”, zegt een onbekende stem in een video-uitzending. Het publiek zit rustig en luistert…. 

Eindtijdnieuws.com
18 maart 2024

 

Ze [TPTB] zijn van plan om de stad volledig af te sluiten van alles: brandstof, elektriciteit, benzine en voedsel! – Wijlen John Todd inzake wereldovername

Europa speelt een voedselcrisis oorlogsspel, rapporteert Bloomberg

The Powers That Be verwachten niet alleen een voedselcrisis, zij zijn ook de veroorzakers ervan! 

Overheden van de Europese Unie zijn een wereldwijde voedselcrisis aan het simuleren….

daarbij de ‘schuld’ gevend aan de door hen gestarte oorlog tussen Rusland en Oekraïne. Ook de klimaatcrisis – door hen veroorzaakt – blijft niet vrij van ‘schuld’. En natuurlijk hebben de protesterende boeren het allemaal gedaan en daardoor de bevoorradingsketens van supermarkten verstoord. En het voorbeeld van hoe drastisch hun CONVID plandemie de toeleveringsketens kon verstoren, kwam ook aan bod. Paniek zaaien is nog steeds een trend.
Oh, wat zijn de Europese ambtenaren toch ongerust over de komende voedselcrisis!

Bloomberg geeft slechts enkele details aan het grote publiek over een conferentie, die vorige maand in Brussel werd gehouden. Deze conferentie voorziet een voedseltekort in Europa, van 2024 tot 2025. Dus niet alleen in Amerika, beste mensen.

‘Een volslagen voedselcrisis!’

Gedurende twee dagen vorige maand, in het centrum van Brussel, kwamen zo’n 60 ambtenaren van de Europese Unie en regeringen, ‘experts’ op het gebied van voedselzekerheid, vertegenwoordigers van de industrie en een paar journalisten bijeen, om de ‘mogelijkheid’ onder ogen te zien van iets, dat een paar jaar geleden nauwelijks op de radar verscheen: ‘een complete voedselcrisis’.
Piotr Magnuszewski, een systeemmodelleerder en spelontwerper, die voor de VN heeft gewerkt, hielp bij het samenstellen van het game scenario voor de conferentie. Hij zei tegen de deelnemers: “Verwacht een zekere mate van chaos”, en waarschuwde: “Het kan zijn dat je soms in de war bent en niet genoeg informatie hebt. Er zal tijdreizen plaatsvinden”.

Is Bloomberg een Illuminati groep?

Wanneer u nog niet op de hoogte bent, waar Bloomberg zijn tentakels in heeft, dan kunt u dit hier lezen.

 

Enkele scenario’s die werden gesimuleerd

Hieronder staan enkele van de scenario’s, die de deelnemers aan het wargaming evenement vorige maand voorgeschoteld kregen: 

Mislukte oogsten

“En dus is het 2025, en zijn er meer mislukte oogsten. Dit heeft gevolgen voor de prijzen van diervoeder, waardoor de vee- en visproductie afneemt. Sommige schepen met gewassen wenden zich af van Europa, om elders hogere bieders te bedienen.” 

Palmolie exportbeperkingen

“De exportbeperkingen voor palmolie in Azië leiden nu tot een verminderde aanvoer van dagelijkse basisproducten, van margarine tot brood. Beschuldigingen van hebzucht, ‘desinformatie en complottheorieën’ verspreiden zich.”

Kunstmeststoffencrisis

“De kosten van kunstmest en energie, die nodig zijn om gewassen te verbouwen en kassen draaiende te houden, zijn omhooggeschoten in de nasleep van de ‘Russische invasie in Oekraïne’.” 

Onrust op straat door plaatselijke tekorten

“Later in 2025 ontrafelen de zaken zich verder. Dieven plunderen supermarkten. De politie heeft moeite om rellen in de steden in te dammen. Mensen in Duitsland kunnen geen vis en vlees meer vinden in de supermarkten. Veehouders gaan failliet.” 

Volkswoede richt zich op elites en bedrijven

“Ondertussen verschuift de aandacht van het publiek naar de woekerwinsten van grondstoffenhandelaren. Kleine boerderijen vallen als dominostenen om, terwijl de aanvallen op immigranten steeds algemener worden. “Is de EU een zinkend schip?”, vraagt iemand in de video.”

 

Afkicken van vlees

Wat betreft de zogenaamde ‘oplossingen’, is het opvallend dat de deelnemers aan de conferentie te horen kregen, dat het gewone volk zou moeten afkicken, moeten ontwennen van vlees eten.

En omdat de elite het niet voor mekaar kreeg om het volk vrijwillig aan de insecten te krijgen als vleesvervanger, zijn ze in het verborgene reeds begonnen om de beestjes te verstoppen in plantaardig voedsel, onder andere, meestal bewerkt voedsel (wat men dus beter kan vermijden)!

‘Gezondere’ opties & voedselvoorraden ‘bewaken’?

Op dag twee was er weinig bezwaar tegen het idee dat diëten moeten verschuiven naar zogenaamde ‘gezondere’ opties en minder vlees eten [voor de massa]. Vragen doemden op over hoe de voedselvoorraden nu het beste beheerd en gecontroleerd kunnen worden, en hoe het niveau van de voorraden [voor de elite en de invloedrijken] daarbij bewaakt kan worden.

Laat u niet misleiden!

Wie de voedselvoorraden gaat ‘beheren’ [lees: reeds aan het controleren is], is ook geen verrassing meer voor sommigen, die zich niet lieten misleiden door zowel de alternatieve als mainstream media. Doe uw eigen onderzoek.
Wanneer de elite een simulatie van een crisis oefent, weten we hoe laat het is en wat er voor de mensheid in de maak is, ‘verborgen in het volle zicht’, ja, middels een videopresentatie.
En het hoeft zeker geen ‘beangstigend scenario’ te zijn, zoals de schrijver van het bronartikel, die Bloomberg promoot, suggereert.

 

Food Alert Crisis Scenario

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Zie ook:

Infertile Soil – Food Shortage | EAS Scenario | Emergency Alert System | Day 1

 

Don’t be scared; be prepared, and pray
GodLove, and JesusWins!

 

Bronnen:

Bloomberg News (= 66, 69, 201): ‘Europe’s New Security Nightmare Is Food Supply’

Europe Is Alarmed Enough To Begin Wargaming A Food Crisis

You may also like