Voedsel geproduceerd van afval | DARPA zoekt ’topchef’ voor 3D geprint voedsel

Het ‘voedsel’ van de toekomst? 3D geprint eten op uw bordje… en wat dacht u van ‘Soylent Green’? DARPA kijkt naar het financieren van de creatie van soylent green.

Het Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA) financiert het creëren van 3D geprint voedsel uit gemengd afval. Vervolgens wil men het serveren aan de mensheid, wanneer het traditionele, natuurlijke, gezonde voedsel niet beschikbaar is. Denk bijvoorbeeld aan een plandemie en aan rampen.

Lege schappen

De elite heeft er inmiddels voor gezorgd, dat er overal in de VS lege schappen worden gevonden, en de reguliere media belooft dat de situatie alleen maar erger zal worden. De toeleveringsketen van voedsel en onderdelen bezwijkt onder de druk van de Coronamaatregelen, quarantaines en onder de desastreuze gevolgen van het ‘vaccin’. Wat is de agenda achter deze duidelijk geconstrueerde voedseltekorten?

De elite heeft haar oplossing al voor ons klaarliggen

DARPA nodigt innovators van kleine bedrijven uit, om ideeën in te dienen voor het omzetten van cellulaire biomassa, – die wordt gemaakt via haar ReSource-programma – in veilig, visueel aantrekkelijk, eetbaar en smakelijk voedsel. Het gegenereerde ‘voedsel’ kan het leger en de burgers ondersteunen in dit soort geconstrueerde noodgevallen.

Wat is het doel van DARPA’s ReSource Programma?

Het doel van het ReSource Programma is om het leger, maar ook de burgers, te voorzien van een geïntegreerd systeem, om plastic en ander energierijk afval, om te zetten in voedsel en andere strategische chemicaliën. De ontwikkelde technologieën zouden moeten functioneren in sobere omgevingen, om missies op lange termijn uit te breiden, door afval van eenmalig gebruik aan te pakken en afgedankte materialen als grondstof te hergebruiken, waardoor de logistieke lasten en risico’s, die samenhangen met de levering van voorraden, worden verminderd.

Van drinkwater tot voedsel tot lijmen…

DARPA’s ReSource Programma is gericht op het ontwikkelen van veelzijdige, duurzame systemen, die plaatselijke grondstoffen en gemengd afval gebruiken, om snel een breed scala aan producten op aanvraag te produceren, variërend van drinkwater en eetbare macronutriënten tot smeermiddelen, vezels en lijmen ter ondersteuning van expeditionaire eenheden en humanitaire hulpoperaties.

Wat zijn natuurlijke macronutriënten?

Macronutriënten helpen ons om te groeien, ontwikkelen, repareren, energie en een goed gevoel te geven. Ze hebben elk hun eigen rol en functies in het lichaam. Macronutriënten verwijzen naar de drie basiscomponenten van elk dieet – koolhydraten, vet en eiwitten – met een vierde, water. Macro, wat ‘groot’ betekent, verwijst naar het feit, dat deze voedingsstoffen in grotere hoeveelheden nodig zijn. Bijna elk voedingsmiddel heeft een combinatie van macronutriënten, maar het verschil zit hem in de samenstelling van deze macronutriënten.

Aangekondigd op 23 november 2021, heeft het Innovative Nutritional Formulations Programma tot doel ‘eetbare biomassa’ om te zetten in smakelijke voedselrantsoenen op grote schaal, onder sobere omstandigheden voor rampenbestrijding, als een back-up voedselvoorziening voor onderzeeërs en vliegdekschepen, en om kwetsbare aanvoerlijnen aan te vullen. Naast het leveren van ‘voldoende calorieën, vitamines en voeding’ voor mensen op ontoegankelijke locaties, heeft het programma onder andere tot doel om de middelen en materialen ter plekke te maximaliseren en te genereren.

Het voedsel wordt beoordeeld op veiligheid en smaak

Hoewel, DARPA zegt, dat het product moet worden beoordeeld door middel van chemische analyse, in plaats van door het daadwerkelijk te eten, te proeven! Het moet ook voldoen aan de voedingsbehoeften van verschillende populaties en een lange houdbaarheid hebben, of de biomassa en eindproducten nu bedoeld zijn voor een kleine bevolking in een afgelegen gebied, of voor gevechtsvliegtuigen op een schip, waar het kan worden opgeslagen onder gecontroleerde temperaturen en vochtigheid.

Degenen die een voorstel doen aan DARPA, kunnen de cellulaire biomassa ontwikkelen tot vloeistof, poeder, pasta of zelfs eetbare inkt – zolang het maar geprint kan worden in 3D en een lage voetafdruk heeft en minimale logistieke technologieën vereist’, aldus DARPA. Andere overwegingen zijn sterilisatie- of pasteurisatievereisten, de inkoop van materialen op locatie, en compatibiliteit met het ontwerp van het totale systeem.

Dit tweejarige programma, dat in 2019 schijnt te zijn gestart, bevat tussentijdse gereedheidstests met toenemende moeilijkheidsgraad.

Uiteindelijk wil DARPA een flexibel platform dat gebruikers kunnen aanpassen, om aangepaste voorzieningen te creëren op basis van hun individuele behoeften op grote schaal onder verschillende omstandigheden.

DARPA kijkt dus naar het financieren van de creatie van ‘Soylent Green’.
Of is dit slechts het topje van de ijsberg, wat zij nu in het openbaar bekendmaken?
Een van de definities van soylent in het Nederlands is: een ongewenst, flauw en kunstmatig voedingsmiddel, als vervanging voor echt vlees.
Het mag duidelijk zijn dat de elite al veel langer bezig is met het omzetten van afval, en graag zien zij dat de mens, Gods schepping, zijn eigen afval eet.

 

Japanse wetenschappers maken vlees van poep

Iemand trek in poepburgers?
Ja, u leest het goed. De Japanse wetenschapper Mitsuyuki Ikeda van het Okayama laboratorium gelooft vast en zeker dat het perfect goede eiwitten zijn, die u en ik naar zee zenden via het riool. Deze professor heeft een manier gevonden om het te extraheren, te mengen met biefstuksaus, en er een fecaal feest van te creëren, geschikt voor een koning!

Volgens Digital Trends gaat het om 63 procent eiwit, 25 procent koolhydraten, 3 procent lipiden en 9 procent mineralen. Bovendien, het is rood gekleurd, zodat je niet weet dat het poep is.

“In de eerste tests zeggen mensen dat het zelfs naar rundvlees smaakt”, meldt Digital Trends.

Professor Ikeda en zijn collega’s zeggen, dat het de perfecte oplossing is voor het verminderen van afval en ‘de uitstoot van flatulente koeien’.

 

Soylent Green is realiteit

Soylent Green - it's people - crackers

Vermoedelijk niet zoals in deze afbeelding wordt voorgesteld, maar in 1973 werd de bevolking al wel geconditioneerd door middel van de film ‘Soylent Green’:

 

WATCH: SOYLENT GREEN (1973) – FULL FILM

 

Vrijmetselaar Vernon Coleman ‘voorzegde’ het volgende:

‘Binnenkort drinkt u oma!’

 

Soylent Green is ook McDonald’s

Het is in ieder geval geen 100% rundvlees.
Mogelijk heeft u in het verleden ook de nieuwsberichten gelezen over de ontdekking van mensenvlees in vleesfabrieken van McDonalds, en zelfs kindertandjes in hun voedsel?

De laatste jaren is er veel controverse geweest over het eten, dat bij McDonald’s wordt geserveerd. De laatste speculatie over het vlees, dat deze beroemde fastfoodketen gebruikt, overtreft echter alle verwachtingen. Onlangs is een rapport gepubliceerd dat een schokkende audiobiecht bevat van een man, die beweert dat McDonald’s menselijk vlees gebruikt als vulmiddel in hun ‘100% rundvlees hamburgers’, samen met bewezen feiten dat McDonald’s is beschuldigd van het gebruik van vleesopvullers, gemaakt van wormen. Dit wordt echter allemaal ontkracht door de zogenaamde ‘FactCheckers’. Ik heb hier helaas ook geen audio’s of bewijzen van.

Dit rapport had voedselinspecteurs ertoe aangezet om de zaak eens grondiger te onderzoeken…
Naar verluidt vonden zij mensen- en paardenvlees in de vriezers van een McDonald’s vleesfabriek van Oklahoma City. Inspecteurs vonden ook mensenvlees in verschillende vrachtwagens, op weg om hamburgers bij de fastfoodrestaurants te bezorgen. Er zijn rapporten die suggereren, dat bij het inspecteren van McDonald’s fabrieken en voedselrestaurants in het hele land, voedselautoriteiten mensenvlees vonden op maar liefst 90% van de locaties! Terwijl er paardenvlees werd gevonden op 65% van de locaties. In de woorden van FBI-agent Lloyd Harrison voor Huzler: “Het ergste is dat het niet alleen mensenvlees is, maar ook kindervlees. De lichaamsdelen werden gevonden in de Amerikaanse fabrieken, en werden te klein geacht om volwassen lichaamsdelen te zijn. Dit is echt verschrikkelijk”.

Kannibalisme bestaat reeds duizenden jaren

In feite zijn er vandaag de dag een paar stammen, die het nog steeds beoefenen als een culturele cultus. Helaas is kannibalisme ook aanwezig in de moderne wereld. In 2013 werd een Noord-Koreaanse man ter dood veroordeeld voor het doden van zijn kinderen voor voedsel. In Amerika werden de mensen, die het eten van mensenvlees steunden, Jeffrey Dahmer en Albert Fish, krankzinnig verklaard.

Nu wordt er van McDonald’s fastfoodrestaurants verwacht, dat ze antwoorden geven aan hun consumenten. Maar doen ze dat ook, of gaan ze ons voorliegen? Hoe lang wordt dit mensenvlees al gebruikt? Waar komen die kinderen vandaan? De McDonald’s faciliteiten worden grondig onderzocht, beweert de fakestream media, en de autoriteiten hopen al deze vragen zo snel mogelijk beantwoord te hebben. Wat u ondertussen kunt doen, is deze plaatsen en hun eten helemaal vermijden!

 

Bronnen:

https://gcn.com/emerging-tech/2021/11/darpa-seeks-top-chef-for-3d-printed-food/316299/

https://govtribe.com/opportunity/federal-contract-opportunity/resource-hr001119s0084

You may also like