Voor welke voedingsmiddelen gaat u zelfs nog meer betalen in 2023?

…en 25 voedingsmiddelen, die de komende maanden mogelijk uit de supermarkt zullen verdwijnen. De kosten van voedsel, onder andere, blijven tot in 2023 stijgen.

Eindtijdnieuws.com
4 november 2022

 

De wereldwijde voedselprijzen hebben hun grootste sprong gemaakt in ruim 40 jaar!

De prijzen voor de dagelijkse levensbehoeften zullen blijven stijgen tot in 2023, voorspellen de mainstream media, totaal gecontroleerd door de Illuminati. De enorme stijging van de productiekosten heeft fabrikanten al genoodzaakt om de prijzen te verhogen. En de rekening voor levensmiddelen zal tot zeker het begin van volgend jaar verder oplopen, waarschuwen zij u verder. Vooral brood en andere gebakken producten moeten nog fors duurder gaan worden. En dat niet alleen, er zijn nog veel meer levensmiddelen, die fors duurder gaan worden, want ook de brandstofkosten blijven stijgen.

Veel basislevensmiddelen dreigen zelfs te verdwijnen

Veel van de basisproducten, die we elke dag consumeren en aan gewend zijn geraakt, dreigen in de komende maanden en jaren uit onze winkels te verdwijnen.
Kijk eens naar de schappen van uw plaatselijke supermarkt. Hoe kaal is de vleestoonbank? Waarschijnlijk veel leger dan in 2019. De plandemie veroorzaakte de sluiting van verschillende vleesfabrieken en ongekende arbeidsverstoringen in de sector, waardoor de prijzen van vlees, gevogelte en varkensvlees uiteindelijk met 20 procent of meer stegen.

Van nu af aan zullen de vleesvoorraden nog krapper worden!

Dat is de verwachting… vooral nadat veeboeren miljoenen stuks vee hebben verkocht, met name in de VS. Aangezien het jaren duurt om vee groot te brengen, totdat het de juiste grootte en het juiste gewicht voor de slacht heeft bereikt, zal onze nationale vleesvoorziening in de nabije toekomst waarschijnlijk onder druk blijven staan.

Melk is een bijna universeel basisvoedsel

Door een tekort aan gras en graan voor koeienvoer, dat boeren deze zomer hard heeft getroffen, werden veel van hen gedwongen om hun koeien veel eerder dan normaal te verkopen, wat betekent dat deze koeien niet zullen fokken, en dus geen melk zullen produceren. Ze worden dan al op jonge leeftijd geslacht. Dus melk en zuivelproducten zullen veel moeilijker te vinden zijn in de komende maanden, en de prijzen zullen ook aanzienlijk hoger zijn!

‘De ondergang van onze geplande voedselvoorzieningsketens is een slow-motion treinwrak, dat zich voor onze ogen ontvouwt.’ De komende jaren zullen ongelooflijk uitdagend zijn. Miljoenen en miljoenen mensen zullen te maken krijgen met voedselonzekerheid, honger en hongersnood. Het tijdperk van overvloed is voorbij, zeggen ze, en nu zullen we allemaal te maken krijgen met beperkte mogelijkheden en buitensporige prijzen. Daarom heeft de elite voor u vandaag 25 specifieke voedingsmiddelen opgesomd, waar binnenkort, of nu al, een groot tekort aan is en waarvan de prijzen nu al door het dak gaan:

#1  Vlees
Als oplossing, denk aan vleesvervangers! Leer anders te koken, met andere, nieuwe ingrediënten, die u misschien nog niet kende.

#2  Melk en zuivelproducten

#3  Tarwe en tarweproducten

#4  Granen, zoals tarwe, boekweit, gierst, mais, rijst

#5  Plantaardige oliën, zoals palmolie, koolzaadolie, zonnebloemolie
Het is ook verwerkt in vele producten tegenwoordig.

#6  Suiker

#7  Mosterd 

#8  Honing 

#9  Kersen 

#10 Koffie
Binnen 10 jaar zou 80% van alle koffie verdwenen kunnen zijn. Denk aan de vele alternatieven voor koffie, zoals Yerba mate, tarwegras, matcha, guaraná, groene thee.

#11 Wijn 

#12 Aardappelen 

#13 Bier 

#14 Bananen
‘Volgens een recente studie van de Universiteit van Exeter zou de soort in 2050 uitgestorven kunnen zijn’… Ja, als het aan de elite lag.

#15 Cacao, zoals chocolade en rauwe cacao   

#16 Sojabonen 

#17 Aardbeien
Aardbeien zouden binnenkort weleens kunnen verdwijnen uit onze supermarkten. 

#18 Ahornsiroop
Binnen 10 jaar zou de hele branche verdwenen zijn. 

#19 Pinda’s 

#20 Vis 

#21 Tomaten
Kweek ze eenvoudig zelf uit gekochte tomaten bijvoorbeeld; leer nieuwe dingen.

#22 Blauwe bessen of bosbessen
Ja, ook dit fruit zou uitgestorven raken, aldus de rijke elite. 

#23 Maïs 

#24 Sinaasappels en andere citrusvruchten 

#25 Amandelen

Dit is slechts een deel van de lange lijst van voedingsproducten, die in de toekomst moeilijker te vinden zullen zijn. Bovendien zal het ook per land verschillen, denk ik.

 

Don’t be scared; be prepared, and pray

 

Bron:

Prominent Illuminati- en/of Vrijmetselaarskanaal

You may also like