De media pusht, ‘De tijd is nu’ om mensen te eten, naast maden, larven, krekels, rupsen, termieten, meelwormen, kakkerlakken…

Zweedse wetenschapper zegt dat mensen ‘gestrikt’ moeten worden om kannibaal te worden, met het doel om ‘klimaatverandering te bestrijden’.

Eindtijdnieuws.com
28 juli 2022

 

Ja, u leest het goed! De globalisten willen de mensheid zover krijgen dat ze het kannibalisme zullen omarmen.

Op de Zweedse televisie zei professor Magnus Soderland, dat het nu de tijd is voor de mensheid om ‘attent te worden gemaakt’ op het idee, om mensenvlees te verslinden. Want, zo zegt men, het is duurzamer dan vlees en zuivelproducten – ja, zelfs duurzamer dan het eten van insecten – wanneer onze voedselbronnen in de toekomst schaars gaan worden.

De fakestream media probeert u wijs te maken dat dit ‘de juiste beslissing is’, de juiste oplossing voor een probleem, welke de elite zelf aan het creëren is.

Naast kannibalisme, ook insecten en huisdieren

De professor vertelde zijn publiek daarbij ook, dat mensen insecten moeten eten, en, zet je schrap… ook hun dode huisdieren! Professor Soderland is slechts de meest recente prominente figuur, die kannibalisme aan de man weet te brengen. En dit absurde nieuws wordt meteen opgepikt door vele zogenaamde alternatieve media nieuwswebsites, die, net als deze professor, een agenda hebben af te werken.

Amerikaanse publieke omroep

Daarnaast moedigt de Amerikaanse publieke omroep de mensen eveneens aan, om die ‘smakelijke’ insecten toch maar eens te gaan eten, allemaal voor het ‘goede doel’: de klimaatverandering agenda.

‘Eet insecten’, was in 2021 het nieuwe voorstel van het World Economic Forum (WEF)

Hier vindt u een eerdere promovideo van het WEF over ‘eetbare insecten’.

Insecten, onkruid, synthetisch vlees…

De globalisten, inclusief al hun mainstream en alternatieve media die zij aansturen, proberen mensen te overtuigen om, naast mensen, insecten te gaan eten. Maar insecten eten is uiterst vernederend! Daarom pusht de elite deze als een ‘duurzame’ eiwitbron voor de boeren, die hier natuurlijk niet van gediend zijn. Zij dringen erop aan dat de boeren insecten, onkruid, en synthetisch ‘vlees’ eten, omdat insecten ‘minder hulpbronnen verbruiken dan traditioneel vee’.

Meelworm binnenkort op de markt als ‘nieuw voedsel’

De EU zal meelwormen gebruiken, die in hun geheel, of in poedervorm, in voedsel worden gegeten.
‘De Europese Unie heeft geoordeeld, dat het larvale stadium van de Tenebrio molitor kever, de meelworm, veilig is voor mensen om te eten. En het zal binnenkort op de markt komen als ‘nieuw voedsel’, aldus het WEF.

Uit een recent artikel deze maand kunnen we vernemen:

Amerikaanse meelwormproducent geeft prioriteit aan duurzame energie en afvalvrije praktijken in zijn nieuwe fabriek. Beta Hatch, momenteel de grootste producent van meelwormen in Noord-Amerika, is blijkbaar al aan het produceren. De eindingrediënten worden gebruikt in voer en kunstmest…. dus komt het in onze voedselketen terecht, en eten we het mogelijk alsnog! Het bedrijf suggereert dat het enorme opbrengsten maakt, of kan maken!

Beta Hatch begon rond december 2021

Zij heeft de afgelopen zes maanden de biologie opgeschaald. Volgens zeggen zijn ze de fokpopulatie meelwormen aan het opbouwen en uitbouwen!
Het personeelsteam is sinds augustus vorig jaar meer dan verdubbeld in omvang, dus ze zijn goed gepositioneerd voor verdere groei. Dit jaar nog willen ze een nieuwe onafhankelijke faciliteit bouwen, die zich alleen richt op het kweken van larven.

“De kans is groot dat we het eiwitpoeder en de olieproducten ook decentraal kunnen verwerken. Als een klant een meer op maat gemaakt ingrediënt nodig heeft, worden de hele, gedroogde gemalen producten naar een verwerkingslocatie verscheept voor verdere verfijning”, laat het bedrijf weten.

Proef met zalmachtigen

Het bedrijf heeft onlangs een proef met zalmachtigen uitgevoerd, die naar verwachting dit jaar zal worden gepubliceerd en deel zal uitmaken van een dossier voor wettelijke goedkeuring van meelworm voor deze vissen.

“Die gegevens toonden een succesvolle vervanging van vismeel, met insluitsels tot 40%. Dat is waar veel van onze eiwitten en olie nu naar toe gaan, in ‘ontwikkelingswerk’.”

Uitwerpselen en uitscheidingen van insecten

Naast zalmachtigen werkt het bedrijf samen met de bredere industrie, om de uitwerpselen of uitscheidingen van insecten ‘goedgekeurd te krijgen’ voor gebruik in diervoeders, en om dat soort meelworm ingrediënten uit te breiden voor gebruik in huisdiervoeding en de pluimveesector.

Insecten in ‘genees’middelen

Daarnaast onderzoekt het ‘onderzoeksteam’ andere manieren, waarop insecten kunnen worden gebruikt, zoals bij de productie van geneesmiddelen, bijvoorbeeld om de productie van vaccins te ‘verbeteren’…. We kunnen inmiddels wel met vrij veel zekerheid weten, dat vaccins en andere Big Pharma medicamenten bizarre en zeer giftige ingrediënten bevatten, die niet onze gezondheid dienen!

Verder, een recente headline van Vrijmetselaar Dr. Mercola luidt als volgt:

DARPA, insecten, crazy wetenschap, en de mens: ‘je kunt je nergens verstoppen’

Mercola: ‘Eet vliegenlarven, wormen, vanwege hun ‘hoog eiwitgehalte’, geïnitieerd door het WEF van Klaus Schwab. Het is geen fictie; het is het voorstel voor de toekomst. Verder, gemanipuleerde virussen kunnen worden gebruikt, om genen in een doelsoort te bewerken, ook op erfelijke wijze. En, ‘Insect Allies’ is een DARPA-programma, dat is ontworpen om volwassen planten in een levende omgeving genetisch te modificeren, door insecten vrij te geven, die zijn geïnfecteerd met genetisch gemodificeerde virussen. En, onderzoekers in Singapore en DARPA in de VS hebben ‘op afstand bestuurbare insecten’ ontwikkeld. En zo gaat het uitgebreide artikel van deze gecontroleerde oppositie arts verder…

Van biosludge tot kraanwater

Rond dezelfde tijd wil de ‘alternatieve media’ ons nog een beetje extra angst aanjagen, door te melden dat Los Angeles, Californië, klaar is om biosludge, bioslib, te recyclen tot kraanwater… dus de bewoners van Los Angeles drinken binnenkort gerecyclede diarree en urine uit de kraan (mocht dit niet allang aan de gang zijn zonder ons medeweten).

Tot slot: de NOS

De Nederlandse fakestream media doet haar best om de bevolking nu weer wijs te maken, dat wetenschapper eruit zijn: dat de Corona plandemie zo goed als zeker op de dierenmarkt in de Chinese stad Wuhan is begonnen… U begrijpt het al, verwarring alom! En dat is nu precies wat deze globalisten graag willen: hersenspoeling, verwarring, nog meer angst, rebellie, volksopstand, geweld, chaos, en tenslotte een burgeroorlog.

 

Zie ook:

Voedsel geproduceerd van afval | DARPA zoekt ’topchef’ voor 3D geprint voedsel

 

Don’t be scared; be prepared, and pray for your food and drink

 

Bronnen:

Backup article Freemason Dr. Mercola: ‘DARPA, Insects, Mad Science, and Us: Nowhere to Hide’

https://nos.nl/artikel/2438437-wetenschappers-corona-ontstond-op-dierenmarkt-in-wuhan

US Public Broadcasting Encourages People to Eat “Tasty” Insects to Help Battle Climate Change

US Mealworm producer prioritizing sustainable energy and zero waste practices as its new facility

WEF in 2021: ‘Why we need to give insects the role they deserve in our food systems’

You may also like