In de eindtijdbeproevingen is God onze Beschermer | De komende voedsel catastrofe (The Economist)

Niet alleen voedseltekorten, maar er is zelfs sprake van vernietiging van voedsel! Joanie Stahl wil u bemoedigen en aanmoedigen te midden van toenemende angst en verwarring.

Eindtijdnieuws.com
25 mei 2022

 

‘Oorlog doet een kwetsbare wereld omslaan in de richting van massale honger.’ – The Economist

Ja, deze uitspraak is wat de Illuminati u heel graag wil laten geloven! Ondertussen gebruiken zij de georkestreerde oorlog tussen Rusland en Oekraine als een excuus voor de volgende georkestreerde gebeurtenis… de komende hongersnood, extreme droogte… En ‘Covid’, ‘de injectie’, ‘klimaatverandering’, ‘energietekorten’ en ‘inflatie’ waren al enkele pijlen uit hun kokers, die we voorbij zagen komen, allemaal bedoeld om ons nog meer onder controle te krijgen.

Het nieuwsweekblad The Economist is een Illuminati nieuwskrant, uitgebracht in het VK en de VS. Rotschild is één van de eigenaren van het blad. Uiteraard berust de afbeelding op het maartnummer niet op toeval, en spotten ze met de mens, recht in ons gezicht, verborgen in het volle zicht!

Middels gematria kunnen we echter weten:

The Economist = 56
All seeing eye = 56
Society of Jesus = 56 

The Economist Magazine = 222
Antichrist system = 222
The Beast of Revelation = 222

Hoewel men er de codetaal van de elite mee kan ontcijferen en verbanden zien, laat gematria alstublieft nooit een obsessie worden!

Verwar gematria ook niet met bijgeloof

Bijvoorbeeld, het occulte bijgeloof dat wanneer je iedere keer de getallenreeks 11:11 ziet, het ‘universum’ dan tot jou persoonlijk zou spreken… (wat dat dan ook moge zijn). Dit soort getallen zijn een manier van de ‘geestenwereld’ (demonen!) om met u te kunnen communiceren. Boze geesten maken hier handig gebruik van, om de mens in hun occulte wereld van numerologie te lokken. En misschien wil satan wel dat u zich op deze manier in zijn satanische numerologie gaat zitten verdiepen.

Over Joseph Acquaviva…

Om verwarring te voorkomen, weet dat Joseph Acquaviva nog een jonge Christen is. Hij heeft er zijn hobby of taak van gemaakt, om met gematria het dagelijkse nieuws van de elite te ontcijferen, om zo de fakestream medialeugens te ontmaskeren.

Ik weet dat de letter – Gods Woord lezen zonder de Heilige Geest – doodt. En zo ervaar ik ook dat het opdreunen van telkens hetzelfde bijbelgedeelte in een video, geen leven in zich heeft, maar geestelijk doodt. Er zit geen geestelijk leven in, hoe goed ook bedoeld.

Test de geesten of ze wel uit God zijn

Wanneer je Joseph’s leven gaat onderzoeken, leer je dat hij aan de cannabis (wiet, marihuana) is. Hij rookt het zelfs middels een vaporizer of vaporizer pen. Het vervelende is dat hij de mensen leert, dat het gebruik van cannabis gewoon voorkomt in de hele Bijbel, in zowel het Oude als het Nieuwe Testament: als zalfolie of geurende olie. En het meest ernstige is eigenlijk, dat hij de ervaringen van het gebruik van THC olie ziet als de werking van de Heilige Geest (of dat hij de Heilige Geest op de dag dan beter kan ervaren). Hij beweert dat hij alleen hierdoor ‘vrij’ is geworden van zijn verslavingen. Alleen, hij heeft niet in de gaten, dat hij nu vastzit aan een andere verslaving! En satan lacht zich een hoedje, omdat hij weer iemand heeft weten te misleiden en te binden.

Verder gelooft Joseph Acquaviva dat we allemaal ‘Christus’ kunnen worden, of zijn: ‘de I AM’, wanneer we gedoopt worden door Zijn Heilige Geest, die Joseph dus vermengd met de cannabis olie leugen, en tevens goedpraat door gnostische (satanische!) evangeliën erbij te gebruiken! Een cannabis kerk is daarom ook prima in zijn ogen.

Het viel me later op dat hij ook met minder belangrijk nieuws en met sportnieuws, bijvoorbeeld, bezig is om dit te ontcijferen… Maar goed, dat is zijn eigen keuze.

Ongeveer 3 jaar geleden is Joseph tot geloof gekomen, en Troy Brewer is een voorganger die hij volgt, die invloed op hem had. Ook deze voorganger is vermoedelijk niet zuiver, vraagt onder andere geld voor zijn preken, anders kun je ze niet beluisteren.

In dezelfde video zag ik Joseph ook enkele Vrijmetselaar handgebaren maken (zoals de driehoek), maar niet overtuigend genoeg nog voor mij om hem dan ook als Vrijmetselaar te bestempelen. Verdacht blijft het echter wel, mede omdat hij een Vrijmetselaar website promoot op zijn social media: Tommy Truthful TV. En Tommy promoot o.a. ‘Ritual of the Sovereign Grand Inspector General’!
En zo val ik bijna dagelijks van mijn stoel…

Aan de vruchten herken je dus de geest

Bovenstaande zijn dus de vruchten. Joseph Acquaviva kan verder ook boos worden als mensen hem niet geloven, echte boosheid in de video zelf…

Het is zo triest, en het maakt me bedroefd te zien hoeveel gelovigen misleid zijn, ook al waarschuw je hen. Ik was er ooit een van.

En daarom wil ik u bemoedigen met onderstaande video

In deze aflevering van A Minute to Midnite wordt Tony vergezeld door Joanie Stahl.
We zullen de komende dagen waarschijnlijk allemaal met de zwaarste beproevingen te maken krijgen. Met hongersnood, pestilentiën, pandemieën, economische ineenstorting, en andere ongekende gebeurtenissen. Maar God is en zal goed in staat zijn om door deze gebeurtenissen heen onze Behoeder, onze Bewaarder te zijn:

 

In the End Time Trials, God is Our Preserver – Joanie Stahl

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Onderzoek de dingen, en behoud het goede!

Test de vruchten van de ‘boom’ om te weten of ze wel of niet uit God zijn!
Want voorganger John Haller was helaas ook regelmatig te vinden onder de sprekers in A Minute to Midnite. Natuurlijk heb ik Tony vriendelijk op de hoogte gebracht, maar tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen.

John Haller, die één is met Doug Hamp, is helaas een Vrijmetselaar en dus verblind, bewust of onbewust. Ook is John Haller verbonden met Josh Peck en Kent Hovind. Ik bid voor deze mensen, omdat ik weet dat ook Vrijmetselaars/Luciferianen/satanisten/occultisten/New Agers Eindtijdnieuws bezoeken.

Dat soort afleveringen van A Minute to Midnite beluister ik dan ook niet, eenvoudig, omdat ik hierbij niet de Heilige Geest ervaar. In deze aflevering kon ik echter wel van Zijn Geest ervaren.
Dat de video een bemoediging mag zijn voor veel gelovigen, en naar ik hoop ook een aanmoediging voor veel niet-gelovigen! Ik houd van de manier waarop Joanie over haar eigen geestelijke leven praat en dit met ons wil delen.

 

Bronnen:

Aminutetomidnite

Joseph Acquaviva

You may also like