Nanotechnologie, gebruikt in vaxx, in 2.000 voedingsmiddelen, niet op etiket vermeld

Volgens experts zijn er 1.900 tot 2.500 voedingsmiddelen, die gebruikmaken van nano. Wist u dat schadelijke nanodeeltjes ook worden gevonden in babyvoeding?

Eindtijdnieuws.com
13 april 2022

 

Extreem kleine deeltjes van verschillende verbindingen worden gebruikt als voedseladditieven, met nog ‘onbekende’ effecten.

‘Onbekend’ is wat de mainstream media ons vertelt.

Verschillende ingrediënten, die men kan kopen in de supermarkt zijn, buiten ons medeweten om, gemaakt met behulp van nanotechnologie – een proces dat zilver, koper, goud, aluminium, silicium, koolstof, en metaaloxiden, naast andere metalen, omzet in deeltjes ter grootte van een atoom, die een miljardste van een meter groot zijn.

Het veel gebruikte titaandioxide is misschien wel het meest bekende additief. Andere, zoals siliciumoxide, calciumcarbonaat, ijzeroxiden en -hydroxiden, calciumsilicaat, tricalciumfosfaten, en synthetische silica’s, zijn slechts enkele van de additieven, die zich momenteel in uw voorraadkast bevinden.

Een nieuw ingrediënt sinds 1990

Nanotechnologie wordt sinds de jaren ‘90 op grote schaal gebruikt in de voedselproductie en -industrie. De componenten zijn onvoorstelbaar klein: een honderdste van de grootte van een mensenhaar. Een deeltje dat met het blote oog, of een gewone microscoop, niet te zien is. Waarom nano? Ze maken ons eten kleurrijker, helderder, romiger, of knapperiger, en ze houden het ook langer vers. Denk ook aan voedselverpakkingen, die nano bevatten. Dit betekent uiteraard ook winst, maar zijn dat de enige redenen om gif in ons voedsel, enzovoort, te stoppen?

In medicijnen

Additieven in nano formaat maken sommige medicijnen ook effectiever.

In talloze andere producten

Nanotechnologie wordt gebruikt bij de vervaardiging van alledaagse producten, zoals elektronica, speelgoed, kleding, schoenen, zonnebrandmiddelen, cosmetica, vitaminen en andere voedingssupplementen, drinkwaterzuivering, en nog veel meer!

Zeer schadelijk voor onze gezondheid

Omdat deze nanodeeltjes zo klein zijn, hebben onderzoeken aangetoond dat ze de bloed-hersenbarrière kunnen doorbreken. En dat is niet iets waar een weldenkend mens op zit te wachten. Nanodeeltjes kunnen ook door het lichaam circuleren en worden opgenomen in onze bloedbaan en organen. Ze kunnen de celwanden binnendringen, en ontstekingen en ziekten veroorzaken…

“Ze kunnen door de darmwand gaan en in de bloedbaan terechtkomen, wat een ontstekings- of immuunrespons kan veroorzaken”, vertelde Georgios Pyrgiotakis van de Harvard School of Public Health. “Ze kunnen zich ook ophopen in verschillende delen van het lichaam, waaronder de longen, het hart en de voortplantingsorganen.”

In een onderzoek van juli 2020 ontdekte een groep onderzoekers van de Universiteit van Massachusetts Amherst, dat titaniumdioxide, dat vaak wordt toegevoegd aan kauwgom, snoep, drankjes, en desserts, veranderingen veroorzaakte in de darmmicro-organismen van twee groepen muizen. Beide groepen kregen enkele doses titaniumoxide toegediend. De ene groep kreeg een vetarm dieet, de andere een vetrijk dieet. Na verder testen, om het effect van titaniumdioxide te isoleren, hadden beide groepen muizen een ontstoken dikke darm, wat kan leiden tot buikpijn en diarree. De zwaarlijvige muizen hadden ernstigere symptomen.

Vaccin technologie

Nanotechnologie wordt, zoals we weten, gebruikt in de mRNA COVID-19 vaccins, die wereldwijd worden gepusht. Maar wetenschappers, vanwege hun omvang, blijven pleiten voor meer toezicht op deze stoffen door de Food and Drug Administration (FDA). Omdat ze gemakkelijk de bloed-hersenbarrière passeren, kunnen ze daar blijvende schade veroorzaken. Desondanks wordt ons voorgelogen dat ze de voedselveiligheid verbeteren!

De Food and Drug Administration (FDA) is corrupt

De FDA: het agentschap dat belast zou moeten zijn met het toezicht op deze additieven. Het bureau classificeert momenteel nanodeeltjes in voedsel met de aanduiding: Algemeen erkend als veilig (GRAS) als de fabrikant hetzelfde ingrediënt al in zijn grotere, conventionele vorm gebruikt. En we vertrouwen de FDA?

The Epoch Times, de alternatieve media die dit bericht publiceerde, werd in 2000 opgericht door John Tang en andere Chinese Amerikanen, die gelieerd zijn aan de nieuwe religieuze beweging Falun Gong… Om u maar een voorbeeld te geven door wie een website gerund kan worden. Bovendien zijn ze pro-Trump, en hebben hem zelfs verdedigd. Ziet u de connecties?

“De deeltjesgrootte verdeling van een voedingsstof kan van invloed zijn op het vermogen, om door het lichaam te worden opgenomen, of om van voedselverpakking naar voedsel te migreren”, verklaarde de FDA in een richtsnoer uit 2007 over nanotechnologie in voedsel. Dus de FDA is al heel lang volledig op de hoogte.

De FDA beoordeelt niet categorisch alle producten van nanomateriaal, of anderszins waarbij nanotechnologie wordt toegepast, als echt goedaardig of schadelijk, schrijft The Epoch Times. ‘De FDA volgt de evoluerende wetenschap, en heeft een robuuste onderzoeksagenda om de veiligheid en effectiviteit van producten, die nanotechnologie gebruiken, te helpen beoordelen.’

De FDA Nanotechnology Task Force 2011

In 2011 werd de FDA Nanotechnology Task Force opgericht, om haar inspanningen te coördineren met onderzoekswetenschappers in de VS en wereldwijd. Het doel is om personeel op te leiden in de nieuwste wetenschap in ultramoderne faciliteiten, en om gezamenlijke onderzoeksprojecten zelfs aan te moedigen.

2017

“De productie en toepassing van nanodeeltjes in consumentenproducten is op een historisch hoogtepunt, vanwege het opkomende gebied van nanotechnologie”, verklaarde de FDA in een Grand Rounds webcast van 2017. Er was echter een groeiend probleem…

2020

Tegen 2020 meldde de FDA, dat de aanvragen voor de goedkeuring van producten, die nanotechnologie bevatten, de afgelopen 10 jaar enorm waren gestegen. Want volgens veel experts in de VS zijn er maar liefst 1.900 tot 2.500 voedingsmiddelen, die gebruikmaken van nanotechnologie.

 

Stappen om nanotechnologie in ons voedsel te beperken?

Als reactie op gezondheidsproblemen met deze producten, hebben landen over de hele wereld stappen ondernomen, om sommige of alle nanotechnologie in hun voedsel te beperken of zelfs te verbieden.

In 2010 verbood Canada nanotechnologie in de biologische voedselproductie.

Sinds 2011 vereist de Europese Unie, dat al het voedsel wordt geëtiketteerd als het kunstmatige nanomaterialen bevat. En in 2015 vereiste de EU aanvullende tests, om de veiligheid van de gezondheid te waarborgen.

In 2018 werd de Europese Commissie voor voedselveiligheid door een groep wetenschappers binnen het agentschap verzocht, om het voedseladditief siliciumdioxide te verwerpen als zijnde veilig voor consumptie, vanwege de nanodeeltjes erin.

Vanaf 1 januari 2020 verbood Frankrijk alle voedingsmiddelen, die titaniumdioxide bevatten, het land binnen te komen.

In de Verenigde Staten vereist de FDA niet dat producten, die met nanodeeltjes zijn geproduceerd, worden geëtiketteerd of verboden, en de richtlijnen bevelen toezicht per geval aan.

De vraag rijst, waren dit slechts zoethoudertjes in de Fakestream Media, om het volk gerust te stellen?
Onderzoek naar de langetermijneffecten van het innemen van nanodeeltjes blijft schaars…
Werkelijk?

 

Vermelding nanodeeltjes op etiketten van voedingsmiddelen en andere producten niet op orde

Het RIVM meldde: ‘Het is wettelijk verplicht op de etiketten voor voedingsmiddelen en een aantal categorieën van consumentenproducten (bijvoorbeeld cosmetica) de aanwezigheid van een nano ingrediënt [giftige nanodeeltjes] te vermelden. Toch is deze etikettering lang niet altijd op orde, blijkt uit onderzoek. Voor consumenten blijft het daardoor onmogelijk om een weloverwogen keuze te maken tussen producten met en zonder nanomaterialen.’
Vertrouwen wij het RIVM? Absoluut niet!

 

Schadelijke nanodeeltjes gevonden in babyvoeding

New Age website NaturalHealth365 (samenwerkend met NewEarth.com) meldde in 2017 reeds het volgende:
Zes populaire soorten zuigelingenvoeding zijn onlangs getest op additieven, en alle zes toonden de aanwezigheid van schadelijke nanodeeltjes. Dit is een grote reden tot bezorgdheid, aangezien deze kunstmatige deeltjes een ernstige bedreiging vormen voor de persoonlijke gezondheid en veiligheid.

De merken voor babyvoeding waren toen onder meer:

Gerber Good Start Soothe, Gerber Good Start Gentle, Similac Advance OptiGRO (poeder), Similac Advance OptiGRO (vloeibaar), Well Beginnings Advantage, en Enfamil.
Het bedrijf Enfamil is eigendom van Mead Johnson, Gerber is eigendom van Nestlé, Well Beginnings is eigendom van het bedrijf Walgreens, en Similac is eigendom van Abbott Laboratories.

De gedetecteerde nanodeeltjes omvatten siliciumdioxide en titaniumdioxide. Hydroxyapatiet werd ook gevonden in drie van de zes babyvoedingen; het is een calciumrijk maar slecht oplosbaar mineraal. Bij een hoge vergroting zien deze deeltjes er scherp en dreigend uit. Sommige voedingswetenschappers suggereren echter, dat ze een ‘goede bron’ van calcium in de voeding zijn. Kunt u dat geloven?
Laat u niet misleiden!

 

DNA schade door nanodeeltjes

Sommige nanodeeltjes, die gewoonlijk aan duizenden consumentenproducten worden toegevoegd, kunnen DNA aanzienlijk beschadigen, volgens een nieuwe studie van onderzoekers van het MIT en de Harvard School of Public Health (HSPH). Nanodeeltjes beschadigen ook lichaamscellen.

 

Zie ook:

Global Nanotechnology and Nanomaterials Market Report (2021 to 2031) – Profiles of Over 1,500 Nanotechnology Nanomaterials Producers and Product Developers

 

Bron:

Nanotechnology Used in Covid Vaccines, 2,000 Foods, Goes Unlabeled

You may also like