Profetische waarschuwing: Watertekorten en verontreiniging en besmet water

De Heer geeft Elizabeth Marie waarschuwingen, zodat zij deze met u kan delen en alarm kan slaan. Bid en wees altijd voorbereid!

Eindtijdnieuws.com
2 juli 2022

 

Drinkwater

‘In een droom nam ik een drinkglas mee naar de koelkast, om wat water te gaan halen. Terwijl het water naar buiten kwam, zag ik een paar ronde, zwarte, ‘rozijn-achtige’ dingen in het water drijven. Vol walging gooide ik het water snel weg, de gootsteen in! Ik heb daarna wel een tweede keer geprobeerd, om vers water uit de koelkast te halen. De tweede keer dreven er echter nog minstens een dozijn van deze zwarte vlekken rond in het water. Toen werd ik wakker.’ – Elizabeth Marie

 

PROPHETIC WARNINGS: Water Shortages & Contamination

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Dit is een waarschuwing voor het water, dat verontreinigd wordt met een soort van parasieten, of mogelijk iets anders. Vind daarom manieren om uw drinkwater te filteren, als dat nog kan.

Ik geloof dat de Heer ons roept om in deze tijden voor elkaar te bidden, zodat Zijn volk onder de zorg van Zijn vleugels zal worden gevonden, en beschermd. Bid en strijd ook voor hen, die God nog niet kennen, voor degenen die misleid worden in deze eindtijd, enzovoorts.

 

Don’t be scared; be prepared

 

You may also like