De toekomst van ons voedsel: DARPA’s techno-voedsel uit lucht, water, elektriciteit, en microben

DARPA, NASA en het Pentagon willen voedsel ‘uit het niets’ verschaffen, uit bacteriën, gisten en schimmels, uit lucht, water en elektriciteit, en zelfs uit plastic afval.

Eindtijdnieuws.com
28 mei 2022

 

Dit zijn mysterieuze en onbekende voedingsmiddelen, en de bron is duister!
Ze zien er misschien uit als ‘gewoon’ voedsel, maar ze zijn in een laboratorium ontwikkeld op basis van moleculen en microben… en de mens is het proefkonijn. Want deze nieuwe voedingsmiddelen zijn niet getest op mensen, dieren of planten.

DARPA ‘verzekert’ het onwetende publiek dat deze ‘voedingsmiddelen’ goed zullen smaken en ‘volledige voeding’ zullen bieden.

Binnenkort…

Het publiek, de burgers, militairen, mensen op humanitaire missies, en mensen die noodhulp krijgen, zullen binnenkort deze ‘voedingsmiddelen’ op hun bordje krijgen. Aldus een ex-FEMA bron, die ik er van verdenk nog steeds hechte banden met de overheid te onderhouden. Inderdaad, een gecontroleerde oppositie.

Parodie uit 2009  

Het volgende werd in elkaar gezet als grap, maar was eigenlijk een boodschap over het voedsel, dat we in de nabije toekomst zouden eten. In werkelijkheid gebruikten ze dus voorspellend programmeren met een grote dosis spot.
Een aantal bedrijven heeft al aangetoond in staat te zijn om bepaalde voedingsmiddelen van microbiële oorsprong te maken. Deze bedrijven volgen een geheime opdracht op van de Verenigde Naties, opdat zowel mens als dier niets meer uit de natuur mag halen, om hun ‘duurzame doelen’ te realiseren:

 

Taco Bell’s New Green Menu Takes No Ingredients From Nature!  (2009)

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

DARPA is niet één persoon op één plek

Het is een verzameling mensen, die een passie hebben voor de gevallen engelen technologie. Al meer dan 60 jaar is DARPA bezig met haar missie: de ontwikkeling van deze ‘baanbrekende technologieën’, zogenaamd voor de nationale veiligheid. Het werk van DARPA heeft niet alleen invloed op het leger; het treft alle mensen!

DARPA werkt met mensen binnen en buiten de overheid

Denk daarbij ook aan de gecontroleerde oppositie, die de technologieën en ‘nieuwe’ revolutionaire ideeën van DARPA mogen ‘onthullen’ aan de wereld. Zie ook dit als een soort van voorspellend programmeren. Deze prominente figuren bespelen beide kanten; ze zijn dus niet vóór u, maar tegen u.

Orde uit chaos

Schijnbare onmogelijkheden worden door DARPA omgezet in praktische mogelijkheden. Te midden van de chaos, die de overheden achter DARPA zelf veroorzaakt hebben, spreken ze van voedselzekerheid en voedselveiligheid, van ernstige voedselinstabiliteit, en ga zo maar door. Dus zowel binnen de VS als over de hele wereld is stabiliteit van voedselvoorziening een cruciale basis voor civiele stabiliteit en veiligheid, zegt DARPA. Ja, DARPA droomt er zelfs van, om ons voedsel van onze tafel te halen, in termen van ‘een middel om de bevolking – ‘menselijke wezens’ –  onder controle te houden’. Ja, het zijn mensen die de omgeving vergiftigen; wij krijgen de schuld, en niet DARPA met haar plantenwetenschap, plantengenetica en zogenaamde ‘plantenveredeling’.

Voedselproductie op aanvraag

DARPA wil voedselproductie op aanvraag en ter plekke mogelijk maken. Daarbij willen ze focussen op insectenwetenschap, om zodoende de manier, waarop we ons voedsel kopen, op z’n kop te zetten. Om dat te doen, beweren zij, moeten we kijken naar micro-organismen, die veel sneller groeien dan planten.

Voedsel creëren uit bacteriën

NASA heeft decennia geleden een bacterie geïdentificeerd, die letterlijk kan leven van het waterstof gas, dat vrijkomt bij het splitsen van water. Dus ‘alles wat je nodig hebt om die bacterie te laten groeien, is water, lucht en elektriciteit’.

De ‘Cornucopia van de wetenschap’ heeft uitgevonden wat er nodig is om systemen te creëren, die inzetbaar zijn, dat wil zeggen systemen, die kunnen worden gebruikt daar waar mensen zich bevinden, zodat voedsel wordt geproduceerd op het moment van consumptie, dat van microbiële oorsprong is.

‘Hoorn des overvloeds’ in een notendop

De Cornucopia (Latijn; cornu (hoorn) en copia (voorraad)) heet in het Nederlands de Hoorn des overvloeds, en komt oorspronkelijk uit de Griekse mythologie.
‘Hoorn des overvloeds’ zijn voedingsmiddelen van microbiële oorsprong, die worden geproduceerd on-demand. En DARPA denkt dat ze hier niet zo ver van zijn verwijderd!
Deze magische hoorn stelt echter de geitenhoorn voor, vol met fruit, bloemen en graan, wat voorspoed aanduidt. De geit staat voor satan, weten we. De oorsprong van dit idee is dus occult, satanisch! En het enige dat overloopt in het hekserij brouwsel van deze heksen is technologie en pharmakia. De enige welvaart is de herverdeling van uw rijkdom aan een stelletje elite technocraten.
Cornucopia probeert dus uit lucht, water en elektriciteit een reeks ‘voedingsmiddelen’ van microbiële oorsprong te produceren… voedsel uit het niets. 

Voedsel uit afval

Ook pakt DARPA het ‘zelf gecreëerde voedselprobleem’ aan met meer tastbare middelen. Ja, ze kijken daarbij echt naar plastics. Het wordt overal en elke dag gebruikt, een enorme hoeveelheid plastic! En het wordt gewoon een last om er vanaf te komen. Wat interessant is aan plastic, is dat het is gemaakt van moleculen met een hoge energiedichtheid. De biologie kan ze echter niet bereiken, omdat de biologie er niet bij kan: het breekt het niet zo gemakkelijk af. Dus wat doet DARPA? Ze we willen het gaan afbreken (of doen dit reeds zonder ons medeweten) in consumeerbare stukken voor biologie. DARPA wil de confrontatie aangaan met dit ‘consumeerbare stuk plastic’ in een soort van energiedans, zo beweren zij. Ze kunnen het stuk plastic ‘opwaarderen’ tot eiwitten, vetten en koolhydraten, op een heel specifieke manier! Ja, dat geloof ik graag! Het wordt dan veranderd in een echt smakelijk voedingsproduct, en dat gaat misschien gebeuren door middel van 3D printen.

Oh ja, DARPA heeft nog meer ‘coole’ ideeën voor ons in petto…

‘We hebben nog een aantal meer behoorlijk coole ideeën, dus houd ons in de gaten.’
DARPA over haar DARPA-hulpbronnenprogramma: ‘De verpakking van voedsel bevat eigenlijk meer energie in het plastic materiaal ervan dan het aantal calorieën dat in het voedsel zit. Het is geweldig!’
Qua voedingswaarde belooft DARPA, om uit plastic een complete output te ontwikkelen, die een oorlogsjager in topconditie zal houden! Oh, werkelijk?

Afval omzetten in ‘iets eetbaars’

Wat DARPA geprobeerd heeft te doen, is de kracht van bacteriën gebruiken, om het afval om te zetten in iets eetbaars. Het probleem met kunststoffen is echter, dat ze ongelooflijk moeilijk af te breken zijn, en dat er bacteriën zijn, die ze wel kunnen afbreken. Bacteriën hebben alleen een beetje hulp nodig… en daarom werken ze samen met een paar scheikundige ingenieurs, die methoden hebben om plastic af te breken tot iets, dat meer biologisch afbreekbaar is. Door dit te doen, kunnen ze plastics gebruiken, maar ook chemicaliën en hitte om ze af te breken, en het vervolgens aan deze gemeenschappen van bacteriën te voeren, die daarna op dat afgebroken plastic zullen kauwen, en het in microbiële cellen zullen veranderen. Oh, en ze hopen dat het eindproduct niet-toxisch is.

Hoe smaakt en ruikt dit voedsel?

Smaak en smakelijkheid, zoals de Hoorn des overvloeds beweert, is één van de echt opwindende stukjes wetenschap. Het is ‘opmerkelijk werk, dat is gedaan rond die chemische eigenschappen, die resulteren in smaak’. Ze verwachten die smaken gewoon aan de micro-organismen toe te voegen, zodat ze er gearomatiseerd uit komen te zien, op een manier die het voedsel ‘verteerbaar’ maakt.
Niet alleen wenselijk zijn de smaken en geuren, maar ook een ‘gevarieerd dieet’, zo zeggen zij.

Recente ontwikkelingen op het gebied van biologie en scheikunde maken eindelijk programma’s als Hoorn des overvloeds en hulpbronnen mogelijk. Er gebeuren heel veel spannende dingen in de scheikunde! En er gebeuren heel veel spannende dingen in de relevante (synthetische) biologie en biotech, met de komst van zeer, zeer goedkope genomica ofwel genenleer, de bewerking van het genoom… het voor God spelen.

Wat is het excuus om dit te doen?

De groeiende wereldbevolking, de ‘klimaatverandering’, ‘verlies van landbouwgrond’, enzovoort.
Het heeft behoorlijk wat impact, verklaren zij. DARPA streeft expliciet naar transformationele verandering, in plaats van stapsgewijze vooruitgang.

DARPA werkt samen met de overheid

Nee, DARPA bereikt dit niet alleen. Het Agentschap werkt samen met diverse medewerkers in de academische wereld en met de overheid!

Cornucopia-systemen

Een verplaatsbaar Cornucopia-systeem zou elektriciteit, lucht en water omzetten in eenvoudige moleculen, die kunnen worden gebruikt als energiebronnen om de koolstof, stikstof, waterstof en zuurstof uit lucht en het water om te zetten in meer microben, die voedselmoleculen produceren – inclusief eiwitten, vetten, koolhydraten en voedingsvezels – in de vorm van ‘veilige, smakelijke voedingsmiddelen met verschillende smaken en texturen’.

Maximaal 35 gram per persoon in 3 weken

Deze voedingsmiddelen zullen helaas geen vetten of koolhydraten bevatten, want die moeten worden teruggebracht tot bijna niets, aldus de VN. Om precies te zijn, de VN zal elke drie weken 35 gram per persoon toestaan! En zo zal de transformatie van het voedselsysteem zich voltrekken…

Daarom waarschuwen de Illuminaten ons alvast: ‘De komende dagen zal onze voedselvoorraad heel anders zijn dan we hebben gekend. Het zal ook even wennen zijn’.

 

Zie ook:

NIH: Microbes: Food for the Future

Scientists Make Food From Bacteria, Water, Electricity…

DARPA is working on revolutionary tech that turns air into food

Pentagon looks to microbes to feed troops with air, water, maybe even trash turned to protein

DARPA’s New Program Turns Waste into Food

 

Bron:

“Voices from DARPA” Podcast, Episode 56: Future of Food – Meals from Microbes (May 26, 2022)

You may also like