Schokkend: Duitse chemicus overvallen door gewapende politie tijdens live YouTube-stream

Dit is Dr. Andreas Noack in Duitsland overkomen. Na de ongrondwettelijke goedkeuring van de infectiepreventiewet, viel de politie zijn huis binnen, terwijl hij een Live uitzending op YouTube deed.

Schokkend beeldmateriaal uit Duitsland laat zien, dat Dr. Andreas Noack middenin een YouTube-stream wordt overvallen door gewapende politie, nadat ze zijn deur hadden ingebeukt, omdat hij kennelijk de Coronaviruswetten zou hebben overtreden.

De clip toont Noack, Duitse chemicus en ingenieur, in gesprek met iemand tijdens de livestream, voordat hij wordt afgeleid door geluiden buiten zijn deur. Dan wordt er hard gebons op de deur gehoord, samen met het geschreeuw “Polizei!”, voordat gewapende agenten worden gezien, die binnenkomen en Noack bevelen om op de vloer te gaan liggen. Hij wordt hier werkelijk behandeld als een soort gewelddadige terrorist. Schokkend!

Terwijl Noack geboeid op de grond ligt, probeert een politieagent met een masker vervolgens de livestream af te sluiten, maar hij slaagt er alleen in om de camera af te wenden.

 

Razzia: Polizei stürmt Wohnung von Youtuber während seines Streams über Verschwörungstheorien

 

Er rees woedde op Twitter over de reden voor deze overval, waarbij sommigen suggereerden dat Noack actief was geweest in het behandelen van gewonde demonstranten tijdens anti-lockdown-demonstraties. Anderen suggereerden dat de reden was dat Noack te veel mensen in zijn huis had verwelkomd, waardoor de COVID-19 beperkingen voor bijeenkomsten zouden zijn geschonden. En een ander beweerde weer dat de man zich schuldig zou hebben gemaakt aan het uiten van zijn eigen mening.

“Ze hebben de klok teruggedraaid naar de jaren dertig”, merkte een ander op. “Krankzinnigheid!” zei weer een ander.

Complottheorie? Nepnieuws?

Noack presenteert zichzelf als een van de bekendste en populairste experts op het gebied van voeding, voedingsstoffen en gezondheid. Hij plaatst video’s op YouTube, die de media, en de meeste mensen helaas, onder de noemer ‘complottheorieën’ en ‘nepnieuws’ zouden scharen. Zo hield hij een eerdere livestream op YouTube over het vergiftigen van onze kinderen met vaccins.

Infectiepreventiewet (Infektionsschutzgesetz) in Duitsland

Spoedig nadat de infectiepreventiewet was aangenomen, viel de politie zijn huis binnen.
Duitsland heeft talloze massale anti-lockdown protesten meegemaakt, waaronder in Berlijn, waarbij de politie demonstranten met waterkanonnen te lijf ging. En deze nieuwe wet grijpt hard in tegen de vrijheden van de burgers. De wet is aangepast door de Merkel-coalitie, en is bedoeld om grondrechtenbeperkingen tijdens de ‘Corona plandemie’ juridisch veilig te stellen. Coronamaatregelen, zoals de afstandsregel, de mondkapjesplicht en sluitingen van winkels en horeca worden met de aanpassing nu wettelijk verankerd.

Australië

In Australië kreeg een zwangere moeder een huisbezoek, en werd ze door de politie gearresteerd wegens het helpen organiseren van een anti-lockdown protest op Facebook.

Kritisch zijn over het Coronabeleid zal dus meer en meer afgestraft gaan worden.

 

Bron:

https://summit.news/2020/11/19/german-doctor-raided-by-armed-police-during-live-youtube-stream/

You may also like