Witte Huis van plan om Bijbels en wapens in beslag te nemen tijdens huis-aan-huis vaccinatiestrategie

Biden’s huis-aan-huis COVID vaccinatiepolitie zal er uiteindelijk toe leiden, dat autoriteiten wapens en Bijbels in beslag nemen, waarschuwde republikein Madison Cawthorn afgelopen week.

Cawthorn deed de waarschuwing in een vrijdaginterview met Right Side Broadcasting Network dit weekend. Biden beloofde dat, bij de nieuwe aanpak van zijn gezondheidsafdeling, vertrouwde lokale figuren, zoals artsen en voorgangers ‘letterlijk op deuren zouden kloppen’, waarop de eerstejaars Republikein antwoordde:

“Nu beginnen ze te praten over van deur tot deur gaan, om vaccins naar de mensen te kunnen brengen. Denk aan de mechanismen die ze zouden moeten bouwen, om dat enorme ding daadwerkelijk uit te kunnen voeren. En bedenk dan waar die mechanismen voor kunnen worden gebruikt. Ze kunnen dan van deur tot deur gaan en je wapens pakken, ze kunnen van deur tot deur gaan en je Bijbels pakken.”

Tempo opvoeren

Biden riep dinsdag lokale gemeenschappen op, om het tempo van Coronavirusvaccinaties op te voeren. Hij legde uit: “We moeten gemeenschap voor gemeenschap, wijk voor wijk en dikwijls van deur tot deur gaan – letterlijk op deuren kloppen – om de overgebleven mensen te helpen beschermd te blijven tegen het virus.”

Het klinkt als een misdadig complot om te beginnen met het in beslag nemen van vuurwapens en het afschaffen van het Christendom…

 

Zie hier ook een gelekt ‘Deur aanklop’-script voor vaccin acceptatie:

Community Health Ambassador Outreach
Door Knocking Project to Increase COVID Vaccine Acceptance

 

Word wakker! Ze dreigen met het in beslag nemen van Bijbels en geweren, door van deur tot deur te gaan:

Y’all see this??? They are threatening to confiscate ppl’s bibles and guns going door to door!!!! Wake up! 💉💉💉🦠🦠🦠 pic.twitter.com/yOhKyAnxMW

 

Vaccination Plan Military War Game – Vaccinatieplan Militair War Game

 

WATCH: URGENT WORD: THEY WANT YOUR BIBLE!

Translation => Options (gear wheel) > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Dit is een poging tot het vernietigen van het Woord van God.
Het is een topprioriteit van de gevallen engelen. Binnenkort zal het bijna onmogelijk worden om nog aan extra exemplaren ervan te komen.

De vijand wil alle bewijzen van het Christendom op de planeet vernietigen. Hij wil zichzelf uitroepen tot de enige ware koning van Israël. Hij is een leugenaar. Hij is een oplichter. En op een dag in de toekomst zal hij naar de poel des vuurs gaan.

Verberg Bijbels op jullie zolders, in kelders en garages, voor die zeer donkere dag dat het in alle landen van de wereld verboden zal worden. Denk aan hen die achterblijven.

 

Bron:

https://thehill.com/homenews/house/562372-cawthorn-biden-door-to-door-vaccine-strategy-could-be-used-to-take-guns-bibles

You may also like