COVID vaccins leveren nanodeeltjes voor mind control

Dit waren nooit vaccins tegen een virus. Dit is een geheim nanotech project, ontwikkeld om de hersenen te bereiken van de menselijke bevolking, en te controleren.

Een bioloog, genaamd Ricardo Delgado, en een arts, Dr. Jose Luis Sevillano, begonnen hun eigen onderzoek voor wat betreft de verschillende vaccins en nanotechnologie.

De armen van sommige mensen worden magnetisch, precies op de plek waar ze werden ingeënt, waarbij ze niet alleen magneten maar ook een schaar, metalen onderdelen, gereedschap en zelfs mobiele telefoons kunnen vasthouden!

Het fenomeen is echter niet exclusief voor de arm…

Binnen enkele dagen beweegt het naar de borst, nek of bovenste wervelkolom.

 

Door onderzoek ontdekten ze het volgende:

1  Alle vaccins worden vervaardigd met dezelfde nanotechnologie. In Spanje werd het zelfs beschreven als ‘geheime nanodeeltjes’. Deze nanodeeltjes worden magnetisch, wanneer ze dezelfde temperatuur bereiken als het menselijk lichaam. Wanneer ze in een omgeving van minder dan nul graden verblijven, blijven ze niet-magnetisch. Ja, waarom bevriezen ze de vaccins?

Deze deeltjes moeten van een nanotechnologisch materiaal zijn, dat grafeen wordt genoemd. Grafeen is supergeleidend en sterk integrerend met de neuroncellen in de hersenen.

De Europese Unie investeerde een miljard euro in een project, genaamd de ‘Graphene Flagship’.

De moleculen van grafeen kunnen communiceren met neuronen in de hersenen in een externe modus, met behulp van verschillende radiofrequenties, zoals bijvoorbeeld 5G en 6G. Ze kunnen de hersenen in kaart brengen, en zelfs instructies op afstand verzenden en ontvangen. Bronlink verwijderd; alternatieve link: https://www.extremetech.com/extreme/150121-magnetogenetics-a-new-technique-to-control-the-inner-workings-of-human-cells-and-build-neural-circuits

Dit zijn nooit vaccins geweest tegen een virus, maar altijd al was het een geheim nanotech project, dat werd ontwikkeld om de hersenen van de menselijke bevolking te bereiken en te controleren. Tot nu toe weten we niet of ze DNA kunnen wijzigen via 5G. Uit het onderzoek bleek ook, dat mensen al gemagnetiseerd zijn via het grafeen dat aanwezig is in de mondkapjes, PCR tests, griep- en Covid vaccins, en in de lucht via chemtrails.

Het icoon van grafeen is… wat denkt u? Jawel, drie hexagrammen!

Grafeen kan op natuurlijke wijze uit het lichaam worden gespoeld, omdat er een enzym bestaat dat myeloperoxidase wordt genoemd, en dat blijkbaar grafeen moleculen uit elkaar laat vallen. Verrassend genoeg kan alcoholgebruik helpen om de werking van dit enzym te verhogen. Daarom willen ze, dat de bevolking elke 6-12 maanden wordt gevaccineerd, en nuchter is.

De interactie bij gevaccineerde mensen tussen grafeen en 5G kan leiden tot een fatale gebeurtenis, wanneer 5G volledig wordt ingeschakeld. Dus de tijd dringt.

9  Sprekers van Graphene Flagship zijn managers van AstraZeneca. Zij staan ​​in nauw contact met grote farmaceutische bedrijven: “De Universiteit van Manchester zal een overzicht geven van grafeen en het gebruik ervan in biomedische apparaten. En vertegenwoordigers van AstraZeneca, Glaxo Smith Kline, Pixtium Vision, Clinatec en Multichannel Systems zullen praten over hoe dit baanbrekende onderzoek in de industrie wordt voltooid en hoe het verder moet.”

https://graphene-flagship.eu/graphene/news/novel-healthcare-solutions-for-an-ever-changing-world/

https://graphene-flagship.eu/research/funding/

10  Een bedrijf genaamd Nanografi, gevestigd in Turkije, produceert de nieuwe nasale versie van het Covid vaccin, om rechtstreeks in de neus te spuiten en gemakkelijk de hersenen te bereiken. Ze zijn ook betrokken bij nanotechnologieën, die grafeen gebruiken.

11  De EU investeert 2.000 miljoen euro in grafeen onderzoek en de herstructurering van het menselijk brein. Spanje is het land met meer werkteams.

12  Bill Gates financierde Imperial College London voor onderzoek naar grafeen in vaccin technologie, voor een bedrag van 4,5 miljoen pond.

13  Michael L. Gordon, de National Security specialist van de Wall Street Journal, die publiekelijk de  ‘massavernietigingswapens’ in Irak aan de kaak stelde, was dezelfde journalist, die het verhaal vertelde van de Chinese oorsprong van het nieuwe Coronavirus in Wuhan.

 

Bron:

Covid Vaccine Delivers Nanoparticles for Mind Control

You may also like