Gelekte memo d.d. 14 juni 2021 | Volgende stappen: Permanente Lockdown van het VK (privé & vertrouwelijk)

Nieuwe memo van 4 pagina’s, verzonden door Neil M. Ferguson van het Imperial College London, aan de belangrijkste Covid samenzweerders, beschrijft een geheim complot om de permanente lockdown van het VK te bewerkstelligen.

Is deze geheime memo van een teamleider, verzonden één dag na de G7 top in Cornwall, een rechtmatig gestolen blauwdruk van de global elites? De ‘FactCheckers’ waren er in ieder geval razendsnel bij, om het document onderuit te halen en als vals te bestempelen.

De fraude van COVID-19 blootgelegd

Deze foto, genomen tijdens de G7 bijeenkomst achter de schermen zou eigenlijk al boekdelen moeten spreken…
En zelfs als het memorandum niet authentiek is, geeft het perfect de Covid samenzwering weer, die de machtselite vandaag aan de dag legt.

De Britse regering heeft consequent de meest draconische beperkingen en onwettige nationale lockdowns opgelegd. De verraderlijke Britse mainstream media hebben eveneens meer regelrechte leugens en transparante propaganda over de COVID-19 pandemie en dodelijke ‘vaccins’ gepubliceerd dan enig ander land op aarde! Ze hebben vaak de weg gebaand voor de Amerikaanse ‘nepnieuws’-zenders en kranten, om het nooit eindigende Covid drama sensationeel en wereldnieuws te maken.

Beoordeel het zelf

Dit kan inderdaad het stuk zijn, dat het frauduleuze ‘COVID-verhaal’ vernietigt, als het uitkomt en legitiem blijkt te zijn.
Pagina 1 onthult een serieus plan, waarin Neil M. Ferguson de ontvangers van dit Memorandum eraan herinnert, dat het ‘cruciaal is om op het goede spoor te blijven, en voor ons allemaal, om ons gemeenschappelijk doel hierachter te onthouden’.

IMPERIAL COLLEGE LONDON MEMORANDUM - leaked memo after G7 summit

Hier is dat artikel voor iedereen, om voor zichzelf te lezen en de screenshots uit te vergroten door erop te klikken.

 

Slechts enkele fragmenten uit het memorandum vertaald:

‘Met het op handen zijnde besluit en aankondiging door de Premier later vandaag, met betrekking tot de vier weken durende verlenging van de lockdown van het Verenigd Koninkrijk, hebben we nu een relatief korte tijd om de kansen te benutten, om de volgende stappen van het proces af te ronden.

Het blijft cruciaal voor iedereen, om op het goede spoor te blijven, en voor ons allemaal om ons gemeenschappelijk doel hierachter te onthouden. Het is zwaar geweest, en het zal zwaarder worden, mits we verenigd blijven en dat we het voor elkaar krijgen om het merendeel van het land te overtuigen, dat we dit doen voor goede redenen; dan zullen we in staat zijn om met deel 2 van ‘het plan’ verder te gaan: kortom, dit gaat richting een permanente lockdown van het land vanaf donderdag 15 juli, met de aangevoerde argumenten, die een piek zijn in de nieuwe Indiase en Nepalese ‘varianten’ van het ‘virus’, (die zoals we weten gewoon een nieuwe naam of definitie is voor Hooikoorts).

Het ‘virus’ is reeds erg winstgevend en vruchtbaar voor ons geweest, en er is geen limiet, waar we niet verder van kunnen profiteren, zowel in financiële termen als in termen van reputatie. Toch moeten we er op toezien, dat we een complete en volslagen samenwerking hebben hierin, van zowel de Overheid als de Media, en de regel te gebruiken dat ‘het gewoon te riskant is om met de Zomer door te gaan’. We kunnen toenames van deze varianten ‘modelleren’ in lijn met, bijvoorbeeld:

* anti-Lockdown Protesten (dit zou een geweldige zijn om te stimuleren, in het licht van recente gebeurtenissen)

* Euro 21 Voetbalwedstrijden in Engeland en Schotland

* daar waar de bevolking oploopt gedurende de zomermaanden… (en dan volgt er een lijstje met resorts, parken, en andere toeristische plekjes)…’

 

Het document gaat hier nog wel even verder met hun plannen…

In het kort zegt het document, vrij vertaald: er zal worden ‘gespeeld’ met zogenaamde ‘varianten’ van het ‘virus’, wat de NHS (National Health Service) zal doen crashen, wat natuurlijk precies de bedoeling is. Het volk zal dan beter de regels willen naleven, zonder vragen te stellen. Is die eindstreep behaald, dan is het tijd voor de anderen om in lockdown te gaan, als onderdeel van het WEF/Schwab plan, zoals zij het uitdrukken, om andere redenen, zoals:

– Milieu en Waterschaarste (2022-2023)

– Voedseltekorten (2023-2024)

– Mondiale Financiering en Massale Inflatie (2024-2025),

culminerend in de afronding van het gezamenlijke wereldwijde Kalergi-plan van de VN, de WHO en het WEF in 2025. Het Kalergi-plan staat bekend als de ontvolking van Europa.

Verder weten ze al dat dit veel weerstand op zal roepen, en daarom moeten ze erop toezien dit tot een minimum te beperken. Op social media moet daarom zoveel mogelijk druk worden uitgeoefend, om hen te beschermen voor wat ze aan het doen zijn, namelijk:

– Blokkeren, bannen en verwijderen van alle posts die tegen hen ingaan.

– Websites moeten restricties en zelfs geen toegang meer krijgen tot bovenstaande groepen, inclusief annulering van alle ‘accounts’.

– anti-Lockdown mensen en hun groepsleiders: hun gegevens zullen worden doorgegeven aan de politie, en zij zullen worden gearresteerd. In 2020 werd dit door de Coronaviruswet 2020 al legaal gemaakt.

– Iedere ouder of verzorger, die niet gevaccineerd wil worden: hun kind en oudere familielid zal permanent bij hen worden weggehaald, of zijzelf zullen uit hun woning en van hun land verwijderd worden, ongeacht eigendom of akterechten.

 

Facebook, Twitter, YouTube en Google, zoals we eigenlijk al wisten, zijn ook grote spelers hierin.
Er zal een sterkere actie tegen de anti-Lockdown beweging komen, en inzet van het leger, en politie in elke straat, gedurende de aankomende juli lockdown.

Serco, het grootste bedrijf ter wereld waar de meesten nog nooit van gehoord hebben, heeft de opdracht gekregen om ‘Stay At Home Armbanden’ te maken. Deze zullen dienen als Elektronische Tags. Ze zullen verplicht worden voor ieder huishouden in het land, voor alle inwoners, pachters, etc. Deze armbanden zullen werken met de nieuwe 5G technologie, en zullen de CCC (Central Command Centre) waarschuwen, wanneer een persoon zich buiten zijn ‘Besloten Ruimte’ heeft gewaagd, met straffen, variërend van een boete van 50.000 pond tot aanhouding in hechtenis voor onbepaalde tijd. De eerste partij armbanden zal in augustus dit jaar worden ingevoerd in een aantal steden in het VK, genoemd in het document. De tweede partij volgt in september, en een derde partij pas in november, wegens de moeilijk bereikbare gebieden in het land. Niet later dan 1 december 2021 moet het hele VK de armbanden dragen en geactiveerd hebben!

‘We moeten altijd de ‘vrienden van de mensen’ lijken te zijn, en dat we het beste met iedereen voor hebben’, stellen zij, vanwege de weerstand die deze maatregelen zullen oproepen, onder andere. Het onwetende volk mag niet doorhebben, wat ze van plan zijn om te doen! Ze hebben zelfs al allerlei varianten van het ‘virus’ bedacht, om meer mensen aan het vaccin te krijgen. Hiervoor moet ook de productie van medicijnen tegen verkoudheid, griep en hooikoorts worden stopgezet; ze mogen niet meer worden verkocht vanaf begin juli.

Als deze plannen mislukken, zullen de gevolgen schrikbarend zijn, meldt het document verder. Als ze door kunnen gaan met de meerderheid te manipuleren, maakt dit de dingen voor hen een stuk gemakkelijker en krijgen ze zelfs wat vereiste ruimte om adem te kunnen halen…

 

IMPERIAL COLLEGE E-MAIL-LEAK COULD BE HUGE - screenshot email leak after G7

 

Zijn wij als Nederlanders de ‘anderen’, de volgenden die aan de beurt zijn voor permanente lockdowns?

 

Bron:

https://stateofthenation.co/?p=69497

You may also like