Nieuwe beelden onthullen levende vleermuizen en gehumaniseerde muizen in het Wuhan lab

De video bevat beelden, die in 2017 in het Wuhan Institute of Virology zouden zijn genomen, waar vleermuizen en gehumaniseerde muizen werden gehouden.

Het Wuhan Institute of Virology hield levende vleermuizen in kooien, zo hebben nieuwe beelden van binnenuit de faciliteit onthuld, die onderzoekers van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) meermalen als een ‘samenzwering’ bestempelden en ontkenden.

Waar komen deze beelden vandaan?

Een officiële video van de Chinese Academie van Wetenschappen ter gelegenheid van de lancering van het nieuwe laboratorium voor bioveiligheidsniveau 4 in mei 2017 spreekt onder andere over de veiligheidsmaatregelen, die van kracht zijn als er ‘een ongeval’ plaatsvindt, en onthult ook dat er ‘intense botsingen’ waren geweest met de Franse regering tijdens de bouw van het laboratorium: Onderkant formulier

 

WORLD EXCLUSIVE: Footage proves bats were kept in Wuhan lab

Of bekijk de video hier.

 

‘Op een gegeven moment zouden we een lijst van alle samenzweringstheorieën moeten bijhouden, die allemaal waar blijken te zijn!’  (humor)

En hier is nog zo’n ‘theorie’

Peter Daszak was een van de vele virologen, die belastinggeld heeft ontvangen van Anthony Fauci en de National Institutes of Health (NIH), om gevaarlijke en in feite roekeloze experimenten uit te voeren in het Wuhan Institute of Virology in China.

Vleermuizen in het lab

Dankzij nieuwe beelden van Sky News Australië, weten we dat er wel degelijk vleermuizen waren in het lab, wat eerst ten stelligste werd ontkend. Het is echter een feit, zoals u kunt zien in deze video, die vleermuizen toont in een kooi in het Wuhan Institute laboratorium. U kunt daar ook een onderzoeker een worm aan een vleermuis zien voeren. We zien ook onderzoekers, die vleermuizen vangen. En één vleermuis hangt zelfs aan de hoed van een onderzoeker.

Gehumaniseerde muizen

Andere beelden tonen honderden muizenkooien. We weten, dat het Wuhan Institute for Virology gehumaniseerde muizen gebruikte voor experimenten, om te zien welke Coronavirussen mensen kunnen infecteren.

Men wist heel goed waar men mee bezig was

De beelden laten ook zien, dat de autoriteiten in het Wuhan lab heel goed wisten dat er iets ernstig mis zou kunnen gaan!

Peter Daszak heeft, deze maand nog maar, moeten toegeven dat hij incorrect was. Hij was er zelfs bij betrokken.

Doofpot

De virusdatabase met zo’n 15.000 tot 17.000 vleermuismonsters was plotseling van het internet verdwenen in september 2019, net vóór het uitbreken van Covid-19. Het WHO-team heeft niet eens gevraagd wat er met die virusdatabase is gebeurd, mogelijk omdat ze het allang wisten!
De wetenschappelijke artikelen zeggen echter, dat er genetische manipulatie van Coronavirussen plaatsvond in Wuhan, gefinancierd door de NIH. En tot op de dag van vandaag is Fauci nooit aangeklaagd, en zit hij niet in een isoleercel.

Bekijk de video hier met ondertiteling optie:

 

Bron:

https://www.skynews.com.au/details/_6258639874001

You may also like