CDC beveelt aan om personen met een ‘hoog risico’ naar quarantaine kampen te verplaatsen

De naties zijn ze actief aan het opzetten, wereldwijd. Shock executive order geeft ‘groen licht’ voor quarantaines en isolatiefaciliteiten, en gedwongen opname te midden van COVID-paniekzaaierij.

Fox News journalist Todd Starnes verzamelde opmerkelijke reacties op social media, waarbij een commentator zei: Voorziet u dat de overheid burgers gedwongen vastzet, of in quarantaine plaatst, terwijl ze COVID of vaccins als excuus gebruikt?

Burgers die door deze rode vlag wakker werden, reageerden:

“Wow! Zal de National Guard worden gebruikt? Gedwongen opname? En de bouw van quarantaine- en isolatiefaciliteiten? Dacht dat dat allemaal maar een dwaze samenzweringstheorie was.”

“De stukjes vormen samen een heel eng beeld!! Mensen moeten wakker worden”, schreef een andere bezorgde burger.

 

Plan voor interneringskampen om mensen zogenaamd ‘af te schermen’

‘Individuen met een hoog risico zouden tijdelijk worden verplaatst naar ‘veilige’ of ‘groene zones’, die zijn ingesteld op het niveau van: huishoudens, buurten, kampen, sectoren of gemeenschappen, afhankelijk van de context en setting.’

‘Groen licht’

Een uitvoerend bevel, Executive Order 83, dat stilletjes werd ondertekend door de Republikeinse gouverneur van Tennessee, verontrust sommigen, omdat het de National Guard en State Guard groen licht geeft om quarantaines en gedwongen opname van burgers toe te passen.

Uitzonderlijk zorgwekkende bepalingen zijn onder meer:

*Inzet van leden van de National Guard en State Guard, in verband met bepaalde operaties in de gezondheidszorg en hulpdiensten.
*Telefonische beoordelingen voor gevallen van gedwongen opname zijn toegestaan.
*Er kunnen tijdelijke quarantaine- en isolatiefaciliteiten worden gebouwd.

Simpel gezegd, er zijn interneringskampen, en COVID is het excuus voor massale arrestaties en executies van burgers, zonder enig gerechtelijk proces. Men mag zo in je huis inbreken.

 

De FEMA kampen zijn al gereed!

Iedereen die niet meegaat in de Nieuwe Wereldorde, zal worden beschouwd als ‘een risico voor de openbare veiligheid’, en zal uiteindelijk worden overgeplaatst naar isolatiefaciliteiten, heropvoedingskampen… FEMA kampen.

 

Het draconische bereik bereikt nieuwe hoogten

Ondertussen werden er Christelijke kerken in Canada in brand gestoken, werden op straat gebedsgroepen en de voorganger aangevallen door Antifa in Portland, Oregon, werd in Israël een baby weggenomen van de geschokte ouders wegens ‘positief getest’, en vierde Obama dansend, met een brede grijns op zijn gezicht, zijn verjaardag met een paar honderd genodigden tijdens een ‘big party’, zonder mondkapjes op of social distancing of andere restricties!

QAnon-aanhangers en -websites geloven echter nog steeds in Trumps leugens, en dat Obama en vele anderen geëxecuteerd werden in GITMO (Guantanamo Bay), een marinebasis van de Verenigde Staten aan de Guantánamobaai op Cuba.

Sinds de lancering van de COVID plandemie hebben regeringen over de hele wereld stilletjes meer concentratie- en quarantainekampen opgezet. Houd er rekening mee dat COVID-19 naar verluidt slechts 0,02% van de hele wereldbevolking heeft gedood. Bovendien bewijzen de gegevens, dat ze voortdurend met de gegevens sjoemelen. En toch is één van de vele agenda’s van deze plandemie het versterken van de regerings- en militaire controle.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/?s=fema+kampen

 

Bronnen:

https://winepressnews.com/2021/01/26/quarantine-camps-appearing-all-over-the-world/

https://www.wnd.com/2021/08/shock-executive-order-greenlights-quarantines-involuntary-commitment-amid-covid-fears/

You may also like