Einde pandemie? Nieuwe lockdown in herfst en winter 2021

En u dacht dat het einde van deze ‘pandemie’ misschien in zicht was? Het oude normaal komt nooit meer terug, ook al geloven velen dit nog steeds.

Volgens een gelekt document van het RKI, het Duitse RIVM, is er een nieuwe lockdown in voorbereiding, in ieder geval voor de komende herfst en winter. Het regime Rutte volgt doorgaans trouw het bewind van onze Oosterburen, Duitsland; je hoeft geen complotdenker te zijn, om dat in te zien.

Vrees voor ‘varianten’

Een nieuwe lockdown zou noodzakelijk zijn, omdat er nog steeds geen groepsimmuniteit bestaat, beweren zij. En zo jagen ze de burgers nog meer vrees aan voor allerlei dreigende ‘varianten’…
Onze fundamentele vrijheden en mensenrechten gaan opnieuw op het offerblok van de medische zorg. Het zijn schaamteloze verzinsels. Duitsland bouwde namelijk afgelopen jaar de capaciteit van de ziekenhuizen en de IC’s af. Naar schatting verdwenen tienduizend IC-bedden. De bezetting van de ziekenhuizen was in 2020 historisch laag, net als in Nederland.

Nog meer propaganda om de dodelijke injectie te gaan halen

Het RKI-document adviseert ook meer propaganda, om mensen ervan te overtuigen het ‘vaccin’ te gaan halen. Of als u er al twee gehaald heeft, de derde… enzovoorts. Hoeveel leugens verdraagt u nog? We zagen afgelopen weken al, dat het Merkelregime de slachtoffers van natuurgeweld geen noodhulp stuurde. In plaats daarvan stuurde men vaccinatiebussen, of stuurde men hen naar de teststraten! Dit is wat we helaas meer zullen gaan zien de komende tijd.

Niemand wordt ontzien!

Zo moeten de jongeren komend schooljaar voorbereid worden op meer digitaal onderwijs. Met andere woorden, onze kinderen kunnen weer een jaar tegemoet zien zonder fatsoenlijk onderwijs. Voor zover scholen wel open zijn, zullen zij zich meermaals per week moeten onderwerpen aan de willekeur en vernedering van een absurd testregime.

Ouders, kinderen, en thuiswerken

De ouders moeten alle zeilen bijzetten om, naast alle andere verplichtingen, ook nog hun kinderen zelf te onderwijzen en te entertainen, wanneer ze door sluitingen of verplichte quarantaine weer eens thuiszitten. Dat komt overigens mooi uit, want het RKI ziet thuiswerken als een onderdeel van het noodzakelijke maatregelenpakket!

Wat kunnen we verder verwachten?

Contactbeperkingen, verbod op bijeenkomsten en groepsvorming, digitale surveillance en andere vrijheidsontnemingen.

Een ding is duidelijk…

Deze mensen zijn niet bezig met uw gezondheid of welzijn! Voor onze ogen ontstaat een totalitaire staat, waarin wij als bevolking buitenspel worden gezet… Mond houden, geen vragen stellen, en doen wat er gezegd wordt! En natuurlijk even je mouw opstropen voor de volgende experimentele injectie.

 

Download hier het gelekte Duitstalige document:

Vorbereitung Herbst Winter

Vertaling: Voorbereiding voor herfst winter

 

Zie ook:

https://www.express.co.uk/news/uk/1458912/GB-News-Neil-Oliver-coronavirus-lockdown-measures-relax-update-vn

 

Bron:

https://viruswaarheid.nl/informeren/gelekt-document-rki-nieuwe-lockdown-in-herfst-en-winter/

You may also like