Wetenschappers toonden aan dat 5G het Coronavirus kan aanwakkeren

5G Technologie en inductie, opwekken van het ‘Coronavirus’ in huidcellen. En voormalig radiograaf Ann Devlin over hoe de COVID-19 ziekte is gerelateerd aan 5G.

Kan 5G straling een Coronavirusinfectie veroorzaken?
De overheid, de fakestream media, de medische experts, de zogenaamde FactCheckers, en zelfs de rechtspraak, vertellen ons dat 5G en het Coronavirus niets met elkaar te maken hebben. Er zijn echter vele wetenschappelijke onderzoeken, die iets anders laten zien. Eén daarvan was te vinden in PubMed in de zomer van 2020.

Dit hoofdartikel werd door PubMed ingetrokken, maar u kunt hier nog steeds een kopie van de oorspronkelijke en volledige tekst vinden:

5G Technology and induction of coronavirus in skin cells:

https://scienceintegritydigest.files.wordpress.com/2020/07/fioranelli.pdf

De studie met de titel ‘5G Technology and induction of Coronavirus in skin cells’ werd geschreven door een internationale samenwerking van wetenschappers uit Italië, de Verenigde Staten en Rusland.
In dit onderzoek laten zij zien, dat 5G millimetergolven kunnen worden geabsorbeerd door onze huidcellen, die als antennes werken, en vervolgens kunnen worden overgebracht naar andere cellen, en de belangrijkste rol kunnen spelen bij het produceren van Coronavirussen in biologische cellen.

De auteurs beschrijven hoe dit in zijn werk gaat:

‘DNA is opgebouwd uit geladen elektronen en atomen. Het heeft een inductor-achtige structuur. Deze structuur kan worden onderverdeeld in lineaire, torusvormige en ronde inductoren. Inductoren werken samen met externe elektromagnetische golven, bewegen, en produceren wat extra golven in de cellen. De vormen van deze golven lijken op de vormen van zeshoekige en vijfhoekige bases van hun DNA-bron.

Deze golven produceren gaten in vloeistoffen in de kern. Om deze gaten te vullen, worden er enkele extra hexagonale en vijfhoekige bases geproduceerd. Deze bases kunnen zich aan elkaar koppelen en virusachtige structuren vormen, zoals het Coronavirus.

Om deze virussen binnen een cel te produceren, is het noodzakelijk dat de golflengte van externe golven korter is dan de grootte van de cel. Dus 5G millimetergolven zouden goede kandidaten kunnen zijn voor toepassing bij het construeren van virusachtige structuren, zoals Coronavirussen (COVID-19) in cellen.’

 

PubMed

PubMed is een via internet vrij toegankelijk databank met referenties naar medisch wetenschappelijke artikelen, evenals de database met boeken die de NCBI doorzoekt. Vrijwel alle medisch belangrijke publicaties van de laatste tientallen jaren zijn hierin te vinden, over het algemeen met minimaal een samenvatting van het artikel, soms met een link naar het complete artikel.

 

WATCH: Former Radiographer Ann Devlin – Covid19 Illness Is Related To 5G

 

Het is geen toeval, dat veel COVID symptomen overeenkomen met symptomen door blootstelling aan straling. De neiging van het bloed bijvoorbeeld, om op een gevaarlijke manier te stollen (verdikken), gaat samen met zowel EMF (elektromagnetische straling) als COVID. 5G kan dus symptomen veroorzaken, welke worden toegewezen aan het ‘virus’.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/?s=straling

 

Bron:

https://wemustknow.wordpress.com/2020/07/24/5g-technology-and-induction-of-coronavirus-in-skin-cells/

You may also like