Onthullingen over Black Project, DUMB, geheime Wapen- en Ruimtetechnologie, Star Wars, Aliens en AIDS (reposted)

Phil Schneider was een ex-overheidsingenieur, die betrokken was bij het ​​bouwen van gigantische ondergrondse faciliteiten (DUMB). Hij was een van de drie mensen, die in 1979 de strijd tussen de Greys (aliens) en de Amerikaanse inlichtingendiensten / militaire krachten op de ondergrondse Dulce basis in New Mexico wist te overleven. 

In mei 1995 hield Phil Schneider lezingen over wat hij had ontdekt tijdens zijn carrière. Zeven maanden later, in 1996, werd hij gemarteld en gedood door hen, bij wie hij eerder in dienst was.

 

Phil Schneider aan het woord… 

Het is omwille van het afschuwelijke samenstel van de federale overheid, dat ik me direct bedreigd voel om deze informatie aan iemand te vertellen. Hoe lang ik in staat zal zijn dit te doen, is nog onduidelijk.

Ik bouwde een reputatie op als een geologisch en bouwkundig ingenieur, met zowel militaire als ruimtevaart capaciteiten. Ik heb geholpen op twee belangrijke bases in de VS, die enige betekenis hebben voor de Nieuwe Wereld Orde. Het eerste honk was in Dulce, New Mexico. Ik was in 1979 betrokken in een vuurgevecht met buitenaardse mensachtigen, en ik was een van de overlevenden. Ik ben waarschijnlijk de enige overlevende, die je ooit hierover zult horen praten. Twee andere overlevenden zijn onder strikte bewaking! Ik ben de enige overgeblevene, die de gedetailleerde dossiers van de hele operatie kent. Zesenzestig Geheime Dienst agenten, FBI en zwarte baretten, enzovoorts, stierven in dat vuurgevecht.

Ten eerste, een deel van wat ik ga vertellen is wel zeer schokkend, en lijkt waarschijnlijk ook heel ongeloofwaardig. Voel je vrij om je eigen huiswerk te doen.

DUMB Deep Underground Militairy Bases2

Deep Underground Military Bases (DUMB) en de Black Budget

De Black Budget is een geheim budget, dat 25% van het bruto nationaal product van de Verenigde Staten omvat. De Black Budget verbruikt op dit moment 1250 biljoen dollar per jaar! Dit bedrag wordt gebruikt in Black Projects, zoals die zich bezighouden met diepe ondergrondse militaire bases.

Momenteel (in 1995) zijn er 129 diep ondergrondse militaire bases in de VS. Ze bouwen deze dagen nacht, onophoudelijk, sinds de vroege jaren ‘40. Sommige van hen waren zelfs eerder dan 1940 gebouwd. Deze bases zijn in principe grote steden onder de grond, met elkaar verbonden door high-speed Magneto-Leviton treinen, die snelheden tot Mach2 (2x de geluidssnelheid) kunnen bereiken.
De gemiddelde diepte van deze bases is meer dan een mijl, en de steden zijn allemaal tussen de 2,66 en 4,25 kubieke mijl in omvang. Ze beschikken over laser boormachines, die een tunnel van zeven mijl lang kunnen boren op één dag! De Black Projects omzeilen het gezag van het Congres, hetgeen zoals we weten illegaal is. Op dit moment is de Nieuwe Wereld Orde afhankelijk van deze bases. Als ik op dat moment had geweten, dat ik werkte aan datgene wat betrokken is bij de NWO, zou ik het niet hebben gedaan. Ik was omvangrijk voorgelogen!

Ontwikkeling Militaire Technologie, Duitse interesse in Hyper Ruimte Technologie en meer

In principe, wat technologie betreft, voor elk kalenderjaar dat passeert, groeit deze militaire technologie ongeveer met 44,5 jaar! Daarom is het gemakkelijk te begrijpen, dat ze reeds in 1943 in staat waren, middels het gebruik van vacuümbuis technologie, een schip letterlijk te laten verdwijnen van de ene plek, en weer te laten verschijnen op een andere plek.

Mijn vader, Otto Oscar Schneider, vocht aan beide kanten van de oorlog. Hij was oorspronkelijk een U-boot kapitein, en werd gevangen genomen en gerepatrieerd in de VS. Hij was betrokken bij verschillende soorten problemen, zoals de A-bom, de H-bom en het Philadelphia Experiment. Hij vond een high-speed camera, die foto’s van de eerste atoomproeven op Bikini Eiland had genomen op 12 juli 1946. Ik heb de originele foto’s van die test. En de foto’s tonen ook UFO’s, op hoge snelheid op de vlucht voor de bom. Bikini Eiland was op dat moment ‘besmet’ met aliens, vooral onder water. En de inboorlingen hadden problemen met hun dieren, die door hen werden verminkt. Op dat moment had generaal MacArthur het gevoel, dat de volgende oorlog met aliens zou zijn.

Het vuurgevecht op Dulce

Phill Schneider scars

Terug in 1954, onder de regering van Eisenhower, besliste de regering om de grondwet van de VS te omzeilen en een verdrag met buitenaardse entiteiten (aliens) aan te gaan, ook wel het Greada Verdrag, dat in feite de afspraak maakte dat de betrokken vreemdelingen een paar koeien zouden nemen, en hun implanteertechnieken te testen op een paar mensen, waarbij ze wel details over de betrokken mensen moesten geven. Langzamerhand veranderden de aliens dit verdrag, totdat zij zich er helemaal niet meer aan hielden. In 1979 was dit de realiteit, en het vuurgevecht op Dulce gebeurde bij toeval.

Ik was betrokken bij het bouwen van een aanvulling op de diepe ondergrondse militaire basis in Dulce, die waarschijnlijk de diepste basis is. Het gaat 7 niveaus naar beneden en is meer dan 2,5 mijl diep. Op dat moment hadden we vier verschillende gaten geboord in de woestijn, en we zouden ze met elkaar gaan verbinden door grote delen tegelijk uit te blazen. Mijn taak was om in die gaten naar beneden te gaan, en rotsmonsters te nemen en om te controleren. Terwijl ik op weg was naar beneden, vonden we onszelf te midden van een grote grot, die vol was van buitenaardse wezens, ook wel bekend als de grote Greys. Ik schoot op twee van hen. Op dat moment waren er 30 mensen daar beneden. Ongeveer 40 mensen meer kwamen naar beneden nadat dit begon, en elk van hen werd gedood. We hadden een hele ondergrondse basis met aanwezige aliens (demonen) verrast!
Later kwamen we erachter dat ze reeds een lange tijd op onze planeet leven. Dit zou veel kunnen verklaren achter de theorie van de oude astronauten.

Hoe dan ook, ik kreeg een schot in de borst met een van hun wapens, een soort doos op hun lichaam, dat een gat in me blies en me een gemene dosis van kobalt straling gaf. Ik heb kanker als gevolg hiervan.

Area 51

Ik was niet echt geïnteresseerd in de UFO technologie totdat ik kwam te werken bij Area 51, ten Noorden van Las Vegas. Na ongeveer twee jaar te recupereren na het 1979 incident, ging ik weer aan het werk voor Morrison en Knudson, EG & G en andere bedrijven. Bij Area 51 werden alle soorten van vreemde ruimteschepen getest.

Schneider maakt zich zorgen over Regering Facties, Spoorweg Auto’s en Boeien Contracten

Nu ben ik zeer bezorgd over de activiteit van de federale overheid. Ze hebben gelogen tegen het publiek, senatoren… en hebben geweigerd om de waarheid met betrekking tot vreemde zaken te vertellen. Ik kan nog doorgaan.

Onlangs heb ik iemand, die woonde in de buurt van waar ik woon, in Portland, Oregon, gekend. Hij werkte bij Gunderson Staalbouw, waar ze treinwagons maken. Hij kwam op een dag naar me toe, opgewonden, en vertelde me, dat ze gevangenen auto’s aan het bouwen waren. Hij was zenuwachtig. Gunderson, zo zei hij, had een contract met de federale overheid, om 107.200 volle lengte spoorweg auto’s te bouwen, elk met 143 paar handboeien. Er zitten 11 onderaannemers in dit gigantische project. Vermoedelijk kreeg Gunderson meer dan 2 miljard dollar voor het contract. Bethlehem Steel en andere Staalbedrijven zijn er bij betrokken. Hij toonde me een van de auto’s in het Noorden van Portland. Hij had gelijk… Als je 107.200 met 143 vermenigvuldigt, maal 11, kom je op ongeveer 15 miljoen. Dit is waarschijnlijk het aantal mensen, die het niet eens is met de federale overheid. Stemmen op de overheid heeft geen enkele zin meer. Onze huidige overheid is een ‘technocratie’, geen democratie, en het is een vorm van feodalisme. Het heeft niets te maken met de republiek van de VS. Deze mensen zijn goddeloos, en ze hebben beslist over godsdienst op openbare scholen. U kunt een boete tot 100.000 dollar krijgen en twee jaar in de gevangenis voor het bidden op school! Ik geloof ook dat de regering de bevolking in slavernij brengt.

Star Wars Programma en mogelijke Alien bedreiging

68% van het militaire budget is direct of indirect beïnvloed door de zwarte begroting. Star Wars steunt zwaar op geheime wapens! Geen enkel geheime wapen programma zou beschikbaar zijn, als we gecrashte buitenaardse schotels niet uit elkaar hadden gehaald. Sommigen van jullie vragen zich af, waar de ‘Space Shuttle’ gebruik van maakt. Grote blokken van speciale metalen worden in de ruimte gefreesd, en niet kunnen worden geproduceerd op het oppervlak van de aarde. Zij hebben behoefte aan het nabije vacuüm van de ruimte, om ze te produceren. We krijgen zelfs niet een beetje waarheid te horen!

Secret Star Wars Program

Tot enkele weken geleden was ik in dienst van de Amerikaanse overheid met een Ryolite-38 verklaring factor, een van de hoogste in de wereld. Ik geloof dat het Star Wars programma er uitsluitend is om op te treden als een buffer, om een buitenaardse aanval te voorkomen. Het heeft niets te maken met de ‘koude oorlog’, die slechts een speeltje is om geld te vergaren van alle mensen… Voor wat? Deze hele leugen werd gepland en uitgevoerd gedurende de laatste 75 jaar!

De bewakers van de Geheime Wapen Technologie en de Delta Force oorsprong van het Bosnië conflict

De bewakers van geheime wapens: er zijn ten minste drie verschillende classificaties van de politie, die onze best bewaarde geheimen moeten bewaken. Nummer één, de Militaire Joint Tactical Force (MJTF), ook wel de Delta Force of Zwarte Baretten genoemd, is in de eerste plaats een multinationale tactische macht, gebruikt voor het bewaken van de verschillende geheime wapen vliegtuigen wereldwijd. Er werden 172 van dit soort vliegtuigen gebouwd. Tien crashten, dus er waren bij de laatste telling ongeveer 162.
Er zijn aanwijzingen, dat de Delta Force naar Bosnië werd gestuurd tijdens de laatste dagen van de regering Bush, als een verkapte scherpschutter strijdmacht.

De waarheid achter het Republikeinse Contract met Amerika

Wij worden misleid door zoveel slechte mensen die dit land runnen. Ik denk dat wij het beter kunnen doen. Het Contract met Amerika bijvoorbeeld… het bevat dezelfde terminologie, die Adolf Hitler gebruikte om Duitsland te ondermijnen in 1931. Het Contract met Amerika is een laatste wanhopige poging, om onze oude regering onderuit te halen, met als doel de NWO.

De aanwezigheid van Zwarte Helikopters

Er zijn er meer dan 64.000 zwarte helikopters in de VS. Elk uur dat verstrijkt, wordt er een gebouwd. Is dit het juiste gebruik van ons geld? Waar heeft de overheid 64.000 helikopters voor nodig? Proberen ze ons tot slaaf te maken? Ik betwijfel of het hele leger wereldwijd 64.000 stuks nodig heeft. Er bestaan 157 F-117A geheime wapen vliegtuigen, geladen met LIDAR en computer verbeterde foto radar. Zij kunnen jou zien lopen van kamer naar kamer, als ze over je huis heen vliegen! Zij zien voorwerpen in je huis vanuit de lucht met een variatie limiet van 1 inch tot 30.000 mijl.

Het Overheid Aardbeving Apparaat

De federale overheid heeft nu een aardbeving apparaat uitgevonden. Ik ben een geoloog, en ik weet waar ik het over heb. Met de aardbeving in Kobe in Japan was er geen puls golf, zoals tijdens een normale beving. Geen! In 1989 was er een aardbeving in San Francisco. Er was geen puls golf! Het is een Tesla apparaat, dat wordt gebruikt voor kwade doeleinden. De zwarte begrotingsprogramma’s hebben wetenschap, zoals wij die kennen, ondermijnd.

AIDS als Biowapen op basis van alien excreties (uitscheidingen)

Kijk eens naar AIDS, uitgevonden door de Landsverordening Laboratory in Chicago, Illinois, in 1972. Het was een biologisch wapen, om te worden gebruikt tegen het volk. Zij gebruikten klier uitscheidingsproducten van dieren, mensen en aliens om het virus te maken. Dat laatste is het slechtste nieuws. EHEC is een recent voorbeeld van dergelijke biowapens, waarbij het publiek totaal voorgelogen wordt.

Er is absoluut geen verweer tegen hun ziektekiemen, geen! Ziektekiemen zijn een biologisch wapen met verschrikkelijke gevolgen. Saddam Hoessein doodde 3,5 miljoen Koerden met een vergelijkbaar biologisch wapen.

Verdienen wij dit? Nee, dat doen we niet. Op dit moment ben ik stervende aan kanker. Ik zou nog zes maanden kunnen leven. Ik zal je één ding zeggen, ik zal elke wet breken om hierover te praten. Elf van mijn beste vrienden zijn vermoord in de laatste 22 jaar. Acht van de moorden werden neergezet als zijnde ‘zelfmoord’. Ik werd achtervolgd door de overheid, en werd bedreigd. Ik wist precies wie ze waren! Ik heb 19 keer gesproken en heb waarschijnlijk 45.000 mensen bereikt.

Heel erg bedankt.

Phil Schneider (23 april 1947 — 10 januari 1996)

 

Oorzaak moord op Phil Schneider

Men dacht dat de dood van Schneider werd veroorzaakt door een hartaanval, maar latere analyse toonde drukplekken rondom zijn nek – de breedte van een katheterbuis, die suggereerden dat zijn dood was veroorzaakt door wurging. Zijn vrouw, Cynthia, heeft verklaard dat Amerikaanse Inlichtingendiensten hun huis kort na zijn dood grondig hadden doorzocht, en vertrokken met ten minste een derde van hun familiefoto’s. Cynthia merkte ook op, dat Phils lesmateriaal en aantekeningen voor zijn ongeschreven boek over UFO’s ook vermist werden in zijn appartement, maar dat geld en kostbaarheden onaangeroerd bleven.
Cynthia kreeg van rechercheur Randy Harris te horen, dat er markeringen op Phils nek zaten. Een autopsie toonde aan, dat een rubberslang driemaal rond Phils nek werd gebonden, en vervolgens in een knoop getrokken, die de bloedstroom naar zijn hoofd blokkeerde, zodat hij bewusteloos raakte en stierf.

Note: Hoewel dit artikel rond 1995 is gepubliceerd, is het desondanks nog steeds actueel

 

Posted:

http://eindtijdnieuws.blogspot.com/

You may also like