Inzichten over COVID-19 gegevens en vooral: hoe we gezond kunnen blijven

Waarheden over de Coronamaatregelen, en onderdrukte informatie over hoe u gezond kunt blijven in deze tijd van COVID-19.

Gegevens onthullen de waarheid over de Coronamaatregelen.

U kunt zelf uw immuunsysteem sterk verbeteren. De specialiteit van Cummins is het metabolisme, de flexibiliteit van het metabolisme van het menselijk lichaam, die tevens een fundamenteel onderdeel is van het immuunsysteem. 

 

Gedeeltelijk vrij vertaald:

In dit interview deelt Ivor Cummins zijn inzichten over de Coronamaatregelen. Hoewel hij geen formele medische opleiding heeft genoten, is hij goed opgeleid in de wetenschappelijke methode, en heeft hij een zeer analytische en logische geest. Hij heeft een graad in biochemische ingenieurswetenschappen, en heeft de afgelopen acht of negen jaar onderzoek gedaan naar de metabole gezondheid, vetverbranding. In maart 2020 maakte zijn vrouw zich namelijk zorgen over SARS-CoV-2, waardoor hij de gegevens rondom COVID-19 begon te onderzoeken:

“Ik deed een snelle controle…
De lockdowns werden niet beëindigd. Daarna wilden ze nog meer beperkingen, en toen begonnen ze stampei te maken over een vaccin… Ze kwamen toen met mondkapjes aan in Noord-Europa in de zomer, en toen wist ik dat we in ernstige problemen zaten. Want in Noord-Europa was er niets aan de hand. De ziekenhuizen waren leeg. De IC’s waren leeg. Toch legden ze verplichte mondkapjes op, en iedereen begon ze te dragen.”

 

Wat zit er achter het COVID-vaccin verhaal?

Cummins citeert gegevens van Israël, waar de overgrote meerderheid van de bevolking is geïnjecteerd met het Pfizer-mRNA brouwsel. Niet-gevaccineerde en ‘gevaccineerden’ hebben hetzelfde infectiepercentage, ongeacht leeftijd, ook in andere landen! 

Cummins opmerkingen:

“Het is allemaal een beetje een schijnvertoning… Ik bedoel… een man in Ierland ging naar zeven apotheken, en stelde hen de vraag: “Wat is het risico van COVID voor mijn 20-jarige dochter? En wat is het risico op bijwerkingen van deze medicatie?” En ze konden niet echt antwoord geven. Vrijwel allemaal zeiden ze nadrukkelijk: “Dit is volledig getest”. Hij liet ze de documentatie zien, dat het alleen voor noodgevallen is bestemd; het is niet volledig goedgekeurd. En ze waren toen een beetje verrast. Dus zelfs alle mensen die de COVID-injecties toedienen, zijn zich gewoon niet bewust van de feiten, zo lijkt het.

De betrokken apothekers dachten dat de bijwerkingen slechts 1 op de honderdduizenden waren! Ze waren dus niet eens echt op de hoogte van de inhoud van de bijsluiter… Er is geen geïnformeerde toestemming, omdat de persoon, die de injectie toedient, de risico’s niet begrijpt, en zeker de persoon die het krijgt niet.”

Bijwerkingen en sterfgevallen worden enorm ondergerapporteerd en in de doofpot gestopt! Helaas melden veel landen eenvoudigweg geen bijwerkingen, dus het is erg moeilijk om de werkelijke omvang van de risico’s van deze injecties te begrijpen. Zoals opgemerkt door Cummins:

“In Ierland heb ik mensen aan de binnenkant van het medische systeem, en over het algemeen wordt er niets geregistreerd. Als mensen een reactie hebben, sturen ze hen naar de eerste hulp. De eerste hulp regelt het gewoon. Niemand pakt een potlood of een pen. Ik bedoel, dat is gewoon over de hele linie! Dus ik heb de schatting gehoord, dat je de geregistreerde problemen gemiddeld met 5 tot 10 kunt vermenigvuldigen, om het werkelijke aantal te krijgen.”

 

Gehersenspoeld na slechts een paar maanden

Zoals Cummins opmerkte, hebben onderzoeken aangetoond, dat het maar een paar maanden duurt om mensen te hersenspoelen, waarna hun redeneervermogen effectief is vernietigd. “Ze kunnen daarna gewoon geen reden meer zien, omdat hun hersenen hervormd zijn”, zegt hij. En we staan ​​nu al anderhalf jaar onder een constant 24/7 spervuur ​​van misleidende propaganda!

“Ik vergelijk het met het Duitsland van de jaren ’30… Sommige mensen worden erg boos als men terugverwijst naar die periode. Maar ik heb het niet over de Holocaust. Ik heb het niet over de jaren ’40. Ik verwijs terug naar het Duitsland van de jaren ’30, toen Goebbels en de rest, geloof ik, in elk huis gratis een radio plaatsten. Ze wisten: ‘Als we eenmaal een kanaal hebben, of een kanaal naar elk huis, en we voeren hen wat we hen willen voeren, dan hebben we ze!’ Ik denk dat er een citaat was van een lid van de Nazi-partij, die zei: “Geef mij de controle over de media, en ik zal elke natie veranderen in een natie van varkens”. Ze hadden minachting voor de mensen! Maar ze waren erg slim, en het was duidelijk een absolute horror.

Neem de media over, massapropaganda voor langere tijd, en dan kun je bijna doen wat je wilt. Ik bedoel, de onzin waarmee ze het afgelopen jaar zo vaak naar buiten zijn gekomen… de mensen zouden er gewoon om moeten lachen. Het zou een farce moeten zijn, een komedie. Maar mensen lachen niet. Ze zijn er gewoon aan gewend geraakt, om via de navelstreng gevoed te worden door de media en de professoren en ‘experts’. En wat voor onzin hen ook verteld wordt, ze stemmen er gewoon mee in.” 

 

Tegenwoordig hebben we een effectievere hersenspoeling

In de 80 jaren daarna is er een enorme toename van technologie geweest, die het vermogen en de effectiviteit van propaganda vergroot. Mensen worden tegenwoordig effectiever gehersenspoeld, en het lijdt geen twijfel dat dit de meest effectieve propagandacampagne in de geschiedenis is!

 

Wat is het doel? 

Het gaat niet om wetenschap; het ging nooit om wetenschap. Het gaat over economie, winstbejag, totale controle, ID-bewijzen, vaccinaties en vaccinatiepaspoorten, digitale valuta, de RFID-chip, het merkteken van het beest, 666, transhumanisme, totale overname…

 

De geneeskunde is op zijn kop gezet!

Velen zijn schijnbaar verstoken van logica en hun vermogen om te redeneren en het gezond verstand te gebruiken. De propagandisten zijn dus ongetwijfeld geslaagd. En het lijkt bijna hopeloos, om iemand ervan te overtuigen dat het officiële verhaal niet waar is. Het maakt bijna niet uit welke gegevens je hen laat zien. Het is zelfs zo erg, dat sommigen zich niet eens laten beïnvloeden door familieleden, die binnen enkele dagen na het krijgen van hun COVID-injecties sterven. Ze staan ​​er nog steeds op, dat dit de beste manier is om vooruit te komen en zijn het erover eens, dat iedereen de injecties zou moeten krijgen, inclusief zijzelf. En ze haasten zich om hun booster te krijgen.

Hoe u uw immuunsysteem sterk kunt verbeteren

Iedereen die bekend is met natuurlijke gezondheid, zal het er waarschijnlijk mee eens zijn, dat het hebben van een excellent of minimaal sterk immuunsysteem de beste keuze is tegen alle ziekten en infecties! De specialiteit van Cummins is het metabolisme, de flexibiliteit van het metabolisme, die tevens een fundamenteel onderdeel is van het immuunsysteem. Hij legt uit:

“Metabolische gezondheid staat centraal, en de gezondheid van het immuunsysteem is er onlosmakelijk mee verbonden. Ik interviewde Dr. Ron Rosedale op ​​4 april 2020, toen de COVID-pandemie begon. Leptine is een cytokine. Het is nauw betrokken bij de reactie van het immuunsysteem.
Wanneer u leptine- of insulineresistent bent, zal uw immuunsysteem in zekere zin overreageren, waardoor een cytokinestorm ontstaat. En u zult te weinig reageren in andere delen van het immuunsysteem.

Dr. Rosedale benadrukte, – en ik was het met hem eens – dat als men zou weten dat SARS-CoV-2 eraan zou komen, men geen vier of vijf maanden nodig heeft om fit te worden… Binnen enkele dagen zullen uw insuline- en leptinespiegels instorten, als u plotseling overschakelt op vlees, vis en eieren, geen bewerkte voeding, plus vitamines en mineralen! Letterlijk binnen de éérste dag zal uw leptine en insuline snel dalen, en binnen een paar weken zult u volkomen en dus beter in staat zijn, om een ​​ernstige ziekte om te zetten in een milde ziekte, of zelfs om een ​​overlijden te veranderen in slechts een onaangename ervaring.
En dat was begin april 2020. Ik dacht echt dat dit een kans zou zijn, om mensen dit te laten zien! Maar het ding werd natuurlijk zo krankzinnig gemaakt in het nieuws, dat niemand ook maar iets om het virus gaf, behalve dan de vaccins. En propaganda nam het over… 

Als u uw insuline en leptine verlaagt, en u verhoogt uw vitamine D – die hoe dan ook zal stijgen als u uw insulineresistentie verlaagt, automatisch – als u alle dingen doet waar wij al jaren over praten: de waarheid over cholesterol, vet, insuline, keto, weinig koolhydraten, alle dingen voor een lang leven en goede gezondheid, als u dat snel toepast, verkleint u uw risico door dit ‘virus’. 

Maar dat mocht niemand zien! In feite heeft de FDA afgelopen zomer een verbod uitgevaardigd tegen een website over natuurlijke gezondheid, die het net had gehad over het belang van vitamine D. Ze zeiden tegen hen: ‘Dat mag je niet doen. Het is niet goedgekeurd.’”

 

Ik was één van hen…

Ik, Dr. M., was een van de websites waar de FDA die waarschuwing aan gaf. Net als aan anderen werd mij verteld, dat ik niet kon stellen dat het vermogen van vitamine D, om de gezondheid en het immuunsysteem te verbeteren, enige invloed zou kunnen hebben op het krijgen van een SARS-CoV-2-infectie of niet, of het overleven van de infectie.

“Ik weet dat het daar wel mee te maken heeft”, reageert Cummins. “Ik heb begin april drie korte gesprekken met dia’s gedaan, over de gegevens van de Filippijnen en elders. Het was duidelijk, dat mensen met vitamine D-spiegels van meer dan 40 ng/ml, of 100 nmol/L, die metabolisch gezond zijn, een enorm lagere kans hadden op een ernstige ziekte of op sterfte, zelfs als er werd gecorrigeerd voor leeftijd.

Duidelijk werd, dat als u voedzaam voedsel eet, als u uw insuline en leptine verlaagt, een gezonde blootstelling aan de zon krijgt, en wellicht supplementen neemt, en u uw vitamine D-status omhoog brengt, u in die groep zult komen, die een veel lager risico heeft, en zelfs nog geen griepje hoeft te krijgen.”

 

Waarom verwerkte zaadoliën vermijden? 

Als u keto doet, houd er dan rekening mee dat niet alle vetten gelijk zijn. Ik vermoed dat Omega-6, linolzuur (LA), mogelijk schadelijker is voor de stofwisseling en algehele gezondheid dan bewerkte koolhydraten. Op de vraag om een ​​mening hierover te geven, antwoordt Cummins:

“Het is een lastige, omdat ik het moeilijk vind om tot een definitief antwoord te komen. Geraffineerde koolhydraten en bewerkte koolhydraten zijn echt slecht; dat weten we uit alle wetenschap. We weten uit enorme hoeveelheden wetenschap, dat zaadoliën een groot probleem zijn… Alle kennis, die verband houdt met overmatige inname van linolzuur (LA), – een enorme hoeveelheid kennis – werd onderdrukt. 

Er waren studies in de jaren ’90, die borstkanker bij ratten aantoonden: een hele reeks dierstudies! Toen stopten ze met deze studies. De reden was, zeiden ze, omdat dit gezonde plantaardige oliën voor het hart waren! Het systeem wilde niet dat de mensen hier achter zouden komen! Dus ik ben het ermee eens, dat er een enorme hoeveelheid gegevens is, waarvan ik zou zeggen: raak ze niet aan; ze vormen een serieus probleem (desinformatie). 

Er zijn obesitas studies bij muizen en ratten, die dramatisch zijn in termen van adipogenese, ofwel de vorming van vet(cellen)… Ik zeg vaak dat de triade van de duivel geraffineerde koolhydraten, suikers en zaadoliën is. En die drie vormen het meest ultra-verwerkte voedsel! Dus u moet die drie aanpakken.
Als een persoon de zaadoliën opgeeft, maar 30 jaar lang veel geraffineerde koolhydraten eet en cola drinkt, zullen ze waarschijnlijk alsnog in de problemen komen. Als ze zaadoliën gebruiken voor enkele procenten van het dieet, niet enorm, en ze elimineren de geraffineerde koolhydraten, dan vraag ik me af hoe slecht ze zullen eindigen? Het is gewoon een lastige.” 

 

Tot 7 jaar nodig om ophoping van linolzuur uit je lichaam te verwijderen

Ik – en dit zegt een expert in natuurlijke gezondheid – heb een meer hardcore standpunt ingenomen tegen zaadoliën en linolzuur (LA). Waarom?
Vóór 1850, toen de geïndustrialiseerde voedselverwerking voor het eerst begon, was de hoeveelheid LA in menselijk vetweefsel slechts ongeveer 1% tot 2% was. Tegenwoordig is dat maar liefst tussen de 20% en 30%!
Ik geloof dat alles boven de 2% teveel is, en dat dit de oxidatieve stress radicaal verhoogt. Oxidatieve stress kan je celmembranen, mitochondriën, eiwitten, stamcellen en DNA vernietigen. En het duurt tot zeven jaar om de ophoping van LA uit je lichaam te verwijderen, aangezien het wordt opgeslagen in je celmembranen!

 

Wanneer je een goede lichaamsverbranding hebt…

Ik geloof nu ook, uit eigen ervaring, dat als je een goede verbranding, metabolisme, hebt, het buitensluiten van gezonde koolhydraten (natuurlijk geen verwerkte of bewerkte koolhydraten) schadelijk kan zijn. Ik ben metabolisch flexibel, heb een gezonde verbranding, en zal persoonlijk niet lager gaan dan 50 gram gezonde koolhydraten per dag, voornamelijk omdat ik drie tot vier uur per dag sport. Op veel dagen eet ik 150 tot 200 gram koolhydraten, meestal uit fruit. Desondanks ben ik nog steeds in ketose* en heb ik een zeer laag visceraal lichaamsvet, buikvet in de buikholte. (*Je lichaam verbrandt dan vetten voor energie.)
Toen ik voor een langere periode low-carb (koolhydraatarm) probeerde, dus onder de 50 gram, ging mijn gezondheid achteruit. Dus, op voorwaarde dat je metabolisch flexibel bent, geloof ik dat koolhydraten gezond zijn. Dit is waarom ik geloof dat LA veel gevaarlijker is dan koolhydraten. Je hoeft ook niet te ontgiften van overtollige koolhydraten. Stop gewoon met het eten ervan, en je insulineresistentie zal onmiddellijk dalen!

“…Ik vecht zeven dagen per week tegen de verkeerde informatie. Maar als blijkt dat de slechteriken vreselijke dingen uitvoeren, weiger ik om moedeloos of ellendig te worden of op te geven. Ik heb mezelf gewoon gehard, zodat ik hierdoor niet naar beneden zal worden gehaald, hoe erg de situatie ook worden zal…”

 

Bron:

Dr. M. (highly censored)

You may also like