In de pijplijn: een COVID-griep RNA vaccincombinatie

Moderna start menselijke proeven met een mRNA-gebaseerde griepprik. Het is de volgende stap in deze vaccintechnologie.

Ondanks bewijs van ernstig gevaar, zijn er alweer een aantal mRNA ‘vaccins’ in de pijplijn. Eén daarvan is een COVID-griep RNA vaccincombinatie, die momenteel wordt getest op fretten, en verder een aantal verschillende mRNA seizoensgriepvaccins, die al worden getest op mensen.

Binnenkort beschikbaar, de dodelijkste griepprik in de geschiedenis?

Bedrijven, die momenteel mRNA griepvaccins op mensen testen, zijn onder meer Moderna, Sanofi en Translate Bio. Ook Pfizer/BioNTech streeft naar plannen voor een mRNA griepprik!

Overdraagbare vaccins

Onderzoekers werken aan overdraagbare vaccins, zo zeggen zij, om de ‘virussen’ onder controle te houden en de kans op verspreiding te verkleinen.

COVID-Griep RNA vaccincombinatie

Omdat we reeds weten hoe zeer COVID ‘vaccins’ bloedstolsels en nog veel meer kunnen veroorzaken, weten we ook dat deze op genen-gebaseerde injecties een ramp in de maak zijn! En nu zitten er plotseling, ondanks bewijs van ernstig gevaar, een aantal andere mRNA ‘vaccins’ in de pijplijn.
Onder hen is een COVID-griep RNA vaccincombinatie, zoals gemeld door The Verge, 7 juli 2021:

 

‘Menselijke proeven met het mRNA-gebaseerd griepvaccin’

‘Moderna gaf haar op mRNA-gebaseerde seizoensgriepvaccin aan de eerste groep vrijwilligers in een klinische proef, zo maakte het farmaceutische bedrijf vandaag bekend. De start van de proef markeert de volgende fase van het werk van het bedrijf aan dit type vaccintechnologie, na het overweldigende succes van haar COVID-19 vaccin, dat met dezelfde strategie werd gebouwd…
Mensen die een mRNA-vaccin krijgen, worden geïnjecteerd met kleine stukjes genetisch materiaal van het doelvirus. Hun cellen gebruiken die genetische informatie, om stukjes van het virus op te bouwen, die het immuunsysteem van het lichaam leert te bestrijden…
Moderna is de tweede groep, die haar mRNA griepprik begint te testen in proeven bij mensen – Sanofi en Translate Bio begonnen deze zomer met een proef. Pfizer en BioNTech zijn al een paar jaar geïnteresseerd in mRNA griepprikken, en ze gaan ook door met die plannen.’

 

Combinatievaccins: Moderna test vierwaardig mRNA griep ‘vaccin’

Moderna is van plan om 180 deelnemers van 18 jaar en ouder in te schrijven voor haar fase 1/2 studie van mRNA-1010, een quadrivalent griepvaccin, dat als doel heeft te beschermen tegen seizoensinfluenza A H1N1, H3N2 en influenza B Yamagata en Victoria.

In een persbericht verklaarde Stephanie Bancel, CEO van Moderna, dat het bedrijf combinatievaccins hoopt te kunnen maken, om tegelijkertijd te beschermen tegen verschillende infecties, zoals griep, COVID-19 en andere luchtweginfecties.

“Respiratoire combinatievaccins zijn een belangrijke pijler van onze algemene mRNA vaccinstrategie,” zei Bancel. “Wij zijn van mening, dat de voordelen van mRNA vaccins het vermogen bezitten om verschillende antigenen te combineren, om te beschermen tegen meerdere virussen…”

De druk, om de gewone griepvaccins te vervangen door de alternatieve gentherapie injecties, baart grote zorgen! Wereldwijd krijgen 3 tot 5 miljoen mensen de griep. Alleen, waar zijn ze de afgelopen twee jaar gebleven? Volgens Moderna ‘vormt dit (echter) een aanzienlijke belasting voor de gezondheidszorgstelsels’.

 

Zijn menselijk overdraagbare vaccins de volgende?

Dr. Mercola verwacht dat overdraagbare vaccins het volgende grote ding zullen zijn na mRNA ‘vaccins’.
De overdracht, of het uitstoten van spike-eiwitten tussen gevaccineerden en niet-gevaccineerden roept ook de vraag op, of er al overdraagbare vaccins bestaan. De wijze van overdracht is op dit moment onduidelijk, maar vindt zeker plaats! Dit fenomeen is geen toeval.

We kunnen er echter zeker van zijn, dat mRNA griep ‘vaccins’, die de cellen van uw lichaam in antigeenfabrieken veranderen, komen zullen. Wetenschappers hebben vastgehouden aan dit transhumanistische model van het veranderen van uw door God gegeven genetische instructies, in plaats van ziekte te voorkomen door middel van een gezonde levensstijl en behandelingen met veilige medicijnen.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/18-redenen-om-geen-griepprik-te-halen/

 

Bronnen:

Will mRNA Flu Vaccines Get Emergency Use Authorization Next?

https://www.theverge.com/2021/7/7/22566634/moderna-mrna-flu-vaccine-trial

You may also like