INBRAIN Neuroelectronics gebruikt een technologie die de hersenen bestuurt met AI aangedreven grafeen

Een persbericht van INBRAIN Neuroelectronics over het vermogen om dingen te lezen, te detecteren, te besturen en te veranderen. Op grafeen gebaseerde neuro-elektronica technologie is realiteit.

INBRAIN’s doel is onder andere om ‘de veiligheid van grafeen, een nano-stofje, te vestigen…’ Ze beschrijven hun op grafeen gebaseerde ‘therapieën’ als volgt:

“Minder invasieve en intelligentere neuro-elektronische technologieën, zoals de onze, kunnen veiligere therapieën bieden, die kunnen worden geüpgraded en aangepast in realtime…”

Het grafeen bestaat uit spiraalvormige micromotoren, en natuurlijk zullen ze je hersenen infiltreren met een overvloed aan verschillende nanodeeltjes, zei Celeste Solum. Niet voor niets wordt grafeen het materiaal van de toekomst genoemd!

 

Persbericht van 30 maart 2021 onthult:

“INBRAIN Neuroelectronics haalt $ 17 miljoen binnen in Serie A Financiering voor eerste AI-aangedreven Grafeen-Herseninterface:
Financiering stelt het bedrijf in staat om first-in-human studies te bevorderen voor zijn Flagship product, een minder invasief apparaat voor neuromodulatie (aanpassing van het zenuwstelsel), voor de behandeling van neurologische aandoeningen, met behulp van kunstmatige intelligentie (AI) en grafeenelektroden.”

Vergeet niet dat maar liefst 98 tot 99% van de Covid injecties uit grafeenoxide bestaat. Grafeen is een giftig nano-materiaal, dat onze hersenen kan binnendringen, en is ook nog eens een supergeleider, zodat de mens onderdeel kan worden van het IoT (Internet of Things of internet der dingen).

Waar staat INBRAIN voor?

INBRAIN Neuroelectronics SL is een bedrijf, dat raakvlakken heeft tussen Medtech, Deeptech en Digital Health, met het doel zich toe te leggen op de ontwikkeling van ’s werelds eerste intelligente grafeen-herseninterface.

Transformatie van het behandelen van neurologische aandoeningen

Het persbericht gaat verder: “Grafeentechnologie is volwassen geworden en is klaar voor de volgende uitdaging. Deze investering is een belangrijke opstap naar ons doel, om de manier waarop neurologische aandoeningen worden behandeld te transformeren.”

De kracht van grafeen

“De technologie van INBRAIN maakt gebruik van de kracht van grafeen, een tweedimensionaal materiaal, dat voor het eerst werd geïsoleerd in 2004, gemaakt van een rooster van koolstofatomen van slechts één atoom dik. Grafeen is het sterkste materiaal dat ooit is getest, ongeveer 100 keer sterker dan de zelfde dikte aan staal! Bovendien heeft grafeen unieke elektrische en thermische geleidingseigenschappen, die nog steeds worden bestudeerd.”

“De minder invasieve grafeenelektroden van INBRAIN profiteren van een aantal van deze eigenschappen, om een ​​ultrahoge signaalresolutie mogelijk te maken, op niveaus die nog nooit eerder zijn gezien. De machine learning-software van het INBRAIN-systeem detecteert therapie-specifieke biomarkers, om zeer gerichte, aangepaste neuromodulatie therapie te leveren, die voor elke patiënt is gepersonaliseerd.”

Biomarkers zijn indicatoren van de medische toestand waarin het lichaam verkeert, die gemeten kunnen worden.
Neuromodulatie (ofwel neurostimulatie) is een behandeling, waarbij men de zenuwbanen in het ruggenmerg met elektrische pulsen beïnvloedt.

De nieuwe zorgstandaard!

“De financiering zal worden gebruikt om INBRAIN’s first-in-human klinische programma vooruit te helpen, met als doel de veiligheid van grafeen vast te stellen als de nieuwe zorgstandaard voor neurotechnologische apparaten.”

Met de grafeen-injectie in je lichaam ben je voor de elite niets meer dan een apparaat

5G geeft de elite niet alleen toezicht en bewaking over bijna alles wat wij mensen doen. Het feit, dat grafeen alle delen van het lichaam kan binnendringen, inclusief de hersenen, – in combinatie met de eigenschappen van elektrische geleidbaarheid – betekent dat het kan worden gebruikt, om spiersamentrekkingen op te wekken en gedachten kan beïnvloeden. In het ergste geval word je gereduceerd tot een slaaf zonder wil: een automaat.

Hoe beschrijft INBRAIN zichzelf?

“Wij zijn wetenschappers, artsen, techneuten en liefhebbers van de mensheid, met de missie om neuro-elektronische interfaces te bouwen om hersenaandoeningen te genezen. We gebruiken Grafeen, het dunste materiaal dat de mens kent, om de nieuwe generatie neurale interfaces voor hersenherstel te bouwen, om patiënten over de hele wereld te helpen.”

“Grafeen is het volgende grote ding in bio-engineeringmaterialen, die pijlers zijn voor de volgende generatie elektrotherapieën in het gestaag groeiende veld van neuromodulatie.”

INBRAIN: in staat om dingen te ‘lezen’, te ‘detecteren’, te ‘besturen’ en te ‘veranderen’

“Onze grafeen-herseninterfaces hebben het vermogen om te lezen met een nooit eerder geziene resolutie, evenals het detecteren van therapie-specifieke biomarkers, en het activeren van zeer focale aangepaste neuromodulatie voor betere resultaten in gepersonaliseerde neurologische therapieën.”

“Grafeen: het dunst bekende materiaal, om stimulatie perfect aan te passen aan gerichte hersenanatomie.”

Verder belooft het bedrijf, dat het ‘de kosten in de gezondheidszorg zal verminderen’.

 

Wist u dat Merck samenwerkt met Inbrain?

Merck en Inbrain Neuroelectronics werken samen aan op grafeen gebaseerde bio-elektronische therapietechnologie. Ja, Merck is een van de grootste Big Pharma bedrijven ter wereld, dat in het verleden werd ontmaskerd door… vaccinfraude onder andere.

Nog vers in mijn geheugen staat het feit, dat Brandy Vaughan, die voor Merck werkte, op 8 december 2020 dood werd aangetroffen in haar huis. Zij zette zich in, om de risico’s van vaccinaties en het ware gezicht van Big Pharma aan het licht te brengen!

 

Graphene Flagship lanceert ‘COVID-19 Taskforce’

INBRAIN, zien we, is medelid van Graphene Flagship; dat meldt hun website.
Ook het bekende logo van de Europese Commissie wordt ons getoond, het uitvoerende orgaan van de Europese Unie, verantwoordelijk voor het indienen van wetsvoorstellen, het beheren van de EU-begroting, het handhaven van het EU-recht, en het vertegenwoordigen van de EU op internationaal niveau. Denkt u nog steeds dat zij het goede met de mensheid voorhebben?

COVID-19 Taskforce: wat doen zij sinds 2020?

Graphene Flagship launches COVID-19 Taskforce

Grafeen en aanverwante materialen zijn veelbelovende kandidaten voor het ontwerp van een nieuwe generatie oppervlakken, om de dagelijkse uitdagingen van Covid-19 en soortgelijke toekomstige ziekten het hoofd te bieden. Daarom startte het Graphene Flagship een Covid-19 Taskforce.

Zij hebben een doelgerichte en multidisciplinaire werkgroep samengesteld, bestaande uit de aangesloten bedrijven en de onderzoekers. Hun doel is om het potentieel van grafeen en aanverwante materialen volledig te benutten, om bij te dragen aan het wereldwijde front tegen deze ongekende maatschappelijke uitdaging.
De groep heeft een brede benadering, van fundamentele tot toegepaste oplossingen.

 

Opmerkelijk is, dat de groep het volgende gaat onderzoeken:

*de remming van het virus door grafeen en verwante materialen te gebruiken, verspreid in oplossingen

*of grafeen en verwante materialen dezelfde capaciteit hebben als antivirale middelen, zoals reeds aangetoond tegen bacteriën

*hoe grafeen en verwante materialen te veranderen met antivirale middelen

*hoe chemisch op maat gemaakte materialen te ontwerpen, om ofwel de kleefkracht van virussen te bevorderen en hun biologische activiteit te remmen zodra ze zijn geabsorbeerd, of om virussen af te weren

*hoe gecoate oppervlakken te ontwerpen, die beter bestand zijn tegen herhaald reinigen

*hoe desinfecterende oplossingen en schoonmaakmiddelen met grafeen en aanverwante materialen samen te stellen, om oppervlakken te reinigen

*hoe wegwerpmaskers, schorten en draagbare weefsels te ontwerpen, met een grotere ondoordringbaarheid voor virussen

*hoe technologieën voor persoonlijke beschermingsmiddelen te ontwikkelen, die een barrière kunnen vormen tussen de omgeving en het menselijk lichaam

*hoe smart, slim weefsel te creëren, dat dankzij het ontwerp niet alleen antivirale kenmerken heeft, maar ook andere functies

*hoe nieuwe chemische, elektrochemische en optische sensoren te ontwerpen, met een hoge specificatie voor vroege diagnostiek, en voor draagbare diagnostische apparaten

*de bredere uitdagingen van wereldwijde pandemieën, zoals hoe grafeen en aanverwante materialen het werken op afstand kunnen verbeteren: bijvoorbeeld door telecom en gegevenscommunicatie te verbeteren, of door de ontwikkeling van efficiëntere batterijen voor een nieuwe groene samenleving.

… een samenleving waar overigens niets groens of natuurlijks aan is.

 

Eerst INBRAIN product

Wist u dat het eerste product van INBRAIN werd ontworpen om hersenactiviteit te lezen en te moduleren? Dit doen zij met behulp van AI, om aangepaste reacties te activeren voor neurologische therapie, afgestemd op de persoon.

Op grafeen gebaseerd neurologisch implantaat

Inbrain Neuroelectronics heeft de afgelopen acht jaar een op grafeen gebaseerd neurologisch implantaat ontwikkeld. Carolina Aguilar, CEO en mede-oprichter van INBRAIN Neuroelectronics, zei dat sommige vormen van grafeen giftig zijn, en dat het bedrijf de afgelopen jaren een productietechniek heeft ontwikkeld en gepatenteerd. Eindelijk waren zij in staat om die vorm van grafeen te bedenken, die zij in de hersenen willen hebben!

 

Bronnen:

INBRAIN Neuroelectronics Secures $17 Million in Series A Funding for First AI-Powered Graphene-Brain Interface

https://www.merckgroup.com/en/news/bioelectronics-inbrain-08-07-2021.html

https://graphene-flagship.eu/graphene/news/covid-taskforce-announcement/

https://www.impactlab.com/2021/07/07/inbrain-neuroelectronics-believes-its-chips-could-outperform-elon-musks-neuralink/

You may also like