‘Catastrofale Besmetting’: Bill Gates, Johns Hopkins, WHO hebben zojuist een nieuwe pandemie gesimuleerd | Universeel Griepvaccin

‘Catastrophic Contagion’: een simulatie van een nieuw virus uit de buurt van Brazilië. SEERS (= 33, 66). En informatie over het komende ‘Universele mRNA Griepvaccin’!

Eindtijdnieuws.com
12 december 2022

 

Jawel, Bill Gates, Johns Hopkins en de WHO hebben zojuist een nieuwe pandemie gesimuleerd: ‘het virus’ heeft een hoger sterftecijfer dan CONVID-19 en treft vooral veel kinderen. 

3 jaar na Event 201

Bijna 3 jaar na dato hebben dezelfde mensen achter Event 201 zojuist de simulatie afgerond voor het nieuwe virus, het zogezegde Enterovirus, en het is afkomstig uit de buurt van Brazilië en verspreidt zich snel.

Hier volgen een paar minuten van wat er gebeurde in deze simulatie oefening. Val alstublieft niet voor deze leugens en laat u ook geen vrees aanjagen:

 

Bill Gates, Johns Hopkins, & the WHO Just Simulated Another Pandemic

 

Ja, alweer een simulatie. Komt er dan heel binnenkort een nieuwe pandemie, in 2023, of eind 2022?

In oktober 2019, drie maanden voor de CONVID uitbraak in januari 2020 simuleerde het John Hopkins Center namelijk ook een pandemie. Nu zien we dat het Johns Hopkins Center for Health Security, in samenwerking met de WHO en de Bill & Melinda Gates Foundation, op 23 oktober 2022 tijdens de Grand Challenges Annual Meeting in Brussel, België, een pandemie-oefening gehouden heeft.

De oefening simuleerde een fictieve pandemie in de nabije toekomst

En de buitengewone groep deelnemers bestond uit 10 huidige en voormalige ministers van Volksgezondheid en hoge volksgezondheidsfunctionarissen uit Senegal, Rwanda, Nigeria, Angola, Liberia, Singapore, India, Duitsland, evenals Bill Gates.

 

Heeft de griepprik zijn beste tijd gehad? Hier komt het Universele Griepvaccin!

‘Het WEF heeft zojuist zijn Top Stories van de week op video gezet. Ik zal een deel van de video over de Nieuwe Universele Jab behandelen. Test alles en vertrouw alleen op God.’ – Cindy

 

New Universal Jäb

 

Bescherming tegen alle 20 griepvirussen OF nog meer nano in je lichaam?

Wetenschappers presenteren in het blad Science een mRNA-vaccin, waarvan zogenaamd is ‘bewezen’ dat het bescherming biedt tegen ‘alle 20 bekende subtypes van het griepvirus’. Dit is natuurlijk een leugen, zodat men nog meer nanodeeltjes in uw lichaam kan krijgen, nog meer angst kan kweken en nog meer controle over de mens kan krijgen!

Universeel griepvaccin

Het ontwikkelde universele griepvaccin is een messenger RNA (mRNA)-vaccin. En misschien klinkt dat u wel bekend in de oren. De ontwikkelde jib-jabs of cocktails tegen CONVID-19 maken namelijk gebruik van exact dezelfde techniek! 

Pandemie

Deze universele griep jib-jab heeft zelfs de potentie om toekomstige, wereldwijde (griep)pandemieën te voorkomen. Werkelijk?

‘Covid was slechts een kleine test. De volgende pandemieën zullen veel verwoestender zijn…’ is het huidige angstaanjagende fakestream mediaverhaal.

 

Bron:

Catastrophic Contagion

You may also like