Eerste naaldvrije b o o s t e r: China brengt Corona v@ccin spray op de markt zonder naald

China keurde een Convid-19 jib jab goed in de vorm van een spray, die kan worden ingeademd, geïnhaleerd met één enkele ademteug. Doel: toegankelijk maken voor de wereldbevolking.

Eindtijdnieuws.com
15 september 2022

 

Een Convid-19 v@ccin spray werd goedgekeurd voor gebruik als  b o o s t e r dosis in China, meldt Insider (=111). 

CanSino (=77) herpakte zijn spuit in een nieuw jasje, namelijk als spray, een verneveling die bedoeld is om te worden ingeademd. 

‘Slechts één inademing van deze jib jab, nu in de vorm van een spray, kan een sterke immuun bescherming bieden tegen Convid-19’, zei jib jab maker CanSino begin deze maand in een persbericht. Nu, wij weten dat dit een leugen is.

Regelgevers in China hebben de Convid-19 spray goedgekeurd

Hierdoor is deze nieuwe juice spray het eerste alternatief voor de injecteerbare versies ervan, die tijdens de plandemie worden gebruikt.

Dezelfde ingrediënten!

De inhalatie jib jab bevat dezelfde ingrediënten als de jib jabs, die onder meer in China worden gebruikt, maar een vernevelmachine veranderde het van vloeistof in een verstuivingsspray.
Net als de jib jabs, die in de VS en over de gehele wereld worden gepusht, bevat de formule van CanSino stukjes genetisch materiaal! Terwijl de Moderna en Pfizer jib jabs dat materiaal rechtstreeks introduceren, gebruikt de CanSino v@ccin spray een ‘onschadelijke’ versie van het verkoudheidsvirus om informatie over het Coronavirus te dragen. Dat is wat zij beweren. Werkelijk?

Ongeveer ‘net zo effectief’?

De CanSino v@ccin spray met een enkelvoudige dosis is ongeveer 92% effectief in het voorkomen van ernstige ziekten als gevolg van Convid-19, en ongeveer 58% effectief in het volledig voorkomen van ziekte, volgens gegevens die zijn gerapporteerd door de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). Dit is volkomen misleidend!

‘Klinische proeven van de spray als  b o o s t e r – na een enkele toegediende doses ervan – toonden aan, dat het ongeveer net zo effectief was als de jib jab met twee doses, die veel wordt gebruikt in Azië en in het buitenland…’ Ja, zeer effectief in het ruineren van iemands gezondheid en leven!

De neusspray kan volgens het persbericht de bescherming van de binnenkant van de neus en de bovenste luchtwegen versterken, waar het virus meestal het lichaam binnendringt.

Andere jib jabs werden al eerder in een nieuw jasje gestoken…

zoals het intranasale vaccin FluMist, dat elk griepseizoen in kinderartsenpraktijken wordt gezien als spray. Inhalatie jib jabs bieden een naaldvrij alternatief voor zowel kinderen als volwassenen. Echter, uit eerdere griepseizoenen is gebleken, dat de spray ‘niet altijd hetzelfde niveau van werkzaamheid bereikt als een injectie’. Alleen de tijd zal uitwijzen of het vernevelbare Convid jib jab voldoende ‘bescherming’ biedt, om op grote schaal te worden verspreid in andere landen, besluit Insider.

Productie opschalen

Nu het Chinese bedrijf CanSinoBIO een goedkeuring heeft voor haar v@ccin spray Convidecia Air, is zij begonnen om de productie van het middel zo snel mogelijk op te schalen. De bedoeling is een toeleveringsketen op te zetten, die de spray toegankelijk moet maken voor de volledige wereldbevolking! Het middel wil men als eerste dosis, of als b o o s t e r, gaan toedienen bij de onwetende bevolking, die deze immuun beschermingsleugens voor waar aannemen.

Don’t take the v@x! 

 

Bron:

China approved a COVID-19 vaccine mist that can be inhaled: the first needle-free  b o o s t e r option

You may also like