18 Redenen om geen griepprik te halen

Gary G. Kohls is een holistische arts uit Duluth, Minnesota, die de gevaren van Big Pharma aan de kaak stelt. Eén van die gevaren is de griepvaccinatie.

Als reactie op de onvermijdelijke advertentiecampagnes, waarin wordt aanbevolen dat ‘iedereen ouder dan 6 maanden’ naar zijn plaatselijke ziekenhuis, kliniek of apotheek moet gaan, om zijn routinematige jaarlijkse griepprik te krijgen, diende hij minder dan 17 gepubliceerde medische tijdschriftartikelen in, die genegeerd en gecensureerd worden door de reguliere media.

De meeste artsen, verpleegkundigen en vooral kliniek- en ziekenhuispersoneel zijn niet op de hoogte van het bestaan van de gevaren.

Griepprikken zijn waarschijnlijk op zijn best nutteloos, maar vooral gevaarlijk. Hij hoopt daarom dat ziekenhuizen, klinieken, volksgezondheidsinstanties en zelfs apotheken het ethische zullen doen, en hun klanten volledig zullen informeren over de waarheid van het totale gebrek aan nauwkeurige wetenschappelijke informatie over welke virussen dit jaar in de griepprik zijn opgenomen.

Hoewel Big Pharma, artsen, apotheken, ziekenhuizen, klinieken en volksgezondheidsinstanties vaak onbedoelde schade toebrengen aan jonge patiënten, vanwege hun blinde naleving van het door de CDC goedgekeurde over-vaccinatieschema voor kinderen, kunnen ze niet wettelijk worden vervolgd voor schadevergoeding aan hun door vaccin beschadigde patiënten, vanwege de aansprakelijkheidsbeschermingswetgeving uit het Reagan-tijdperk.

En dit is slechts de eerste van de 18 redenen om af te zien van griepprikken; de overige redenen vindt u hieronder, en er zijn er wellicht nog veel meer.

Velen zijn onwetend over het feit dat vaccinaties juist vaak de ziekte veroorzaken, die ze zo graag hadden willen voorkomen. Dr. Kohls vermeldt 18 punten; wij hebben er 14 van gemaakt door een aantal punten samen te voegen.

1  Mensen die een griepprik halen, zijn maar liefst 36 procent meer bevattelijk voor COVID-19.

2  Onderzoek toont aan, dat gevaccineerde kinderen meer kans hebben om ziek te worden door ademhalingsproblemen.

3  In reactie op een vaccin maken de aangemaakte antilichamen in je lichaam je juist kwetsbaar voor ziekten aan de ademhalingsorganen. Kinderen die een griepvaccin ontvingen, hadden zelfs een 440 procent grotere kans dan niet gevaccineerde kinderen, om binnen negen maanden na de vaccinatie een infectie ziekte in de ademhalingsorganen op te lopen! Kortom, mensen worden juist kwetsbaarder voor ziekten van de ademhalingsorganen.

4  Griepvaccins verhogen de kans op een hartaanval. Uit een in 2011 gepubliceerd onderzoek blijkt, dat griepvaccinaties ontstekingen kunnen veroorzaken aan bloedvaten, waardoor een verhoogd risico ontstaat voor ernstigere zaken, zoals een hartaanval.

5  Vaccinaties bij te vroeg geboren kinderen kunnen ontstekingen en hartproblemen en andere kwalen veroorzaken. Dit komt onder andere door de hulpstoffen, die aan vaccins worden toegevoegd.

6  Kinderen die een griepprik krijgen, hebben drie keer meer kans dan niet gevaccineerde kinderen om in het ziekenhuis te belanden, wanneer ze griep hebben, en dat geldt in het bijzonder voor kinderen die astma hebben.

7  Doordat zorgmedewerkers zich laten vaccineren, beschermen ze patiënten, toch? Tja, dat zou je denken. De werkelijkheid is echter dat een onderzoek heeft aangetoond, dat, wanneer zorgmedewerkers zich laten vaccineren tegen de griep, dit niet aantoonbaar bescherming biedt voor patiënten. Het onderzoek concludeert, dat niemand dit zelfs ook maar kan aantonen.

8  Griepprik veroorzaakt ontstekingen bij zwangere vrouwen, zo blijkt uit wetenschappelijk onderzoek.

9  Griepprik kan een spontane miskraam veroorzaken bij zwangere vrouwen. Een feit dat waarschijnlijk weinig bekend zal zijn, maar dat wel duidelijk werd uit een wetenschappelijk onderzoek, dat plotseling werd verwijderd.

10  Vaccinaties doen meer kwaad dan goed. Peter Doshi, wetenschapper aan de John Hopkins universiteit, heef de claims over het griepvaccin met de grond gelijk gemaakt in een vernietigend rapport. Hij stelt dat vaccins veel minder effectief zijn dan wordt geclaimd door instanties, zoals de CDC (Center for Disease Control). Dat niet alleen, ze hebben ook veel meer bijwerkingen dan wordt opgegeven!

11  De meeste compensatie voor vaccinatieschade wordt betaald aan slachtoffers van de griepprik. Hoewel in Nederland volgens de overheid vaccinatieschade niet bestaat, worden er in landen als Amerika wel degelijk enorme bedragen hiervoor uitgekeerd als gevolg van deze vaccinatieschade. En de vaccinatie, die met stip bovenaan staat met de meeste schade-uitkeringen, is de griepprik.

12  Narcolepsie en stuiptrekkingen bij kinderen. Narcolepsie ofwel Slaapziekte is ook iets, waar wij in Nederland uitgebreid mee te maken hebben gehad, als gevolg van inentingen tegen de Mexicaanse griep. Tientallen Nederlandse kinderen hebben deze ernstige slaapziekte gekregen, na te zijn ingeënt tegen de Mexicaanse griep. Dat heeft Agnes Kant bekendgemaakt in Radio EenVandaag.
De Nederlandse overheid heeft 5 miljoen euro gereserveerd voor kinderen, die ziek zijn geworden na een vaccin tegen deze griep. Kant is directeur van het Nederlands bijwerkingencentrum Lareb, waar de meldingen zijn binnengekomen.

13  Guillain-Barré syndroom na griepvaccinatie. Dit is een spierziekte, die heel snel de kop kan opsteken met ernstige verschijnselen! Volgens een in 2004 uitgevoerd onderzoek kan deze ziekte ook ontstaan na een griepvaccinatie.

14  Griepvaccinaties kunnen Rabdomyolyse veroorzaken. Dit houdt in: een snelle afbraak van de dwarsgestreepte spieren. De afbraakproducten komen in het bloed, en sommige, zoals het eiwit myoglobine, zijn schadelijk voor de nieren, wat kan leiden tot nierbeschadiging.

 

Gezondheidsminister Hugo de Jonge en Premier Mark Rutte zijn ‘belangrijke spelers’.

Beiden zijn voorstanders van en sturen aan op een vaccin. Maar wat weten ze eigenlijk van vaccinatie en de potentiële bijwerkingen ervan? Er zijn maar weinig mensen, die niet weten dat medicijnen altijd bijwerkingen hebben, en vaccins zijn daarop geen uitzondering! Hebben deze bewindvoerders er ooit bij stilgestaan dat er überhaupt een schaduwkant kan zijn? De schokkende beelden van deze video tonen, dat De Jonge en Rutte eigenlijk niet weten waar ze het over hebben. Oordeelt u zelf of deze politici betrouwbaar zijn en let daarbij eens goed op hun lichaamstaal…

 

Bron:

Freepress.org/article/18-reasons-forgo-flu-vaccinations-year (BANNED or DELETED)

You may also like