Vrijmetselaar insider benoemt ‘de 10 meest verrassende en gevaarlijke ingrediënten in vaccins’

Uiteraard gebruikt de vaccinindustrie valse en/of slechte verklaringen om deze vrijelijk te kunnen gebruiken. En informatie van wijlen David Elias Goldberg.

Eindtijdnieuws.com
8 december 2022

 

Wist u dat bloed, cellen en orgaanweefsel van koeien, adelaars, honden, fretten, kippen, menselijke abortussen, enzovoorts, worden gebruikt om ’s werelds meest dodelijke vaccins te maken? Daarom worden ze ‘vuile vaccins’ genoemd, verklaart Vrijmetselaar Mike Adams in zijn artikel.

Nu, volgens Brandy Vaughan, een ware en zuivere klokkenluider, zijn alle vaccins uitermate schadelijk en dus ‘vuil’, ja, alle vaccins, en zij heeft het volk proberen uit te leggen waarom.
Wist u dat bijna elke allergie bij kinderen verband houdt met de ingrediënten van vaccins?

 

Een lijst van slechts 10 ingrediënten gebruikt in vaccins

#1 Mononatriumglutamaat (MSG)

Gevonden in vaccins voor het Adenovirus, bepaalde griepprikken, Varicella (Waterpokken) en MMRV – gebruikt als ‘bewaarmiddel’ en ‘stabilisator’. MSG is een geconcentreerd zout, dat bij kinderen hersenbeschadiging kan veroorzaken, en wordt een neurotoxine wanneer het wordt geïnjecteerd, zelfs in minuscule hoeveelheden, omdat het de spijsvertering omzeilt!

#2 Humaan Serum Albumine

Zogenaamd gebruikt om ‘te voorkomen dat immunogenen zich hechten aan de wanden van de injectieflacons’.

#3 Madin-Darby Canine Kidney (een celeiwit van een hond)

In griepprikken, om griepvirussen te kweken in plaats van bevruchte kippeneieren.

#4 Human Abortion Cells (MRC5) of menselijke geaborteerde foetuscellen

Onethische procedures worden gebruikt, om vaccins te maken met behulp van cellen, afkomstig van menselijke foetussen, die tientallen jaren geleden werden geaborteerd.

#5 Dulbecco’s Modified Eagle Medium (DMEM)

Gebruikt in het Rotavirus vaccin.

#6 Squalene

Gevonden in griepprikken.

#7 Balsemvloeistof

De Formaldehyde in balsemvloeistof zit in de meeste griepprikken en de antraxprik.

#8 Polysorbaat 80

Zit in DTaP, Hep B, de meeste griepprikken, en HPV, en wordt gebruikt als oppervlakte-actieve stof, om de oplosbaarheid van het ene middel in het andere te vergroten. Polysorbaat 80 wordt via een chemische reactie afgeleid van sorbitol, en kan het Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) ofwel Irritable Bowel Syndrome (IBS) veroorzaken, omdat het zeer langzaam metaboliseert (zich omzet in energie). Gezondheidsrisico’s, door het consumeren of injecteren van Polysorbaat 80, houden verband met kanker (door ethyleenoxide en 1,4 dioxaan), huidallergieën, ontwikkelingstoxiciteit (schadelijke effecten op de vruchtbaarheid van de mens en de ontwikkeling van het ongeboren kind), voortplantingstoxiciteit. Laatstgenoemde is het verschijnsel, waarin chemische stoffen leiden tot verminderde vruchtbaarheid van man of vrouw, of tot afwijkingen in de ontwikkeling van het embryo of de foetus. De vrucht kan daardoor sterven, of het voortplantingssysteem ontwikkelt zich niet zoals gebruikelijk.

#9 Nieren van Afrikaanse Groene Meerkat (vero-)cellen

Geoogst van besmette, zieke primaten – gebruikt in Poliovaccins. Deze cellen worden gebruikt, om het virus tientallen jaren te kunnen verspreiden! De vervet, Zuid-Afrikaanse Groene Meerkat of Blauwaap (Chlorocebus pygerythrus) is een soort van het geslacht Groene Meerkatten (Chlorocebus).

#10 Dodelijke varkensziekteverwekker Circovirus

Gevonden in Rotateq Rotavirus injecties. Varkenscircovirus DNA is een verontreiniger of vervuiler van een enzym, verkregen uit de varkenspancreas. Nooit werd uitgelegd, waarom deze uiterst gevaarlijke verontreiniging met opzet in Rotavirus vaccins wordt gestopt.

Natuurlijk niet! Tenzij ‘zij’ graag willen dat het publiek hiervan op de hoogte wordt gebracht.
Persoonlijk denk ik dat dit nog maar het topje van de ijsberg is.

 

Meer over de virusuitbraak

‘We wilden meer weten over de virusuitbraak, dus vroegen we het…
Toms reactie: “Nu, heb je ooit gemerkt dat Wal-Mart, en een heleboel andere winkels, deze griepprikken gewoon gratis weggeven? Ja, iedereen die er eentje heeft gekregen, kan nu gemakkelijk worden uitgeroeid. Waarom? Er zitten nano apparaatjes in het vaccin.

Het doel van nano apparaatjes is om te doden

De nano apparaatjes doen allerlei kleine functies, maar hebben namelijk als doel om te doden. Ze kunnen ze op afstand activeren en je onmiddellijk doden, en ook enkele symptomen veroorzaken, zoals een ernstige griep of ziekte, eigenlijk alles. Het leger is veel erger, omdat ze gedwongen worden om ze te nemen. Dus elke patriot, goede kerel in het leger – ze zijn nu zo goed als dood. Ze hebben allemaal de nano apparaatjes in hun bloedbaan. De enige manier om ze uit te schakelen, is door in een met lood beklede kamer te wonen. Dat elimineert het signaal van de satelliet in de ruimte dat het nano apparaatje vertelt om te activeren, om te doden. Of je kunt het land verlaten, zo ver mogelijk weggaan van de VS en Israël, en je zou van hun radar kunnen verdwijnen. Maar zoals ik al zei, ze gebruiken satellieten om het signaal te verzenden”.

We vroegen of Tom geloofde dat hij en zijn familie deze apparaatjes hadden, en hij zei van niet, omdat ze de afgelopen vijf jaar [voorafgaand aan 2019] geen vaccins hadden gekregen. Hij zei dat de nano tech pas de afgelopen paar jaren is geïntroduceerd.’ Afkomstig van informatie, die de vrienden van wijlen David Elias Goldberg en Tom in 2019 hebben gedeeld

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/brandy-vaughan-blew-the-whistle-on-big-pharma-and-was-found-dead-transcription/

 

You may also like