‘Kraken is de nieuwste variant van COVID-19, maar verwacht meer mutaties’

Meer varianten aan het begin van 2023… en de mainstream media waarschuwt ons al dat er meer in de pen zit met ‘verwacht meer mutaties’.

Eindtijdnieuws.com
5 januari 2023

 

En hier zijn we dan, enkele dagen in 2(0)23, het jaar van Skull and Bones Vrijmetselarij, en de mainstream media berichten over een nieuwe ‘uitbraak’ van de nieuwste variant van Omicron: de ‘Kraken’. Dit is het perfecte moment om het te doen, aangezien de meeste mensen tijdens de wintervakanties wel eens ziek worden.

‘Kraken lariekoek’ door Hugo

Tot voor kort volgde dezelfde video daarna ook op BitChute, zodat je de video daar gewoon kunt downloaden en elders bekijken dan op je pc of mobieltje:

KRAKEN CRAPOLA / HUGO TALKS

 

Bang worden voor de nieuwe Kraken variant? Absoluut niet!
Begrijp je vijand, en blijf op God vertrouwen:

The Kraken Variant

Translation => Click on the CC (subtitle) button > then click the Gear wheel > Subtitles > Automatic translation > Choose your language

 

Interessant om te zien is dat:

Kraken = 146
Blockchain = 146

Unleash the Kraken = 623
Barack Hussein Obama = 623

Unleash the Kraken = 173
Agenda twenty one = 173

 

Zal dit gaan leiden tot nieuwe lockdowns, en nog krachtigere pogingen om mensen te pushen voor de jib jabs, zodat ze nog meer gifstoffen in hun lichaam krijgen, waardoor ze nog sneller en ernstiger ziek worden?

Gelukkig lijken steeds meer mensen, gelovig of niet, wakker te worden te midden van de jib jab waanzin, en beginnen het media verhaal in twijfel te trekken. En dat is maar goed ook. Want wanneer je er eenmaal achterkomt dat je al die tijd bedrogen bent geweest, maakt het je des te alerter voor wat er nu precies gaande is in deze wereld. Tenminste, dat is mijn persoonlijke ervaring.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/brandy-vaughan-blew-the-whistle-on-big-pharma-and-was-found-dead-transcription/

You may also like