Complot blijkt werkelijkheid: Bill Gates’ plan om ‘de zon te blokkeren’ gaat stilletjes door

Het ‘Redder complex’ van Bill Gates loopt uit de hand. Financieringen voor een plan om de zon te verduisteren, om het menselijk ras te redden. Het klinkt bijna als science fiction. 

Bill Gates is nu vooral bekend als filantroop om ons van ‘COVID’ te redden, niet de man die Microsoft startte. Gates staat er ook om bekend, dat hij ons van onszelf wil redden.

En nu wil hij ons blijkbaar van de zon redden, of deze ieder geval blokkeren.

Bill Gates krijgt groen licht om de zon te blokkeren.

Hoewel je misschien aandacht hebt besteed aan zijn inspanningen op het gebied van vaccinaties en lockdowns, is het je misschien niet opgevallen dat één van de meest controversiële doelen van Gates nog niet zo lang geleden groen licht heeft gekregen: een project dat zou helpen om het zonlicht te dimmen.

De Harvard-universiteit werkt aan een project, waarbij wordt gekeken of ‘klimaatverandering’ kan worden bestreden door kleine deeltjes in de atmosfeer te spuiten, die de zonnestralen terugkaatsen, zodat ze de aarde niet kunnen bereiken.

Geo-engineering project

Het geo-engineering project, SCoPEx genaamd, wordt grotendeels gefinancierd door, ja u raadt het al, de miljardair. De Daily Mail schreef in augustus nog: ‘Kan het dimmen van de zon de aarde redden? Bill Gates wil miljoenen tonnen stof in de stratosfeer spuiten om de opwarming van de aarde te stoppen… maar critici vrezen dat dit kan leiden tot een ramp’.

In een kleine stap kwam de Swedish Space Corporation eind december overeen, om Harvard-onderzoekers te helpen bij het lanceren van een ballon nabij de poolstad Kiruna in juni 2021. Het zou een gondel moeten vervoeren met 600 kg aan wetenschappelijke uitrusting, op een hoogte van 20 km.

Het tijdschrift Nature dacht er gemakkelijk over…

‘Het idee is simpel: spuit een aantal deeltjes in de stratosfeer, en ze zullen de planeet afkoelen door een deel van de zonnestralen terug de ruimte in te reflecteren. Wetenschappers zijn al getuige geweest van het principe in actie’, meldde Nature al in 2018.

Vulkaanuitbarsting Filippijnen

Toen Mount Pinatubo op de Filippijnen uitbarstte in 1991, injecteerde deze naar schatting 20 miljoen ton zwaveldioxide in de stratosfeer, de atmosferische laag die zich uitstrekt van ongeveer 10 tot 50 kilometer boven het aardoppervlak. De uitbarsting veroorzaakte een waas van sulfaatdeeltjes, die de planeet toen met ongeveer 0,5 °C deed afkoelen.

Wat kan er mogelijk nog meer fout gaan?

Er zijn verschillende problemen met dit project, niet de minste daarvan is dat we eenvoudig niet weten wat de precieze gevolgen kunnen zijn.
Gates leeft in deze droomwereld, waar zijn adviezen over pandemieën en opwarming van de aarde evenveel gewicht krijgen als in zijn tijd om Windows te ontwikkelen.
Kortom, Bill Gates heeft geen bijzonder goede kennis van COVID, laat staan het huidige vaccinproces. Zijn werk aan het vaccin was op zijn best gezegd hopeloos, de lockdowns desastreus… En wat hij ons allemaal wil doen geloven, is dat hij alles onder controle heeft, inclusief het uitwissen van de zon om de wereld koeler te maken, terwijl hij mens en dier en het leven op aarde juist dichterbij de afgrond brengt.

 

Zie ook:

Weekly Updates with Deborah – iConnectFX

 

 

The Dimming, Full Length Climate Engineering Documentary (Geoengineering Watch)

 

Bron:

https://www.westernjournal.com/bill-gates-savior-complex-spirals-control-funds-sun-dimming-plan-save-human-race/

You may also like