Toeval? De door de pers gepromote Greta Thunberg is een bloedverwant van de Rothschilds

De Zweedse klimaat-activiste Greta Thunberg (20) is een achterkleindochter van de beruchte bankier Lionel Walter Rothschild…

Eindtijdnieuws.com
2 september 2022

 

Het alziend oog is een symbool, dat bestaat uit één oog.

Het huis van de Rothschilds bevestigt met tegenzin het onmiskenbare…

Greta Thunberg is een bloedverwant van de beruchte Rothschild familie. Dit verklaart de vroegrijpe beroemdheidsstatus van de adolescent.

De Zweedse klimaat-activiste Greta Thunberg (20) is een achterkleindochter van de beruchte bankier Lionel Walter Rothschild, zoon van de eerste Baron Rothschild. Dit feit heeft eerder de aandacht getrokken van journalisten, die de genealogische stamboom van de beroemde familie hebben onderzocht.

Het vermogen van Greta’s ouders wordt geschat op $ 3 miljoen

Niet slecht voor een bescheiden succesvolle operamuzikant en haar echtgenoot, toneelspeler.

Teleurgesteld

Greta Thunberg keerde terug naar Davos, ondanks dat ze vorig jaar teleurgesteld was. Daar ontmoette zij verschillende politieke leiders, onder wie de Zwitserse federale president, de socialiste Simonetta Sommaruga.

Onderzoek

De media raakten geïnteresseerd in de vermeende verwantschap, nadat een bron bij de grote Zweedse bank Handelsbanken had verklaard, dat de familie Thunberg overboekingen van de Rothschild Foundation naar hun rekeningen had ontvangen. Ondanks dat deze informatie in de roddelpers verscheen, was de bank zo ijverig om de bron van het lek te vinden dat er argwaan ontstond.
Na twee weken onderzoek bleek dat de overgrootvader van de puberende activist, Joachim Thunberg, de zoon was van Lionel Rothschild, die onwettig was, maar in 1928 werd erkend.

Omdat zijn moeder hem de eerste twee jaar alleen opvoedde, kreeg hij haar achternaam. Joachim werd toen geadopteerd door zijn biologische vader, en vanaf zijn 12de verhuisde hij naar Frankrijk. Daar kreeg hij zijn opleiding en studeerde vervolgens aanvullend in Londen. Op 26-jarige leeftijd werd Joachim Rothschild-Thunberg één van de meest succesvolle bankiers in Zweden. Zijn succes duurde tot 1957 toen hij de bank verkocht, het grootste deel van zijn kapitaal schonk aan bepaalde ‘stichtingen’ en met pensioen ging.

Liegen is onderdeel van hun vak, hun Vrijmetselaarsambacht…

Volgens de familie Rothschild is Greta Thunberg inderdaad de achter-achterkleindochter van één van hun beroemdste vertegenwoordigers. Echter, ‘haar milieuactiviteiten’, zo verzekerden ze, ‘zijn niet gerelateerd aan haar afkomst, en worden op geen enkele manier door het huis gefinancierd’.
Oh, werkelijk?

Natuurlijk niet!

Haar spectaculaire internationale beroemdheidsstatus, die gigantische bedrijven ertoe heeft aangezet om miljarden te verdienen aan milieuactiviteiten, is gewoon ‘puur toeval’. Ook Greta’s alziend oog-symboliek heeft niets te betekenen; het is gewoon voor de show.
Het feit van de overdrachten aan de familie Thunberg werd verder noch bevestigd noch ontkend in de aankondiging!

 

 

De geest van Hitler omringt je nu, veel slimmer dan je je kunt voorstellen!

Je bent voor de gek gehouden door de satanische machine. Vrijmetselaars zullen vriendschap sluiten met hun meest gehate vijanden, liefdadigheidsinstellingen creëren, en je vernietigen. Ze zullen hun ziel verkopen om de wereld te kunnen winnen. Ze zijn een slang, eten hun eigen staart, consumerend wat ze produceren.

90% van haar leden is een schild, verloren in haar symboliek.

Wie zijn de grootste stemmen in de zogenaamde klimaatverandering?

Al Gore en Greta Thunberg, die ook Vrijmetselaars zijn.

De Bijbel zegt, dat de hele wereld in de macht van de boze ligt, in 1 Johannes 5:19

Alex Jones en David Icke zijn Vrijmetselaars, beiden ‘verbannen’ (banned video’s), maar beiden Vrijmetselaar in het geheim, die jullie in alle richtingen zullen leiden, behalve in de armen van de ultieme kracht van de Evangeliën, Jezus Christus. Elke andere religie zit gevangen in het net van de Vrijmetselarij, omdat ze allemaal voortkomen uit een leugen.

 

Zie ook:

https://eindtijdnieuws.com/?s=greta+thunberg

 

Bron:

What a coincidence that press-promoted Greta Thunberg is a blood relative of the Rothschild Clan

You may also like